7566
-
#6267 ott nyomozhacc :)))) -
#6266 MIVA? Na egyszer nem nézek be aztán miket olvasok! Van erről a hírről valami hivatalos oldalon is, vagy csak köznyelven forgó kacsa? Nehogymár pont a PC-t hagyják ki! (Az addig rendben van, hogy ha belőlünk indulunk ki, a PC-kre gyártott gamékból a kalózkodás miatt nem lehetne megélni, de...szóval nehogymár) Na elnézek a hoodoo oldalára, aztán lenyomozom hogy ott mit tudnak! (egy kis oknyomozó riport) -
www.alvilag.hu/gta3 asszem ! :D
vagy..
...
vagy nem :D -
#6263 van a magyar gta oldalon -
#6261 "Wisconsin államban egy fiatalkorú, de annál termékenyebb autótolvaj(egy hónap alatt 100 járgányt fújt meg) a GTA3-at jelölte meg tettei inditó okául.A játék betiltása körüli viták újra fellángoltak."
Ebből is látszik, hogy a legtöbb számítógépes játék, az öl butít, és nyomorba dönt...:) -
Attiska #6260 A nem jelzett küldetésekről van valamerre info? Még csak Portland-ben nyomom, és két ilyenen vagyok túl (a két gyártelepesen). Nem mintha különösebben nehezek lettek volna, csak kíváncsi vagyok, hogy mire számíthatok később. -
#6259 nem nem !
csinád meg az eső pályát és este 9kor aszem ott lesz a diablosoknál a parkólóba minden este lophacc eggyet :D -
horbykeee #6253 VALAHOGY BE LEHET JUTNI STAUNTONON A STADIONBA??TALÁN OTT VAN A HEAD RADIO IS.TALÁN DODO-VAL BE LEHETNE JUTNI?????
-
#6252 jóanna !!!
:DDD
bátyám most vett (1 hete) psxet használtan ..
éehet hogy veszek egy play 2őt :)
sokkal jobb a hangulata , főleg a multyplayerben :D -
#6251 "Hát ez az hogy mi(az)a gáz? Mert friss oprendszer stb, a ti 4200-es elött meg egy mx440-em volt nekem is és talán még jobban futott a játék is! A többi játék (ami gépigényes) meg tökéletesen fut! ötlet hozzászólás?"
hát a játéktól függően cserélgesd a videokártyát a gépben....
-
#6250 "A gta vice city milyen gépen fog elindulni?"
PS2-n...és már október vége óta fut is... -
#6249 vegyél egy PS2-t 60rugo
én már lassan kifasírozom a gammát...elég jól sikerált és az benne a legjobb ,hogy egy fórumot sem kellett körbejárnom, hogy milyen patch kell hozzá és milyen gép...szánalmas a PC-s gépkavalkád
Ha programozó lennék biztos beleőrülnék....hogy Kalóz Józsikának is fusson valami az összeeszkábált gépén... -
#6248 "Elindult egy petíció a Take 2 Interactive részére, ugyanis felmerült az a lehetõség, hogy a GTA Vice City-t nem fogják PC-n megjelentetni! Aki imádja a játékot, és szeretne is vele játszani személyi számítógépén, kattanjon el a fenti linkre és írja alá õ is a kérvényt!"
nem aláírni kéne, hanem megvenni a boltban a PC-s játékokat -
#6246 GTA VC én nem láttam a linket de ez az:
http://www.petitiononline.com/gtavcpc/ -
#6245 TE SIK !!!!
