7566
-
#5890 Kár hogy a ps2 re hamarabb jelenik meg mintpc re!!!A ps2 mindig lekoppintja a játékokat!!! -
#5889 A Ps2-es október 22, a pc-sről még nem tudni. -
rusland #5888 ez a vice city mikor jelenik meg? -
#5887 Legalsó nagyon rulz!! :) -
#5885 kis ontopic:
Most szereztem be a fullt, tudom kell valami patch hozzá, hogy vissza bírjam tölteni a save-t.
Linket ide plz. tenksz -
#5884 Kis offtopic:
MEGJELENT A MAFIA.. kíváncsi vagyok melyik fog jobban tetszeni a GTA3 ami eddig is überkirály vagy a MAFIA!
Kíváncsi vagyok! -
#5883 Köszi szépen!! -
Borg #5882 azt sajna nem, de mondom keress rá.
Lehet hogy a www.apple.com-ról is letölthető valamilyen formában... -
#5881 tudsz adni valami címet? -
Borg #5880 QuickTime-ra keress rá, az kell hozzá -
#5879 Letöltöttem a vice city moviet csak az a baj hogy mov fájlban van én nekem pedig csak avi lejátszóm van nem tud valaki segíteni? -
#5878 Nos Juster a freemail cimedre már küldtem két becsomagold fájlt és leírtam hogy mit csinálj velük ezek után már müködnie kell a mentéseknek amiket mentettél nem kell öket letörölni!!!!! -
#5877 Értem,ezt a buherálást nem csináltam,csak a filenév átírást,így legalább tudom,mikor miért fagyott a játék. -
Borg #5876 Teljesn mind1 mit minek a helyére raksz be!
Csak a filenévre kell az IMG editoláskor odafigyelni, aztán a megfelelő autó tulajdonságait buherni a carstat editorral, meg a default.ide-ben. -
#5875 Szépek a kocsik. bocs,kezdek fáradni :)) -
Borg #5874 jaja... én is arra kényszerültem... -
#5873 Szépek kocsik.Az Impalát véletlenül nem a Banshee helyére kell berakni? Nekem most abból egy "tuningolt" verzió van bent:hátsó spoiler,elöl olyan "hotrod" motor stb. Elég jól néz ki. -
#5872 Tehát reinstall...ezt nem akartam... :) -
Borg #5871 szerintem www.gta3.net -en is megtalálod, de én egy emberke privát oldaláról vettem, nemtom már cimét...
macera betenni ugyan.. -
Juster #5869 Hol van jó crack a gta3-hoz???? Valaki szúrjon már ide egy linket...
THANKx -
budasp #5868 Sziasztok! Ez a szép sárga BMW csoda honnan tölthető le?
Köszi! -
#5867 A HARDWIREDON VICE CITY TRAILER
http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=755&dl=1 -
#5866 ez egy szép nagy bug. Ha elrepülsz egy unikve jump felett, átvált a kamera,nemtod írányítani és a gép várja hogy "a kocsid" leessen -
#5865 Köszi szépen helló megyek gta3mazni!!!! -
Borg #5864 dodval én is igy voltam:)
de aztán beröpködtem pár városrészt, és rájöttem nem akkora szám, mintamekkora a felhajtás miatta...
emiatt ne idegeskedj szeritnem:) -
#5863 Én most vagyok a harmadikon csak a dodoval elég nehéz menni én megpróbáltam és egy párezerszer lezuhantam és meguntam eddig 4 szer sikerült huzamosabb ideig föntmaradni de utána bejött a lassított felvétel és lezuhantam!!!Azota nem játszottam vele ez 2 nappal ezelQtt volt!!!Nem tudom de lehet majd este elkezdek vele játszani csak nehogy ideges legyek és letöröljem!!! -
Borg #5862 egy darabig elmentem vele, meguntam a küldiket, aztán szereztem egy mentést amin nyitva mind3 sziget... -
#5861 A gta3 mat már végigjátszottad? -
#5860 Jó köszi!! -
Borg #5858 Figy, azt tom mondani (mivel kezd erősen offtopic lenni a dolog) hogy küld el emailben a képet, és beteszem neked ide:) -
#5857 Kösz hogy segítettél de eléggé hülye vagyok az ilyen dolgokhoz!!! -
Borg #5856 1. felteszed a képedet egy freeweb szerverre mondjuk, ahol van accod vagy csinálsz pl (tar,fw,uw stb)
2. Ha fent van a file, akkor az exact URL-el ami a filera mutat (pl http://tar.hu/akárki/akármi.jpg) irsz egy HTML tagot ide,
3. ami kb igy néz ki: < img src="URL" > csak a kacsacsőrök mellett ne hagyj szóközt.
Remélem elég szájbarágós volt:) -
#5855 Részletesebben el tudod mondani? -
Borg #5854 Valószinű nem jó fileokat cseréltél az img fileokban.
1. régi autó dff kitöröl
2. új autó UGYANOLYAN NÉVEN dff beaddol
Ugyanez a menet a gta3.img és a txd.img fileokban is!
Kereket meg a misc.txd-ben lehet a txd toollal, de ezt is csak cserélni sajnos... próbáltam újként beleszenvedni, de nem ment, pedig scriptfileban van fentartva +szám új kerekeknek.. -
Borg #5853 felrakod valami webszerverre a képet, majd egyszerű HTML kóddal beszúrod ide (img taggal) -
#5852 Figyeljetek képet hogy lehet beszúrni??Én beszúrnák egy párat és akkor talán rájönnénk hogy mi van az elején? -
Borg #5851 Itt jobban látható a méret
-
Borg #5850 Full új 3D modell+textúrá+alphával ellátott kerekek:) Természtesen méretezve (Balu: default.ide -ben kell)
Továbbá a háttérben a chevy impala amit ma szerkesztettem be. + végre megoldottam hogy ne pattogjon a BMW, kicsit furmányos a suspension beállitgatás...
+egy infernus, ugyancsak újfajta kerékkel
(ugye a felni külön forog az agytól, külön látható a kerékben a féktárcsa, elég királyul né ki menet közben:)
Van még 1-2 kép a http://cwx.ini.hu egyéb/képtárban -
#5848 én is bömöst cseréltem és most beszarik a gta3 -
Borg #5847 Én már jártam hasonlóképpen, egy jó kis BMW tuning után töltés közben elhalt a GTA3 folyton:)
persze hogy nem volt mentésem a librarykról, -> reinstall:)