7566
-
#5997 Valami azt súgja, Mike elakadt a játékban -
#5996 GTA3 vilag legrosszabb jateka. Utalom. Es a fejlesztok dogoljenek meg mindahanyan vannak. A jo qrva annyukat.
Kesz ekegem van. Most megyek es megeszem a cd-ket, de legalabb ugralok rajtuk. -
Borg #5994 passz, ilyen gondom nem volt nekem.
Mikor új kocsi berakását elbastam az img editorral, akkor simán csak nem indult el :) -
#5993 OK!
Már műxik is! Hamar paráztam :)
Azonban van még egy problémám:
eddig nem igazán fagyott a játék,de mostanában,főleg mióta pakolgatom a plusz kocsikat össze-vissza, előfordult egy párszor,hogy leáll,de a zene szól stb.Ilyenkor elég megnyomni a space-t és kilép a windowsba vagy hibaüzenettel vagy anélkül.A kocsik miatt volna ez a probléma? -
#5992 "elérni" egybe...csak nem fáradok?! -
#5991 Ezer köszönet!
Sejtettem,hogy te fogsz válaszolni a kérdésemre. :))
Igazából én annyit szeretnék csak,hogy a Stallion alatt ne a sima/eredeti felni legyen,hanem mondjuk a Banshee felnije.Szal ezt akkor hol tudnám el érni? /bocs,hogy szájbarágósan kérem/ -
Borg #5990 ja és default.ide-ben lehet kocsihoz rendelni az egyes felniket. -
Borg #5989 misc.txd
txd toollal -
#5988 Lécci,egy kis aktivitást ha lehetne! :)) -
#5987 Hi all!
Valaki meg tudná mondani,hogy hol lehet beállítani,hogy melyik kocsi alatt milyen felni/kerék legyen?
Előre is thx! -
#5984 és nyügodj! oke? -
#5983 angol xp-hez
magyar xp-hez -
#5978 Randal: http://www.vkk.hu/gta3 -
#5977 Hali! magyarítást honnan tudok letölteni? mert volt fennt vhol, csak már nincs meg a cím -
#5970 nem műxik. -
#5969 hoodoo.isten.hu/gta innen..és a forumba less be az autok instalálása topicba -
#5966 Ha a játék másolt CD-n van meg, akkor fel kell tenni az eredeti 1.1-es patchet
XP alá pedig az ezerszer leírt frissítést.
Ezek után a 2. cd-t kell csak mindig betenni, futni fog a játék.
Nem kell crack! -
#5964 HELP PLEASE!
Uj GTA3 jatekos vagyok. Kerdeseim: honnan vehetek kulonbozo patcheket? Elsosorban a betoltes feljavito patch kellene, nekem van egy, de az lefagyasztja a jazekot (devidance).Tovabba minden fontosabb javitas, gyorsitas erdekelne. Ha cimet adtok, mondjatok meg a patch PONTOS NEVET!
Uj kocsikat ha letoltok, mi a teendo vele?
Kerlek segitsetek egy kezdonek!!! -
#5963 GXT editorral simán. -
Borg #5961 tuningos BMW 325i
én gyógyitottam bele a gaméba -
#5960 Szevasztok!!!Nemtudja valaki honan lehet letölteni a GTA3-hoz XP crack-et mert nem fut XP alatt?Ha valaki tudja irja meg kössz!!!Légyszives küldjétek el a fájlt emailban. -
olaj #5958 Szevasztok!
A problem a következő:Leszedtem már vagy 3 db Nocd patchet a játékhoz de egyik sem müködik-kéri a cd-t.A Megagames-ról szedtem le őket.1.0 verzióhoz.Valakinek nincs egy tuti crackja?Kössz. -
Borg #5957 dátumot nem irnak egyelőre, de a vélemények egyezőek hogy LESZ... -
#5956 mikor jön PC-re? -
REAL_CIÁN #5955 Eléggé sz@rul. -
REAL_CIÁN #5954 Nyersz egy taxit, ami alig jobb. -
#5951 Isten vagy merlin -
Borg #5950 letöltöttem a vice city trailert..
állat lesz ez a game.. remélem a görkoris csajoknak meg lehet rángatni a fülüket... -
#5949 köszi...
de ha nem használok cracket akkor még ennyi sem történik, hanem kéri a CD-t. És tört vindózra is jó az XP patch? -
#5948 http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/HU/Q306676_WXP_SP1_x86_HUN.exe
Innen leszeded WINXP patchet, s felteszed.
Ha meg CD-n van meg a játék, akkor nem kell crack.
Installáld fel, s rakd fel a hivatalos GTA3 1.1 patchet.
Nem kell crack
Így működni fog -
#5947 Vane gy kis gondom a játékkal: amikor feltelepítem, minden megy simán, aztán felrakom a crackelt exét. Játék elindít, rockstar games videó be, credits be, aztán megjelenik egy nagy "gta III" kép pár rajzolt emberrel, és a képernyő közepén meg két barnás csík. Itt csak az escape-re reagál, amire pedig kidob a desktopra. Ez mitől lehet? Ja, magyar XP professional-öm van. -
Borg #5945 3. városrészben a DAM felett át kell repülni, és ott lesz nemmessze a tengeren ghosttown.. de ne számits tul nagy durranásra, csak egy kihalt falu azt irják... -
#5944 És oda hogyan? -
Borg #5942 énszerintem itt inkább ghosttownról van szó, amihez a gáton túlra kell repülni -
#5941 Nem tudom megnézni mert nem tudok azzal a szarral repülni, eddigi rekord 12mp, szóval még gyakorolnom kell -
#5940 szólj ha megtaláltad. Én lennék a legboldogabb hogy végre valami uj küldi... -
#5939 Hát lehet, de azért kipróbálom hátha mégis. -
#5938 Ez hülyeség...
Miami a kiegészítőben lesz... -
#5937 Vhol azt olvastam, hogy ha bizonyos dolgokat megcsinálsz akkor elrepülhetsz Miamiba ahol Ray új munkákat ad igaz ez? -
#5936 így van....mert játszani jó:)