GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mhosah
Kár hogy a ps2 re hamarabb jelenik meg mintpc re!!!A ps2 mindig lekoppintja a játékokat!!!
D0C
A Ps2-es október 22, a pc-srõl még nem tudni.

ez a vice city mikor jelenik meg?

\'danja

I.C.ram
Legalsó nagyon rulz!! :)
Goodwill
kis ontopic:

Most szereztem be a fullt, tudom kell valami patch hozzá, hogy vissza bírjam tölteni a save-t.
Linket ide plz. tenksz

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

The Garrett
Kis offtopic:

MEGJELENT A MAFIA.. kíváncsi vagyok melyik fog jobban tetszeni a GTA3 ami eddig is überkirály vagy a MAFIA!

Kíváncsi vagyok!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mhosah
Köszi szépen!!
azt sajna nem, de mondom keress rá.
Lehet hogy a www.apple.com-ról is letölthetõ valamilyen formában...
Mhosah
tudsz adni valami címet?
QuickTime-ra keress rá, az kell hozzá
Mhosah
Letöltöttem a vice city moviet csak az a baj hogy mov fájlban van én nekem pedig csak avi lejátszóm van nem tud valaki segíteni?
Mhosah
Nos Juster a freemail cimedre már küldtem két becsomagold fájlt és leírtam hogy mit csinálj velük ezek után már müködnie kell a mentéseknek amiket mentettél nem kell öket letörölni!!!!!
Hitm@n
Értem,ezt a buherálást nem csináltam,csak a filenév átírást,így legalább tudom,mikor miért fagyott a játék.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Teljesn mind1 mit minek a helyére raksz be!
Csak a filenévre kell az IMG editoláskor odafigyelni, aztán a megfelelõ autó tulajdonságait buherni a carstat editorral, meg a default.ide-ben.
Hitm@n
Szépek a kocsik. bocs,kezdek fáradni :))

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

jaja... én is arra kényszerültem...
Hitm@n
Szépek kocsik.Az Impalát véletlenül nem a Banshee helyére kell berakni? Nekem most abból egy "tuningolt" verzió van bent:hátsó spoiler,elöl olyan "hotrod" motor stb. Elég jól néz ki.

Hitm@n
Tehát reinstall...ezt nem akartam... :)

szerintem www.gta3.net -en is megtalálod, de én egy emberke privát oldaláról vettem, nemtom már cimét...

macera betenni ugyan..
Hol van jó crack a gta3-hoz???? Valaki szúrjon már ide egy linket...
THANKx

Sziasztok! Ez a szép sárga BMW csoda honnan tölthetõ le?
Köszi!

GPLRank: -51|GTRank: -30

The Garrett
A HARDWIREDON VICE CITY TRAILER

http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=755&dl=1

Ron Ragm
ez egy szép nagy bug. Ha elrepülsz egy unikve jump felett, átvált a kamera,nemtod írányítani és a gép várja hogy "a kocsid" leessen

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mhosah
Köszi szépen helló megyek gta3mazni!!!!
dodval én is igy voltam:)
de aztán beröpködtem pár városrészt, és rájöttem nem akkora szám, mintamekkora a felhajtás miatta...

emiatt ne idegeskedj szeritnem:)
Mhosah
Én most vagyok a harmadikon csak a dodoval elég nehéz menni én megpróbáltam és egy párezerszer lezuhantam és meguntam eddig 4 szer sikerült huzamosabb ideig föntmaradni de utána bejött a lassított felvétel és lezuhantam!!!Azota nem játszottam vele ez 2 nappal ezelQtt volt!!!Nem tudom de lehet majd este elkezdek vele játszani csak nehogy ideges legyek és letöröljem!!!
egy darabig elmentem vele, meguntam a küldiket, aztán szereztem egy mentést amin nyitva mind3 sziget...
Mhosah
A gta3 mat már végigjátszottad?
Mhosah
Jó köszi!!
Figy, azt tom mondani (mivel kezd erõsen offtopic lenni a dolog) hogy küld el emailben a képet, és beteszem neked ide:)
Mhosah
Kösz hogy segítettél de eléggé hülye vagyok az ilyen dolgokhoz!!!
1. felteszed a képedet egy freeweb szerverre mondjuk, ahol van accod vagy csinálsz pl (tar,fw,uw stb)

2. Ha fent van a file, akkor az exact URL-el ami a filera mutat (pl http://tar.hu/akárki/akármi.jpg) irsz egy HTML tagot ide,

3. ami kb igy néz ki: < img src="URL" > csak a kacsacsõrök mellett ne hagyj szóközt.

Remélem elég szájbarágós volt:)
Mhosah
Részletesebben el tudod mondani?
Valószinû nem jó fileokat cseréltél az img fileokban.

1. régi autó dff kitöröl
2. új autó UGYANOLYAN NÉVEN dff beaddol

Ugyanez a menet a gta3.img és a txd.img fileokban is!
Kereket meg a misc.txd-ben lehet a txd toollal, de ezt is csak cserélni sajnos... próbáltam újként beleszenvedni, de nem ment, pedig scriptfileban van fentartva +szám új kerekeknek..
felrakod valami webszerverre a képet, majd egyszerû HTML kóddal beszúrod ide (img taggal)
Mhosah
Figyeljetek képet hogy lehet beszúrni??Én beszúrnák egy párat és akkor talán rájönnénk hogy mi van az elején?
Itt jobban látható a méret
Full új 3D modell+textúrá+alphával ellátott kerekek:) Természtesen méretezve (Balu: default.ide -ben kell)
Továbbá a háttérben a chevy impala amit ma szerkesztettem be. + végre megoldottam hogy ne pattogjon a BMW, kicsit furmányos a suspension beállitgatás...
+egy infernus, ugyancsak újfajta kerékkel

(ugye a felni külön forog az agytól, külön látható a kerékben a féktárcsa, elég királyul né ki menet közben:)
Van még 1-2 kép a http://cwx.ini.hu egyéb/képtárban
CSOCSO
én is bömöst cseréltem és most beszarik a gta3
Én már jártam hasonlóképpen, egy jó kis BMW tuning után töltés közben elhalt a GTA3 folyton:)
persze hogy nem volt mentésem a librarykról, -> reinstall:)
Hitm@n
Valakinek nincsenek meg véletlenül az eredeti Kuruma és Stallion textúrái?Ugyanis kicseréltem õket másikra,de hiába állítom vissza a biztonsági mentésrõl,akkor is hibás:a Stallion csak fehér színben pompázik,a Kuruma meg csak fehéren törik.Ezt hogy lehetne visszaállítani? -remélem nem csak "re-install"-lal :)

The Garrett
annak örülök!! én bánkódtam régen a Motor miatt hogy nincs ...de már van :D

The Garrett
hoppá :D

The Garrett
nem tudom akkor képszerkesztõvel kezelvevan+ a ház is igen érdekes

The Garrett
az a kamionos nem ugy néz ki mint egy in-game kép...

Ron Ragm
ijen kép nálam EGYÁTALÁN nincs az intróban. bugos a gta-d:D

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

esetleg in-game képek?
ezeknek itt nem sok értelmük van...
The Garrett
Ati nem veszed észre ,hogy ez a pókember? Csak most Cartelles nek álcázta magát!

Ezerszer volt már, olvass vissza.
Egyébként rossz a crack, azért csinálja.

LEhet, hogy ez csak egyéni probléma, de a játékban sajnos nem tudok menteni. Pontosabban tudok, csak amikor vissza akarom tölteni kilép...
Mi a teendõ?????
Ha valaki tudja, írja már meg....
Lehet e-mail is, de a fórumba is.
THANKX