GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D0C

D0C
Vice City (Ps2)

img src=http://ps2media.ign.com/ps2/image/vicecity_0801_3.jpg>

D0C
A legstabilabb a Rhino tank.

CSOCSO
:) igen:) de az gagyesz gamez..nem mondanám nagy sim nek de az tényleg nagyon szép futam volt..
Ron Ragm
lehet nfs5-ben te vagy a jobb de ha kijön a vice city úgy lenyomlak hogy majd csak nézed a füstcsíkot amit magam után hagyok :D

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

I.C.ram
Hogy is volt ez?
I.C.ram
Aki úgy bevette a kanyart, egy publik helyen, hogy mindenki tapsolt!
CSOCSO
most nekem magyarázol?:) ki lenyomna téged egy nfs5 ben vagy toca2 ben?:) te!!!:))
CSOCSO
ezé jo a yakuza stinger..:))
Ron Ragm
Vezetés aktatás kezdõknek
1. lecke: kanyarba ne nyomd a féket, max a nagyon élesekbe, mert ha gázt nyomod akkor naná hogy kifarolsz (pl a forma1-ben is úgy kanyarodnak hogy a kanyarokban kisebb-nagyobb gázt adnak)
2. lecke: az ujjad ne tapadjon rá az elõre gombra vezetés közben mert nem tudsz kanyarodni
3. lecke: egyenesben, forgalomban legyen jó a reflexed és a helyzetfelismerésed: gyakorolj, száguldj végig a városon, a cél az, hogy ne sérüljön meg a kocsid

köszönöm hogy végighallgattak

Ron Ragm
hát ha kétszázzal karsz bevenni egy kanyart :DDDDD
bocs de nem csak gázpedál létezik:))

CSOCSO
csítáh is jo auto de dobja a seggét kanyarban...
hát az ilyen rumpo xl eket hagyjuk az iylen teher autokat azonnal cserélem sportra..de alandcruisert is vagy mi meg a hasonlo autokat is...
CSOCSO
nem csuszkál hanem kanyarodni akarsz és tovább megy a segge
CSOCSO
és te fordítottad? ( ami többet van)
:)))))
CSOCSO
sima stinger sokkal jobban csuszkál.. a yakuza stingerrel lehet alegjobban tépniszinte egyáltalán nem csuszkál az a legjobb... Hummer királ!! nagy nem borulos és nem csiszkál annyira...
a mafia stallion vagy melyik az is király.. az sem csuszkál mihez képest gyórs..
macro
Az lenne a kérdésem, hogy tud e segíteni nekem. GTA3 ma reggel nem indult el. Elindítom a gta3.exe-t és nem csinál semmit. Nem tölt meg semmi. És már újra is instaláltam a GTA3-at. Megoldást tud valaki?

Laza
ahogy jon az ujabb sziget, ugy csinald meg ezeket is.. :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ron Ragm
az, spojler:)

I.C.ram
Spoiler :)
Ron Ragm
uccsó küldi miért reménytelen golyóálló kocsi nélkül?
Hogyishíjjákaztamikorlelövödapoénokat? Mindegy a következõ szöveget ne olvasd el (ha mégis el akarod, jelöld ki)

amikor ott állsz felveszed a pisztolyt, és lelövöd õket (ajánlom hogy tegyél egy tiszteletkört a ház kötül, és a fal takarásában könnyû õket leszedni, az erkélyen lévõknek meg elég egy bokor, van a közelbe egy ami rendesen tud takarni, és õket is látod hogy tudd hova kell lõni
aztán bepattansz egy cartell kocsiba (A garázsban van egy armour ha leamortizálódtál jól jön)
Elszáguldasz a gáthoz, befarolsz a két õr elé, majd a kocsi fedezékébõl lelövöd õket (ne felejsdf el az erkélyesektõl elvenni az ak-t!)
utána menj végig az úton, jobbra találsz egy mesterlövészt. Azzal szedd le akit onnan látsz (a kocsiknál lévõket nem érdemes, azokat könnyen lelövög egy ak-rohammal, de figyelj a tornyokban lévõkre)
majd bujkálás, írtás, vigyázni hogy ne csapjon el a teherautó, és arra, hogy ne sülj meg
ha mindenki lenn van a földön, rohanj elõre, a helikopterrel ne foglalkozz. NE menj fel teljesen, hanem a fal takarásából lazán leszedheted az ak-s és a lángszórós õrt. (Maria-ra vigyázz!) Rohanj oda a másik végébe a területnek, ahol a kopter felszállt - vedd fel a bazókát. (Vigyázz! csak három töltény van benne, úgyhogy ne kockáztass, várd meg amíg a közelbe ér! Valamint, ha lelõtted, próbáld a maradék 2-t is bele ereszteni, különben a nagy pörgés közbe a gépágyúval még kinyírhat! És ha közelben landolna, fuss!) ezután nincs más dolgod mint hátradölni, és végigvárni a kreditet.

nem volt az golyóálló... Én is azt hittem...ugyanúgy szétkaptak vele mint a rendes Patriottal.

koszontem.