kel a GTA vice city !!!! !!! -
#6243 Nem csodálom. A Take 2 helyében Én sem adnék ki mégeyg ilyen arcade játékot pc-re. Főleg a Mafia után. Ugyanis az arcade játékok egyre inkább csak konzolokra jönnek ki, ami meg erre lett kitalálva. Szólva szerintem helyesen döntenek. -
horbykeee #6240 GTA rulez alig várom a Vice City-t pc-re
-
horbykeee #6239 ha xp alatt szar tegyél fel directx 8.0-t ja és lehet hogy a proci sem a legykirályabb én a p3-at ajánlom
-
horbykeee #6238 gesundheit -
#6233 kinézel oldalra (alap: Q vagy E), és lenyomod a lövés gombot. ezt csak akkor tudod, ha van uzid. -
adamadam #6232 sziasztok, hogyan lehet a kocsiból lőni?(ha lehet egyáltalán) -
#6229 a gép miatt nem kell aggódnia,avval nem lesz gond,inkább szerezzen valami patch-et xp-s videodriwerhez.olyanom nem volt,ezért 98 se-n játszottam,sokkal gyengébb konfigon.egész jól ment,persze "kicsit"le kellatt butitani.800x600x16. -
adamadam #6227 Hali!
A második pályán van egy olyan küldetés amit a parkban levő vécében kapok a zsarutól.Megkell figyelnem egy ablakot vagy valami ilyesmi.Pontosan mit kell itt csinálni?Próbáltam mindent de eddig semmi. -
#6225 őőő
volt sokaknak ilyen de már nemtom mitkel tenni .. :DD
megvan !!!
olvass vissza :DD -
#6224 ez mit jelent ?! -
#6220 kis dzsip amit joey szerel ! -
#6218 OTt nem ot :) -
#6217 ha pénzem lenne se vennék... -
#6216 Hátr valami nagy gáz van ot neked, mert nekem szintén 1GHz Celeron Ge4 Mx 440 192Sd ram és 1024x768 ban ment simán! AA nélkül. -
#6214 remélem multiplay miatt késik.. akkor nembaj:) nyárra nyomják be hogy egész nyáron ezt nyomhassuk -
#6212 Mit mérgelődsz, ezt ezer éve tudjuk. -
#6211 BASSZÁK MEG A HÜLYE GECIK !!!!!
-
#6210 BASSZÁK MEG A HÜLYE GECIK !!!!!
-
#6209 BASSZÁK MEG A HÜLYE GECIK !!!!!
-
#6207 fordiccsa mán le vki !! -
#6206 GTA Vice City PC Version
Fakt ist, die PC Version von GTA Vice City wurde weder bestätigt noch dementiert!
Mit aller Wahrscheinlichkeit wird aber eine PC Version von GTA Vice City erscheinen.
Warum wurde noch nichts angekündigt?
Rockstars „schweige“ Firmenpolitik ist ja sehr umstritten und das geht sogar schon soweit, dass selbst der Publisher von GTA, also Take 2, noch nicht weiß, ob sie mit einer PC Version rechnen können.
Ich vermute mal, dass Sony noch ein paar Dollar auf das Konto von Rockstargames überwiesen hat um sich nicht das rentable Weihnachtgeschäft entgehen zu lassen. Ein „exklusiv“ vor gute Spiele Titel hat natürlich mehr Anziehungskraft für Neukunden einer PS2 Konsole als wenn bekannt ist, dass sie das Game eh bald auch auf ihrem PC zocken können.
Um meine Vermutung zu beweisen hab ich euch mal eine Pressemitteilung von Sony herausgesucht, mit dem passenden Titel: „Exclusive Blockbuster Titles lead PlayStation 2 line-up for Christmas”. (Pressemitteilung; *.doc)
Auch wenn in der Liste am Ende der Pressemitteilung GTA VC unter der Überschrift „Titles exclusive to PlayStation 2“ und nicht unter dem Titel „Titles exclusive to PlayStation 2 through Christmas 2002“ geführt wird heißt das noch lange nichts. Da unter anderem der neue Tomb Raider Teil auch für den PC umgesetzt wird aber trotzdem als „exklusiver“ PS2 Titel in der Pressemitteilung auftaucht.
Nach Weihnachten könnten wir also mit der Ankündigung der PC Version von GTA Vice City, für Frühling bzw. Anfang Sommer 2003, rechnen.
