GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\'danja
Most szereztem be a fullt, tudom kell valami patch hozzá, hogy vissza bírjam tölteni a save-t.
Linket ide plz. tenksz
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
MEGJELENT A MAFIA.. kíváncsi vagyok melyik fog jobban tetszeni a GTA3 ami eddig is überkirály vagy a MAFIA!
Kíváncsi vagyok!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Lehet hogy a www.apple.com-ról is letölthetõ valamilyen formában...

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Csak a filenévre kell az IMG editoláskor odafigyelni, aztán a megfelelõ autó tulajdonságait buherni a carstat editorral, meg a default.ide-ben.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
macera betenni ugyan..
THANKx
Köszi!
GPLRank: -51|GTRank: -30
http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=755&dl=1
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
de aztán beröpködtem pár városrészt, és rájöttem nem akkora szám, mintamekkora a felhajtás miatta...
emiatt ne idegeskedj szeritnem:)
2. Ha fent van a file, akkor az exact URL-el ami a filera mutat (pl http://tar.hu/akárki/akármi.jpg) irsz egy HTML tagot ide,
3. ami kb igy néz ki: < img src="URL" > csak a kacsacsõrök mellett ne hagyj szóközt.
Remélem elég szájbarágós volt:)
1. régi autó dff kitöröl
2. új autó UGYANOLYAN NÉVEN dff beaddol
Ugyanez a menet a gta3.img és a txd.img fileokban is!
Kereket meg a misc.txd-ben lehet a txd toollal, de ezt is csak cserélni sajnos... próbáltam újként beleszenvedni, de nem ment, pedig scriptfileban van fentartva +szám új kerekeknek..

Továbbá a háttérben a chevy impala amit ma szerkesztettem be. + végre megoldottam hogy ne pattogjon a BMW, kicsit furmányos a suspension beállitgatás...
+egy infernus, ugyancsak újfajta kerékkel
(ugye a felni külön forog az agytól, külön látható a kerékben a féktárcsa, elég királyul né ki menet közben:)
Van még 1-2 kép a http://cwx.ini.hu egyéb/képtárban
persze hogy nem volt mentésem a librarykról, -> reinstall:)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ezeknek itt nem sok értelmük van...
Egyébként rossz a crack, azért csinálja.
Mi a teendõ?????
Ha valaki tudja, írja már meg....
Lehet e-mail is, de a fórumba is.
THANKX