7566
-
#5640 Mivel? Kártyacserével? -
#5639 eh én nemtom hogy leszek... -
#5638 Hja, egyelőre még én is irígykedek, de, ha minden jól megy szeptemberben én is beruházok egy Ti4400-ra, a mostani GF3Ti200 helyett... De az még messze van, addig meg még bőven elég a mostani kártya is... -
#5637 de szar neked gf4:) -
Garrett #5636 akár most is :D -
#5635 Garett én most vettem egy új GF4-et és TV-outos én is miután rákötöttem azután nem volt jó de azelQtt igen.Mikor jöjjek föl a GTA3mas oldalra hogy beszéljünk!!Egyébként van egy freemail címem:[email protected] följövök írj egy üzenetet a freemailemre amikor fönt vagy köszi helló!!!! -
#5634 No, majd a hosszúhétvégén elszöszmötölök vele, hátha bejön, amit az előbb kicsit bővebben kifejtettem, ha meg nem, hát majd káromkodok egyet halkan... -
#5633 aha
hát azt passzolom -
#5632 Ja, de a formája az maradt Inferno, én spec. új modelleket akarok betenni, úgy, hogy a régiek is megmaradjanak... -
#5631 a handling.cfg file-t irkálgatva is érdekes kocsit lehet csinálni
az enyém most egy Inferno spécizve
max 320 gyorsulás 50 fék 35 a súlypont? 70 helyett 35 tömeg 1800
igazi vad tigris
odalépsz, és már ugrik is
szóval nagyon állat
ja és a törés meg 0.01 :)))
-
#5630 Én is így gondolom, merthogy a textúrák, és az autók adatai adottak, tehát csak azt kell megoldani, hogy le tudjunk másolni egy kocsit, és hogy azt felülírva működjön a dolog. Nos, ez így leírva nem hangzik túl bonyolultnak, de asszem el leszek/leszünk vele egy darabig míg sikerül, már ha egyáltalán sikerül... -
#5629 nem rossz ötlet... -
#5628 Üdv Mindenkinek!
Nos, most lehet, hogy egy iszonyatos baromságot írok le ide, de kéretik nem lehülyézni, és cs*szegetni miatta. Tehát a feltevésem a következő:
Létezik egy CarStat Editor (vagy valami hasonló) nevű progi, amivel a kocsik tulajdonságait lehet módosítani. Namármost, ennek van egy olyan opciója, hogy létre lehet vele hozni egy saját autót, vagy egészen új adatokkal, vagy egy meglévő kocsi lemásolásával. Tehát, ha ezzel létrehozunk egy új autót, akkor szerintem elképzelhető, hogy azt felülírva a letölthető példányokkal nem kell az eredetieket megbolygatni.
Hát ennyi, eddig még nem tudtam a teóriámat kipróbálni idő hiányában, de ha jutok valamire akkor szólok. (Ez nem a mai napon fog bekövetkezni...)
Addig is bárki aki próbálkozott már hasonló agyament ötlettel, az legyenszíves írja be ide a tapasztalatokat, vagy ha valaki tudja, hogy ez a dolog biztosan nem fog működni, akkor szóljon, de indokolja is meg miért! -
#5627 www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3
www.alvilag.hu/gta3 -
Obi #5626 Sziasztok!
Tegnap tettem szert a gamera, de van egy kis bibi. Mint kezdő játékos előről kezdtem a dolgot :) és az első két feladat teljesítése után többnnyire lefagy gép és csak egy reset után megy újra. Ha a lementett állást akarom folytatni, akkor úgy fagy le, hogy a betöltő kép mellett a Win98 rendszerhangjait hallom. Ezután a mágikus billentyűhármast lenyomva, majd kilőve a GTA3-at, ha újra el akarom indítani, már csak a szabálytalan művelet ablak tűnik fel. Minden korábbi játékom okés, ez az egy a gázos. A Netről szedtem le lehet, hogy hibásan jött le a bin állomány? -
#5624 pff most jöttem rá miért ugy néznek ki az autok texturai mintha picasso kezébe kerültek volna..mert a texturakat ugy kell kicserélni hogy kijelöljük és azt updatelod... nah én csak ugy mindenre updateltam..tök cool ahogy bmw textura volt a sport felnin:))))) -
Garrett #5623 nekem akkor ovlt ilyen mikor a TV -re rákötöttem a gépemet. nem akart elindulni a gta 3 de kibasztam vele:
Elindítottam akkor mikor a monitorra volt kötve.
|Alt+Tab| TV-re áttettem. Kifagyott. Ezután elindítottam és működött.
