GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mas-Thief
Nekem is hülye színeket produkál. Miért?

gyraph
Na találtam még valamit. Kaptunk egy picike szigetet is, ami Liberty Island néven fut.
Van rajta egy igazi amerikánszki szabadságszobor is....ez nem minden, mert szépen fel lehet kucorogni a fejébe, és azt hiszem a kezébe is; bár azt még nem trájoltam... a kilátás ahogy mondani szokták "LÉlEgzeTeLálLÍÍÍtÓÓóÓ" 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Csináltam két shot-ot, de most igy hirtelen nincs kedvem feltöltögetni, igy hát elküldtem neked mailba...
Sok jó hengeffektet is kapott a game. Nekem történetesen az autók új fizikai adottságai is jobban bejönnek. Na megyek vissza huncutkodni 😄

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

M@TriX
csinálhatnál pár shotot.. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
a leírásban írtam, de Cesnát még nem láttam. Csak nem helyette van a Falcon?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gyraph
Na ez a mod valóban igényes munka...kösz az info-t.
Néztétek már mi kegyetlenkedik a kis cesna repülõ helyén... Woooooooooooooooowww!!! 😊)

CSOCSO
nekem is akadozik..néha beakad több mp re is.talán keményebb hwvel nem.. nemtom.. amugy teljesen jo az egész csak az a 3 dolog😞 a név és a hang nemtom miért nemjo.. hja a hang azé mert a két dosos progi nemfut ..szvsz xp miatt
M@TriX
még nem volt idõm felrakni, mert a Generals terpeszkedik a winyón. 😊
Hamarosan kerítek rá sort aztán belepillantok...

CSOCSO
viszont van pár dolog:
1)nem cserélte le a neveket😞(((((((((mit tehetek? tudja vki?

2) az audioban a két dos os szar amit futtatni kéne az nemjo beszarik...

3)jobban akadozik😊))))
CSOCSO
EZ A MOD KÖTELEZÕ MINDENKINEK!!! nagyon állat!!!!
Mas-Thief
Oks, hát akkor az lesz. Megy fel kis vinyóra a 98. Nincs más. De jó lesz ez így. :-) Amúgy az új gammok tényleg gyorsabbak XP alatt. Igazad van.

CSOCSO
eszméletlen mega fasza király!! csak mûûküdjön!!!!!!
CSOCSO
10 pont vazze!😊 mondani akartam hogy szar incs benne Supra erre két supra is van benne😊 ZORAAAAALL GTA3 ROXXX mafia elbujhat.. sajna egyszer végigvivõs dolog mig gta3...
Pfff... remélem az XP englisedhez nem magyar xp patchhel probálod elinditani a gta3-at.. amugy erösen ajánlom a 98SE-t, nyugi, nem gáz ez igy 😊 Érdekes modon a mostani játékok /pl unreal2 stb/ már 98nál jobban futnak az xp-n, mig a fél évvel ezelöttiek még jobbak voltak 98SEn.. talán mer kihasználják az XP filerendszerét 😊 na mind1 szofoso lettem 😊 Szoval ha felrakod a 98at akko simán menne minden szerintem

Mas-Thief
Jaja, eltûntem egy ideig. :-))) Ez a poén, hogy egy deka hibaüzit nem ír a nyavajás, csak eccerûen nem fut le. Tök ideg vagyok. Most tehetek fel 98-at is? Ez nagyon gáz így.

Ja, MAS-THIEFnek szol az elözö hozzászolásom.

Milyen hibaüzit ir ki? amugy rég láttalak

M@TriX
Eszem-faszom megáll! (copirájted)
Kijött egy Real MOD a GTA3-hoz. Valami nagyon jól néz ki. 35 kocsit cseréltek le benne..

LiNK

Nem rossz...

Mas-Thief
Hát ilyen nincs. Elõ akartam venni megint a GTA3-at, és el sem indul a csába! Semmi nem jön be belõle. Pedig nem vagyok Amatõr, mert ment nekem. Helyzet: XPeng, DX9, Athlon2000+, GF2MX-400, legújabb NVIDIA Detonator. És nem indul. Wan mindenem. XP patch, GTA3 patch, Audio Patch, istenfaxa patch, de egyik sem képes most semmire. Mivel van gond? Nem bírok most 3000-et visszaolvasni, bocsi!

