GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és köszi a felvilágosítást a képfelrakásról.

na de gta3 a téma.. /e-mail
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

1. Ez -lévén populáris gamerõl van szó- elég nagy topiccá nõtte ki magát, értsd nagyon sok ember nézi, is ir bele aktivan, GTA3 témában. Tessék türelemmel lenni, ha kicsit sokáig tart mire válasz érkezik a te -átalad természtesen überfontosnak megitélt- kérdésedre.
2. Eddig _MINDEN_ esetben érkezett az emberek kérdésére kielégitõ válasz, ABBAN AZ ESTBEN, HA
-a kérdést nem rágtuk meg már 500000szer itt
-van megoldás a kérdésre
-valaki tudja a legalább egy létezõ megoldást a kérdésre
Ha a fentiek közül nem teljesül egyik valamelyik akkor AKÁRMELYIK FÓRUMON AKÁRMELYIK TÉMÁBAN HIÁBA VÁRSZ MEGOLDÁST.
3. Mindezeken túl, ha valaki ilyen esetben úgy reagál mint ahogy azt láthattuk, hogy "szétbaszom a fórumot" meg satöbbi, akkor az csak önmagában keresse a hibát attól kezdve. Úgyis ki lesz moderálva ami nem illik ide (és máshova), szóval semmi értelme.
4. A többieknek szólva, légyszi ti meg NE reagáljatok -hasonló hangnemben meg fõleg ne- az ilyen emberekre, mert azzal csak a moderátor dolgát nehezititek. Értem én, hogy felkapja a vizet ezen a normális emberdió, de nem kell. Mindenki látja, mindenkinek megvan a véleménye, én meg amint tudom eltávolitom.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
WiZso:ez kell neked:http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/HU/Q306676_WXP_SP1_x86_HUN.exe
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szedd le legujabb zsir drivereket meg ilyenek.
Milyen kártyád van?
< i m g src=ideaképcíme >
a szóközök a kacsacsõrök elé és az img közé nem kellenek
aztán megnyitod a reshackel megkeresed azt a texturat amit updatelni akarsz..pl a sárga bömös.. ez nemtom mlyik auto de azhem a blista szal kikeresed a blistát majd ott vannak a texturák rákattintasz az egyikre és ugyanazt kikeresed és felteszed.. ekkor felülírja szal elviletg könnyû csak nekem 3 blistám van meg minden és ugy szar az egész szal nekem majd ujrainstalálás lesz mert 4 perc mire kitöröl egy autot a gamezbõl-
Te, egy cartel és a csajod, Catalina (vagy ki) épp menekültök egy bankrablásból. Lelõ téged, ez neki azért jó, mert így övé az összes máni, éés van kire kenni a dolgot (meg már szerintem rég találkozgatott az új hapsijával) A kórházban ébredsz, ahonnan a zsaruk visznek már a dutyiba.
Társaid, 8ball és Salvatore (ez enm biztos, de rá hasonlított az ürge) nem éppen felemelõ társaság, de szerencsére megérkezik egy alakulat (hogy miért cartellesek...), akik kiszedik az öreget. Ti visszaéltek a soha nem visszatérõ alkalommal, és 8ballal együtt megszöktök. Halleluja, assziszik meghaltatok (mert nem kezdenek el körözni a játék elején), ideje karriert építeni az alvilágban.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
KIZÁRT hogy ezt a cartellesnek mondja😛PP
és téged lõtt le. Mellesleg ha a játékban palacsintává lapítanak egy tankkal akkor is feléledsz a kórházban😛PP
vagy szétrúgták a seggét😊
A városban elõfordulás gyakoriságát hol állítottad be?
Amúgy én is szedtem le egy csomó plusz járgányt,bár kicsit macerásabb õket berakni a játékba,mint pl. a Need for Speed 4-ben.
Ettõl függetlenül jó buli a plusz kocsik,de szvsz az eredetiek a legjobbak (a legeredetibbek😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
ja és mit töltöttél le hozzá😊
Senki se válaszol a #5745 -re?
😞((
Nekem úgy jött le a story hogy te vagy a sofõr és a csaj pont hogy téged lõ le és nem a fekát.
Egyébként meg te vagy a barátja.
Persze lehet hogy rosszul tudom.
50000.0 1.0 10.0 1.2 0.0 1.0 0.0 75 0.65 0.9 0.5 5 900.0 90.0 4 P 5.0 0.45 0 30.0 15.0 0.01 0.30 0.0000000000000000000000000000001 25000 1.25 -0.17 0.5 0 0 1
de ettõl sem lesz nagyszám
itt van jokis leirás.
és türelem, a hosszú élet ritka😊
kifutopályán gyorsulj elöre nyillal (amit ne is engedj el nagyon), nyomd le a6os gombbal amig nem szikrazik, aztan engedd el a 6ost, es felpattan a gep. Ne enged tul felmenni, mert lelassul es leesik, hanem a 6os gombbal nyomogasd le az orrat vizszintesbe. Aztan bird fenntartani😊 9es gombot szinte felejtsd el.
kb ennnyi...
Gyakorolni kell, én már át tudtam röpködni vele a másik városrészekbe😊
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro