7566
-
#6588 Egy kis help. :) -
dieselG #6587 Olvass vissza :) -
#6586 Ezt a RealGTA-t honnan lehetne lszedni? -
#6585 a köcsög:))))) ez a láma ps2-es már szétjátszotta az agyát a VC vel... -
#6584 Nem mondtam írtam! -
#6583 ezek nem azok... -
#6582 Remélem ezek már nem fake-k:) -
#6581 Mondtál valamit? -
#6580 Láma PS2-es :D -
#6579 Bassza meg...kőne nekem is egy PC... -
#6578 Hülyeség lenne, mert akkor az egyiknek realgta autója lenne a másiknak alap gta, ami sokkal szarabb. -
#6577 OL Truckba beugrunk páran, és széjjel zuzzuk a másik csapatot :D -
#6576 hát lehet..szvsz még nyügös dolog de majd a 3 assal talán jo lesz -
#6575 hja tényleg... -
#6574 NA teszem fel én is a GTA3at !!!
Lehet már multizni rendesen tényleg? -
#6573 a KÉPEK ALAPJÁN SZERINTEM IGEN /F-16/ -
#6572 lehet real gtaval nyomni is multiban? -
#6571 :))))))))) -
#6570 rendicsekk. :) -
#6569 LOLOLOL nekem iiiiiiis:)))))))))) -
#6568 :DDD Vizuális tipus révén megvan a kép...és tetszik :)))
-
#6567 Mindenképen!! :)
Szerintem jó buli lehet. :)
gyraph-al üldözzük egymást két sportkocsival, Csocso meg ránkesik egy Chesna-val. :) -
#6566 a 3ast megprobálhatjuk... -
#6565 Ez jól hangzik...ha megjelenik a 3-as beta kicsit egymásnak eshetünk páran :) -
#6564 Előkerült pár kép a MultiTheftAuto-ról.
Nagyon jónak ígérkezik. Hamarosan megjelenik a 3-as béta amelyben már egyszerre 30-an is lehet majd egyszerre játszni.
Elképzelni is király. :)
K é p e k
-
#6563 Ha a Service pack kéne, akkor azt se tuom felrakni, mert installnál azt írja, hogy nem windowsos kernel fájlom van, ami nevetséges, mert nem rég raktam újra a gépet (ma). -
#6562 Van de nagyon gagyik.
NEm rég volt format és most nem indul a GTA valamiért, valami hibaüzenetet ír ki, hgy el akarom e küldeni a reportot az MSnek, az a szokásos winxp error szöveg. Felraktam a patchet, azzal meg ki se ír semmit. -
#6561 már említett linkeket halom autó van. Nincs közöttük egy sem? -
#6560 Senki nem tud a két furgont lecserélő autókat? Lehetőlet furgonokat. -
#6559 az a jobbik eset -
#6558 Nekem nem szart be, de visszakerültek a régi nevek. -
#6557 1) ha felrakod a hungaryt akkor behal a real gta:(((( nekem ezért szarakodott amikor beszéltünk...
2) nem cserélné le szvsz bár kitudja -
#6556 Valaki tud jó autómodelleket, amik a Yankee és a Rumpo teherautót cserélik le. (a két kis furgont, amibe hátulra is belehet ülni.) -
#6555 Nem úgy értem! Hanem úgy hogy, ha felrakom a magyar nyelvet, akkor a valódi autómarkák újra, a régiek lesznek, tehát Mitsubishi Galant->Kuruma, Mafia Audi S6->Mafia Sentinel stb... -
#6554 áá nincs. elég friss dolog, amúgy szerintem a "Dodge Viper" meg "Lamborghini" meg ilyesmi az magyarul is hasonló... :) -
#6553 Ja és az is érdekelne, hogy a realgtahoz nincsen magyar nyelv? -
#6552 Találtam egy német oldalon egy Speedometert, de sajna csak német nyelvvel működik. Valaki tud egy angol nyelvű speedometert, vagy esetleg egy magyart netalán. :) -
#6551 lécci :) -
#6550 vki pls egy nocd patchet !!!
nagyon kéne de nem találok sehol -
#6549 mi ez a GTA3:MTA vmi multiplayer mod állítólag de még nem próbáltam vki tud róla vmi már leszdtem a 0.2es verziót ami a elgúabb kb 1mb