GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
De ez csak a sajtócd. Szal adtak volna egy cd-t ha újságíró vagyok mondjuk az e3on, és ha kijön a release, megnézik kinek az id-je van benn hát nem a dikkmáé vaz? de, kirúgjuk.
De a játékra nehézkes lenne mágnes id-t rakni 😊)
hiba
GTA 3 PC Deutsch 24.5.2002
GTA 3 PC US 21.5.2002
GTA 3 Xbox ende Mai (Gerücht)
GTA 3 GameBoy Advance 18.10.2002

hiba
"this is why the hacking groups didn't hack the press realese of gta3!!!::: rockstar put a special magnetic ID on each press realese cd so if some one was hacking it they could know who is it!!!@@@#### and now the hacking groups has to hack the protection on the cd!!!@@@ so f-u-c-k-i-n-g wait!!!!!!!!"

hiba
igaz a szoveg nem tul ertheto:
"mä puhun suomea ka, mutta ei ihan niin sujuvasti"

was?

hiba
mar egyre turelmetlenebbul varja a nep a megjelentest, a minap talaltam egy irc csatit - a nvet ki lehet talalni 😊 a szerver meg legyen meglepetes 😊 - eleg kevesen csak 350en voltak fent...

Dikkma
De imagebõl már játszhatnánk, amíg ki nem jön a törés...
ubi
ja ja !!!! csak olyan cd-iro is kene, ami tamogatja ezeket a sub-os irasokat!!!
Dikkma
Egyébként ha clonecd imaget adnának ki, nem kéne a töréssel szenvedni.
hiba
gyorsan gyorsan valaki uljon repulore es...

Dikkma
Ehh, már megijedtem. 5 percenként frissítem nforce.nl-t, aztán megyek át isonewsra, és azt hittem tényleg van.
ubi
www.nforce.nl szerint mar van SOF2 final ISO!
Dikkma
Morrowindet tudom megint csak felhozni, 16:20-kor jelent meg nforce.nl -en 😊 az 2 óra 20... DE, a gta3-al lehet tényleg leülnek játszani a krekkerek, akkor késnek kicsit 😊
skorpio7
Óra indul ... most veszik le a polcokról az elsõ vásárlók a game-t .Csak siessenek , mert türelmetlen vagyok(unk) már ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Hmmm ... a 6 órás eltolódás az igaz , de szerintem adjunk a csapatoknak egy bõ 6 órát még a feltöréséhez .
Szerintem este 20:00 körül már tölthetõ lesz le az ISO ... legalább is remélem(jük) .
Általában úgyis kb. ilyen idõben "jelennek meg" a játékok .

hiba
ja bejelentik, hogy megse 😊

Dikkma
6 óra az idõeltolódás, nem? Nemsokára nyitnak a boltok, csak lesz már vmi :o)
Dikkma
Az semmi, de ha meglesz, akkor meg semmit ... micsoda kilátások
Dikkma
Elvileg mi idõnk szerinti 14 órakor nyitnak usaban a boltok, két óra meg kell... 16:20-kor lesz release 😊
FREAK
mit ér az élet multi nélkül????

remélem, az autókat lehet kormánnyal küldeni!

Riszpekk

Rincewind
Jó legyen ma!
Dikkma
Hát a morrowind is a megjelenés napján került netre, 16:20 körül. Akkor pedig este már lesz link :o)
skorpio7
Homaly !

Itt egy kis "világosság" , hogy kb. mikor is lesz letölthetõ állapotú GTA3 a neten ( bár mindannyian tisztában vagyunk vele , hogy ez mennyire csúnya egy dolog 😊)) .
Szóval 99,9% , hogy MA !

HARDWIRED
2002.05.20

GTA 3 a boltokban!
Birdy, 20:51 - Játék: Akció - (8 komment)

(GameSpy) A Rockstar Games hivatalos közleménye szerint a nagysikerû Grand Theft Auto 3 címû játékuk PC-s átirata megvásárolható a boltokban. Szóval lehet készíteni a bevásárlószatyrokat 😊.

Dikkma
Csak az amazon.com nem tud 30-a elõtt szállítani. Ezért, mivel mindenki más 21-én szállít, ez nagy veszteség lesz nekik. Miért lenne nekem az lehangoló, hogy az amazon.com nak vesztesége (illetve hát bevételkiesése) lesz?
Ma jelenik meg elvileg, jeee!
Lacc
Nem baj, hátha felkerül valahogy a netre 😊)
en nem akarok lehangolo lenni, de most olvastam ezt:

Amazon.com are reporting that GTA3 for the PC in the US won't be available until the 30th of may. This release date is 9 days behind all leading competitors, which will no doubt cost Amazon greatly in lost sales. Consider this a warning to anyone who has pre-ordered the game from Amazon.com, expecting it to arrive shortly.
Dikkma
😊))))))
Lacc
Szerintem játszanak vele 😊)))
ne konzolokrol irogassatok mar, hanem letöltési helyet mondjatok! izé, megvásárlásit na😊
verti.go
szvsz két eset lehetséges 😊

1. épp játszanak vele a krekkerek
2. nehéz feltörni

Use google!

