7566
  • Alexease
    GTA3 RealMod
    Van fent 1.1-es patch is (10 Myte).
  • Alexease
    Milyen ez a RealMod? Meg nem "mertem" kiprobalni:)
    Altalaban a kiegeszitek, plusz kocsik jatekokhoz, olyanok, hogy 500-zal lehet menni es 2 km-ert ugratni:) Remelem ez nem ilyen, es a "Real" nem csak a kocsi formakra vonatkozik.
  • M@TriX
    akkor sorry. :) Azt hittem az legalább jó volt. :)
  • Cobra11
    Töldtsd le a javított cracket a www.alvilag.hu/gta3 címről!
  • Cobra11
    Kicsiz tévedsz, ugyanis az ISO is hibás crackel jött ki!
  • M@TriX
    RiPed van?
    Ha igen akkor nem a RealMOD miatt van, ugyanis a RiP hibásan jelent meg. Jött ki hozzá egy fix. Azt keresd...
    Ha fullCDsed van, akkor nemtom mi lehet a gond, de bizti nem a RealMOD miatt...
  • tommmyv
    HELLOsztok
    TUdna valaki segiteni feltettem a real modot a GTA3-hoz szépen megy csak ha mentek nem tudom betölteni mi lehet a baja???
  • M@TriX
    csak pár sor. Igazán nem sok. Még ki is vastagítottam . :)
    #6483-as. Ha az anolg nem megy: a fileban írt fileokat kell törölni. Akkor csináltad jól, ha mikor elindítod a GTA3-at, akkor konvertálja a textúrát a videókártyádhoz....
  • Juster
    Van valami baj a REAL mod-al, ugyanis berakta frankón a kocsikat, meg mindet, de nincs a kocsikon textura. Tehát mindegyik más színű de mondjuk a taxi ból csak egy fehér körvonalat látok...
    Mi lehet a baj????
    Video driver???
    Patch????
    PLEASE HELP
  • M@TriX
    lehet hogy a tényleg bele lett piszkálva. :) Én az előző verzióban sem tudtam felszállni a Chesnaval. :)
  • gyraph
    Na igen, de a cesnával addig maradtam már a levegőbe, amíg repülni akartam /hacsak nem csonkolt egy felhőkarcoló :D /...Most viszont esély nélkül próbálkozom. Nem lehet, hogy mégiscsak változott valami?
  • gyraph
    Nézzd meg légyszíves a #6400-as hozzászólást!
  • M@TriX
    Akinek kételmei vannak, hogy mennyire igényes a RealMOD, annak feltettem 27 képet. :)
    Érdemes megnézni az autók motorját, szinte tökéltes.
    Amúgy az eredetiben is nyitódtak az ajtók és a motorháztetők és a csomagtartók?
    Aki még nem tette volna. nézzetek be az Opel Speedster csomagtartójába (elöl van). Benne van egy ...... :)

Még A Taxi is belekerült a MODba...

...hogy a Halális Iramban szépségét már ne is említsem:

• M@TriX
    már megjelent? TudToMMal még nem...
  • M@TriX
    "motorilag" maradt chesna, szóval olyan körülményes vezetni mint azt...
  • GyaxyBoy
    Nem tudtok egy helyett, ahonnan le lehet szedni a Vice Cityt?
  • gyraph
    Egyébként valakinek sikerül felrepülnie ezzel az F-16-ossal? Nekem 8-10másodpercnél többet nem igazán...Mondjuk az jó benne, hogy tenger helyett, mindig valamelyik szigetre tesz.
  • CSOCSO
    oké:)
  • M@TriX
    az egy másik mód ha jóltom, nem ez...
  • CSOCSO
    énsimán betettem és müxik...de nekemnincs kph meg damage
  • M@TriX
    Na feltettem a GTA3-at és rá a RealMOD-ot.
    Csak beinstalláltattam és indítottam is.
    Üzenetet azoknak akiknek fehéren világít pár rész: olvassátok a "realgta3.txt"-t. Ugyanis akkor jön elő a hiba, ha nem töröltétek a megadott fájlokat. Utána nagyon sütin megy.
    Alig bírtam, abbahagyni. A Lambo nagyon szép, hogy a Dodge Viperről ne is beszéljek, meg sz összes... süti.
  • gyraph
    Rájöttem arra, hogy a rílmód feltelepítése után nem kell krekkelni, mert nélküle is megy a gém...ugyhogy most nekem se pörgeti...

