GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
én egyiket sem😊
amugy meg hogy kell megölniezt a hülye helikopteres picsát??????????????
szerezzek fegyvereket löjjem le? vagy ugrassak rá????????
CSOCSO
húú nekem is ezt csinálta pecs nélkûl.. felmegy a csík és kis windows hang aztán kilépés és kis hibaüzi... nemtom hogy oldódott meg..lehet hogy attól hogy újra kezdtem
ujedith
te is eleg koran keltel 😛

Carlos
Egyesek milyen korán kelnek...Vagy késõn fexenek... Szörnyû!!! És az alvás???

Þór vígi þessi rúnar

Jabba
ha még kell akkor irj 1 mail a cimemre oszt eküdöm a te mail-edre!!!!!!!!!!!!

kapod qtya :))

Lacc
Hahó van a másoik szigeten ilyen garázs? 😊
Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Hónapokkal a végigjátszás után most végeztem végre meg az elsõ szigeten levõ garázzsal a kikõtõben ahová a kocsikat kell vinni 😊)) Van ilyen garázs a második szigeten is? Mert ha igen azt is meg akarom csinálni 😊
Rigley
hehe

dddstudio.tk

Bone-Cracker
Ja én már egy hónapja végigjátszottam de nem tudom megunni. Már gondoltam rá
beteszem az inditóbultba, úgyis az az elsõ amit elindítok ha bekapcsolom a gépet.
Tomee2002
HUUUU COOOL MEGVAN A GAME ÉS COOOOOOL
Carlos
www.honnantöltsekleagétéáháromhozpeccsetmertnemmegy.ru/innenletölthetetaztapecset.html

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Te is jó megaszontad neki...
Akár csak én... Micsoda segítõkésséggel vagyunk mi megálldva...

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Töltsd le a peccset.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Nos, le kell töltened valamilyen hülye crack-et valami hülye szájtról. Sajna nem emléxem, hogy honnan. Keress rá, vagy nézd meg a többi üzenetet, amik régebben iródtak!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyébként is, mi bajod az SS-el?????

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Csak úgy jött. Hamár olyan okosdolgokra hívta fel a figyelmünket a koléga!!!
Mibajod az SS logóval???
Eleinte nem azt akartam, csakhát gondoltam a moderátor kipenderítene ha meglátná a másik logómat.

Þór vígi þessi rúnar

Ams
jó hogy a kérdésre válaszolsz...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

CSOCSO
két cd-s és az audiot kell bérakni.. amugy meg cracket tegyél már rá😊 vmelyik cd-n rajta van
CSOCSO
fúúúúú ott vagyok hogy 500 ezeet kell vinnem annak a kurvának.. elmennek a helikopterrel..berontok hozzájuk.. 50 köcsög ember lõdõz rám amibe beülök az ki is gyullad, ugy lönek😊 de feljutottam a tetõre..bár kétlem hogy mindenkit le kéne puffantanom..szal mi a fenét kõ ottan csinálni? help😊
tudtuk (én legalábbis tudtam)
Te tényleg ilyen hülye vagy vagy csak tetteted magad?
Köszi a segítséget. Megnézem.

Szóval arra emlékszem, hogy egy küldetés után ott lyukas a fal. Balra mellette van egy lejárat, a végén egy lezárt nagy garázsajtó szerûség.
E mellett a lejáró mellett keressem?

Hmuda
Amikoe fel kell robbantani a falat, amellett van egy lejárat més amellett egy beszögellés. Ott van. Mindenhol szét kell nézni.

Akkor bejutok a rendõrség hátsó udvarába. Ott áll egy rendõrautó, meg egy Enforcer (az a teherautó szerû rendõrségi jármû). Na most már legalább 100x bementem oda, de sehol sem találom.
Hol van pontosan? Csak mert lehet, hogy nem vettem észre.

I.C.ram
"móri gyilkosok kapcsolatban álltak bin ládennel, aki neonáci és a zsidók fizetik"

HEHE LOL!! ezt a marhaságot nem tudom honnan vettd. 😊
I.C.ram
Hamár a neonáciknál tartunk, érdekes nagyon a logódon az SS jelzés. 😊
szerezz egy rendõrkocsit, hajts be a kapun (ki fog nyílni), és ott keresd
olvass vissza
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék.
A második városrászben nem találok meg egy hidden package-t. A térképeken az 55-ös szám jelöli, állítólag valahol a rendõrség mögött egy parkolóban van.
Tegnap 2 órán keresztül kóvályogtam ott, de nem találtam.
Help please

Hali, szerintem alapkérdés következik:-)
Hogy lehet a ribancokat ribancokat "rendeltetészerûen" használni?
CSOCSO
szedd le a winxp pecs et... olvass lejjedd megtalálod vhol..amugy www.alvilag.hu/gta3 azhem itt megtalálod..
hiba
hat ja marha unalmas dolgok voltak nap mint nap ismetlodnek

Carlos
És azt tuttad, hogy a móri gyilkosok kapcsolatban álltak bin ládennel, aki neonáci és a zsidók fizetik?????
TUDTAD EZT???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mik vannak??????

Þór vígi þessi rúnar

Ams
http://www.vkk.hu/gta3/index.php?section=dlsum

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Hmuda
Bocs, de eddig EnB-ztem. Szóval a Taxisokat akár egyenként is meg lehet csinálni (én kb 10-es szériákban oldottam meg).

Ron Ragm
mivan?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CSOCSO
hatalmas kérdés.. Ray-t elviszem a repcsi térre odaadja a hummerjét..nah ez egy páncél hummer.. a kérdédés a köv:csak a feka hummer a páncél? mert már van egy feka hummer a garázsban... nah?😊
Carlos
Ehhhe-Ehhhe-Ehhhe... 😊))

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Adózzunk egy perces csendel a Nagasaki-i atomtámadás áldozataiért! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mhosah
Miért te nem otthon internetezel?Internetes klubokban??
Gerry
Ez van, na csá megyek haza, a háttér így egész jó mellesleg.

Mhosah
Mhosah
Már rájöttem hogy én mekkora egy nagy fasz vagyok kiszurta a szememet!!!
Mhosah
Egyébként azt hogy lehet beállítani amikor például valaszolok valakinek az üzenetére hogy valasz 'Mhosah'üzenetére (#5417)
Mhosah
Egy kicsit világosítottam a hátteren ez már jó????Bocs hogy ilyen hülyeségekkel zaklatlak!!!
Gerry
Sajna nem tudok hozzá én sem botokat, de nézz szét más topicban, hatha tud valaki valamit.

Mhosah
Egy kicsit világosítottam az árnyalatot igy jobb vagy ez már túl világos?
Mhosah
Gerry láttam hogy az alien vs predátoros lapot te indítottad el!Nem tudod hogy hogyan lehet a sima Alien Vs Predátor 2-höz letölteni botokat??Mert tesómmal ketten nem olyan jó multizni!!