7566
  • Gerry
    Ja az megvan, meg már az összes, amit jelöl a térkép (legalábbis asszem). A térképeken 19 van, nekem is 19 van, de nem a térkép alapján lettek meg, és ami a térképen van az elvileg mind meg kell, hogy legyen, mert megnéztem, és egyikre sem ad meg Unique-ot, caak pontot, ami azt jelenti, hogy megvan már. Apropó, nem tudja valaki, hogy mivel lehet még megtudni, hogy megvan-e egy jump, azon kívül, hogy rámegyek mégegyszer?
  • Ron Ragm
    Nekem meg csak 1, a parkolóház tetején lévő, az is csak azér mer menekültem a jakuzáktól a Kenjikicsinálós küldiben
  • [-Balu-]
    nekem 2 van, meg nem foglalkoztam veluk :))) de csomot tudok hol van, de nem mentettem el oket. pl van egy as repteren nem ahol egy hangart lehet atugtajtani, hanem ahol egy ilyen beszallo-lepcso egy repza melle van lerakva... ha atnyomod a repulot, 250000$ unique
  • Gerry
    Valakinek megvan már a 20 Unique Jump, mert nekem csak 19 van meg, és a térképeken sem jelölik a 20.-at.
  • [-Balu-]
    hja oks.

ma 18:36 | Válasz erre | #4496

Ron: utalom amikor 30x kell ujrakezdenem egy kuldetest, mert azt a Triadok, a Mafia, vagy a Kartell teruleten kell feladatot teljesiteni

de en ezt nem az utolso kudire mondom, hanem pl arra, amikor a tanu (Ray kuldeteseben) tulelte hogy kinyirtam. Kartell terulten esett ki a mentobol, es amig nyirbaltam a gipszes gecot, kinyirtak a Kertellesek
  • Ron Ragm
    arra hogy hogy lehet megcsinálni sima pedtatsal az uccsó küldit... ha nem csináltad meg az uccsó küldit bármilyen cheat nélkül akkor nem csináltad meg a játékot...
  • [-Balu-]
    aha

pedig nem nehéz..szerezni kell egy gyors kocsit, beállni az elején, felvenni a pisztolyt, tenni egy kört a ház körül, fedezékből lelőni mindenkit, elhajtani a helyre és onnantól csak jó mozgás...

