GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hát ha máshonnan nemtom meg várok rád😊
Gerry
Azt meg megnézem, ha otthon leszek, és ha lesz idõm, csak az a baj, hogy otthon nincs net, úgyhogy vagy megtudod máshonnan, vagy várnod kell szerda délelõttig, ugyanis akkor jövök legközelebb...

CSOCSO
ok de a supruma jobban idegesít😊
Gerry
Így fejbõlmost hirtelen nemtom, nézd meg térképen, vagy keresgélj egy kicsit, ott van az valahol.

CSOCSO
áhh merre van az a szar a mentöknél?
CSOCSO
ok😊
Gerry
Ahol a rendõrség is... Kapasd el magad egy rendõrrel, vagy nyirasd ki magad, és ott vagy máris a rendõrségen, vagy a kórházban... Egyszerû, mint az egyszeregy...

CSOCSO
ebben segítsen vki inkább😊)))
CSOCSO
?😊))
Ron Ragm
kiszedtem a skyvillt és most megy...ezexerint egyszerre csak egy lehet....

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Gerry
Naggyából az észak-nyugati sarokban fönt.

Gerry
A játék egyáltalán, vagy csak a pálya?

CSOCSO
hol akorház?😊)))))))))))))))
Gerry
Ja, én is úgy emléxem, de legegyszerûbb megnézni egy térképen.

CSOCSO
ezt a supruma dolgot elöbb is kitalálhották volna😊))
Ron Ragm
felraktam de nem megy 😞((((((((((((((((((

Ron Ragm
van, vhol a korház közelében

CSOCSO
BAZZ😞(((((((((( 3szigeten van valahol autoszerelõ?????????????????????????????????, 3szor mentem vissza miatta a 2.szigetre..nincs kedvem 4.szerre is
Gerry
Igen a Crack miatt van, énnekem is újra kellett telepítenem, de megérte, mert szerintem gyorsult is a játék. Sajna az eredeti EXE most nincs nálam, csak az otthoni gépemen, de nem tart sokáig újrahúzni a progit, esetleg nézd meg az SG FTP-jét, ott asszem fönt volt az eredeti exe is...

Ron Ragm
aztírja unknow version.... a crack miatt van? ha igen el tudná vki küldeni az eredeti exe-t?

Gerry
Ha esetleg NO-CD-s változat kéne (ha nincs meg a 2. CD), akkor meg javaslom a www.gamecopyworld.com oldal meglátogatását.

Gerry
Nem kell törés, mert kiszedték belõle az okos készítõk a másolásvédelemet! Mondjuk nemtom miért, de jó húzás volt a részükrõl. Letöltheted: INNEN !

Ron Ragm
mármint a tört patchet

Ron Ragm
és hol lehet leszedni?

Gerry
Nemtom, még nem próbáltam egyet sem, de szerintem van olyan is, amit simán be kell másolni... Nézd meg, van amihez ott a magyarnyelvû leírás is a vkk.hu/gta3-mon.

CSOCSO
minek kell az?megvan az img tool..😞((((((((mindegyik autot csak így lehet feltenni???mindent át kell írkálni????????
Gerry
Ehhez asszem le kéne töltened az IMGTool-t, link a #5506-os hozzászólásomnál van.

CSOCSO
árgh😞 ehhez én butus vagyok.. vki mondja el mit tegyek pls!!!
Supruma Mod - Mod by Th3-0n3
- Name by Diesel GT A.K.A. The Unknown Carjacker 😉
-------------------------

- The kuruma.dff file has to be imported in gta3.img

- The textures go into txd.img under kuruma.txd

- To get the nice rims 😊 place wheels.dff in folder ..\models\generic\
And import the rim texture into MISC.txd

- In the handling file, change the line of kuruma to the following one:

KURUMA 1700.0 2.0 4.9 1.6 0.0 0.2 0.0 01 0.95 0.80 0.55 5 250.0 60.0 F P 10.0 0.53 0 30.0 2.2 0.13 0.2 0.65 35000 0.28 0.10 0.5 180 1 1

ENJOY
Gerry
Asszem felülírják a régieket, ezért kell elõtte lementeni az eredeti File-okat... Én legalábbis ezt olvastam.

Gerry
Próbáltad már azt, hogy nem rakod föl a hivatalos patch-et, vagy ha nem volt eddig fönt, akkor fölrakod? Csak tipp, még én sem próbáltam a pályákat, mert csak ma szedtem le, és este 8-ig a munkahelyemen vagyok...

CSOCSO
csak az a kérdés hogy ez a régi autokat felûl írja vagy ez uj és a régiek megmaradnak??mindegy 😊))
CSOCSO
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ😊)) NEMHSIZEM EL!!! VAN ISTEN😊)))))))))))))))))))))))))AZAZ CSAK FÉL ISTEN!😊)))
Ez a kocsi a Kuruma és egy Toyota Supra keveréke. Innen is a név: Supruma. Eléggé sportosra sikerült, mind kinézetben, mind irányításban.
CSOCSO
Beszarok ..komoly ez volt a hiba😊))))))) KÖSZIKE!!!!!!!!!!😊)))))))))mi a szaré csinálja ezt???
Carlos
Jó a szó tesó!!!

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
nem sajna az oldal csak tölt csak tölt de semmi.. csak a háttér meg a bal felsõ sarokban a gta3.. amugy régebben müködött fogalmam sincs mi a szaré csinálja most
Hmuda
Köszi, meg fogom nézni. : ))))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kár, hogy nem lehet normálisan megcsinálni a kocsikat és totál új modellként berakni õket a gaméba. Igazán gondolhattak volna arra a készítõk, hogy a PC-n többet lehet kezdeni ezzel a gaméval mint egy béna ps2-õn.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ron Ragm
help.......

Gerry
Na, biztos ami biztos, küldtem mail-ben egy térképet, amin bejelöltem direkt NEKED a katonaság hollétét, mert az elõbb asszem elég homályosan adtam meg a helyet...

Ron Ragm
a Monster truck nagy kereket csinál a bobcatnak, a másik passz

Hmuda
Akkor kénytelen leszek kifüstölni egyet. : )))))

Amúgy a Monster Truck és a motor v2.0 mit cserél le?

Gerry
Jó, legyen robbanásálló is, ha ez neked örömöt okoz!

Ron Ragm
de akkor nem csak golyóálló, hanem robbanásálló is....

Ron Ragm
Mér van az hogy ha felteszek egy kiegészitést (név szerint a Skyville-t és a stair to donald loves-t) akkor elszáll a GTA3, pedig pontosan követem az utasításokat?

Carlos
NEM!

Þór vígi þessi rúnar

Gerry
Asszem a kórház mögött, a pálya szélén, a tengerparton...

Gerry
Ott, ahol egyszer az a feladat, hogy egy csókát védjél meg, ott van rakétavetõ, meg mindenféle fegyver. De a tank csak akkor áll ott, ha minden fõküldetést (az uccsót is) megcsinálsz.

Gerry
A rakétát kibírja (én 6 DB-ot lõttem rá próbaképpen, aztán meguntam), meg a tank lövését, de ha rámászol tankkal, vagy sz*rrátöröd, akkor felrobban... Nomeg szintén felrobban, ha fejreállsz vele.

Hmuda
Akkor kérdezek. : )

Stauntonon hol van a katonai bázis? Én még nem láttam.

Más: a Monster Truk és a motor v2.0 mit cserél el?

Ron Ragm
Nono. Akkor robbanásállónak is lennie kell....