GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem az 1 palyabol hanem az osszes szigeten esni fog a ho es havas lesz a taj sajna segiteni nem tudok mert fogalmam sincs hogy en hogy raktam fel de amig nem jatszod vegig addig nem erdemes mert csak neheziteni fogja a dolgod (sokkal nehezebb felmenni lejtokon, nehezebb kanyarodni, lassabban gyorsul a kiproges miatt)
Mas Thief! Örök hálám! Kirohantam a viharverte utcára /faluban lakok, hurrikán volt itt 😊 / betartottam az igéretemet: lesmároltam mindenkit aki az utamba állt, még a döglött békát is, a szomszéd Böske nénét és jóska bát akik pincéjükbõl szivattyúzták a vizet hehe 😊
Na de komolyan: 1000 köszi 😊)

Na de komolyan: 1000 köszi 😊)

Nos, átjutottam a 2. szigetre
Ott van egy híd, ahol a közepén, s a szélén is beeshetünk a vízbe
Megálltam egy autóval a hid közepén keresztben, majd mikor elég nagy lett a dugó, szétlõttem úgy, hogy felrobbanjon
Lett persze egy halom roncs középen, mire özönleni kezdtek a rendõrök
Viszont, hogyan ?... 😊
Okosan, a roncsokat balról kerülték ki mindannyian, ami azt jelentette, hogy szép repüléssel a tengerbe zuhantak, s ott szirénáztak tovább
Csak álltam, s néztem, hogy jön százzal a rendõrautó, s repül a tengerbe
3 perc alatt 6 rendõrkocsi úszott a vízben
Király 😊
Más:
Leszedtem egy Shneemod 1.2 nevû MOD-ot, ami ugye, a havas pályát varázsolja az 1-es pályából
Aki esetleg ismeri, leírhatná, hogy kell feltenni, s ha sikerült, le lehet-e a játék reinstallja nélkül szedni, stb, mivel tök német az egész, én meg csak angolul érteném...
Köszi
Ott van egy híd, ahol a közepén, s a szélén is beeshetünk a vízbe
Megálltam egy autóval a hid közepén keresztben, majd mikor elég nagy lett a dugó, szétlõttem úgy, hogy felrobbanjon
Lett persze egy halom roncs középen, mire özönleni kezdtek a rendõrök
Viszont, hogyan ?... 😊
Okosan, a roncsokat balról kerülték ki mindannyian, ami azt jelentette, hogy szép repüléssel a tengerbe zuhantak, s ott szirénáztak tovább
Csak álltam, s néztem, hogy jön százzal a rendõrautó, s repül a tengerbe
3 perc alatt 6 rendõrkocsi úszott a vízben
Király 😊
Más:
Leszedtem egy Shneemod 1.2 nevû MOD-ot, ami ugye, a havas pályát varázsolja az 1-es pályából
Aki esetleg ismeri, leírhatná, hogy kell feltenni, s ha sikerült, le lehet-e a játék reinstallja nélkül szedni, stb, mivel tök német az egész, én meg csak angolul érteném...
Köszi
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Minden szigeten van gyûjtõ garázs? Én csak az elsõ szigeten ismerem. Please! Mondjátok meg, hol van! (...ha van)
Talált!
Megnézem , de elõre is köszi!😊)
Megnézem , de elõre is köszi!😊)
Figyeld a kezemet, mert csalok! :-)))
Fogadjunk, XP-d van a gépen!
Ez esetben itt a segítség:
Magyar XP d3d patch
Angol XP d3d patch
Fogadjunk, XP-d van a gépen!
Ez esetben itt a segítség:
Magyar XP d3d patch
Angol XP d3d patch
Sziasztok!
Nekem van egy kis gondom a menükkel , ill. a szövegekkel. Csak egy sárga csíkot látok a helyükön. Találkozott már valaki ezzel a gonddal? Sikerült megoldani?
Nekem van egy kis gondom a menükkel , ill. a szövegekkel. Csak egy sárga csíkot látok a helyükön. Találkozott már valaki ezzel a gonddal? Sikerült megoldani?
Bocs dieselG! Szóval van egy .inf fájl. Arra kell jobb egérgombbal kattintani, aztán ott a "telepítés"-t választani. Csak most ezzel épp leszeded a DX-et. 

Az elsõn 20, a második 18 és a harmadikon 8. Ezekhez nincsen még beleszámolva a telefonos küldetések, ami kb 15-bõl állnak és néha felborzolja az emberek idegeit 😊) A legnagyobb segítséget itt találhatsz www.vkk.hu/gta3
Sok sikert az év játékához!
Sok sikert az év játékához!