ezt mire irtad???
  • Ron Ragm
    nem..próbáltam átrepülök felettük és lezuhanok de nem fogadta el...
  • [-Balu-]
    kossz hogy figyelmeztecc... de akkor konnyu megtalalni a Unique-okat megtalalni nem? mert a levegoben atfesulod a varosreszeket, es meglesz mind a 20 mert olyan megadja oket nem???
  • Ron Ragm
    hosszúszárnyúra írták hogy nem írányítható, nem lehet vele menni... jó lett volna OLVASNI.... hosaszúszárnyú csak küldikben pl amikor csomagokat kell gyűjteni... ja és azért vették ki a normálisan repülhetőt mer volt a 11-edike..ha ez igaz kapják be...
  • Ron Ragm
    pedig nem nehéz..szerezni kell egy gyors kocsit, beállni az elején, felvenni a pisztolyt, tenni egy kört a ház körül, fedezékből lelőni mindenkit, elhajtani a helyre és onnantól csak jó mozgás...
  • [-Balu-]
    en legalabb 50x probaltam nem nagyon ment... de a vkk.hu-n azt is irjak, hogy van husszuszarnyu, nem ilyen levagott szarnyu Dodo... az hol van, mert en csak levagott szarnyut talaltam... szerintem a hosszuszarnyuval konnyebb lehet repulni
  • Ron Ragm
    ja és vigyázz..ha egy unique jump felett repülsz el a kamera átvált mintha ugranál...és nem tudod ilyenkor irányítani...
  • [-Balu-]
    Ron: utalom amikor 30x kell ujrakezdenem egy kuldetest, mert azt a Triadok, a Mafia, vagy a Kartell teruleten kell feladatot teljesiteni
  • Ron Ragm
    nekem igen... rá kell érezni... sokat kell próbálkozni...nekem olyan 30-adszorra sikerült 1 percnél tovább repülnöm...
  • [-Balu-]
    amugy tud valaki jol repuni Dodoval? mert elolvastam vkk.hu/gta3-on hogyan kellene, de azokat hiaba tartopm be, nem sikerult eddig csak 31 masodpercig repulnom ;((
  • Ron Ragm
    te nem vagy ok... odaadjam az eredeti pedstats-t? úgy vidd végig.... mellesleg rohadt jó filmes feelingje van... többször is végig szoktam vinni...
  • [-Balu-]
    sztem is Sentinel keeraly. azt gyujtottem utoljara be a ShorSide-i imp-exp. garage-ba utoljara, mert tuggyatok: amikor kellene valamelyik kocsi, akkor egyetlenegy darabot sem talani belole :)
  • [-Balu-]
    amikor Mariat koll megmenteni? nos az nekem nem teccik, de konnyen megoldottam, mert epp azelott a kuldetes elott bukkantam ra arra a pedstats nevu letoltheto allomanyra, mely altal nem utal egyik banda sem, ugyhogy a helikopáterleszállohoz csak konnyedén beautokaztam, anelkul, hogy meglottek volna, de a leszallon mar lottek ram.
  • Ron Ragm
    Ja:)
    1ébként nálam más hangja van... hasonló a diabloéhoz de "erősebb"...
    nekem a kedvenc autóm a Sentinel... viszonylag jó kocsi és kinézni sem néz ki rosszul...2-ik a cheetah és a Yakuza Stinger...
  • [-Balu-]
    az lehet, de nekem nem annyira teccik. nem olyan jo az iarnyithatosaga, meg konnyebben is torik sztem, mint Stinger. Banshee is kiraly lenne, csak az Infernushoz hasonloan konnyen be lehet vele sokallni a kezifekes kanyarokban :))
  • [-Balu-]
    nekem amugy eddig az egyik Yardie-kuldetes teccett a legjobban, amikor is 3 banda kocsijat kellet bevinni a garazsba, a Diablo Stallion, Yakuza Stingert, meg a Mafia Sentinelt, tok jo volt ;))))
  • [-Balu-]
    Sztem a Stinger az egyik legjobb: gyors, nagyon jol lehet iranyitani, es viszonlag jol birja a strapat, pl az Infernus-hoz kepest
  • [-Balu-]
    Ron: a Buggynak, a Kartell Cruisernek, es a Diablo Stallionnak UGYANAZ a hangjuk van, csak ugy mondom
  • [-Balu-]
    De sztem van egy kis huleseg a jatek meneteben: amikor atertem Stautonra porti utan, akkor volt, hogy egyszerre 4 megbizohoz is mehettem; Asukahoz, Rayhez, Donaldhoz es Kenjihez. mivel Donald. Aztan Kenji atta nekem a grand theft auto nevu kuldit, amikor 3 superkarganyt kell 5 vagy 6 perc alatt sertetlenul begyujteni, ott abbahagytam kenji-t, mentem Donaldhoz, es o meg azt a kuldit adta, hogy ugrasszam ossze Yakuzzikat, meg a Kolumbiaiakat, ki kellet nyirnom kenji-t, tehat a tole meg hatralevo kuldiket nem tudtam megcsinalni, mar biztos hogy nem leszek 100%-os
  • Ron Ragm
    naja, a buggy sztem a legjobb kocsi, és állat hangja van:)
  • [-Balu-]
    kosszi fan! amugy mar a shorside vale -i import-exp. garageba mar begyujtottem az osszes kocsit reg, az konnyebb volt, monnyuk a BF injection nevu Buggy-t nemhiszem hogy hamar megtalaltam voln a vkk.hu/gta3 nélkul...
  • [-Balu-]
    hja sajna ez a szar modem
  • Ron Ragm
    van ez így:)
  • [-Balu-]
    Kossz a valaszokat es elnezest a 3-szoros beirasert, de beszart a netem, es nyomogattam a "Mehet" gombot ;))
  • Ron Ragm
    mármint a furgonokat rakétával és a maradék hülyét M16-tal
  • Gerry
    A fagyiskocsi az gázos dolog, én is sokáig vadásztam, de nekem a Callahan Bridge-en jött egy szembe...

