7566
-
#4982 Jú, no problem, csak azért neked se esne jól, ha valamit félreértenél, erre valaki kiplakátolná óriás betűkkel, hogy tévedtél (merthogy ha valaki olvassa a fórumot, akkor egyértelműen erre lehet gondolno). -
#4981 hol áll 2?? -
#4980 yakuza!! azaz ami olyan porsche boxter féleségű?:) olyanom volt perdig az első pályán vagyok...rendőr voltam és ezt az autot mutatta hogy bűnöző...há nem kipakoltam a kocsibol, és vittem az autot?:))) -
#4979 vezes lassan:))))
nem kell rohanini..siess de ne kockáztass... hagyd hogy azkok állandoan kiüsség egymást..legalább is nálam azt csinálták.. össze vissza borultak a hülyék..én meg simán elautozgattam.. azelött hajtottam mint az állat de vagy felborultam vmi bukkano miatt vagy a civil autok miatt robbant fel az autom--- -
#4978 rocketjump, lol:) -
#4977 lehet...csak arra emlékszem hogy európaiak...
Dex gyakorolj - száguldozz egy kicsit a városban, a cél az, hogy az úton menj, és ne sérüljön meg a kocsid - nehogymá csak én legyek olyan jó hogy mindig minden sikerül -
spR #4976 Asszem skótok
-
#4975 hehe - aka rocketjump :) -
DEx- #4974 A versenyt nem lehet valahogy megtrükközni, hogy én nyerjek?
Mert a 3 lamborghini mindig leelőz :((( -
#4973 a yakuza ijen fehér Stinger, Ásóka:) házánál is áll 2
Mellesleg HMUDA, ha néznél is, látnád hogy azt NEM, ésNEM
neked postáztam (nincs válasz erre) -
#4972 Asszem a rockstar nem amerikai, hanem orosz fejlesztőcsapat, de javíccsatok ki, ha tévedek. -
#4971 bocs, csak a zér volt, ha legközeleb valaki megin lászlózik majd ideküldjük, nem neked szántam bocs. -
Roby #4970 Skacok!
Ott tartok, hogy el kell vinni a garazsba 3 autot:
1 diablot, 1 sentinelt meg 1 yakuza-t.
De melyik a yakuza??
Hogy nez ki? -
#4969 általaban van egy readme.txt vagy hasonló, na azt olvasd el! Egyébként én sem tudom, hogy lehet felrakni az új autókat. -
#4968 hogyan kell letöltött autokat aktiválni?? a zip fileokban van egyautoneve.mod van még egy instal.bak vagy micsoda
van egy patch.exe.. mit hova?? -
#4967 ??? -
#4966 ja, es nem kell neki nagy kifuto...
par meterrol fel tud szalni... :)
de ovatosan kell kanyarodni, mert ha egyszer elszabadul a levegoben, akkor lehullik mint a RONGY... :) -
#4965 kösz a segítséget -
#4964 bazzeg ez nem is jutott eddig az eszembe :)) -
#4963 en PS2n jatszottam vegig (mar 2x, full:)...
a Dodoval nem igazan lehet repulni, meg a kis gravitacio koddal sem...
viszont ha beutod a kis gravitacio kodot (nemtoom van e ilyen PCn), elokapsz egy tankot, hatraforditod a csovet, es menet kozben hatrafele losz, akkor fel lehet vele szalni... a levegoben az agyuval hajtod magad... ovatosan kell kanyarodni... :)
iszonyat kiraly... :) -
dieselG #4962 tankkal röpködni?
nemá.. -
#4961 szoktatok ropkodni a tankkal a varos felett? :)
egyszer gondoltam berepulok a stadionba, s vegul jol el is sulyedtem a "gyepben".. :) -
#4960 : ))) -
#4959 A magyar zászlók. (Zaslow-k.) -
Borg #4958 Mi a furcsa a képen? -
#4957 Amúgy amikor néha belehallgatok a Chatterbox-ba elámulok, hogy az amcsik tényleg ennyire naívak és hülyék? Tényleg ez a !!!LASLOW!!! (csakhogy Ron élvezkedjen) a legértelmesebb abban a rádióban?
És én ezekközé a barmok közé fogok kimenni 10 hónapra? ÚRISTEN!!! : DDD -
#4954 Jójó, de ne mond nekem hogy amikor hajnali háromkor játszol egy játékkal, akkor nem hallasz félre dolgokat, totál kómás fejjel. : )))
Különbenis, csak egyszer hallottam, mert énmindig a MSX-et meg a Game-t hallgatom. -
Garrett #4953 na és ha tévedtél:
Tévedni emberi dolog, de Istenem ekkorát? :DDD
csak vicc -
#4952 Baszodj meg. Faszért kell óriásbetűkkel kihirdetni a tévedésemet? Faszfej. -
Garrett #4951 na herre gondoltam köszi! a vice city erről már olvastam csak nem emléxem hogy peccs vagy kieg.. -
dieselG #4950 Bár a multi patch se rossz ötlet.. -
dieselG #4949 Multi patch nem lesz.
Viszont asszem még az év végén jön ki a GTA3 kegészítő, a Vice City (nemigaz hogy nem hallottál még róla), na abban lesz multiplayer!!! -
Garrett #4948 DE legalább vannak benne magyarok...Arra a zászlóra én is felfigyeltem, de azt hittem hogy úgyis este van, a játékban is... biztos nem lehet magyar... nappal meg nem néztem meg.
jah: Mikor is jön ki a multi peccs? -
dieselG #4947 :)
márpedig Laslow tényleg. -
#4946 KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! A GTA3-BAN SEMMILYEN LÁSZLÓ SINCS, A CHATTERBOX VEZETŐJÉNEK A NEVE LASLOW, ÉS NEM LÁSZLÓ!!!!!!
-
#4945 Caller: “Are you Hungarian?”
Lazlow: “Eh-heh…nooo, I’m from up-state.”
A Chatterbox eredeti szövege alapján
(Hallgasd csak meg, nagyon nem Igen-t mond) -
#4944 Ja, de természetesen nem kizárt a tévedés sem, mivel lehet hogy hungry-t mondott. Bár én inkább a Hungary felé hajlok. : ))) -
#4943 A-a.
Én hallottam a műsorban, hogy egy hallgató megkérdezte tőle, hogy magyar-e, erre Azt mondta, hogy igen. -
#4942 Lazlow!!!!!!! LAZLOW!!! semmi Laszlo nincs rajta :) -
#4941 hm. Nem tudtam. De azért büszkék lehetünk rá. Meg Lászlóra is a Chatterbox-ban.