7566
  • I.C.ram
    Valaki elmondani, hogy a no police cheat (trainerben) miért fagyasztja ki a játkot?? :(( Nagyon idegesít, hogy a mocskos zsernyákokat nem tudom kiszedni. Ja és a legújabb patch van fent, lehet hogy az azvar be?
  • Cölöpverő
    Lehet hogy már mindenki tudja de én nemrég vettem
    észre egy vicces betelefonálót a Chaterboxon.
    Nem más mint Tony Cypriani telefonál be
    valahol a hangfájl legvége felé, és panaszkodik
    az anyukája miatt hogy az nem kezeli felnőttként.
    Aki még nem figyelt fel rá az hallgassa meg mindenképp.
  • gyraph
    Nagyon komoly...Megnézztem most a Scarface(Al Pacino) nosztalgiából, és azt hiszem a Flaschback FM úgy ahogy van a film zenéje...szigorú.
  • sigmavirus1
    Bocs de nekem a PS2 verzió van meg és abba így kell!
  • M@TriX
    nem egyszerűen csak van egy .dat file mait felül kell írni. Most találtam egy fájlban. :)
    És még működik is. :)
  • sigmavirus1
    Had találjam ki: átváltod a ruhádat valamelyik őregember ruhájára. Én legalább is hallottam egy ilyen megoldásról is...
  • M@TriX
    Ha valakit még érdekel megtaláltam, hogy hogyan lehet megoldani, hogy ne lőjjenek rá az emberre.
    Ha valakinek kell mail, csak 3k.
  • M@TriX
    ja. A lenntebb említett probléma. Akkor én is infarktust kaptam, pedig csak a readmet kell elolvasni. :)
  • CSOCSO
    szarul raktad fel..nálam minden királyságos...
  • dieselG
    *forrás: Hc.Gamer !

Grand Theft Auto ingyé!

Merem feltételezni, nincs köztetek olyan gémer, aki még ne találkozott volna a trilógia egyik tagjával sem. Nos, a Rockstar Games gondolt egy nagyot, duzzadó bukszájára nézett, majd kurjantott egyet: GTA-t, mindenkinek! A nép pedig örül mint majom a farkának, tegyétek hát ezt ti is! A felújított verzió már elvileg kompatibilis az újabb oprendszerekkel és vasakkal is, így nem hinném hogy bárkinek is gondja lesz vele. A nagylelkű adományért cserébe csupán annyit kérnek tőletek, hogy vonszoljátok el tomporotokat a regisztrációs oldalra, töltsétek ki böcsületesen az ívet, majd kegyelmet nem ismverve ráncigáljátok le a cuccost! Ennyi, pajtikáim. >>>http://63.236.94.8/rockstar/classics/index.php

ajjjaj, már megint 1 úúúj gta-s ömleny : én, mint modemes, egyenlőre nem tok letölteni :) Aki letöltötte már, írjon ide, gondolom nem csak én vagyok rá kiváncsi.. a file 328 megás!!
  • I.C.ram
    már sikerült megoldanom. :)
  • I.C.ram
    Hát pl a Mitsubishi texutrája, meg a pezsó taxi... :( Miért nincs textúra az autókon?
  • M@TriX
    hát melyik ratyi benne? Amúgy sztem reinstall kell...
  • I.C.ram
    Néhány autó elég ratyi benne, ugye lelehet törölni majd, vagy GTA reinstall kell?
  • M@TriX
    iTT infó és link...
    Képek meg iTT...
  • I.C.ram
    azt honnan?
  • CSOCSO
    autot így lehet betenni...amugy szedd le a realgta-t és nem kell importalgatni betesz minden jo autot...
    amugy a filet nemtom....
  • I.C.ram
    Elvileg metaláltam a német oldanlon, de nem biztos, ogy megy. :)) Ja és autókat, hogyan lehet importálni a játékba?
  • I.C.ram
    ez kérdés .:)
  • I.C.ram
    Hi all! Nem tud valaki olyan oldalt, ahol megtalalálható az a fájl, ami azt teszi lehetőveé, hogy a bandák nem lövöldöznek rám.
  • LeoN
    gta3.hq.hu
  • goldnarmz
    Lehet, hogy van, de én nem találom...
  • M@TriX
    eZT a linket már mondtam lenteb is. Itt nagyon sok minden van...
  • M@TriX
    Ha valaki nagyo profinak érzi magát annak ajánlom a "mkindenkinekegyfegyvert" és a "minenkiutáljonengem" cheat bepötyögésdét. Aki 5 percnél tovább életben maardni, az profi. :)
    Tankkal nem ér. :)

A legmurasiabbb az a kép, amikor az autóm előtt átsasszézott egy öreg papi, kezében lóbálva egy rakétavetőt. :)
  • goldnarmz
    Szevasztok!
    Tudom, már biztos volt, de segítsetek már, honnan tölthetném le a térképe(ke)t a GTA3-hoz?
    Egy hozzászólásban megtaláltam már, de az nem működött. Előre is köszi!
  • Hitm@n
    Ki lehet kapcsolni,hogy ne lövöldözzenek rád,vmelyik Gta3-as oldalról töltöttem le hozzá én is a "pedstats.dat" fájlt, így fölülírva a régit, már senki sem bánt, ha csak nem provokálod :))

Valamelyik magyar oldalon kell lennie, az biztos.
  • Mas-Thief
    Szóval ha valami nem menne, akkor

[email protected]

címre írj, és hamarosan visszaírok. Max pár óra. Üdv
  • Mas-Thief
    Nekem sikerült vele csatlakozni, de lehet, hogy mert a Cliens gép 56k-val jött, ezért volt gázos a megjelenítés. Mindenesetre összejött.

