GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy már kicsit unalmas de én még mindig találtam valami kifogásolható dolgot a kezdõsztoriban. Valaki azt írta és igaza is volt, hogy Catalina engem lõ le. De egy kérdésem még mindig lenne, akkor a karteles tud járni a falon?

Ja és köszi a felvilágosítást a képfelrakásról.

Azért ne hozz ki sokat belöle😊

na de gta3 a téma.. /e-mail
Mhosah
Mhosah
Hitm@n
Köszi!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Mhosah
Bocsi és többet nem fordul elö hogy hogy te vagy a moderator és hogy tudod kitörölni a dolgokat bocs hogy ilyen kiváncsi vagyok de még nem hallottam ilyenröl mégegyszer bocs hogy ilyen csúnyán beszéltem!!!!Te indítottad az oldalt csak megváltoztattad a neved?
Nos, mint moderátor ennyit fûznék az itt történtekhez/töröltekhez.

1. Ez -lévén populáris gamerõl van szó- elég nagy topiccá nõtte ki magát, értsd nagyon sok ember nézi, is ir bele aktivan, GTA3 témában. Tessék türelemmel lenni, ha kicsit sokáig tart mire válasz érkezik a te -átalad természtesen überfontosnak megitélt- kérdésedre.

2. Eddig _MINDEN_ esetben érkezett az emberek kérdésére kielégitõ válasz, ABBAN AZ ESTBEN, HA
-a kérdést nem rágtuk meg már 500000szer itt
-van megoldás a kérdésre
-valaki tudja a legalább egy létezõ megoldást a kérdésre
Ha a fentiek közül nem teljesül egyik valamelyik akkor AKÁRMELYIK FÓRUMON AKÁRMELYIK TÉMÁBAN HIÁBA VÁRSZ MEGOLDÁST.

3. Mindezeken túl, ha valaki ilyen esetben úgy reagál mint ahogy azt láthattuk, hogy "szétbaszom a fórumot" meg satöbbi, akkor az csak önmagában keresse a hibát attól kezdve. Úgyis ki lesz moderálva ami nem illik ide (és máshova), szóval semmi értelme.

4. A többieknek szólva, légyszi ti meg NE reagáljatok -hasonló hangnemben meg fõleg ne- az ilyen emberekre, mert azzal csak a moderátor dolgát nehezititek. Értem én, hogy felkapja a vizet ezen a normális emberdió, de nem kell. Mindenki látja, mindenkinek megvan a véleménye, én meg amint tudom eltávolitom.
a default.ide-ben a poorfamilyt az autó sorában cseréld richfamilyre, lehet nem ez a legjobb megoldás, de láthatóan több lett belöle az utcákon
Mike at home
na ams mar ide is veste
en meg rendes leszek

katt ide

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
xp patch kell hozza, kezdj el a topicban keresgelni, talalsz linket, mar parszor szo volt rola

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ams
the garrett:ha nem tudod akkor ne szolj bele
WiZso:ez kell neked:http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/HU/Q306676_WXP_SP1_x86_HUN.exe

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

The Garrett
hm azzal mennie kéne rendesen... szedd le a 30.82 es DEtonátort... mást nem tudok...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
jah.. az vid kártya probléma.

Szedd le legujabb zsir drivereket meg ilyenek.

Milyen kártyád van?

The Garrett
hát attólfügg mi a hiba... ha kell egy másik exe filee akkor kérdem van e ICQ-d? vagy valami ahova tudok esetleg küldeni egyet?

The Garrett
egészségedre!

CSOCSO
ideképcsere?? jézusom de korán van.. szal az ideképhelye
CSOCSO
az ideképcsere elé mögé meg macskaköröm kell
The Garrett
felteszed netre valahova: tökéletes hely pl a ftp.supergamez.hu és utánna

< i m g src=ideaképcíme >

a szóközök a kacsacsõrök elé és az img közé nem kellenek

Hogy kell ide képet feltenni? (fontos lenne, hogy minél elõbb megtudjam)

CSOCSO
miért?😊
Gerry
Ezt most kinek írtad? Ugye nem nekem?

CSOCSO
nah kocsi hozzáadása: img tool al cseréld ki a régi txd-t meg dff et az ujra ( vag gta3.txd meg nemtom melyik amásik😊)
aztán megnyitod a reshackel megkeresed azt a texturat amit updatelni akarsz..pl a sárga bömös.. ez nemtom mlyik auto de azhem a blista szal kikeresed a blistát majd ott vannak a texturák rákattintasz az egyikre és ugyanazt kikeresed és felteszed.. ekkor felülírja szal elviletg könnyû csak nekem 3 blistám van meg minden és ugy szar az egész szal nekem majd ujrainstalálás lesz mert 4 perc mire kitöröl egy autot a gamezbõl-
Gerry
Aha, kössz, majd megnézem, hátha szerencsém lesz, és megy a dolog...

Ron Ragm
asszem a gxt-ben.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Gerry
Valami reakció #5742-ra? Vagy annyira nagy hülyeség, hogy nem is foglalkoztok vele(m)?!?