Koszonom, kozben feljutottam. A legegyszerubb a metros megoldas, a faladas, deszkas megoldason en is tokoltem egy par orat 😊
Na mar csak 3 package kell es megvan a 100.
Mire ezt a harmat megtalalom... 😊
Na mar csak 3 package kell es megvan a 100.
Mire ezt a harmat megtalalom... 😊
nem tudja valaki hogyan kell dirctX Remove-val letörölni a kib*szott directx-et?
könyörgöm..
THX!
könyörgöm..
THX!
Linerunner az egy kamion 😊 Legközelebb a kikötõnél találod nem messze Joeytól ha jól tudom. Ha tévednék, bocsi!

dehogynem lehet.
GPLRank: -51|GTRank: -30
nem lehet, tul magasan van! Csittel meg nem probalkozom, mert ez egy teljesen csitmentes mentes 😊
Akkor kuszkodok tovabb 😊
Akkor kuszkodok tovabb 😊
késõbb leesett, hogy portland és Joey közelében van.😊A magasvasútról ragyogóan át is ugrottam egy épület tetejére, aminek a teteje összefügg a kérdéses épületével, így csak el kellet gyalogolni a tetõ a kincsekig...😊
javítás: miután megláttam a directXRemover-t a hozzászólásodban.. 😊
lipovics ezt még nem próbáltam ki de ajánlom még egy tippet hogy feljuss a Joe mûhelyének a tetejére /mármint az az épület ami a képen van/: állj szorosan egy teherautóval a fal mellé, tapadjon a falra a teherautó vagymit mondjak és hagyd ott a furgont.Aztán a teherautó mellé álljál egy személygépkocsival /pl. Stallion/, szállj ki, ugorj rá, onnan ugorj a furgon tetejére, és innen szabad az út a hidden package-hoz 😊 Legalábbis én így gondolom. Vagy irjál folyamatosan az épület közelében giveusatank cheatot, a tankok pedig egymás hegyén hátán fognak megjelenni, és ha szerencséd van, egy magasabban kiálló tankról odaugorhatsz az épülethez.. azé sok siker hozzé 😊
Más.
Ma megkegyelmeztem a gépemnek miután megláttam a DxRemover, köszi Mas-Thief! Csupán egy gondom van vele: mikor kitömötitem csak egy DirectXRemove Guide meg egy directXRemove jegyzetet találok..hát.. mit kell csinálnom most? Az istenért de úgy hiányzik a gta3!
thx

Más.
Ma megkegyelmeztem a gépemnek miután megláttam a DxRemover, köszi Mas-Thief! Csupán egy gondom van vele: mikor kitömötitem csak egy DirectXRemove Guide meg egy directXRemove jegyzetet találok..hát.. mit kell csinálnom most? Az istenért de úgy hiányzik a gta3!
thx

Ez az elso szigeten van, sztem ezt mindenk ismeri 😊
95 hidden van meg, mar csak ot kell, koztuk ez!
95 hidden van meg, mar csak ot kell, koztuk ez!
a tabla mogott van ket fegyver, a haz bal sarkan emg egy hidden.
Es ide nem tudok sehonnan feljutni (nincs olyan magas auto, a magasvasut meg messze van. Azon gondolkoztam, hogy dodoval elrepulok idaig, ha sikerul)
Es ide nem tudok sehonnan feljutni (nincs olyan magas auto, a magasvasut meg messze van. Azon gondolkoztam, hogy dodoval elrepulok idaig, ha sikerul)
eddig csak én vettem észere a képen a ház tetején lévõ felveendõ dolgot?
egyébként sajnos nem ismerem fel a környéket, nem tudom, hogy lehetne leszedni onnan.
egyébként sajnos nem ismerem fel a környéket, nem tudom, hogy lehetne leszedni onnan.
én se látok rajta semmit de van egy érzésem mi lehet a gond:kapcsold ki a Trails-t a Display menüben.
Na sracok, ezt hogy lehet leszedni? Multkor is feltettem a kerdest, de akkor se tudott senki valaszolni
szal a kep:

szal a kep:

Bexaras! Pedig eskuszom, hogy nekem is a DDhelp-el xarakodott. Erdekes. Meg lenne tippem, ha meg akarod kimelni magad. A DirectX-et kellene ujratelepiteni, de ugy, hogy elotte egy DirectX Remover Progit hasznalsz. A Registry-t kipucolja. Ezutan teljesen ujrateszi a DX-et, nem csak javitgat. Erdemes meg egy probat tenni.
Semmi változás..
ma délután cd-re mentés a fonto adatokat, aztán jön a formaT C: ..
CSAK EL NE FELEJTSEM A GTA SAVE-T IS ELMENTENEM!
holnap este találkozunk!
bye
Köszönöm, hogy megpróbáltatok segíteni!
dieselG 😊

ma délután cd-re mentés a fonto adatokat, aztán jön a formaT C: ..
CSAK EL NE FELEJTSEM A GTA SAVE-T IS ELMENTENEM!
holnap este találkozunk!
bye
Köszönöm, hogy megpróbáltatok segíteni!
dieselG 😊

Óriási szerencse mert ma délután akartam leformázni a winyót! Délre vártam volna meg a kölcsön cd-írót hogy lementsem a fontos adatokat..
Ha megy végre ezzel a Detonatorral, kitombolnék világgá és lesmárolnám mindenkit aki az utamba áll! 10 perc és letöltõdik! Elõre is hála Mas Thief!
Ha megy végre ezzel a Detonatorral, kitombolnék világgá és lesmárolnám mindenkit aki az utamba áll! 10 perc és letöltõdik! Elõre is hála Mas Thief!