adamadam: az a km/damage mod nekem sem müködött...
  • dieselG
    Bocs eltűntem egy ideig :) Hm ahogy elolvastam a hozzászolásotokat a cdpörgéssel kapcsolatban, asszem tényleg franko-csoda-verzsönöm van gyraph :) Ja, ujratelepités után sikerült ráraknom a realmodot, nemmondom, elég igényes munka :) Véleményem 9/10 igaz picit szaggat de jol birja a gf2ti-m :)
  • adamadam
    Hi! én letöltöttem egy modot, ami kijelzi a sebességet és az autó törésszintjét, de sajna nem müxik.
    ebben 3 file van:
    -american.gxt
    -german.gxt
    -main.scm
    Szerintem az american.gxt -t jó helyre másoltam, de hová kell tenni ezt a main.scm -et?
  • CSOCSO
    ULTIMATE AUTO INSTALLING: nah szal kell egy img tool (leginkább a 1.3 as verzió) kell egy gta3reshack nyah leszedsz egy autot.... 3 file ra van szükséged..nahjó 4 re.. kell egy dff egy txd pár db tga és egy txt amiben az autok tulajdonságai vannak.... nyah.. img tool al megynitot a gta3.img-t és a txd.img-t ez a gta3 mappában a modelsben találhatod..tehát.-. file>>open és ott a két fileből az egyiket.. megynitod.. meglesed az autot amit fel akarsz tenni..pl leszedsz egy viper-t ami mondjuk a kuruma -t használja (csak mondtam vmit azhem az infernus-t használja de mindegy.. szal rákeresel a kurumára az img ben: Edit>>Find beírod kuruma ekkore megkeresi a KURUMA:TXD-t átírod a nevét ( jobb klikk rename) és pl KURUMA-OLD.TXD-re aztán ugyan ezt a DFF fileval...aztán kimásolod vhova az uj fileokat (általában zip be vannak rakva.. majd beteszed őket: Commands>>Add.. a dff és a txd-t hozzáadod.. megnyit másik img file..elvileg a txd.img be csak egy txd-t kell kicserélni mig a gta3.img ben mind a két file-t.. nah ugyan ezt megcsinálod de oda már nem kell mind a két file-t betenni... csak amelyiket kell (mondom azhem csak a txd-t) aztán ennyi.. aztán ha vannak tga fileok akkor megnyit reshack: bal felső sarok ban rányom megnyitásra txd.dir-t megnyitod és láthatsz sokmindent bal oldalon meg jobb oldalon.. bal oldalon sok txd mig a méásik ablakban a txd ben található képecskék.. bal oldalon a name alá nyomsz majd ctrl+f beírod kuruma fontos hogy nézd hol van a sötétkék kijelölés ha csak pittyeg akkor és nem enged sehova nyomni akkor nyomj egy esc-et de ne félj nem lép ki semmiből.. szal megtaláltad a kuruma.txd-t nyomsz egy esc et majd jobb oldalra nyomsz.. meglesed milyen tga-fileok vannak... legtöbbször a kocsi nevebody 64 megy b64 meg engine top meg white meg hasonlok vannak.. szal meglesed mik vannak ekkor rámész az updatálni való filera (FONTOS HOGY UGYANAZT UPDATÁLD!!!!) tehát rányomsz hogy az legyen sötét kékkel kijelőlve majd import középen fent a menüben megkeresed azt a tga-t ami odaillik..de figyelj mindíg a számokra nevekre stb...majd updatelod... és ennyi... azhem mindent elmondtam....
  • gyraph
    " Használat: Minden file-ban található leírás a telepítés menetéről. Sajnos ezek főként angol, illletve német nyelvűek.
    Általánosan elmondható, hogy .txd illetve .dff kiterjesztésű file-okat fogunk találni. Ezeket a ImgTool nevü programmal tudjuk beilleszteni a játékba (a dff-et a models/gta3.img file-ba, a txd-ket a models/txd.img file-ba kell beimportálni felülírva a korábbi bejegyzést).
    Ha emellet még bmp/tga file-okat is találunk, akkor a TxdTool-lal tudjuk azokat beimportálni, szintén a models/txd.img-be felülírva a korábbi változatot.
    Előfordulhat, hogy még pár konfig file átírását is említi a leírás. Ezeket a módosításokat egy egyszerű szövegszerkesztővel is megejthetjük, mint amilyen pl. a Notepad. Általában a data/carcols.dat, data/Handling.cfg vagy a data/Default.ide file-okat kell módosítani. Esetleg ezen célra használhatóak a specifikusabb konfigszerkesztők (pl. MultiEdit).
    Sok sikert! "