Mi kell hozzá, ha vagytok már ketten:
    1. Először is ne Internet Game-et indíts, mert hamarosan bemegy valaki hozzád és ha a haverod elkésett, akkor már nem fog tudni csatizni hozzád. Tehát kapcs ki. Ha bárki megfelel, kapcsold csak be. Max 1 perc és már lesz veled valaki. Csak nem magyar.

2. Jobb, ha megvan mindkettőtöknek egy Save, amivel próbálkoztok. Nekünk pl. Az jött be, hogy nem Warpolunk, mert a Garázsban nem biztos, hogy ugyanazok a kocsik lesznek. Szóval a 3. szigeten, ahol 3 autós Garázs van, oda kellene egy Savet csinálni, és átküldeni a haverodnak.

3. Persze nem árt, ha a Save-ben már a garázs meg van pakolva autókkal. De legalább 2 legyen benne!

4. Mindketten külön külön a garázsnál legyetek. Most elvileg ugyanazt látjátok, tehát az IP alapján kapcsolódás és a Save betöltés után ugyanaz fut mindkettőtöknél. Itt persze a garázsban is ugyanaz a kocsi kell, hogy legyen. Tehát a teendő: A szervert vezérlő emberke száljon be az egyik autóba és mozgás nélkül száljon is ki. Nem szabad gurulni a kocsival sehova. Majd válasszon egy másik kocsit, szálljon bele abba, de ne az elsőbe. Amelyikbe először szállt, abba majd a cliensnek kell beülnie. Viszont neki be kell ülni és kész. Nem kell átszállni. A Szerver gépet vezérlőnek közben mindkét autónál ki kell hogy írja bal felső sarokban, hogy '[autó neve] is Synchronized'. Ha a szerver már a második kocsijában ül, a kliens beszállhat abba, amelyikbe a szerver szállt be elsőnek. Ezt meg kell beszélnetek. (Roger Wilco Rulez!) Ha megvan mind2, ültök az autóban, egymás mellett, de nem látjátok egymást. A szerver nyomjon egy ALT+F12-t! Ekkor a Multigame elindul.

Előfordulhat, hogy elszáll a játék, vagy nem látjátok egymást, próbáljátok ezt többször is, míg nem jön össze.

A MultiGame csak az autóval működik, ha kiszállsz, nem látjátok egymást. Elvileg, az más kérdés, hogy átszálltunk utána másik kocsiba és láttuk egymást, csak rövidesen elszállt a játék.

SOK SIKERT! Ha valami mégsem menne:
  • M@TriX
    a readme-ben semmi sincs?
  • CSOCSO
    fogalmam sincs
  • CSOCSO
    ezt a gta3.net en mondta az egyik webmaster vagy ki:
    Der Toyota Supra gehört eh zu meinen Favorite Cars

azaz a supra a kedvence:)) MUHAAHAH
    a másik ami tetszik:
    madza rx7...
    :))) madza..nah mindegy
  • CSOCSO
    van olyan mod amibel lehet állítani az autok sűrűségét? engem zavar ha 3-4 viper mászkál egymás mellett megha egy utcában van 12 supra...akármenynire is kedvelem a kocsit
  • gyraph
    Igen...igen azt én is szoktam csinálni :) Na meg az se rossz amikor felugrasz egy kocsi tetejére és szállítatod magad, és onnan osztod a népet...csak akkor van gáz, ha a kocsi amin szállítatod magad ellenséges területre keveredik, mert akkor abba a kocsiba lőnek és hát annál a sebességnél képtelenség sokáig megülni a paripát :) De soxor osztom a yakuzákkal a kolumbiaiakat az építkezésnél...
  • M@TriX
    Amúgy nekem egy olyan MOD is kellene amivel meg lehet emelni az autók számát. Szeretnék dugót. :)
    Amúgy ha valaki unatkozik ajánlok egy egyszerű szórakozást. Lőj bele egy autóba majd próbáld követni. :) Mondjuk egy megbokrosodott busz elég szép kis felfordulást tud csinálni. :)
  • M@TriX
    iTT nézz szét crackügyileg. De ha nagyon nem megy én fel tudom tenni az 1.0-s exét ami nem kéri a CD-t.
  • M@TriX
    Itt van egy tonna MOD, de az oldal német. Itt szét kellene nézni, hogy van-e belsőnézetes MOD.
    LinK
  • gyraph
    Nekem úgy nem pörgeti a CD-t, ha a real mod feltelepítése után nem krekkelem (megy nélküle is), de ehhez friss telepítés kell! Persze a cd-nek bennt kell lennie, de nem tekeri...
  • Alexease
    Le teszteltem, jo lett.
    Ket dolog ami bosszant:
    - Keri a CD-t. 1.1 verzio van de meg is. Elozoleg nem kerte amig fent volt. Valami megoldas? Az Audio-t felmasoltam.
    - nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ne lovoldozzenek ram csak ugy a varosban? Csak autokazni akartam, de mindig szitava akarnak loni:((
  • M@TriX
    Az SL topicba írtam, hogy a törés az egész jó, de az autók kicsit hihetetlenül gyorsulnak, szóval arcadeosan, de a kocsikat nagyon jól lemodellezték a karosszérián keresztül a motoron át a kipufogóig.... Szóval nem egy szimulátor, de végigdöngetni a városon jól lehet benne. :)
    Az 1.3patchig talán elég lessz. :)
  • Cobra11
    Nem ilyen. Reklámtáblákat is cserél meg épülettextúrákat (McDonalds stb.). Pl. benne van a Taxi C. Filmből a Taxi de nem megy 500al.