Ron Ragm
teszt

Ron Ragm
nem akarlak megsérteni de nálam a Stallion kivételével egyik sem csúszkál, és a mentõkocsi kivételével egyik sem borul. Meg kéne tanulni vezetni:P

Ron Ragm
már van új magyarosítás, ami többet van

CSOCSO
eléggé idegesítõ hogy forogsz az uton és minden fordulásnál más kocsi jön feléd:)))
CSOCSO
sirály:) MEGYEK:)
pluhi
Ma kicseszett velem ez a progi rendesen. Eltûntette a golyóálló verdát. Pedig csak kifaroltam a kocsimmal a kijáróból (Ray garázsánál), mire visszafordultam sehol semmi. Enélkül meg az utsó küldi elég esélytelen, ha jól sejtem. Még jó, hogy nem olyan nehéz leszállitani õt, nekiugrok megint. Azért bekaphatják.
a másodikhoz. Egy Carteles terepjárót kell szerezned. javaslom a parkoló fõbejáratától jobbra indulj és ott menj végig fel. Ezután rá kell rusholni hogy pont elcsapd a kecseg Kenji-t 1 fordulóval.Utánna irány a respray shop.

koszontem.

CSOCSO
kurva jo ez a gamez de megint felbaszta az agyamat:)))))))))
ebben csak szar kocsik vannak.. mindegyik csuszkál dülöngél tiszta fos... de midnegyik..3 auto van ami jo..
1yakuza
2mifia
3hummer
a többi fos!!!
meg kell ölni 8 köcsög yardiet de nemtom mert ha felribban aza uto mindíg csak vmi teherautó vagy vmi kisbusz van a kzelben...
És ha esetleg nem tudnád a Diablók területe ott van az elsõ városban a park mellett, ahol a Turismo questet adják.
2. Kenji kinyírására gondolsz, mikor Cartel bérgyilkosnak kell álcáznod magad? Ez a játék legkönnyebb missziója:) Lopsz egy Cartel Cruisert, garázs teteje ugye. Namost a hülye állat benn áll a limója mögött. Tiszta gázzal nekirontasz és rátolod, utána hátra. Sima ügy, 2.ra meglett (elsõnél se lõttek ki). Utána elmész távolabb és kiszállsz a kocsiból és passed.

TSW: Tunderke

Hmuda
Diablo Stalliont a Diablók területén szerezhetsz. Csodálom, hogy nem jöttél rá magadtól. Azok a lángfestésû játgányok.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Unknow
LOL:)))))Ez nagyon szar:)))))
CSOCSO
ehh az ungárise fordítás:
akarom mondani egyáltalán
Hi!

Nekem két kérdésem lenne:
1. Honnan lehet Diablo Stullion-t szerezni, (eggyáltalán hogy néz ki).
2. van egy küldetés amiben szerezni kell egy bandaautót, s a garás felsõ szintjén ki kell nyírni az egyik bandavezért. (álcának kell a gépes, nem lehet kiszálni, viszont hamar szétlövik az autót). Tud valaki segíteni ebben a két dologban?
CSOCSO
a magyar fordítás kibaszott aranyos:) igaz nem minden van lefordítva találtam a párbeszédekben amcsi szöveget még de az ilyenek hogy: töltés, várjál bazmeg meg hasonlok nagyon komolyak:))
CSOCSO
különös nekem p3 600 assal gef 2 mx (32 megás) és nem szaggat..
Hmuda
Szerintem komoly gondok lehetnek vagy a gépeddel, vagy egy nagyon bétás verziót használsz.

A Unique Jumpokat csak egyszer díjazza, az, hogy utána mégegyszer ugrasz, annak már köze nincs a Unique Jumphoz. Csak az ugrást díjazza, mint Stunt Bonus-t.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

voodoo3 on mondj le róla... haveromnak se indult el...

koszontem.

ha yardie: rózsaszín, vajszínû tetõvel, leopárdbõr ülésekkel, valamint az Eldorado és a a Stallion keverékére hasonlít külsõleg
Kartel Cruiser: kék, felturbózott pickup
a yardie a kaszinótól északra van, a kartell még északabbra
D0C
Staunton Island az, csocso, a 2. sziget :))))

CSOCSO
akokr most valaki mesélje el hoyg hola szarban van fort staunton vagy micsoda...az összes térképet meglestem amit találtam de iylet nam találtam.. valami gang kocsit kell elloponom ami fort stauntonban van...
Hmuda
Még életemben nem találkozam egyikkel se. Õszintén szolva még életemben nem találkozam ilyen jól megirt gamával.

nálam sincs ilyen problem... az enyém pécés
Laza
ja es a vegen mar iszonyat fegyverarzenal, amit el is vesznek... :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
erdekes, ilyen problemak nincsennek a PS2esben...
en egy ugratot tobbszor is megszoktam csinalni, mert ha nagyobbat ugrasz, nagyobb manit kapsz... (ha tulugrod az elozot:)
egyebkent ha meghaltam, mindig visszatoltottem a mentest, igy ugy vittem vegig, hogy 0 halal, es 0 borton... :)

Hmuda
Kösz, de tegnap estem már rájöttem mirõl beszéltek. Akkor már minden megvan Prtlandbõl kivéve a szigetest és a Metrósat, mert ott még nem tartok (újrakezdtem).

Így van. Én is így szedtem le.

GPLRank: -51|GTRank: -30

Hmuda
Megtaláltam és jó kis járgyány. Fõleg a véres szögek tetszenek a lökhárítóján. >: )))

Hmuda
Köszi, majd megnézem. : )