7566
  • The Garrett
    Dodo val lehet repülni csak elég nehéz... :D
    DE azt hiszem a tankdrivers of hungary-n vagymin vannak fenn különféle repülők.
  • Shep
    Srácok hol van olyan Dodo aminek nincsenek levágva a szárnyai, vagyis lehet vele repülni? Előre is kösz!
  • cervin
    xp-d van ugye?
  • The Garrett
    Hát a képeket elnézve elég nagy az esély... meg ahogy multkor mutattam a videót láthattad te is...

:D

u.i lógsz egy serrel!
  • Atta
    Ha kijön a kiegészítő, mennyi rá az esély, hogy jóval nagyobb lesz a követelménye mint a GTA3-nak?
  • The Garrett
    a PS2 már vagy 3 éves ha jól tudom és elég jó dolgokat prudukál még most is szemben egy 3 éves PC vel mondjuk. szóval szerintem hülyeség most azon vitázni hogy min készült. Örüljönk inkább annak hogy lesz egy GTA 3 kiegéaszítő ami igencsak szép lesz remélhetőleg menni is fog és jókat lehet majd vele szórakozni Platfoemtól függetlenül.
  • Mhosah
    Ebben teljesen igazad van nem kell ugy ellszálni a ps2 töl!!Ezt nem gúnyolásnak mondom a ps2 iránt!!!!
  • Borg
    nem nem, ne érts félre, nem ellened irányult a hozzászólás, csak DOCnak mondtam hogy azért nem minden ps2 ami vice city...

Amúgy ugratás közben kiment cinematic módba, én meg printscreen:)
  • mohus
    nem én csináltam a képet...lehet, hogy egy vasalón készült és lehet hogy épp 9700 volt a vasalóra nyomtatva...én csak beraktam:)mert tetszett és GTA3-hoz kapcsolódik...eszembe sem jutott ,hogy ez most ingame vagy prerenderelt...lehet akár trueform is:)

a ps2 már lassan 3 éves masina...mit tudna egy három éves pc ezzel kezdeni...semmit

érdekes én a jump képedet is azért dícsértem mert jól néz ki és nem azért, hogy jaj de jó géped van...hogy lőtted?
  • Borg
    igen persze, és truformot is tud, sőt, 128bites lebegőpontos szinábrázolást, és hamburgert is süt...

Azért túlzásba ne vigyük már.
  • The Garrett
    www.terminal.hu
  • D0C
    Csak annyit, hogy a ps2 TUD AA-t.
  • Borg
    na erről már inkább elhiszem hogy ingame, sőt, ps2-s is lehet.
  • Borg
    Na itt a kép, ami bizonyitja hogy NEM PS2N KÉSZÜLT A KÉP.

Nézd csak meg pl a motor kipufogocsö felső élét pl, faszán AntiAliasing van rajta, méghozzá nem is kicsi!!!

Tévedés ne essék, nem szarozom a PS2t, nincs semmi gond vele, csak az TÉNY hogy ez nem azon lett lőve.

Jól sejtettem én hogy 9700ason készült, minden jel erre utal.
    A faszi geometriája pedig egy jókis level4es truform legalább. De javitson ki valaki, ha tévedek..

Persze annak még mindig fennáll a lehetsőége hogy ez NEM INGAME shot...
  • The Garrett
    Egyre jobban várom a VIce cicát
  • D0C
    Ez érdekes, a Vice Cityben már a helikopterből is támadhatnak a zsaruk. :)))

• D0C
    Ez prerenderelt, meg photoshoppal buherált, ilyet nem is tud a sz*r ps2!!! :)))))))))
  • mohus
    ez dög lett:)szép ugrás
  • mohus
    ha hiszed hanem lesz St. és H. játék:))))
  • mohus
    persze hogy nem nagy ügy...de ez GTA3 topic...és nem GTA3 pc-re topic
  • I.C.ram
    ELőre látom, hogy lesz Starsky és Hutch skin is :)
  • Borg
    Ismeritek ezt? most találtam az unique jumpot:)
    Ahogy megyünk a DAM felé a 3. szigetről, a szerpentin egyik kanyarjában ki lehet repülni:)
  • D0C
    Nem, csak azt írtad, hogy ilyen szín és effektvilágot max Radeon 9700-esen látni.

Erre válaszoltam, hogy szerintem nem akkora szám ez a pár kép, még egy nyamvadt tükröződés sincs, miért ne tudna a ps2 ilyet! A Getaway, ami hasonló, mint a GTA, sokkal szebb lesz, nem kell lebecsülni.

Getaway kép 1

kép 2

kép 3

• Borg
    Nem mondtam hogy nem nagy szám, mindössze megállapitottam, hogy ezek nem a PS2 verzióbol lettek lőve, HA EGYÁTALÁN INGAME shotok.
    Aztán mondhat akárki akármit.
  • D0C
    Mindenesetre ez itt a főhős klassz hawaii ingben! :))))

• D0C
    De nem a ps2-es. Itt meg erről van szó.
  • D0C
    www.computerandvideogames.com/front_index.php
  • The Garrett
    ha a vice city trailerre gondolsz az ott vana hardwireden.
  • The Garrett
    ha a vice city trailerre gondolsz az ott vana hardwireden.
  • D0C
    persze, mert fizetős.

Mindegy, nézzétek meg a computerendvideogames.comon, ott virít az első oldalon.
  • D0C
    hát a 6 milliotól elég messze van, de igazad van ez nem ide való vita.

Ha nem hiszed, nézd meg a videókat! Egyébként csodálkozom rajtad, hogy nem hiszed, nem nagy szám ez a pár kép.
  • Borg
    amugy nem igazán működik a linked..
  • Borg
    Én nem szoktam szidni a ps2t most sem fogom...

de tuti 100% hogy ezek NEM PS2ről származó screenshotok.

Ilyen szin és effektvilágot max a legújabb 9700as képeken lehet látni, erről ne is vitatkozzunk szerintem

Egyébként nem hiszem hogy a PS2 eladásoknak nyomába sem ér a PCs, ugyanis a mindenkori eladási lista 4. helyén van a GTA3, ha nem feljebb azóta, és ez nem kevés.
  • The Garrett
    nincs ott semmi :D
  • D0C
    klikk ide :)))
  • D0C
    Véletlenül ezek ps2-ből való képek, és a c&v games.com-on azt írták, hogy in-game shotok.
  • D0C
    Ahh, kösz, nem ide való vita lett volna. :)))
  • Borg
    a képekhez annyit, hogy hiszem ha látom:)

vagy erősen meg vannak effektezve photsopban,
    vagy radeon9700on készültek:)
  • D0C
    Ugyanis a DMA ELSŐSORBAN ps2-re fejlesztette a GTA3-at és a Vice Cityt. A pc-re csak nagy kegyesen csinálták meg. A pc-s eladások nyomába sem érhettek a 6 millio feletti ps2-es eladásoknak, ezek után érthető, ha szarnak a pc-sekre, sértődés ne essék!
  • D0C
    Mit értesz azalatt, hogy "lekoppintja"?