7566
  • CSOCSO
    ahamm... de hoygan kell azt?:)
  • Lacc
    Ma délután raktam fel vagy 5 kocsit. Talán ha elolvasnád normálisan a readme-ket minden kiderülne neked is... A .zip-ben levő fileokat kell kicserélni az Imgtool-al a gta3.img-ben és a tfx(asszem :D).img-ben. Néha még át kell írni néhány dolgot egy-két .cfg-ben egy Notepaddel és már kész is. A motort még nem próbáltam eddig mert a Banshee-t cseréli le amit nagyon komálok :D
  • Hmuda
    Vki elmodaná, hogy miként kell felrakni a motor v2.0-t mert nemtom hogy kell. A monstertruck felment, de a motor nem.
  • CSOCSO
    én nem vágom v***g!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ez kész...mi a **** kell csinálni a *********** gta3.img fájlokkal?????????????? ********* még az angol leírásokbol sem bírom kigubozni..
  • CSOCSO
    a pöcsöm kivan a gta3 al.. éppen ott tartok hogy a csita autot kell elvinni az első szigetre.. hát nem akarok hazudni több mint 20 or!!!!!!!!!!!!!! probáltam meg!!!!muindíg nekem j9ttek vagy én csusztam meg de volt hogy az auoval visszafele simán kigyuladt az auto...
  • Anee
    Elvesztette aktualitását, újrarakom a gamét....
    ez a rohadt autócsere elbaszta a gta3.img-t.....
  • Anee
    Valaki nekem el tudná küldeni a Kuruma.txd-t ami gta3.img-ben van
    Kellene mert kitöröltem s így a kurumámnak lőttek
    Jah és egy FBICAR.DFF-et is megköszönnék azt használtam végül a kuruma helyett
  • CSOCSO
    hát azt nem
  • CSOCSO
    ok:)
  • Gerry
    O.K., csak a szakállad ki ne nőjön...
  • CSOCSO
    hát ha máshonnan nemtom meg várok rád:)
  • Gerry
    Azt meg megnézem, ha otthon leszek, és ha lesz időm, csak az a baj, hogy otthon nincs net, úgyhogy vagy megtudod máshonnan, vagy várnod kell szerda délelőttig, ugyanis akkor jövök legközelebb...
  • CSOCSO
    ok de a supruma jobban idegesít:)
  • Gerry
    Így fejbőlmost hirtelen nemtom, nézd meg térképen, vagy keresgélj egy kicsit, ott van az valahol.
  • CSOCSO
    áhh merre van az a szar a mentöknél?
  • CSOCSO
    ok:)
  • Gerry
    Ahol a rendőrség is... Kapasd el magad egy rendőrrel, vagy nyirasd ki magad, és ott vagy máris a rendőrségen, vagy a kórházban... Egyszerű, mint az egyszeregy...
  • CSOCSO
    ebben segítsen vki inkább:))))
  • CSOCSO
    ?:)))
  • Ron Ragm
    kiszedtem a skyvillt és most megy...ezexerint egyszerre csak egy lehet....
  • Gerry
    Naggyából az észak-nyugati sarokban fönt.
  • Gerry
    A játék egyáltalán, vagy csak a pálya?
  • CSOCSO
    hol akorház?:))))))))))))))))
  • Gerry
    Ja, én is úgy emléxem, de legegyszerűbb megnézni egy térképen.
  • CSOCSO
    ezt a supruma dolgot elöbb is kitalálhották volna:)))
  • Ron Ragm
    felraktam de nem megy :(((((((((((((((((((
  • Ron Ragm
    van, vhol a korház közelében
  • CSOCSO
    BAZZ:((((((((((( 3szigeten van valahol autoszerelő?????????????????????????????????, 3szor mentem vissza miatta a 2.szigetre..nincs kedvem 4.szerre is
  • Gerry
    Igen a Crack miatt van, énnekem is újra kellett telepítenem, de megérte, mert szerintem gyorsult is a játék. Sajna az eredeti EXE most nincs nálam, csak az otthoni gépemen, de nem tart sokáig újrahúzni a progit, esetleg nézd meg az SG FTP-jét, ott asszem fönt volt az eredeti exe is...
  • Ron Ragm
    aztírja unknow version.... a crack miatt van? ha igen el tudná vki küldeni az eredeti exe-t?
  • Gerry
    Ha esetleg NO-CD-s változat kéne (ha nincs meg a 2. CD), akkor meg javaslom a www.gamecopyworld.com oldal meglátogatását.
  • Gerry
    Nem kell törés, mert kiszedték belőle az okos készítők a másolásvédelemet! Mondjuk nemtom miért, de jó húzás volt a részükről. Letöltheted: INNEN !
  • Ron Ragm
    mármint a tört patchet
  • Ron Ragm
    és hol lehet leszedni?
  • Gerry
    Nemtom, még nem próbáltam egyet sem, de szerintem van olyan is, amit simán be kell másolni... Nézd meg, van amihez ott a magyarnyelvű leírás is a vkk.hu/gta3-mon.
  • CSOCSO
    minek kell az?megvan az img tool..:(((((((((mindegyik autot csak így lehet feltenni???mindent át kell írkálni????????
  • Gerry
    Ehhez asszem le kéne töltened az IMGTool-t, link a #5506-os hozzászólásomnál van.
  • CSOCSO
    árgh:( ehhez én butus vagyok.. vki mondja el mit tegyek pls!!!
    Supruma Mod - Mod by Th3-0n3
    - Name by Diesel GT A.K.A. The Unknown Carjacker ;)
    -------------------------

- The kuruma.dff file has to be imported in gta3.img

- The textures go into txd.img under kuruma.txd

- To get the nice rims :) place wheels.dff in folder ..\models\generic\
    And import the rim texture into MISC.txd

- In the handling file, change the line of kuruma to the following one:

KURUMA 1700.0 2.0 4.9 1.6 0.0 0.2 0.0 01 0.95 0.80 0.55 5 250.0 60.0 F P 10.0 0.53 0 30.0 2.2 0.13 0.2 0.65 35000 0.28 0.10 0.5 180 1 1

ENJOY
  • Gerry
    Asszem felülírják a régieket, ezért kell előtte lementeni az eredeti File-okat... Én legalábbis ezt olvastam.
  • Gerry
    Próbáltad már azt, hogy nem rakod föl a hivatalos patch-et, vagy ha nem volt eddig fönt, akkor fölrakod? Csak tipp, még én sem próbáltam a pályákat, mert csak ma szedtem le, és este 8-ig a munkahelyemen vagyok...