7566
-
#1829 sebbeséget melyikkel növeled? -
#1827 sima lehet hullamvasut technikaval! leereszkedes aztan felemelkedes stb stb -
#1826 ;)
-
#1824 De hidd el, hogy repül.... :)Gyakorlás!!! :) -
#1822 Srácok!! télleg repül a Dodó!!! Kurva nehéz de már legalább 1 percig sikerült a levegőben tartanom... Csak kanyartodni nem bírok még vele!!! :)
A Sniperesről meg annyit, hogy a PgUP-pal tudsz a távcsővel zoomolni...
Háztető, egér jobbklikk folyamatosan page Uppal rázoomolsz oszt simán, esélyük sincs... -
#1821 ez egy tegnapi írásom, csak beillesztettem ide, hogy azért csak válaszoljon má olyan akinek ugyanilyen alaplapja van és mégis be tudja állítani. -
#1820 LOL!!!!!!! mar miert bantanal meg enegem es en hogy jovok a kepbe?? :)) -
#1819 ehhez nem kell cheat! ha ez a legelső pályán van akkor tök könnyű.
felmész a tetőre ahová a pont jelzi, beállsz szépen és elkezded a feljárótól szépen leszedegetni az embereket, vagy kilövöldözni a hordókat. -
#1818 Tud valaki olyan mentést,cheat-et amivel át tudom lépni azt a küldetést,amikor fel kell robbantani a hajót a mexikóiaknál(nekem kell lőnöm a sniperrel a mexikóiakra.)
Már 2 napja ezt próbálom. :( plz help! -
#1817 Nem akarlak megbántani se téged, se Borgot. De mivel Borgnak ugyanaz az alaplapja van mint nekem ő be tudja állítani az AGP-ben a minimumot, én nem.
A két fő dolog tulajdonsága:
ASUS TUSL2-C alaplap, ASUS V7100 MX-400 Pro 64mb-os vidkártya. ÉS ÉN CSAK 32-RE TUDOM ÁLLÍTANI!!! -
Borg #1816 Lacc, FTP-n át nem lehet belinkelni ide képet, az FTP protokoll nem jó erre. Ehhez HTTP szerverre kell tedd a képet.
Amúgy levettem a 16x anisot amivel eddig nyomtam GTA3mat, és most megy megint rendesen...
Kérdés: stadionba be lehet ugratni? -
#1815 Ha nem akkor pedig kéretik elmesélni, hogy kell vele repülni... -
#1814 Valld be! ugye a Dodós kép montázs!!!!! -
#1813 Mi az sg ftp címe? nem ftp.supergamez.hu? miért nem érem el? -
#1811 Köszi,már rá is találtam!! -
#1810 Nem gyenge ez a car editor :)) A stingernek megdupláztma a gyorsulását, csökkentettem a sebződését, az úttartást is növeltem, a végsebessége pedig 500 km/h Na egy ilyennek szlalomozzatok a földalatti alaguatkban -
#1809 van egyebkent a www.gta3mods.com egy car stat editor azza hatha felehet ugy tapolni a dodot hogy repuljon -
#1808 ez a kep gondolom a lezuhanas elott pillanatokban keszult :)) -
#1807 Beálltam a garázsba a Dodo-val úgyhogy bármikor repülhetek egy kicsit :)) Egyébként nincs valami crack amivel lehet repülni is? -
#1805 Ja és majd csinálja utánam ezt valaki :DD -
#1804 Ááááá. Mindegy akkor akit érdekel az nézzem meg a supergamez FTP-n az upload/Babo/dodo.jpg-t. :D -
#1803 Bazz. Remélem most sikerül -
#1801 tehat lehet repulni ? - ez itt a kerdes :) -
#1800 sokkal hosszabb ennek a szarnya mint a dodonak -
#1799 perszem ert ez nem is a dodo :)) hanem van benne egy normal repulos mission ahol csomagokat kell felvenni amit ez a gep dobal a vizbe! -
#1798 tuti megcsinalta szerintem is meglehet valami olyat mondott hogy ugy kell vele repulni hogy amikor felszalltal ereszkedj egy kicsit le majd megint vissza es le majd fel le, fel, le, fel es igy tovabb! -
#1796 Ő csak megkért, hogy csináljam utána. Hát utána csináltam. : ))) -
Tessék. : )))) -
#1792 nos havernak PS2-n megvan és tényleg van rejtett pálya!!!
remélem PC-n is, amjd megkérdezem tőle hogy leeht oda eljutni -
Ezt csináljátok utánam! :D -
#1789 miért a repulo hol van? -
#1787 nem en repultem annyit sajnos hanem ismeros :)) -
#1785 hat nem eppen mert 14 mp-t is lehet sima repulni -
#1782 NAGYON POÉN!!!!!!!!! Kipróbáltam a k*rvákat!!! -
#1781 És ezt hol olvastad? -
#1780 van egy rejtett varos ahol az intro is jatszodik! oda elvileg dodoval lehet eljutni de lehet hogy az vice city! -
#1779 Tényleg van egy negyedik város??? Mert Shoreside vale-ben van két alagút lezárva... -
#1777 így van!!! -
#1773 benne van a terkepekben a hidden package is www.alvilag.hu/gta3 -
sid123 #1772 Térképet hol lehet letölteni? Az a link, ami a 752 és 1427 üzenetben van, az nem működik.
A hidden package-ek hol vannak? Ehhez nincs leírás?