Az örülteket meg úgy lehet lenyomni, hogy minél hamarabb kilövöd a furgonjaikat, mondjuk aknavetővel, énnekem legalábbis így sikerült.
  • [-Balu-]
    Hi all, már megint Balu vagyok!
    Szóval az a problémám támadt, hogy Stauton Ájlenden az Egyetemi Körzetben lévő, Yardie-s küldetéseket adó telefonban azt a küldetést kaptam, hogy egy Esperanto nevű személygépjárművet ;> szerezzek meg másfél perc alatt, ami a Bedford Point körzetben parkol.
    Simán oda is érek 40 másodpercem marad, nem is itt van a gond, hanem amikor beülök a kocsiba, elolvasok egy levelet, majd önygyilkos betépett őrültek támadnak rám, nekem pedig muszáj kicsinálnom őket, vagyis a furgonjaikat. Mitévő legyek? Mert mindenféleképp meghalok, már nagyon ideges lettem (most nem írnám le hányféleképpen probálkoztam teljesíteni a feladatot). A www.vkk.hu/gta3 -on a submissionok még fejlesztés alatt állnak, és emiatt nemtudom ott megnézni a megoldást. Pleaze segítsétek meg Balu-t, mert minnyár felrobban a burája a méregtől.
    És ha már ittvagyok, mégegy; a Portland-i Import-Export Garázsába már csak a Mr. Whoopie nevű fagyiskocsi hiányzik. A www.vkk.hu/gta3 -on az előfodulás helyének Cedar Grove-ot írják, akkor ha Blistával, Rumpoval, vagy Moonbeammel megyünk a területen. Mindhárommal már csomót köröztem arrafelé, de nem akar szembejönni. Tudtok egy helyet ahol gyakrabban előfordul, mint évenként Cedar Grove-on, vagy parkol? Légyszi ebben is segítsetek!!!
    Előre is köszönöm válaszaitokat, további jó állatkodást a GTAban, cső!
  • [-Balu-]
    Szóval az a problémám támadt, hogy Stauton Ájlenden az Egyetemi Körzetben lévő, Yardie-s küldetéseket adó telefonban azt a küldetést kaptam, hogy egy Esperanto nevű személygépjárművet ;> szerezzek meg másfél perc alatt, ami a Bedford Point körzetben parkol.
    Simán oda is érek 40 másodpercem marad, nem is itt van a gond, hanem amikor beülök a kocsiba, elolvasok egy levelet, majd önygyilkos betépett őrültek támadnak rám, nekem pedig muszáj kicsinálnom őket, vagyis a furgonjaikat. Mitévő legyek? Mert mindenféleképp meghalok, már nagyon ideges lettem (most nem írnám le hányféleképpen probálkoztam teljesíteni a feladatot). A www.vkk.hu/gta3 -on a submissionok még fejlesztés alatt állnak, és emiatt nemtudom ott megnézni a megoldást. Pleaze segítsétek meg Balu-t, mert minnyár felrobban a burája a méregtől.
    És ha már ittvagyok, mégegy; a Portland-i Import-Export Garázsába már csak a Mr. Whoopie nevű fagyiskocsi hiányzik. A www.vkk.hu/gta3 -on az előfodulás helyének Cedar Grove-ot írják, akkor ha Blistával, Rumpoval, vagy Moonbeammel megyünk a területen. Mindhárommal már csomót köröztem arrafelé, de nem akar szembejönni. Tudtok egy helyet ahol gyakrabban előfordul, mint évenként Cedar Grove-on, vagy parkol? Légyszi ebben is segítsetek!!!
  • [-Balu-]
  • Gerry
    Nézd meg itt:

http://www.vkk.hu/gta3
  • Gerry
    Biztosan, de mire gondolsz?
  • Gerry
    Igen, elvileg 20db után, de a 20db-ot egybe, mentés nélkül csináld meg, csak akkor fogadja el. Én mentettem közben, és 34db után rájöttem, hogy az úgy nem megy. De, ha visszaolvasol, már leírtam, hogy hogyan lehet más módon hozzájutni a golyóálló Cheetah-hoz...
  • Ron Ragm
    yovan bazz akkor úgy kérdezem hogy amit ott lentebb van az mit csinál
  • I.C.ram
    az az auto amivel a legelejen kell elvinni a fekat a rejtekhelyre