De ez rajtad nem fog segíteni...
Ha van ICq-d akkor tudok küldeni egy GTA3.exe-t ami az XP hez jó de a win98 hoz nem. ha kell holnap keresss meg. -
#5622 hülye barom állatt!!!!ez a toca 3 ra érvényes:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Anee #5621 Nekem is csinálta rengetegszer hogy baszik elndulni....többször kell elindulni negyedjére vagy ötödjére már bejön Win2000 alatt...JA és ez a hiba csak öreg GTA3-maknál fordul elő frissen telepített jól megy
Én a rhino helyett látnék szívesen egy EMBERI tankot...mondjuk királytigris vagy vadásztigris:-) -
#5620 nekem megy xp alatt.. ahonnan leszedted a demot.. szedd le a no cd pecs et..nekem azóra 1024 mediumban gyönyörűen megy.. és csak gef 2 mx em van -
#5619 Ezt nekem írtad hiba? -
#5618 http://gta3.uw.hu/ -
#5617 Valaki nem tud segíteni már tele van a faszom az egésszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5616 -
#5615 Valaki nem tud segíteni??? -
#5614 rakd fel a magyarosítást -
#5613 Vki mondja már meg, amikor a csajnak kell vinni fél milát, tankkal bemegyek hozzá, mindenkit lelövök nagy nehezen, akkor a csajnak követnie kellene? Valamennyire jön utánam, elkezd integetni a helikopternek, de sehogy sincs kedve lejönni. Pliz help! -
#5612 még nem volt eléxer... -
#5611 http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/HU/Q306676_WXP_SP1_x86_HUN.exe
-
#5609 LegelQször 98 alatt játszottam csak azalatt akadt a hang meg kicsit a kép is és ezért újbol elkezdtem csak xp alatt és most nem indul el a jaték.Miután megnyom az exe fájlt nem történik semmi már megpróbáltam mégegyszer föltelepíteni csak hiába volt mert így sem indult el.Volt egy kis gond az xp vel de maár megcsináltam és minden más játék megy csak a GTA3om nem.Nagyon kérlek segítsetek!!!!!!HELP ME!!HELP ME!!HELP ME!! -
#5608 Az a baj hogy én xp alatt játszottam de most valami miatt nem indul el!!Annyira idegesít nem tudtok segíteni!!HELP ME! -
Garrett #5607 Másold át XP ből olyan vinyóra amit a 98 felismer és máris tudsz játszani velük. -
Garrett #5606 Fuu de királyosak azok az uj autók...
Ha lehet én kérnék egy PT cruisert :D -
Jedi #5605 Helo -
#5604 Nem tudjátok hogy miért nem kapcsol be a GTA3-om
Amikor elindítom nem történik semmi xp alatt csinálja 98 alatt nem de xp alatt vannak a jó elmentéseim!!!HELP ME!! -
#5603 nem gyakorolni kell hanenm végigmenni lassan és nem teligázzal:)) -
#5602 erre nem tudok mást mondani mint azt hogy..... szal.... ne legyél már ilyen....mondom gyakorolj....nemigaz hogy nem megy.... -
#5599 pfff most a komoly... szétbasztam az egész gta3 at..a össze vissza vannak a texturék..tök rondák:( -
#5598 nah megcsoináltam én is párat... -
Anee #5597 Van egy editor progi kiszeded belőle a -csak példaként- blista.dff-et és a txd-t..utánna meg berakod helyette és így lesz új autód.
Én a Suprumát az M3mat meg egy párat néztem meg egykettő egész jó
Supruma meg úgy jó ha nem cserélem ki a textúrákat így a spoiler meg a hátsó lökhárítő fehér:-)