7566
  • Mhosah
    Kár hogy a ps2 re hamarabb jelenik meg mintpc re!!!A ps2 mindig lekoppintja a játékokat!!!
  • D0C
    A Ps2-es október 22, a pc-sről még nem tudni.
  • rusland
    ez a vice city mikor jelenik meg?
  • I.C.ram
    Legalsó nagyon rulz!! :)
  • Goodwill
    kis ontopic:

Most szereztem be a fullt, tudom kell valami patch hozzá, hogy vissza bírjam tölteni a save-t.
    Linket ide plz. tenksz
  • The Garrett
    Kis offtopic:

MEGJELENT A MAFIA.. kíváncsi vagyok melyik fog jobban tetszeni a GTA3 ami eddig is überkirály vagy a MAFIA!

Kíváncsi vagyok!
  • Mhosah
    Köszi szépen!!
  • Borg
    azt sajna nem, de mondom keress rá.
    Lehet hogy a www.apple.com-ról is letölthető valamilyen formában...
  • Mhosah
    tudsz adni valami címet?
  • Borg
    QuickTime-ra keress rá, az kell hozzá
  • Mhosah
    Letöltöttem a vice city moviet csak az a baj hogy mov fájlban van én nekem pedig csak avi lejátszóm van nem tud valaki segíteni?
  • Mhosah
    Nos Juster a freemail cimedre már küldtem két becsomagold fájlt és leírtam hogy mit csinálj velük ezek után már müködnie kell a mentéseknek amiket mentettél nem kell öket letörölni!!!!!
  • Hitm@n
    Értem,ezt a buherálást nem csináltam,csak a filenév átírást,így legalább tudom,mikor miért fagyott a játék.
  • Borg
    Teljesn mind1 mit minek a helyére raksz be!
    Csak a filenévre kell az IMG editoláskor odafigyelni, aztán a megfelelő autó tulajdonságait buherni a carstat editorral, meg a default.ide-ben.
  • Hitm@n
    Szépek a kocsik. bocs,kezdek fáradni :))
  • Borg
    jaja... én is arra kényszerültem...
  • Hitm@n
    Szépek kocsik.Az Impalát véletlenül nem a Banshee helyére kell berakni? Nekem most abból egy "tuningolt" verzió van bent:hátsó spoiler,elöl olyan "hotrod" motor stb. Elég jól néz ki.
  • Hitm@n
    Tehát reinstall...ezt nem akartam... :)
  • Borg
    szerintem www.gta3.net -en is megtalálod, de én egy emberke privát oldaláról vettem, nemtom már cimét...

macera betenni ugyan..
  • Juster
    Hol van jó crack a gta3-hoz???? Valaki szúrjon már ide egy linket...
    THANKx
  • budasp
    Sziasztok! Ez a szép sárga BMW csoda honnan tölthető le?
    Köszi!
  • The Garrett
    A HARDWIREDON VICE CITY TRAILER

http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=755&dl=1
  • Ron Ragm
    ez egy szép nagy bug. Ha elrepülsz egy unikve jump felett, átvált a kamera,nemtod írányítani és a gép várja hogy "a kocsid" leessen
  • Mhosah
    Köszi szépen helló megyek gta3mazni!!!!
  • Borg
    dodval én is igy voltam:)
    de aztán beröpködtem pár városrészt, és rájöttem nem akkora szám, mintamekkora a felhajtás miatta...

emiatt ne idegeskedj szeritnem:)
  • Mhosah
    Én most vagyok a harmadikon csak a dodoval elég nehéz menni én megpróbáltam és egy párezerszer lezuhantam és meguntam eddig 4 szer sikerült huzamosabb ideig föntmaradni de utána bejött a lassított felvétel és lezuhantam!!!Azota nem játszottam vele ez 2 nappal ezelQtt volt!!!Nem tudom de lehet majd este elkezdek vele játszani csak nehogy ideges legyek és letöröljem!!!
  • Borg
    egy darabig elmentem vele, meguntam a küldiket, aztán szereztem egy mentést amin nyitva mind3 sziget...
  • Mhosah
    A gta3 mat már végigjátszottad?
  • Mhosah
    Jó köszi!!
  • Borg
    Figy, azt tom mondani (mivel kezd erősen offtopic lenni a dolog) hogy küld el emailben a képet, és beteszem neked ide:)
  • Mhosah
    Kösz hogy segítettél de eléggé hülye vagyok az ilyen dolgokhoz!!!
  • Borg
    1. felteszed a képedet egy freeweb szerverre mondjuk, ahol van accod vagy csinálsz pl (tar,fw,uw stb)

2. Ha fent van a file, akkor az exact URL-el ami a filera mutat (pl http://tar.hu/akárki/akármi.jpg) irsz egy HTML tagot ide,

3. ami kb igy néz ki: < img src="URL" > csak a kacsacsőrök mellett ne hagyj szóközt.

Remélem elég szájbarágós volt:)
  • Mhosah
    Részletesebben el tudod mondani?
  • Borg
    Valószinű nem jó fileokat cseréltél az img fileokban.

1. régi autó dff kitöröl
    2. új autó UGYANOLYAN NÉVEN dff beaddol

Ugyanez a menet a gta3.img és a txd.img fileokban is!
    Kereket meg a misc.txd-ben lehet a txd toollal, de ezt is csak cserélni sajnos... próbáltam újként beleszenvedni, de nem ment, pedig scriptfileban van fentartva +szám új kerekeknek..
  • Borg
    felrakod valami webszerverre a képet, majd egyszerű HTML kóddal beszúrod ide (img taggal)
  • Mhosah
    Figyeljetek képet hogy lehet beszúrni??Én beszúrnák egy párat és akkor talán rájönnénk hogy mi van az elején?
  • Borg
    Itt jobban látható a méret
  • Borg
    Full új 3D modell+textúrá+alphával ellátott kerekek:) Természtesen méretezve (Balu: default.ide -ben kell)
    Továbbá a háttérben a chevy impala amit ma szerkesztettem be. + végre megoldottam hogy ne pattogjon a BMW, kicsit furmányos a suspension beállitgatás...
    +egy infernus, ugyancsak újfajta kerékkel

(ugye a felni külön forog az agytól, külön látható a kerékben a féktárcsa, elég királyul né ki menet közben:)
    Van még 1-2 kép a http://cwx.ini.hu egyéb/képtárban
  • CSOCSO
    én is bömöst cseréltem és most beszarik a gta3
  • Borg
    Én már jártam hasonlóképpen, egy jó kis BMW tuning után töltés közben elhalt a GTA3 folyton:)
    persze hogy nem volt mentésem a librarykról, -> reinstall:)