7566
-
#1890 -
Borg #1889 jpg/gif/és png is lehet. Csak éppen valami szar, nemtom mérnem jelenik meg.
Valószinüleg az fw.hu szarsága, a felsö bannerrel belekontárkodik a dologba.. -
#1888 Jah, es probaltam kamionnal vontatni! Amik a repter parkolojaban vannak, azokat nem tudtam elvinni :(
Szal szerintem nem lehet -
#1887 na mind1, itt van a cim: http://fearklan.fw.hu/gta.jpg -
#1886 beszarok! komolyan :)) -
#1885 -
#1883 jah, hogy csak jpg lehet! Aze nezem, hogy a forraskod elvileg jo -
#1882 -
#1879 -
#1877 Hogy kell kepet linkelni? -
#1876 hat ez nem akar osszejonni :( -
#1874 -
#1872 -
#1871 Koszi! Hm, en akkor valszeg csak infernusban nyomtam idaig :)
Viszont azt a BT-t meg nem is lattam :)
Cserebe en is adok egy kis ajandekot -
#1869 bf injectiont megtalalod az elso szigeten diablosok bandateruleten abban a parkoloban ahol van ket telefonfulke is de csak !!ESTE!! parkol ott -
#1868 3. sziget alagutjaban szokott jarkalni :)) -
Majati #1863 cheetah van egy rakás a második szigeten.
lapos sportautó. diablóék ilyennel próbálnak lenyomni a versenyen az első szigeten. -
#1860 Sracok! Haramdik szigeten lopkodom az autokat ossze, de ezt a kettot az istennek nem talalom:
Cheetah
BT-Injection
Hogy neznek ezek ki? -
#1859 jojo de a repter hun van?:) -
#1855 szívesen, bármikor, ha tudok -
#1854 kössz a helpet :) -
#1853 az A4-Tech WOP35 optical mouse-on, van oldalt is két gomb, ha ez segítene.....
és nem is drága, sőt az egyik legolcsóbb
szóval kempelünk :)))) a szomorú az, amikor valaki mehetne, is de csak kempelni tud :) -
#1852 DE ezt mondtam, bal gomb lövés, jobb gomb előre, a mousewheel-el meg veszek, sasszézni meg ilyeneket nem tudok, de kempelni igen.. -
#1851 hát hogy bizonyos problémáid vannak, és azért kellett az autót is egérrel irányítani
ehhez képest a CS kicsivel nehezebb, nem? -
#1850 mert? -
#1849 hmmmmm
most én értettem félre valamit a múltkor? -
#1848 runescape,cs,motocross madness2,HOMM4... -
#1847 mivel szoktál még játszani? -
#1846 ;-);-) -
#1845 tök jó, most happy lettem :)) -
#1844 ;-)kössz hogy szorítottál! igen, minden faszán!;-) -
#1843 coooool :)
tényleg szorítottam, de akkor minden megy faszán? -
#1842 hi! igen!;-) -
#1841 hali :))
ezekszerint sikerült???? -
#1840 az 1. szigeten melyik az uccsó küldi? és az auto-s küldi-t is meg kell csinálnom hogy megjavítsák a hidat? -
#1839 Idézet:Ha valakinek van kedve akkor átírhatja az autók neveit eredetire vagy lefordíthatja az egész játékot magyarra, mer az ékezeteket is kezeli általában
(az american.gxt-t érdemes szerkeszteni)
http://gta3.fw.hu
köszi Abel -
Me Ga #1834 Sajnos nem.
Illetve lehet, hogy nem jól állítottam be. Tipp??
Bár már jónéhány lemezt írtam... -
#1833 tippverseny a PC-s játékokban! -
Me Ga #1831 Sziasztok!
Tud valaki tippet adni arra, hogy mit csináljak akkor, ha a gépemről már letöröltem a net-ről letöltött iso-t, és most még egy példányban meg akarom írni?
Csak mert egyik író progi sem hajlandó rá, sem on-the-fly módban, sem pedig image file olvasással. -
sid123 #1830 Nekem egy 566-os gépem van Geforce-al és 128Mb RAMmal, de 800x600ban kb 15-20 framemel megy, még éppen játszható.
PePPe2K: a beállításoknál kapcsold ki a Trails-t, FrameSync-et és a FrameLimitert, a látótávolságot is szedd le 0-ra.