UNREG
amúgy ha a vice cityt kérdezed, nagyon állat!! 😊)) az ingatlan-bizniszelés nagyot dob a játékon és a helikopterezés, motorozás is nagyon fasza!!

nem. május 16án majd letöltési linket fogok kérdezni 😊))))
UNREG
utánanéztem, igazad van, azt hittem a vice cityt kérdezed.

köszi.
UNREG LOL 😄D

Vice City mod elég jo, azoknak ajánlom akik nem bírják kivárni a május 16.-át és ezzel akarnak ugy-ahogy lecsillapitani az éhségüket 😊 Uj autók, uj ruhák, fák helyett pálmafák stbstb.. mindez 80-as évekbõl, a ps2-es verzsönböl átemelve ! Elég profi, véleményem: 7/10 😊

feülrõl a negyedik hír. a kocsikat meg a skineket cseréli le. csak kiváncsi lennék véleményekre.
de van! én is tudom, hogy kijön. de a modért nézz el ide: www.fpscentral.hu/gta3
UNREG
ilyen, hogy vice city mód, szerintem nincs, az egy külön játék, de csak május közepén jön!!

dtk1985
Megy valakinek a gta3 multiplayer mod. Ami az fpscentral-on volt az nemment nekem, de letoltottem a keszitok oldalarol(www.gta3am.tk) es az megy csak nem ertem hogy mit kell csinalni hogy rendesen menjen. Azt olvastam hogy be kell szallni egy kocsiba, aztan egy masikba. Ugyanezt megcsinalod a kliens gepen is es utana a szerver gepen alt+f12 nyomsz. Nekem erre furcsa dolgok tortennek.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Kipróbálta már valaki ezt a Vice City modot? Milyen?
macro
HI! cel 566+ Radeon9000pro
Furcsa dolgokat csinál a képi világ. Driver hiba lenne alapból szerintem, csak hát van egy kis érdekesség. Még anno az MX400al faszán játszottam, de egyik napról a másikra meghülyült. Aztán jött a Radeon és örökölte a képi hibákat. Format volt egy párszor azóta, igaz más céllal.

Képi hiba: Keresztezõdésnél Lila a textúra vagy csak az úttest szine van végig. Értsd: nincs felfestve. Vagy a korlátok nincsenek. Szóval így élvezhetetlen. igaz már nemnagyon játszom vele csak idegesít. Én a forumot a kezdetektõl fogva olvastam. 6000nél volt egy kis pihenõ, de bepótoltam. És emlékeim szerint nemnagyon volt ilyen hiba
Ja! És catalist 2.4-5 és 3.0-1 is volt már fent. Most 3.1
Ha segítenétek akkor az qrva jó lenne

Huh. nem voltam itt. szal. www.alvilag.hu/gta3 itt fent van asszem az xp patch.
hen-tes
olvass vissza kb 10 max 20 hozzászólást, biztos benne lesz 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

xp alatt a menü feliratok helyén sárga csíkok vannak ötlet? xp fos van fent

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

B-bird,de a másik a Asuka-nál van,az pedig a telefonos ,az se tudtam!
gyraph
laugh out loudly
lot of laugher amelyik szimpatikusabb :I

hen-tes
hurr hurr 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Norbi2K
a napokban volt még csak több idõm játszani a gameval és arra jöttem rá (ha tudjátok nem kell rögtön lehurrogni),hogy a csajszikat vagyis kurvákat fel lehet szedni és adnak egy kis plusz életerõt, 125-ig tornázzák fel az energiánkat 😊

jo kis játék ez csak rövid volt...

CSOCSO
igen... azt hogy csak ketten lehet menni a pályán és elég fura dolgok vannak benne..pl hogy mind a ketten ugyanolyan autoval mehettek csak..??? vagy valami hasonlo..meghát eléggé beta verzio féleség az egész és elég fura az instalálása....
Help!

A haveromnak nem megy a gta3, asus av7333-x 256ddr ati 7500 vga, de amikor elinditja akkor a
talcan megjelenik a gt3 es utana szetfagy a gep, csak a reset segit. Mi lehet a problema?

Csocsi! A GTAIII-hoz állítólag készülõ multiplayer modról tudtok vmit?
Mayday
Hi all,
A problemam az, hogy csak 99 rejtett csomagot talaltam meg, a 100. nincs a helyen. Kell esetleg valami feltetelnek megfelelni, hogy fel lehessen a 100.-at szedni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sziasztok!
Végig vittem a gta3-at ugy hogy feltettem a gat3 vice city modot. Az lenne a problémám hogy nemtalálom a plusz szigetett amit a leírásba írtak. Pls vki mondja meg hogy hol találom.
Thx
CSOCSO
patch vagy másik crack
D0C
"Engem csak az zavar, hogy ido utan kicsit monoton, es mikor nem sikerul, akkor kezdhetem elorrol, es dog unalom mar 2szer felvenni a kuldetest, aztan varos masik vegebe menni,..."

Akkor az hogy fog zavarni, hogy a Vice Cityben volt olyan küldetés, amit ha tizedszerre tudtam megcsinálni már örültem. 😊))

CSá mindenkinek! Elakadtam amikor 3 autót el kell szállítani szóval nem akadtam el csak kevés az idõ! Van valakinek mentése pont ez után! Nagyon sürgõs!!! Help!
Mhosah Myth
HELP ME!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Bocs tesóm nevén írtam!PLEASE

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

BADE
PLEASE!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Mhosah Myth
Tudsz mondani egy oldalt ahonnan leszedem!

Mhosah Myth
Talán azzal megjavul a problémám!