GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Miami a kiegészítõben lesz...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
DE azt hiszem a tankdrivers of hungary-n vagymin vannak fenn különféle repülõk.
:D
u.i lógsz egy serrel!
Amúgy ugratás közben kiment cinematic módba, én meg printscreen:)
a ps2 már lassan 3 éves masina...mit tudna egy három éves pc ezzel kezdeni...semmit
érdekes én a jump képedet is azért dícsértem mert jól néz ki és nem azért, hogy jaj de jó géped van...hogy lõtted?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Azért túlzásba ne vigyük már.
Nézd csak meg pl a motor kipufogocsö felsõ élét pl, faszán AntiAliasing van rajta, méghozzá nem is kicsi!!!
Tévedés ne essék, nem szarozom a PS2t, nincs semmi gond vele, csak az TÉNY hogy ez nem azon lett lõve.
Jól sejtettem én hogy 9700ason készült, minden jel erre utal.
A faszi geometriája pedig egy jókis level4es truform legalább. De javitson ki valaki, ha tévedek..
Persze annak még mindig fennáll a lehetsõége hogy ez NEM INGAME shot...

Ahogy megyünk a DAM felé a 3. szigetrõl, a szerpentin egyik kanyarjában ki lehet repülni:)

Erre válaszoltam, hogy szerintem nem akkora szám ez a pár kép, még egy nyamvadt tükrözõdés sincs, miért ne tudna a ps2 ilyet! A Getaway, ami hasonló, mint a GTA, sokkal szebb lesz, nem kell lebecsülni.
Getaway kép 1
kép 2
kép 3
Aztán mondhat akárki akármit.
Mindegy, nézzétek meg a computerendvideogames.comon, ott virít az elsõ oldalon.
Ha nem hiszed, nézd meg a videókat! Egyébként csodálkozom rajtad, hogy nem hiszed, nem nagy szám ez a pár kép.
de tuti 100% hogy ezek NEM PS2rõl származó screenshotok.
Ilyen szin és effektvilágot max a legújabb 9700as képeken lehet látni, errõl ne is vitatkozzunk szerintem
Egyébként nem hiszem hogy a PS2 eladásoknak nyomába sem ér a PCs, ugyanis a mindenkori eladási lista 4. helyén van a GTA3, ha nem feljebb azóta, és ez nem kevés.
vagy erõsen meg vannak effektezve photsopban,
vagy radeon9700on készültek:)