Ob es dann in dieser Version einen Multiplayermodus geben könnte, glaube ich persönlich nicht. Vice City ist meinesserachtens nicht für ein Multiplayerspiel ausgelegt. Aber ich lasse mich gerne von dem Gegenteil überzeugen. Man kann aber wieder mit besseren Texturen, höherer Auflösung und wieder weitern Schnickschnack, der nur auf einem PC umsetzbar ist, rechnen.
GTA San Andreas
Das es auch in Zukunft weitere GTA Teile geben wird, ist bei diesem extremen Erfolg von GTA 3 und jetzt auch GTAVC eigentlich zu 100% sicher.
In vielen Foren wurde mehrfach darüber diskutiert ob vielleicht das neue GTA Game in San Andreas (San Francisco) spielen wird.
Wieso eigentlich San Andreas?
Im Ur-GTA also GTA 1 gab es drei Stadtteile (Infos dazu), die der Spieler nacheinander bewältigen musste. Die drei Städte nannten sich Liberty City, Vice City und San Andreas. Liberty City und Vice City tauchten bereits in GTA 3 und dem aktuell GTA VC auf. Nun wurde nur noch San Andreas fehlern um diese Serie zu vervollständigen.
Ein weitere möglicher Beweiß dafür, dass der nächste GTA Teil San Andreas heißen könnte, ist die am 17 Mai 2002, also kurz vor der offiziellen Bekanntgabe von GTA Vice City, registrierte Domain www.gtasanandreas.com. (register.com)
Auch wenn man es nicht direkt feststellen kann, der Besitzer dieser Domain ist ein Rockstargames Mitarbeiter.
Ich vermute mal, dass San Andreas auf der E3 2003 offiziell angekündigt wird und möglicherweise schon Ende 2003 erscheinen könnte. Bei der Grafik wird sich nur recht wenig ändern, aber viel interessanter wäre es ja in welcher Epoche das Spiel sein könnte.
Gegenwart hatten wir bereits in GTA 3, die 80er Jahre im aktuellen GTA Teil.
Mal hoffen, das der nächste GTA Teil nicht in der Zukunft spielen wird. Fliegende Autos und Laserwaffen fände ich für ein GTA Spiel nicht gerade passend. Aber auch hier lasse ich mich gerne vom Gegenteil überzeugen. Vielleicht geht’s aber auch wieder zurück in die 60er wie in GTA London oder in die „Hippiezeit“, der 70er Jahre.
GTA Online
Bereits im August 2000 veröffentlichte DMA Design (heute Rockstarnorth) eine Pressemitteilung in der sie Grand Theft Auto Online Crime World angekündigten. Doch bis heute ist noch nichts daraus geworden.
Vor noch gar nicht all zu langer Zeit, um genau zu sein im Juni, veröffentlichte das Wired Magazine einen Artikel in dem ein neuer GTA Teil, ein Massively Multiplayer Online Game, angekündigt wurde.
„ […] It purchased Gathering of Developers and DMA, which renamed itself Rockstar Studios and is said to be at work on an online massively multiplayer Grand Theft Auto 4.”
Bist heute ist noch nicht gekannt, ob es sich hierbei um eine reine Spekulation handelte oder ob an der Aussage wirklich was wahres dran ist.
Aus GTA könnte man bestimmt einen anspruchsvollen und sehr interessanten Onlinetitel machen. Mit anderen Leuten in einer Gang um die Macht in einer Stadt zu kämpfen, stelle ich mir recht spaßig vor.
Möglicher Release? Meine Schätzung, nicht vor 2004.
-
#6205 #6136 - itt leírtam mi kell hozzá -
Storm-Mos #6204 Ja, de a Crack exe-t nem tudom patchelni, csak az eredetit, miután patcheltem mindegy, mert a crack felülírja és szar lesz. Nem?! -
Storm-Mos #6203 kösz -
Storm-Mos #6201 Nekem win98 alatt sem megy a visszatöltése a mentett állásoknak. Tudtok egy url-t ahonnan letudok tölteni patch-t ehez?