7566
-
#6633 nekem cel600@750
256ram
gef4mx
és tök jól fut a real mod :))
nagyon állat lett :DD -
#6632 Intel Pentium III 1300 MHz
640 MB SDRAM
GeForce 2 MX-400 64 MB SDRAM
DirectX 9.0
Windows XP Professionnal SP1
tökéletesen fut a gém RealGTAval is meg GTA3al is -
#6631 amugy nekem nem akadozik a realmod és 600as gépem van gef2mx el... csak néha beakad..de mondjuk jo lenne ujratenni mert előző xpről van a gamma... -
#6630 tök egyszerű kicserélni pl a suprát én is átcseréltem az FNF re.. de aztán vissza mert annak kicsi a kerekei:((((((((
600 merdzso meg benne van a gammában..nem? -
#6629 csumm...ismerlek?:) -
#6627 akkor talán softwares gondod lehet, nálam Cel1.4, 256MB, Gef3Ti200-on simán fut a RealGTA is... 1024-ben -
#6623 hmm. Nekem meg a GTA3 fut és a RealMOD is nagyon szépen fut...
Szerintem a RealMODban pár dolgot tökéletesítettek, hiszen az autók modelljei jobban néznek ki. Ez meg terheli a videókártyát vagy/és a procit. Lehet az egyikből határeset van nálad. A GTA3 éppen megy, a GTA3 realMOD meg éppen akadozik.
Persze ez csak elmélet, de írd le a konfigod hátha okosabbak leszünk -
#6621 aha akó még csak ilyen próba verzió na majd 0.3 -
#6620 Jaja, én is nagyon remélem. Kishazánkban sajnos nem mindenkinek van nagy sávszélessége. :-) -
#6619 szerintem ez a béta állapotnak tudható be, szerintem jobb lesz... remélem. :) -
#6618 Most néztem ezt a videót. Sajna azon is látszik, hogy darabos. Nekünk egyenesen élvezhetetlen volt. :-(( -
#6617 Volt, akinek a multi folyamatosan ment? Mert nekünk nagyon tetü volt. Lehet, hogy gyors internetek kellenek hozzá. Nekünk kábel vs. 56k freestart felállásban volt alkalmunk kipróbálni. -
#6616 még elég béta szegényke, de működik.
Sok küldöldi nyomja a neten is.
Lehet LANba is játszani. De még embert nem látsz csak járművet, szóval ha ketten játszotok (csak 2en lehet), akkor csak a másik kocsiját lehet látni. Szóval még korai stádium. A 0.3-as már említésre méltó lesz... -
#6615 na jön le a Real GTA >:) de a 0.2es GTA:MTA mér nem jó vagy miben szar?
<- And5 rendőrök -> -
#6614 jesz of korsz :) -
#6613 1. Delete the files "txd.img" and "txd.dir" from GTA3's "models" directory
aztán instaláld a real gta3at -
#6612 már nem akartam túl bruti lenni, de ha az a baj, hogy nem törölte a megfelelő fájlokat, amit csak xxxszer mondtam el, akkor megemelhetem egy kicsit a billentyűzetem nem? :) -
#6611 :)
-
#6610 mire gondolsz. Ha arra gondolsz, hogy néhol fehér egy-egy kocsi és némelyiknek világos a textúrája, akkor készülhetsz a virtuális halálodra.... :) -
#6609 A RealGTA-ban egy csomó kocsinak nincs meg teljesen vagy részlegesen a texturája...
Ez így marad vagy lehet ez ellen tenni? -
#6608 Egy kis infó a multiplayer GTA-ról:
iTT!
A videót mindenképpen nézzétek meg...
Aki ezek után is azt mondja, hogy fake, akkor... :) -
#6607 tudom hogy mafia mé lassabb... de ettől nem tetszik mert régies...
amugy a kuruma nyugodtan gyorsuljon 4.5 alatt.. sőt ez még lassu is:) -
#6606 Az 1.1 verzióban egyik trainer sem tudja bekapcsolni a no police-t, mert állandóan kifagy tőle. 1.0-ás GTA meg nem indul el. -
#6605 Valaki tud az 1.1-hez olyan működő trainert, ami tud NO POLICE cheatet? -
#6604 Pontosan, és tök állat! De a grafikán lehetett volna még mit csiszolni, a kissebb tárgyak még mindig az orrom elött tűnnek elő...