Köszi a tippet! Megpróbálom!

Jézusom! Kicsit elkéstem dieselG. Asszem, én egy cipõben jártam egy ideig. Úgy láccik a hiba az, hogy "Inno3d" csak ennyi. Nekem is InnoVision kártyám van, csak GF2 MX-400-as. Én is ugyanezzel a problémával küzdöttem. Aztán egy megoldást találtam. 23.11-es Detornator Drivert használom. Próba ki! Remélem, segít.
Tessék innen leszedheted.Klikk ide!
Kösz szépen a segítséget Unknown!
Ha csalni akarsz és nem indul a trainer akkor ha elindítod akkor oda másold be a trainert ahol megtalálható a GT3 indító fileja.

HI!
Srácok melyik könyvtárba kell a GTA 3 ULTIMATE TRAINERT bemásolni?
Srácok melyik könyvtárba kell a GTA 3 ULTIMATE TRAINERT bemásolni?
Na remélem, ott megtalálod a megoldást, de én mára végeztem a melóval, úgyhogy húzok haza!
Soxerencsét!
Soxerencsét!
Esetleg nézd meg ezen az oldalon a HW Tuningot
http://www.vkk.hu/gta3
Itt asszem írnak valami WinXP-s hibáról, és annak a kijavításáról.
http://www.vkk.hu/gta3
Itt asszem írnak valami WinXP-s hibáról, és annak a kijavításáról.
Lehet, az AGP 4x mód engedélyezése, az AGP fastwrites engedélyezése. Szóval az elõbbieket nyomd Enabled-re, aztán nézd meg változik-e valami.
Egyébként DX8.1a fent van?
Egyébként DX8.1a fent van?
Bocsi, az intel hülyeség volt, ALi-t akartam mondani, de már fáradt vagyok, tehát, ha ALI, akkor az ali integrated drivert...
Nemtudom milyen az alaplapod, ha intel, akkor az Intel Inf Update-et kellene föltenned, ha via, akkor a VIA 4in1 Drivert, és utána a hivatalos 29.42-es Detonatort. Ha így is szar, akkor a biosban van valami rosszul belõve (valószínû).
Sracok, en azert formazok, mert rengeteg anyag van a gepemen, ami nem virusbiztos (warezolas arnyoldala 😊
Es ugye a format a legbiztosabb virusirtas.
Minden fontos adat, config fajl meg el van mentve cdre, 5 perc alatt minden visszarakok.
Megszamoltam, 26 programra van szuksegem, ezek vannak allandoan a gepemen, a tobbit meg cserelgetem.
Mielott vki megkerdezne, hogy miert nem inkabb virusitot hasznalok, azzal kozlom, hogy elobb van a virus, mint a vedelem ellene, de ennek ellenere norton internet security es antivirus van fent! 😊
Ezek naponta liveupdate, heti teljes kereses, megis felkuszott a gepemre egy aranyos kis klez. Pedig a leveleket nem toltom le, webes feluleten nezem, szal figyelek dolgokra.
De, mint mondtam, nekem ez a kockazat benne van a pakliban 😊
Amennyit ti osszekotortok 3 honap alatt, en annyibol ujrarakom a rendszert!
Ti aprankent, en egyszerre 😊
Azt, hogy nem ertek a szoftverekhez, azt kikerem magamnak, ugyanis pl az xp-m ugy ram van szabva, ahogy azt csak el lehet kepzelni, es nem tweak xp-vel csinaltam...
Es ugye a format a legbiztosabb virusirtas.
Minden fontos adat, config fajl meg el van mentve cdre, 5 perc alatt minden visszarakok.
Megszamoltam, 26 programra van szuksegem, ezek vannak allandoan a gepemen, a tobbit meg cserelgetem.
Mielott vki megkerdezne, hogy miert nem inkabb virusitot hasznalok, azzal kozlom, hogy elobb van a virus, mint a vedelem ellene, de ennek ellenere norton internet security es antivirus van fent! 😊
Ezek naponta liveupdate, heti teljes kereses, megis felkuszott a gepemre egy aranyos kis klez. Pedig a leveleket nem toltom le, webes feluleten nezem, szal figyelek dolgokra.
De, mint mondtam, nekem ez a kockazat benne van a pakliban 😊
Amennyit ti osszekotortok 3 honap alatt, en annyibol ujrarakom a rendszert!
Ti aprankent, en egyszerre 😊
Azt, hogy nem ertek a szoftverekhez, azt kikerem magamnak, ugyanis pl az xp-m ugy ram van szabva, ahogy azt csak el lehet kepzelni, es nem tweak xp-vel csinaltam...