És innen le tudod tölteni a segédprogramokat:
    http://gta3.free-e.hu/
  • hiba
    Nalam is ilyen belassulos/akadozos lett...
  • adamadam
    ja...egyszerre feltehetek több modot is?nem zavarják egymást?
  • adamadam
    köszi
  • Cobra11
    hoodoo.isten.hu/gta3
  • adamadam
    Hi! van egy olyan kifejezetten GAT3 oldal aminek a címében vannak vamilyen "hoodoo" meg "isten" szavak, csak nem emlékszem pontosan a címére.nem tudjátok véletlenül?
  • gyraph
    Viszont bocsánatot kérek megleltem azt a readme-t...a legvégén adja ki az install után, csak én eddig mindig bezártam, mert azt hittem, hogy ugyanaz a readme, ami mellékelve van a tömörített file-hoz.....de azért örülök, hogy elöször nem láttam, mert igy kipróbálhattam a readme 2. pontja nélkül és igy tudom hogy nekem nem szabad megcsinálnom... :) De a readme téged igazol...szal bocs.
  • gyraph
    Na és akkor most viszont azt mondom, hogy aki nem csinálta még meg a readme 2 pontjában leírt változtatást és a nélkül is tökéletessen megy a cucc, az ne is tegye ugyanis-nálam legalábbis- 1 perc játék után játszhatattlanra lassult a game (képregény) és olyan textura hibákat csinál, hogy ijesztő...és őszintén szólva a menű hangokon és a robbanásokon kivül a többi hang gagyibb lett-szerintem-. Szóval én most újra teszem a gammát, de a 2-es pontot kihagyom...
  • gyraph
    Viszont végigcsináltam ezt a folyamatot, és most a hangok még keményebbek lettek...Köszönöm!
    Mondjuk nekem elötte is volt jó pár hang amit kicserélt... pl: a gumikat sokkal jobban lehetett hallani és valahogy más hangon, de most még komolyabb!! Viszont tedd már meg légyszi, hogy ezt a readme-t elküldöd, vagy beilleszted a topicba...THX
  • gyraph
    EEEEEz nagyon kemény...ez hol van? Ez az 1.1es verzió? Nagyon komoly!! Nekem ilyen nincs. És hibátlanul müködik bármilyen törlés vagy külön installálás nélkül. Szóval nen okoskodni akartam, de nekem ilyen tényleg nincs.
  • hiba
    Megiscsak jol emlekeztem, te nem olvastad veig a readmet ! :>

Idezet a realgta3.txt-bol

=======================
    2. INSTALLATION PART II - YOU'RE NOT FINISHED WITH THE INSTALLATION YET!
    =======================

Please follow this guide to complete the installation:
    1. Delete the files "txd.img" /* ez tobb mint 300 Mbyte! */ and "txd.dir" from GTA3's "models" directory
    2. Go to GTA3's "audio" directory and run "audext.exe" and wait few moments
    until end of process
    3. Move all files from "audio\newsound" folder to "audio" folder (promt
    overwriting!)
    4. Run "audimp.exe" and wait until end of process
    5. Run the gta3.exe and enjoy my RealGTA3 mod:-)!!!
    --

• gyraph
    És mégse :))) Folyamatossan tekeri a Cédét ha kell, ha nem... Én is tudom hogy kéne mennie, és mégse teszi...lehet hogy a krek miatt...
    dieselG! Neked frankó verziód van...vagy csodád? :)
  • CSOCSO
    de nekem nincs itt a cd-m!!! ez a baj!!!
  • gyraph
    Próbáld csak meg mégegyszer hibátlanul megy a rílmód...

Na igen tényleg csak elenőrzésre kéri a cédét...azt hittem mikor bejött a meszidzs, hogy pörgetni is fogja gém közbe, de nem... TENKSZ MÁSZTÖR
  • dieselG
    hi! Pff.. nem értelek Titeket :) Mi ez az ügyködés 1 nocd crackv. patch körül? :) Én ugy csinálom hogy felrakom a gta3-at, rá a 1.1es patch, az audio cd be a mappába, oszt kész.. igaz bent kell lennie a cd-nek akkor is, de csak játék betöltésére kell ellenörzésre, semmi több.. ja és NEM szaggat :) Na, leszedtem a realmodot /modem suck :) / gta3reinstall, aztán rá a mod.. elég fura szineket produkál /szarok/ uj reklámok nuku térkép nuku..stb.. na megprobálom még1x!