7566
  • gyraph
    Na és most ki is próbáltam, de krek után nem müxik...szal továbbra is No CD peccs kerestetik...
  • M@TriX
    na akkor majd szóltok ha kell. De leghamarabb úgyis csak holnap tudom feltenni, ugyanis elő kellene keresni... :)
  • gyraph
    Viszont most nézem csak, hogy az 1.1-es patch-ben eleven benne van ez a tulajdonság...szóval valószínű ezért tünt el a no cd peccs... :))
  • gyraph
    Azt hiszem nem, de azért danke! Exe file van, csak hát most NO CD patch kéne, hogy ne pörgesse a második cédét...De még az is lehet hogy a rip exe nem kéri a cédét...ki tudja. Megérne egy próbát...tehát mégis :)
  • M@TriX
    nekem megvan a RiP. Annak az .exeje nem lenne jó?
  • gyraph
    Sajnos csak az van amit tegnap küldtem...,pedig régen volt egy abszolut normál NO CD peccs, csak az audio mappát kellet másolni a cd2-ről a game könyvtárba. Már nincs sehol...pedig valakinél biztos ott figyel a gépen...nekem is kéne.
  • CSOCSO
    nah akkor no cd crack?
  • CSOCSO
    azért a hangok rulábbak lehetnének mert azokat nem cserélte ki a két dos progi miatt mert azok beszarnak..szvsz xp miatt
  • gyraph
    Se a vice city mod-ba se a real mod-ba nem kell törölni semmit és más progikat indítani...szerintem rosszul emlékszel, vagy kevered.

Csocso: Örülök, hogy minden rula... :)
  • CSOCSO
    mindegy csak azé kellett a no cd pecs hogy meglessem az autok nevét mert először nem mertem betenni a gta3topicba a fileokat betettem egy realmod könyvtárba és onnan másolgattam de kiporbáltam azt amit lentebb: tegyem be nyugodtan..betettem és most jo a név teljeen szal kösz...
  • Mas-Thief
    Hú ha valakit érdekel még ez a multi mód, hát ne érdekelje tovább. Iszonyat szar. Lanban talán normális, de neten keresztül iszonyú lassú, és mindig beszarik a játék. Majd még biztos javul.
  • gyraph
    Na szóval... most én is kipróbáltam ezt a no cd patch-t, de az option-be teljessen lekapcsolja a sound hardvert, szóval elég gáz...ezért nincs hang vele. Próbáld most cédével...majdcsak előkerül holnap valahonnan egy normális no cd patch :))
  • CSOCSO
    nah feltettem máshogy a realmodot..
    mostmár jok az autonevek...de...hang nincs a gamezban..ez no cd crack miat vagy rosszul tette fel a hangokat a progi??? az elején még van amikor kiirka rom ok ram ok.. aztán nuku.. a2es cd ről nemcsaka zene megy?
  • CSOCSO
    köcike
  • Mas-Thief
    Van akinek ment már ez a Multi mód? Írja már le, hogy kell, mert rohadtul nem sikerül. PLZZZ!!
  • gyraph
    Küldtem neked egy NO CD patch-t....
  • gyraph
    Nem tudom mi lehet nálad a baj... Én XP-vel nyomulok és semmi gond nincs vele....
    Tényleg nincs a gamecopy-n NO CD-patch, pedig a múltkor még volt...Mindjárt megnézem a vinyomon, ha van elküldöm.
  • CSOCSO
    azt csináltam azért kérdeztem hogy mit kell csinálni vele.. mert: nincs eredeti neve egyik autonak sem...
    a hangokat nemtom lecserélni gondolom win98 kell hozzá....
  • CSOCSO
    VAN NO CD CRACK VALAHOL??? gamecopyn nem találtam pls help
  • gyraph
    Az hogy most unzip van a gombra írva vagy install nem teljessen mind1?
  • gyraph
    Aha, aha...