Gerry
Ez így van, legalábbis én is ezt szûrtem le az intro-ból...

Ron Ragm
nah akkor mindenki felvilágosításaként az alapsztori:
Te, egy cartel és a csajod, Catalina (vagy ki) épp menekültök egy bankrablásból. Lelõ téged, ez neki azért jó, mert így övé az összes máni, éés van kire kenni a dolgot (meg már szerintem rég találkozgatott az új hapsijával) A kórházban ébredsz, ahonnan a zsaruk visznek már a dutyiba.
Társaid, 8ball és Salvatore (ez enm biztos, de rá hasonlított az ürge) nem éppen felemelõ társaság, de szerencsére megérkezik egy alakulat (hogy miért cartellesek...), akik kiszedik az öreget. Ti visszaéltek a soha nem visszatérõ alkalommal, és 8ballal együtt megszöktök. Halleluja, assziszik meghaltatok (mert nem kezdenek el körözni a játék elején), ideje karriert építeni az alvilágban.

Ron Ragm
"Sorry babe, i'm an anbitious girl and you, you're just small time" avagy a GTA3 fordítás szerint "Sajnálom kedvesem, de tudod én nagyratörõ lány vagyok, és rád sajnos nincs többé szükségem."
KIZÁRT hogy ezt a cartellesnek mondja😛PP
és téged lõtt le. Mellesleg ha a játékban palacsintává lapítanak egy tankkal akkor is feléledsz a kórházban😛PP

Ron Ragm
amíg te a zsarukkal foglalkoztál megszökött😛
vagy szétrúgták a seggét😊

Hitm@n
Borg!

A városban elõfordulás gyakoriságát hol állítottad be?

Amúgy én is szedtem le egy csomó plusz járgányt,bár kicsit macerásabb õket berakni a játékba,mint pl. a Need for Speed 4-ben.
Ettõl függetlenül jó buli a plusz kocsik,de szvsz az eredetiek a legjobbak (a legeredetibbek😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

I.C.ram
JA téged lõ le. Puszta irigységbõl, mert megakarja tartai a pénzt.
Ron Ragm
hogy csináltad? elmesélnéd részletesen e-mailben?😊
ja és mit töltöttél le hozzá😊

Hahóóó...
Senki se válaszol a #5745 -re?
😞((

Tegyél fel magyarítást és úgy nézd meg.

Nekem úgy jött le a story hogy te vagy a sofõr és a csaj pont hogy téged lõ le és nem a fekát.
Egyébként meg te vagy a barátja.
Persze lehet hogy rosszul tudom.
Mhosah
Az a baj hogy amikor túl magasra répülök akkor bejön a lassított felvétel és nem tudok vezetni!!!
Mhosah
Ez az!!!!29 másodpercet repültem köszi szépen Borg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mhosah
Ez az!!!!29 másodpercet repültem köszi szépen Borg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mhosah
Köszi szépen meddig leszel fönt az interneten?Én most épp GTA3mazok csak ALT+tab-al szoktam kilépni hogy megnézzem az üzeneteket!!
CSOCSO
dodo nak:
50000.0 1.0 10.0 1.2 0.0 1.0 0.0 75 0.65 0.9 0.5 5 900.0 90.0 4 P 5.0 0.45 0 30.0 15.0 0.01 0.30 0.0000000000000000000000000000001 25000 1.25 -0.17 0.5 0 0 1

de ettõl sem lesz nagyszám
vkk.hu/gta3
itt van jokis leirás.
és türelem, a hosszú élet ritka😊

kifutopályán gyorsulj elöre nyillal (amit ne is engedj el nagyon), nyomd le a6os gombbal amig nem szikrazik, aztan engedd el a 6ost, es felpattan a gep. Ne enged tul felmenni, mert lelassul es leesik, hanem a 6os gombbal nyomogasd le az orrat vizszintesbe. Aztan bird fenntartani😊 9es gombot szinte felejtsd el.
kb ennnyi...
Mhosah
Miután fölrepülök a levegöbe jó magasra utána lezuhanok amikor fölrepülök akkor miot kell nyomni?
Mhosah
Miután fölszálltam kell nyomni az elQre gombot hogy gyorsuljon?
Mhosah
Nem tud valaki tanácsot adni hogy hogy kell mert a max másodperc 9 volt amíg a levegQben voltam!!4
Mhosah
most probálok éppen repülni a dodoval de kibaszott nehéz állandóan belezuhanok a vízbe!!
A 6 és 9 gombokkal kell játszani h felszálljon, de nem egyszerûdolog. Ha tul felemeled az orrát, belassul egy pillanat alatt és leesik...
Gyakorolni kell, én már át tudtam röpködni vele a másik városrészekbe😊
Mhosah
Milyen multiról beszéltek??Egyébként ezeket az infokat honnan tudod a vice cityröl?A dodoval hogy lehet felszálni?Nekem csak megy de nem száll föl!!!
A saját arcát rakta be a "fõhõs" fõszereplõ arca helyére! :-D

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

irc, #multiplay.hu
miért mi kell?