7566
-
#5935 Dodo val lehet repülni csak elég nehéz... :D
DE azt hiszem a tankdrivers of hungary-n vagymin vannak fenn különféle repülők. -
#5934 Srácok hol van olyan Dodo aminek nincsenek levágva a szárnyai, vagyis lehet vele repülni? Előre is kösz! -
#5933 xp-d van ugye? -
#5932 Hát a képeket elnézve elég nagy az esély... meg ahogy multkor mutattam a videót láthattad te is...
:D
u.i lógsz egy serrel! -
Atta #5931 Ha kijön a kiegészítő, mennyi rá az esély, hogy jóval nagyobb lesz a követelménye mint a GTA3-nak? -
#5930 a PS2 már vagy 3 éves ha jól tudom és elég jó dolgokat prudukál még most is szemben egy 3 éves PC vel mondjuk. szóval szerintem hülyeség most azon vitázni hogy min készült. Örüljönk inkább annak hogy lesz egy GTA 3 kiegéaszítő ami igencsak szép lesz remélhetőleg menni is fog és jókat lehet majd vele szórakozni Platfoemtól függetlenül. -
#5929 Ebben teljesen igazad van nem kell ugy ellszálni a ps2 töl!!Ezt nem gúnyolásnak mondom a ps2 iránt!!!! -
Borg #5928 nem nem, ne érts félre, nem ellened irányult a hozzászólás, csak DOCnak mondtam hogy azért nem minden ps2 ami vice city...
Amúgy ugratás közben kiment cinematic módba, én meg printscreen:) -
#5927 nem én csináltam a képet...lehet, hogy egy vasalón készült és lehet hogy épp 9700 volt a vasalóra nyomtatva...én csak beraktam:)mert tetszett és GTA3-hoz kapcsolódik...eszembe sem jutott ,hogy ez most ingame vagy prerenderelt...lehet akár trueform is:)
a ps2 már lassan 3 éves masina...mit tudna egy három éves pc ezzel kezdeni...semmit
érdekes én a jump képedet is azért dícsértem mert jól néz ki és nem azért, hogy jaj de jó géped van...hogy lőtted? -
Borg #5925 igen persze, és truformot is tud, sőt, 128bites lebegőpontos szinábrázolást, és hamburgert is süt...
Azért túlzásba ne vigyük már. -
#5924 www.terminal.hu -
#5921 Csak annyit, hogy a ps2 TUD AA-t. -
Borg #5920 na erről már inkább elhiszem hogy ingame, sőt, ps2-s is lehet. -
Borg #5919 Na itt a kép, ami bizonyitja hogy NEM PS2N KÉSZÜLT A KÉP.
Nézd csak meg pl a motor kipufogocsö felső élét pl, faszán AntiAliasing van rajta, méghozzá nem is kicsi!!!
Tévedés ne essék, nem szarozom a PS2t, nincs semmi gond vele, csak az TÉNY hogy ez nem azon lett lőve.
Jól sejtettem én hogy 9700ason készült, minden jel erre utal.
A faszi geometriája pedig egy jókis level4es truform legalább. De javitson ki valaki, ha tévedek..
Persze annak még mindig fennáll a lehetsőége hogy ez NEM INGAME shot... -
#5918 Egyre jobban várom a VIce cicát -
#5916 Ez érdekes, a Vice Cityben már a helikopterből is támadhatnak a zsaruk. :)))
-
#5915 Ez prerenderelt, meg photoshoppal buherált, ilyet nem is tud a sz*r ps2!!! :))))))))) -
#5914 ez dög lett:)szép ugrás -
#5913 ha hiszed hanem lesz St. és H. játék:)))) -
#5912 persze hogy nem nagy ügy...de ez GTA3 topic...és nem GTA3 pc-re topic
-
#5910 ELőre látom, hogy lesz Starsky és Hutch skin is :) -
Borg #5909 Ismeritek ezt? most találtam az unique jumpot:)
Ahogy megyünk a DAM felé a 3. szigetről, a szerpentin egyik kanyarjában ki lehet repülni:)
-
#5908 Nem, csak azt írtad, hogy ilyen szín és effektvilágot max Radeon 9700-esen látni.
Erre válaszoltam, hogy szerintem nem akkora szám ez a pár kép, még egy nyamvadt tükröződés sincs, miért ne tudna a ps2 ilyet! A Getaway, ami hasonló, mint a GTA, sokkal szebb lesz, nem kell lebecsülni.
Getaway kép 1
kép 2
kép 3
-
Borg #5907 Nem mondtam hogy nem nagy szám, mindössze megállapitottam, hogy ezek nem a PS2 verzióbol lettek lőve, HA EGYÁTALÁN INGAME shotok.
Aztán mondhat akárki akármit. -
#5906 Mindenesetre ez itt a főhős klassz hawaii ingben! :))))
-
#5905 De nem a ps2-es. Itt meg erről van szó. -
#5904 www.computerandvideogames.com/front_index.php -
#5903 ha a vice city trailerre gondolsz az ott vana hardwireden. -
#5902 ha a vice city trailerre gondolsz az ott vana hardwireden. -
#5901 persze, mert fizetős.
Mindegy, nézzétek meg a computerendvideogames.comon, ott virít az első oldalon. -
#5900 hát a 6 milliotól elég messze van, de igazad van ez nem ide való vita.
Ha nem hiszed, nézd meg a videókat! Egyébként csodálkozom rajtad, hogy nem hiszed, nem nagy szám ez a pár kép. -
Borg #5899 amugy nem igazán működik a linked.. -
Borg #5898 Én nem szoktam szidni a ps2t most sem fogom...
de tuti 100% hogy ezek NEM PS2ről származó screenshotok.
Ilyen szin és effektvilágot max a legújabb 9700as képeken lehet látni, erről ne is vitatkozzunk szerintem
Egyébként nem hiszem hogy a PS2 eladásoknak nyomába sem ér a PCs, ugyanis a mindenkori eladási lista 4. helyén van a GTA3, ha nem feljebb azóta, és ez nem kevés. -
#5897 nincs ott semmi :D -
#5896 klikk ide :))) -
#5895 Véletlenül ezek ps2-ből való képek, és a c&v games.com-on azt írták, hogy in-game shotok. -
#5894 Ahh, kösz, nem ide való vita lett volna. :))) -
Borg #5893 a képekhez annyit, hogy hiszem ha látom:)
vagy erősen meg vannak effektezve photsopban,
vagy radeon9700on készültek:) -
#5892 Ugyanis a DMA ELSŐSORBAN ps2-re fejlesztette a GTA3-at és a Vice Cityt. A pc-re csak nagy kegyesen csinálták meg. A pc-s eladások nyomába sem érhettek a 6 millio feletti ps2-es eladásoknak, ezek után érthető, ha szarnak a pc-sekre, sértődés ne essék! -
#5891 Mit értesz azalatt, hogy "lekoppintja"?