A Rockstar Games hivatalos közleménye szerint a nagysikerû Grand Theft Auto 3 címû játékuk PC-s átirata megvásárolható a boltokban. Szóval lehet készíteni a bevásárlószatyrokat 😊.
Copy:Hardvired

Már régen a neten kéne lennie!!!!
D3t0nat0r
Szóismétlés száksz 😊

D3t0nat0r
Swgalaxiest meg inkább el sem merem képzelni, hogy mennyire szar lesz konzolon...

Most én nem utálom a konzolokat, én tudom hogy jó játszani rajtuk autós, verekedõs, és egyéb kategóriájú játékokat, de MMORPG-t és FPS-t konzolon nagyon nem tudok elképzelni.

Pontosabban az FPS-t el tudom képzelni, mivel már (sajnos) játszottam konzolon...

D3t0nat0r
Dúm3 nem jön xboxra... Eddig még legalábbis nem jelentették be.

(Nem, a Gamestaros hír KACSA volt)

A grafikárol meg annyit hogy szép és nem tagodm szebb mint PS2-n, de nem mindenkinek fog a gépén ilyen szépén kinézni.

So cry me a fuckin river, bitch!

"de én kibírtam ezt a 3 hónapot amit kellett a GTA3ra vásrni "
Igen, de ezt sokan nem bírták ki és fikázták azokat akik már a végén tartanak vagy le is nyomták

Nah add az IP-t😊
Nem is azt mondtam hogy vegyetek PS2-t GC-t esetleg Xboxot, hanem azt hogy nem kéne fikázni a másik gépét.
Egyébként meg SOF2 jó cucc,szal add az IP-t

Lacc
nekünk legalább nem kell nyálcsorgatva várni egy egy játékra, és tudod ez a rohadt nagy valóság.
Hú bazz oda élveztek arra hogy lehet a felbontást állítani, és kit érdekel? De õszintén, nem az a lényeg hogy játszunk egy kibaszott jót??
Szal nem értelek én téged/titeket.
"Jön ide a sok láma konzolos és kavarja a szart "
Vannak aki kavarják, de ddig nem nagyon láttam olyat hogy na bazz a kúrva anyátokat PC-sek meg ilyenek csak azért mert szebb PC-n. Szal ha már a láma szó easedékes akkor azok ti vagytok és nem mi. Szal én nem értelek triteket, miért kell a máskét szidni? Féltékenyek vagytok vagy mi a fasz van? nem ide tartozik de jön a Doom 3 PCre, és Xboxra, szal aki aszondja hogy konzolok soha nem kapnak Doomot azok cseszhetik, vagy itt az SW: Galaxies, jé friss ropogós hír hogy jon Ps2-re és Xre is. Na szal nem értem, de az tuti hogy ebben a topicban vannak a legnagyobb PC és "Elélvezek a felbontás állitásától" mániás emberek az szent.
Ámen

Lacc
Jön ide a sok láma konzolos és kavarja a szart
Dikkma
Najó hagyjuk a konzol vs. pc-t, back2the game!
Háát lehet hogy veri, de eghy Blood Omen 2 érdekes hogy szebb ps2-re. de nembaj az elvakultságban ti 5öst kaptok, ti le sem ülnétek ma játszani egy 2d gammával ami anno Snesre jött ki, mert ugye a graf az fúj...na szal nem a grafika a minden

Jo csoro Lehetsz
mohus
dikkma irta
"Szerencsére azóta raktak bele egy csomó újdonságot, meg fejlesztettek a nyeszlett ps2-es grafikán..😊"

mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

toMpEr
Volt ilyen kerdes?

mohus
dikkma...hát a képek alapján semmit sem látok ,ami hûdesokkal szebb lenne mint PS2-n

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

toMpEr
mar ilyen is van am:#gta3.hu

Lacc
Ha jól tudom már aranyon van. Csak azt nem értem hogy miért nincs még az Isonewson? 😄D
toMpEr
aha, persze 😊

mazsa
Bocs, én csak leközöltem az infot, akár fake, akár nem. 😊
Egyébként egyes források szerint 10-kor kint lesz a gamma. 😊

Kivancsi leszek, hogy melyik relaser team lesz a leggyorsabb:-))