GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
), mint a vadállat. Akkor kezdi a zsoltárokat a ddhelp.exe-vel.
Itt megtalálod: http://gta3mods.gameszone.de/maps.php

1ébként Ghosttown az a hely ahol az intro játszódott?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ezt csinálja:
Kivételkezelési hiba (exception error) a kék RockStar logó után kijavítva.
Elmentett játékállások visszatöltésének hibája kijavítva
Az egér érzékenységét már a többi irányítási beállítás közé menti.
Mostmár hivatalosan is támogatják, hogy a második CD (Play Disc) tartalmát felrakjuk a HDD-re, és a játék onnan töltse be a hangokat, így elkerülve a folyamatos CD fel-lepörgést.
Ennek ellenére a Play Disc-nek a CD-olvasóban kell lennie a játékhoz.
Az összes játék közbeni CD-ellenörési védelmet eltávolították, kivéve a játék indításánál lévõ CD-ellenörzést.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
elore is koszi
"A BC a jobbik csapat jutalma."
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ígyis egynapi játékba telt térkép segítségével a hidden pack-ok összeszedése , mivel kinyomtatni nem tudtam és állandóan ALT+TAB-oztam , hogy tudjam , pontosan hol is keressem .
Bazzz ... most olvasom , hogy nem is nekem küldted a hozzászólást .De ha már leírtam ne menjen kárba .

Annál azért több jó játék van, hogy egy hónapot arra szánjak, hogy bejárjam mindhárom várost, de neked sok sikert 😛Nézd meg a baloldali oszlop legalján van a Cheffz Patch .Ez kell neked .

Sebaj...elkezdtem elõlrõl, de most minden egyes hidden pack-et meg akarok találni. Olyan helyekre rakják, hogy az valami hihetetlen! 😊
Igaz, én nem nézem a csalós térképet, mert igy qrva nagy öröm, amikor rátalálsz egyre, amit az elsõ végigjátszás során simán kihagytál! 😊
Mellesleg ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen ütemben "fejlõdik" a játék, ahogy egyre elõrébb haladsz a sztoriban. Az elején pl. még alig van forgalom, ahhoz képest, hogy a vége felé szabályos kis dugók alakulnak ki! Nagggyon RULLA!!!
A Ghost Townhoz is kell egy pakk 😞

Megtaláltam!
😞((
Szar az egész, kicsi, sehol egy lélek, sehol egy kocsi, nem lehet semmit sem csinálni, 1 utca az egész....
A harmadik szigetrõl lehet átmenni egy meredek hídon, ami a levegõben lóg..😞
INkább már a Stunt Island, ott aztán van action rendesen!
Megtalálta már valai?