Talán a PC verzióban kijavítják, bár a GTA3-nál se tették... -
#6603 Azért, mert a Mafiában sokkal jobb az AI, meg az autók is rálisabbak (lassabbak jóval+régebbiek) Felraktam a GTA-hoz egy speedometert, és a Kuruma. 4.5 sec alatt volt 100-on! :) -
#6602 és jó lenne már multiban randalirozni... -
#6601 tök nem fejeztem be a mondatot..szoval...a mafiában jobb a lövöldözős rész de akkor is sokkal jobb a gta3 ban randalírozni... -
#6600 pontosan így van..pl a lövöldözős rész is komolyabb mint a gta3 ban -
#6599 jaok megvan én teljesen visszamentem a készítői oldalra:) -
#6598 onnan nem lehet letölteni... -
#6597 A mafiára reagálva az az igazság, hogy az ember 1szer végigtolja aztán ott porosodik a polcon...meg itt is :) A gta viszont már egy egész más világ...az ember minden nap késztetéstr érez, hogy 1 kicsit kiszabaduljon (munka vagy suli után) Liberty city utcáira széthentelni az egész kibaszott várost... áj láv tisz gém...
Megyek is szétpisztolyozok néhány kolumbiait. :D -
#6596 Ne izgulj, mert hivatalosan is bejelentették a multiplayer kieget a Mafiához! :D Remélem hamaorsan jön, már rég jelentették be. -
#6595 ULTIMATE AUTO INSTALLING: nah szal kell egy img tool (leginkább a 1.3 as verzió) kell egy gta3reshack nyah leszedsz egy autot.... 3 file ra van szükséged..nahjó 4 re.. kell egy dff egy txd pár db tga és egy txt amiben az autok tulajdonságai vannak.... nyah.. img tool al megynitot a gta3.img-t és a txd.img-t ez a gta3 mappában a modelsben találhatod..tehát.-. file>>open és ott a két fileből az egyiket.. megynitod.. meglesed az autot amit fel akarsz tenni..pl leszedsz egy viper-t ami mondjuk a kuruma -t használja (csak mondtam vmit azhem az infernus-t használja de mindegy.. szal rákeresel a kurumára az img ben: Edit>>Find beírod kuruma ekkore megkeresi a KURUMA:TXD-t átírod a nevét ( jobb klikk rename) és pl KURUMA-OLD.TXD-re aztán ugyan ezt a DFF fileval...aztán kimásolod vhova az uj fileokat (általában zip be vannak rakva.. majd beteszed őket: Commands>>Add.. a dff és a txd-t hozzáadod.. megnyit másik img file..elvileg a txd.img be csak egy txd-t kell kicserélni mig a gta3.img ben mind a két file-t.. nah ugyan ezt megcsinálod de oda már nem kell mind a két file-t betenni... csak amelyiket kell (mondom azhem csak a txd-t) aztán ennyi.. aztán ha vannak tga fileok akkor megnyit reshack: bal felső sarok ban rányom megnyitásra txd.dir-t megnyitod és láthatsz sokmindent bal oldalon meg jobb oldalon.. bal oldalon sok txd mig a méásik ablakban a txd ben található képecskék.. bal oldalon a name alá nyomsz majd ctrl+f beírod kuruma fontos hogy nézd hol van a sötétkék kijelölés ha csak pittyeg akkor és nem enged sehova nyomni akkor nyomj egy esc-et de ne félj nem lép ki semmiből.. szal megtaláltad a kuruma.txd-t nyomsz egy esc et majd jobb oldalra nyomsz.. meglesed milyen tga-fileok vannak... legtöbbször a kocsi nevebody 64 megy b64 meg engine top meg white meg hasonlok vannak.. szal meglesed mik vannak ekkor rámész az updatálni való filera (FONTOS HOGY UGYANAZT UPDATÁLD!!!!) tehát rányomsz hogy az legyen sötét kékkel kijelőlve majd import középen fent a menüben megkeresed azt a tga-t ami odaillik..de figyelj mindíg a számokra nevekre stb...majd updatelod... és ennyi... azhem mindent elmondtam.... -
#6594 az nembaj hogy realisztikusabb...ha gta3 realisztikusabb lenne akkor is sokkal pergősebb lenne.. ami érthető.. mafia pedig lassu..vontatott..ezért nem tetszik...mármint maga a játék tetszik!!! meg is van... csakhát nem váltott ki belőlem olyan feelinget mint amit a gta3 tudodd kiváltani.: hajnali 1 kor is nekiálltam játszani amikor hétköznap suli idő volt... -
#6593 már leírtam neked... -
#6592 ja pontosan. A Mafia realisztikusabb. Amúgy jobb is szerintem, csak abban sincs multi. Abban szerintem sokkal jobb lenne ha lenne. Sokkal jobb. Simén be lehet ülni hátra is a kocsikba, ki lehet lőni a kereket.. stb.
De mind1 ami van annak örölünk. :) -
#6591 Valaki mondaj már el ,hogyan lehet autókat importálni a gamebe. -
#6590 Mafia azért nem tetszk annyi embernek, mert sokkal reálisabb, meg van értelmes története is. Olyan mintha egy filmet néznél. A GTA meg inkább arcade-os, pergősebb. -
#6589 rászoktam a gta3 ra megenn.. jo kis realmoddal zoral a game:)) 3-4 es csillagik felküzdöm magam majd menekülés meg minden:) hehehe nagyon zoral..sajna mafia gamma kevés ehez