7566
  • Hmuda
    Jú, no problem, csak azért neked se esne jól, ha valamit félreértenél, erre valaki kiplakátolná óriás betűkkel, hogy tévedtél (merthogy ha valaki olvassa a fórumot, akkor egyértelműen erre lehet gondolno).
  • CSOCSO
    hol áll 2??
  • CSOCSO
    yakuza!! azaz ami olyan porsche boxter féleségű?:) olyanom volt perdig az első pályán vagyok...rendőr voltam és ezt az autot mutatta hogy bűnöző...há nem kipakoltam a kocsibol, és vittem az autot?:)))
  • CSOCSO
    vezes lassan:))))
    nem kell rohanini..siess de ne kockáztass... hagyd hogy azkok állandoan kiüsség egymást..legalább is nálam azt csinálták.. össze vissza borultak a hülyék..én meg simán elautozgattam.. azelött hajtottam mint az állat de vagy felborultam vmi bukkano miatt vagy a civil autok miatt robbant fel az autom---
  • Ron Ragm
    rocketjump, lol:)
  • Ron Ragm
    lehet...csak arra emlékszem hogy európaiak...
    Dex gyakorolj - száguldozz egy kicsit a városban, a cél az, hogy az úton menj, és ne sérüljön meg a kocsid - nehogymá csak én legyek olyan jó hogy mindig minden sikerül
  • spR
    Asszem skótok
  • hiba
    hehe - aka rocketjump :)
  • DEx-
    A versenyt nem lehet valahogy megtrükközni, hogy én nyerjek?
    Mert a 3 lamborghini mindig leelőz :(((
  • Ron Ragm
    a yakuza ijen fehér Stinger, Ásóka:) házánál is áll 2
    Mellesleg HMUDA, ha néznél is, látnád hogy azt NEM, és

NEM

neked postáztam (nincs válasz erre)
  • Ron Ragm
    Asszem a rockstar nem amerikai, hanem orosz fejlesztőcsapat, de javíccsatok ki, ha tévedek.
  • Ron Ragm
    bocs, csak a zér volt, ha legközeleb valaki megin lászlózik majd ideküldjük, nem neked szántam bocs.
  • Roby
    Skacok!

Ott tartok, hogy el kell vinni a garazsba 3 autot:
    1 diablot, 1 sentinelt meg 1 yakuza-t.
    De melyik a yakuza??
    Hogy nez ki?
  • I.C.ram
    általaban van egy readme.txt vagy hasonló, na azt olvasd el! Egyébként én sem tudom, hogy lehet felrakni az új autókat.
  • CSOCSO
    hogyan kell letöltött autokat aktiválni?? a zip fileokban van egyautoneve.mod van még egy instal.bak vagy micsoda
    van egy patch.exe.. mit hova??
  • I.C.ram
    ???
  • Laza
    ja, es nem kell neki nagy kifuto...
    par meterrol fel tud szalni... :)
    de ovatosan kell kanyarodni, mert ha egyszer elszabadul a levegoben, akkor lehullik mint a RONGY... :)
  • CSOCSO
    kösz a segítséget
  • I.C.ram
    bazzeg ez nem is jutott eddig az eszembe :))
  • Laza
    en PS2n jatszottam vegig (mar 2x, full:)...

a Dodoval nem igazan lehet repulni, meg a kis gravitacio koddal sem...

viszont ha beutod a kis gravitacio kodot (nemtoom van e ilyen PCn), elokapsz egy tankot, hatraforditod a csovet, es menet kozben hatrafele losz, akkor fel lehet vele szalni... a levegoben az agyuval hajtod magad... ovatosan kell kanyarodni... :)

iszonyat kiraly... :)
  • dieselG
    tankkal röpködni?
    nemá..
  • Laza
    szoktatok ropkodni a tankkal a varos felett? :)
    egyszer gondoltam berepulok a stadionba, s vegul jol el is sulyedtem a "gyepben".. :)
  • Hmuda
    : )))
  • addaam
    A magyar zászlók. (Zaslow-k.)
  • Borg
    Mi a furcsa a képen?
  • Hmuda
    Amúgy amikor néha belehallgatok a Chatterbox-ba elámulok, hogy az amcsik tényleg ennyire naívak és hülyék? Tényleg ez a !!!LASLOW!!! (csakhogy Ron élvezkedjen) a legértelmesebb abban a rádióban?

És én ezekközé a barmok közé fogok kimenni 10 hónapra? ÚRISTEN!!! : DDD
  • Hmuda
    Jójó, de ne mond nekem hogy amikor hajnali háromkor játszol egy játékkal, akkor nem hallasz félre dolgokat, totál kómás fejjel. : )))

Különbenis, csak egyszer hallottam, mert énmindig a MSX-et meg a Game-t hallgatom.
  • Garrett
    na és ha tévedtél:
    Tévedni emberi dolog, de Istenem ekkorát? :DDD

csak vicc
  • Hmuda
    Baszodj meg. Faszért kell óriásbetűkkel kihirdetni a tévedésemet? Faszfej.
  • Garrett
    na herre gondoltam köszi! a vice city erről már olvastam csak nem emléxem hogy peccs vagy kieg..
  • dieselG
    Bár a multi patch se rossz ötlet..
  • dieselG
    Multi patch nem lesz.
    Viszont asszem még az év végén jön ki a GTA3 kegészítő, a Vice City (nemigaz hogy nem hallottál még róla), na abban lesz multiplayer!!!
  • Garrett
    DE legalább vannak benne magyarok...Arra a zászlóra én is felfigyeltem, de azt hittem hogy úgyis este van, a játékban is... biztos nem lehet magyar... nappal meg nem néztem meg.

jah: Mikor is jön ki a multi peccs?
  • dieselG
    :)
    márpedig Laslow tényleg.
  • Ron Ragm

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! A GTA3-BAN SEMMILYEN LÁSZLÓ SINCS, A CHATTERBOX VEZETŐJÉNEK A NEVE LASLOW, ÉS NEM LÁSZLÓ!!!!!!

• Ron Ragm
    Caller: “Are you Hungarian?”
    Lazlow: “Eh-heh…nooo, I’m from up-state.”

A Chatterbox eredeti szövege alapján
    (Hallgasd csak meg, nagyon nem Igen-t mond)
  • Hmuda
    Ja, de természetesen nem kizárt a tévedés sem, mivel lehet hogy hungry-t mondott. Bár én inkább a Hungary felé hajlok. : )))
  • Hmuda
    A-a.
    Én hallottam a műsorban, hogy egy hallgató megkérdezte tőle, hogy magyar-e, erre Azt mondta, hogy igen.
  • I.C.ram
    Lazlow!!!!!!! LAZLOW!!! semmi Laszlo nincs rajta :)
  • Hmuda
    hm. Nem tudtam. De azért büszkék lehetünk rá. Meg Lászlóra is a Chatterbox-ban.