7566
  • N1
    MIlyen patch-t kell felrakni hogy xp alatt látszódjanak a betük és menjen a gém?:)
  • mohus
    persze....
    eredeti gamma...
    vagy PS2...
  • mohus
    kis rózsaszín pötty:)a térképen...vazz
    GPS is van az autóban és nem találod a kikötőt?:)
  • mohus
    inkább a másik tetőre szembe.....
  • Ams
    melyik háztető, s hogy megyek oda fel?
  • I.C.ram
    en eltorlaszoltam egy es egy tuzoltoval szarratortem az autojat amig elnem kezdett egni es bumm
  • Ams
    1000 kössz!
  • Ams
    1ből kilövik a car-t!
  • I.C.ram
    usd el amikor kijon
  • Ams
    tippet plz! hogy öljem meg salvatore-t?
  • FrezeR
    sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy hol találom abban a küldetésben a hajót amikor fel kell robbantanom a "8-as"nál kapott bombával?
    Köszi
  • Viking
    A hidas ugratonal jott utanam a zsaru, direkt megneztem, hogy meg lehet-e vmi ilyesmit csinalni, hat sikerult!
  • SecMan
    1.Előfordult valakinél is, hogy megnyomja az egérgombot és kiakad??
    2. Radeon8500-am van, de ha szigetet váltok akkor összecseréli, nem jeleníti meg a textúrákat!! Kell várnom vagy 2 percet mire helyreáll! Tud erre valaki megoldást?

800*600*32, frame Sync kikapcsolva
  • I.C.ram
    www.alvilag.hu/gta3
  • Bradley
    szal nekem egy ABIT KR7 ücsörög a gépben egy 1.3-as TBIRD-del, 256mega rammal meg noname gef2mx400. Rajta win xp. Az agp aperature size-t levettem 4 megára, még jó hogy benéztem, mert véletlenül 2x-en voltaz AGp... :))). Szal Átraktam 4 mergára, meg 4 szeresre az AGPt és így simán megy szaggatás nélkül 800x600x32-ben, de még 1024x768 is játszható!!! :)
  • G. Joe
    ÉN csak a trails nevű baromságot kapcsoltam ki, amitől olyan buzi elmosodott a game! Most normálisabban néz ki, és gyorsabb is nélküle!
  • Cobra11
    Az #1921-re nem tudod a választ? Tudom, hogy láma kérdés.
  • Cobra11
    Hypersnap DX progival.
  • G. Joe
    Már kérdeztem, de a válsz elmeradt: Hogy lehet screenshootot késziteni a játékban?
  • Cobra11
    Tudom, hogy nagyon láma kérdés, de a textúratömörítést hol lehet kikapcsolni?
  • Silent
    tuti nem lehet!
  • Randal
    töredezettségmentesítts, vedd le a textúratömörítést, és egy aránylag szaggatásmentes játékot kapsz. viszont azt még mindig nemtom, hogy a TUSL2-C alaplapon hol kell beállítani az AGP apeture sizot, szóval akinek sikerült iylen alaplapon ezt elérni, az legyen oly szives és szóljon.
  • mikike
    hogy lehet gyorsítani valahogy a játékon, mert a displaynél nem sok opció van
    nálam a 640*480*16 egy Cel800 GeF2MXen kurvaaaaaaa lassú
  • pluhi
    Hi All!
    Egy jótanács: a desktop szinmélysége mindenképp 16 bit legyen. Nálam (TB1333, 256, Gf2TI) csak igy szaggatásmentes 640x480-ban, e felett igy is belassul. Ez még mindig ciki a játékra nézve, de legalább valami.
  • Hitm@n
    gta3 fan!

Ezekkel a különböző fixekkel,crackekkel el lehet érni vmiféle sebességváltozást a játéknál?

1-2 helyen nagyon belassul,főleg azon a szigeten,ahol a légrugós kocsik is vannak.

1Ghz-es Amd proci,Gef2 és 256Mb ram,de mondom,néha igencsak lelassul a játék.
    Lehet a detonator driverrel van baj?
  • Silent
    Thx sikerült:))
    van 1 olyan New car aztcsináltam is egyet de azt hol találom meg?
  • magus
    ilyet honnan?
  • Hitm@n
    Egyszer tesóm látta az alagútban(én is láttam),csak épp akkor lőtték széjjel, szal érdemes ott keresni.

lipovics:én is csípem azt az ugratót :))
  • SecMan
    Höhö elmentettem a buggyt! De elvesztettem a golyóálló hummer-em! :(((
    Dodo-val végülis hogy lehet felszállni?
  • Lacc
    Egyszerű. A végsebesség pl. a velocity. Kiválasztottam a Stinger-t, felnyomtam a velocity-t 500-ra, aztán save current file, és máris kész.
  • Silent
    Lacc: hogy csináltad? melyik beállitással?
    én átállítotam valamit, de ugyanolyan maradt, vagy lehet a mentését csináltam rosszul?
  • Atlasz
    Sziasztok

A következő autók kellenének az első szigeten:

Securicar
    Mr Whompie
    Blista
    Dodo

Hol lehet ezeket megtalálni.

Most ott tartok hogy a Salvatóre nőjét visszahoztam a buliból ahol egy kis balhé történt.
  • lipovics

• lipovics
    talan itt bejon:
    lipovics
    Nektek melyik a kedvenc ugrato helyetek?
    Nekem ez:
    Viking
    Aszontam rendornek "Gyere szallj, repulj velem szallj!" Hat megtette!
  • Me Ga
    Nekem a 4.0.0.0 Clone CD van fent, de nem viszi.
    Van ennél újabb?
  • lipovics
    ez a csites mentesem!
    Van egy csites (ezzel poenkodom, meg nezelodok) es van egy sima!
    Amugy az a titka, hogy a kifuton a masik iranyba kell menni, ott van egy kis rampa, arrol tudtam felszallni :)
  • lipovics
    yeah. Telleg az fw volt szar!
  • lipovics