Gondolom senkinek nem okoz problémát kicsomagolni mindezek előtt egy csomagolt file-t.... Vagy igen? De tőlem csinálhatod úgy is hogy kicsomagolod valahová, és utána bemásolod az eredeti mappába.... Aha aha
  • CSOCSO
    aha aha-- :)))
  • gyraph
    igen... és ezzel most mit akartál? Továbbra is pontossan úgy kell ahogy mondtam... vagy nem tudom mi "aha:)"
  • hiba
    aha :)

Please run "realgta3.exe" to start installation! The Readme will pop-up when unziping done, so read it carefully and follow the guide to complete the installatin of RealGTA3!!!
  • gyraph
    Kétszer rákatintasz az install.exe filera :))
    Kikeresed a játék könyvtárát :))
    És láss csodát. Szóval viccen kivül semmi extra...
  • CSOCSO
    de a modot hogyan instalálom?
  • gyraph
    Szerintem érdemes úgy feltenni, hogy:
    -először is leszedni a régit :)
    -install
    -1.1 patch
    -crack
    -real mod

CSOCSO szerintem próbáld ki te is igy...három perc az egész.
  • Mas-Thief
    Hmm akkor lehet, hogy valamit szarul állítottam be. No mind1.
  • CSOCSO
    én is végignyomom ujra valaki írja le hogy kell instalálni ezt a realmodot mert a hang dolog nem müxik és régi nevük van az aautoknak
  • gyraph
    Mondjuk nálam egyáltalán nem lassul be tőle a játék...
    Jó lenne már egy rendessen müködő multi mod.
  • Mas-Thief
    Realmod... Marha szépek a kocsik, az tuti. Csak kicsit belassul tőle a játék, úgyhogy inkább reinstall. :-(

Multi... Mint azt írtam, nem láttuk egymást a játékban. :-(
  • hen-tes
    no ez igaz :))
    amig az nem lesz, adig nem játszom !
  • Alexease
    Nekem belso nezet kellene:) Tudom, nem szimulator, de marha jo lenne autokazni a varosban.
  • gyraph
    Háát... azt leszámítva, hogy megváltoztak a hangeffektek, a jármüvek fizikája (emiatt a gyorsaság), a hirdetések(amiken jókat lehet mulatni)és egyébb mellékutak amik nagyon hasznosak tudnak lenni...azonkivül persze nem kaptunk új játékot, hiszen ez is cak egy MOD, de első osztályú.
  • gyraph
    Igen, de azért érdemes kipróbálni...én most toltam végig a Splinter Cell-t, és azt hiszem most újranyomom a gtaIII-at emiatt a mod miatt...
    Szerintem ez az első igazán jól kidolgozott mod ...mert például a vice city mod szerintem nagyon össze lett csapva, és igy tovább.
  • hen-tes
    kicsit későn jött :(
  • gyraph
    Jutottatok valamire? Sikerült multit kreálni?

Úgy látom nem nagyon gerjednek az emberek erre Real Mod-ra, pedig isteni...
  • Mas-Thief
    Már van GTA3 Multi 0.2a verzió is. Ugye már tudtok róla?! :-) Na most ez nekem az istennek nem müködik. Vagy nem értem kristály-tisztán a leírást.

Így próbáltuk:
    - Elindítom a servert.
    - Kapcsolódik a kliens.
    - Indítom a játékot, betöltöm a közös savet.
    - Warpolok az egyik helyre.
    - Most eddig utánam csinálja a kliens is.
    - Garázsban van két autó előttünk.
    - Beszállok az 1-es számúba, aztán a 2-esbe és maradok benne. (Közben '[Autó neve] is Synchronized') felirat szépen felvillan.
    - Kliens is beszáll az 1-es számúba, aztán a kettesbe.
    - Tehát most külön külön, de ugyanabban az autóban ülünk. Aztán jön az ALT+F12.
    - És csodák csodája, egymásra rakja a kocsikat, meg kilöki a pályáról és zuhanó effektus, meg minden szar, de nem látjuk egymást.

PLZZZZ HELP!!! Mit xartunk el?
  • M@TriX
    Kösz a képeket. Itt is vannak. Cuki a kismadár. :)

• M@TriX
    ne csigázz, már csurog a file.. :)