7566
-
#6317 Tud valaki magyarítást? Nekem van egy, de ráférne egy cenzúra, mert így rontja a színvonalát. Megpróbáltam átírni a .gtx-et, de valami "Unexepted error"-t ír a exe. Még a fekete négyzeteket is meghagytam a betük között.
Mivel lehet rendesen megcsinálni, vagy honnan tudnám leszedni a cenzúrázottat? -
#6316 Miért van az, hogy XP alatt kockákat látok, az 1.1-es patch-el is? Így kénytelen vagyok 98-alatt játszani, ahol viszont gyorsabb. Egyébként nekem nem szaggat egy 366-os celeronon 460-ra húzva + egy mx400-as kártyával, amikor az ajánlott minimum a 733-as PIII-as. Jó mi? :) -
#6315 most komolyan, mikor jelenik meg a Vice City? -
Cobra11 #6314 kicsit el vagy tájolva ember. idén jelenik meg a game. :)))) -
#6313 Izé, lesz a Vice Cityben multiplayer vagy nem? Nemtuggya valaki -
#6310 tavasz
vagy nyár
de inkább ősz :D -
#6309 keress :D -
#6307 Magyar végigjátszást keresek, van valakinek? Légyszi segítsen, aki tud. -
#6306 milyen géped van? nekem pIII600 gef 2... volt hogy nálam is szar volt...ujra install.. vagy unin és install...
-
#6305 várd meg a vice city-t -
#6304 Nálam Szakadozik mit tegyek?
Előre is köszönöm. -
#6303 Magyar végigjátszást keresek, van valakinek? -
M.A.D. #6302 és miért 8.1-et?? miért nem 8.2-est vagy 9.0 retail-t??? -
M.A.D. #6301 miért használsz dx bétát????? -
Shia-ko #6300 Sziasztok!
Ha tudna valaki segíteni! XP és DX 8.1b alatt a kezdetekkor kifagy, de változó, hogy hol. köszi -
#6298 szerezz be jo exét -
#6295 Remek letoltom a Peugeot 406 os modelt taxinak es amikor vegre talalok is egyet a varosban alig tudom elvezetni mert elig nyomom balra a bilentyut mar a falba van a kocsi... sux -
#6294 A GTA 3-mat hol lehet letölteni? Help!!!!
Előre is köszönöm. -
rusland #6293 Vice City gepre mikor jelenik meg?
kocsi skineket csa lecserelni lehet vagy hozzaadni is? -
#6291 hja:) motor rulez már alig várom pc re.. majd töltögetem a 2003 as Honda 900 CBR RR-t -
Cobra11 #6290 tedd fel az xp-s patchet (www.alvilag.hu/gta3) vagy a service pack 1et. -
Cobra11 #6289 nálad fent van sp1 és az javítja ezt is. -
#6288 legalábbis nálam... -
#6287 Win XP-n patch nélkül kifogástalanul megy, szerintem a videókártyája szar. -
dieselG #6286 ghostface
szentem winXp-d van ilyenkor tültsd le 1patchet, a cimet nem tom, keressél a hozzászólások között :) -
#6284 nem..
sajna :D
de kis autoval mentem :D
-
#6283 "a lakók annyira nem feltünők"
azért a görkoris csajok klasszak!! :)))
a helikoptert nem próbáltad? :))) -
#6282 ooh !
túl sok lett az enter :D
Bocsánat a helyesírási hibákért ! -
#6281 na emberz :D
kiprobáltam végre a vice vityt !!!!
(havernál ps2-ön :D)
na szal nagyon király lett :DDDDD
főleg a motorokkal száguldás :D
krossz motor marha nagy királyság !!!!!
meg az a sportmotor
marha jókat lehet figurázni velük !!!!
a város sokkal élethűbb lett ezzekel a fényekkel!
a lakók annyira nem feltünők de az is király :D
meg a bevásárló központok :D
marha jók :)))
meg a golf klub HÁHÁHÁ :DDD
ja meg itt végre bemehetünk a világító toronyba :D
van ott vmi pack :)
meg vettünk két házat
meg minden.
eredetileg egy hotelba lehet menteni :)
bekel menni fel meg minden
és oda kapja tommy a packokért a cuccot
10et gyorsan össsze is szettünk :D
Bocsánat a helyesírási hibákért ! -
_sonic_ #6280 Köszi Light! Audio patch bejött. -
#6279 nekem az a bajom hogy kicsik a kerekek..nincs véletlenűl direktbe valami file amitől a kerekek nagyobbak lesznek?? azaz van valamidmagic kerék okosság de nemtom felrakni.. ih hábe slekt dojcs -
_sonic_ #6277 Tsao!
Tudnátok nekem segíteni? Az a problémám, hogy felraktam tegnap GTA3-at (deviance), és a játékban nem minden hang szól, pl. autóban a rádiónak, és átvezető videokban sincs hang. Gépem: p4 1.8, gef3 ti200, sblive 5.1, xp. Ha már volt erről szó akkor sorry, de nincs kedvem 6000 hozzászólást végigolvasni.
Előre is köszi! Tsao! -
#6276 tök király hogy leszedtem egy csomo kocsit..egyikhez sincs linkelve nagyobb kerék..és csoda hogy megmozdul a viper a 15 colos kerekekkel.... 3d wheel meg hol a fenébe van mert nem találom sehol -
opman #6275 El kell lopnom három kocsit, persze úgy hogy bajuk ne legyen. -
#6274 smit kell csinálnod??? -
opman #6273 Hi mindenkinek! Van egy problémám az egyik küldetéssel, mégpedig a Grand Theft Auto nevűvel. Kijövök Kenjitől, már kezdi ia az időszámlálást, de öt másodperc múlva kiírja, hogy ezt elkúrtam. Mit kell tenni, esetleg nincs meg valaemlyik küldetésem a többieknél vagy mi? -
horbykeee #6271 he nekem és sokkal faszább mint gyík ps-en kinek van 100 rejtett csomagja nekem 91 most a maradék 9 -en bénázok nem tudtok nagyon elrejtett csomagokat???
-
Fehérember #6270 Kinek fut maxon és milyen gépen?
Fontos lenne -
#6269 Csá! Hogy lehet a .dff fájlokat megnyitni Zmodeler-rel? pls. írjatok mert sürgős lenne. Thanks! -
#6268 A Take Two Interactive nemrégiben megtartott konferenciáján egy rakat érdekes infót tolt az arcunkba! A jelek szerint mostmár biztosra vehetjük, hogy a konzolon már hatalmas sikereket elér Vice City PC-re is megjelenik, valamikor 2003 tavaszán!
!!!!!!!!!!!!!!!!!4
JEEEEE !!!