GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
vmikor a yohhoo azt irja hogy status 500és nem megy. de vmikor meg egybol elinul. letöltövel is ezvan. vmikor megy vmikor nem😞
A RIP-ben mi hiányzik ????
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
DEViANCE rulz:-)))
Ha valakinek megvan már esetleg , ugyan írja már ide le , hogy mi van a 2. cd-n , bár itt nem hiszem , hogy valami editor ( a'la Morrowind ) .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Amúgy meg elkaptam a történelmi pillanatot , mert éppen most kerül felmásolásra az "ftp"-re a game .Kb. 10 perc múlva már tölthetem is .Csak az a kár , hogy 33 kB/s-os sebesség mellett éjfél után ér csak le a game .

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hanem azért,hogy mikor fogom kipróbálni!!??😞((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Riszpekk
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kb még 2-3 óra mire kezdhetem tölteni...😞((
2002-05-21 Grand Theft Auto 3 (c) Rockstar Games 59x15 MB DEVIANCE
Riszpekk
Ezek után nem tudom hogy merjek szóba állni egy konzolossal, annyival magasabb szinten állnak mint egy PC-s, hiszen egy játék következõ része konzolra fog elõbb megjelenni!!! Woa! És ez még csak véletlenül sem azért van, mert a PS2-ben nagyobb a biznisz, hanem azért, mert a Ps2-tõl nincs jobb gép a földön! Minden PC-s boruljon térdre minden reggel és imádkozzon Japán irányába!
Komolyra fordítva a szót: Szánalmas vagy. Legalább a nevedet vállalnád.
Riszpekk