GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez csak a sajtócd. Szal adtak volna egy cd-t ha újságíró vagyok mondjuk az e3on, és ha kijön a release, megnézik kinek az id-je van benn hát nem a dikkmáé vaz? de, kirúgjuk.
De a játékra nehézkes lenne mágnes id-t rakni 😊)
De a játékra nehézkes lenne mágnes id-t rakni 😊)
GTA 3 PC Deutsch 24.5.2002
GTA 3 PC US 21.5.2002
GTA 3 Xbox ende Mai (Gerücht)
GTA 3 GameBoy Advance 18.10.2002
GTA 3 PC US 21.5.2002
GTA 3 Xbox ende Mai (Gerücht)
GTA 3 GameBoy Advance 18.10.2002
"this is why the hacking groups didn't hack the press realese of gta3!!!::: rockstar put a special magnetic ID on each press realese cd so if some one was hacking it they could know who is it!!!@@@#### and now the hacking groups has to hack the protection on the cd!!!@@@ so f-u-c-k-i-n-g wait!!!!!!!!"
mar egyre turelmetlenebbul varja a nep a megjelentest, a minap talaltam egy irc csatit - a nvet ki lehet talalni 😊 a szerver meg legyen meglepetes 😊 - eleg kevesen csak 350en voltak fent...
Ehh, már megijedtem. 5 percenként frissítem nforce.nl-t, aztán megyek át isonewsra, és azt hittem tényleg van.
Morrowindet tudom megint csak felhozni, 16:20-kor jelent meg nforce.nl -en 😊 az 2 óra 20... DE, a gta3-al lehet tényleg leülnek játszani a krekkerek, akkor késnek kicsit 😊
Óra indul ... most veszik le a polcokról az elsõ vásárlók a game-t .Csak siessenek , mert türelmetlen vagyok(unk) már ... 

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hmmm ... a 6 órás eltolódás az igaz , de szerintem adjunk a csapatoknak egy bõ 6 órát még a feltöréséhez .
Szerintem este 20:00 körül már tölthetõ lesz le az ISO ... legalább is remélem(jük) .
Általában úgyis kb. ilyen idõben "jelennek meg" a játékok .
Szerintem este 20:00 körül már tölthetõ lesz le az ISO ... legalább is remélem(jük) .
Általában úgyis kb. ilyen idõben "jelennek meg" a játékok .
Elvileg mi idõnk szerinti 14 órakor nyitnak usaban a boltok, két óra meg kell... 16:20-kor lesz release 😊
Hát a morrowind is a megjelenés napján került netre, 16:20 körül. Akkor pedig este már lesz link :o)
Homaly !
Itt egy kis "világosság" , hogy kb. mikor is lesz letölthetõ állapotú GTA3 a neten ( bár mindannyian tisztában vagyunk vele , hogy ez mennyire csúnya egy dolog 😊)) .
Szóval 99,9% , hogy MA !
HARDWIRED
2002.05.20
GTA 3 a boltokban!
Birdy, 20:51 - Játék: Akció - (8 komment)
(GameSpy) A Rockstar Games hivatalos közleménye szerint a nagysikerû Grand Theft Auto 3 címû játékuk PC-s átirata megvásárolható a boltokban. Szóval lehet készíteni a bevásárlószatyrokat 😊.
Itt egy kis "világosság" , hogy kb. mikor is lesz letölthetõ állapotú GTA3 a neten ( bár mindannyian tisztában vagyunk vele , hogy ez mennyire csúnya egy dolog 😊)) .
Szóval 99,9% , hogy MA !
HARDWIRED
2002.05.20
GTA 3 a boltokban!
Birdy, 20:51 - Játék: Akció - (8 komment)
(GameSpy) A Rockstar Games hivatalos közleménye szerint a nagysikerû Grand Theft Auto 3 címû játékuk PC-s átirata megvásárolható a boltokban. Szóval lehet készíteni a bevásárlószatyrokat 😊.
Csak az amazon.com nem tud 30-a elõtt szállítani. Ezért, mivel mindenki más 21-én szállít, ez nagy veszteség lesz nekik. Miért lenne nekem az lehangoló, hogy az amazon.com nak vesztesége (illetve hát bevételkiesése) lesz?
Ma jelenik meg elvileg, jeee!
Ma jelenik meg elvileg, jeee!
en nem akarok lehangolo lenni, de most olvastam ezt:
Amazon.com are reporting that GTA3 for the PC in the US won't be available until the 30th of may. This release date is 9 days behind all leading competitors, which will no doubt cost Amazon greatly in lost sales. Consider this a warning to anyone who has pre-ordered the game from Amazon.com, expecting it to arrive shortly.
Amazon.com are reporting that GTA3 for the PC in the US won't be available until the 30th of may. This release date is 9 days behind all leading competitors, which will no doubt cost Amazon greatly in lost sales. Consider this a warning to anyone who has pre-ordered the game from Amazon.com, expecting it to arrive shortly.
ne konzolokrol irogassatok mar, hanem letöltési helyet mondjatok! izé, megvásárlásit na😊
A Rockstar Games hivatalos közleménye szerint a nagysikerû Grand Theft Auto 3 címû játékuk PC-s átirata megvásárolható a boltokban. Szóval lehet készíteni a bevásárlószatyrokat 😊.
Copy:Hardvired
Már régen a neten kéne lennie!!!!
Copy:Hardvired
Már régen a neten kéne lennie!!!!
Swgalaxiest meg inkább el sem merem képzelni, hogy mennyire szar lesz konzolon...
Most én nem utálom a konzolokat, én tudom hogy jó játszani rajtuk autós, verekedõs, és egyéb kategóriájú játékokat, de MMORPG-t és FPS-t konzolon nagyon nem tudok elképzelni.
Pontosabban az FPS-t el tudom képzelni, mivel már (sajnos) játszottam konzolon...
Most én nem utálom a konzolokat, én tudom hogy jó játszani rajtuk autós, verekedõs, és egyéb kategóriájú játékokat, de MMORPG-t és FPS-t konzolon nagyon nem tudok elképzelni.
Pontosabban az FPS-t el tudom képzelni, mivel már (sajnos) játszottam konzolon...
Dúm3 nem jön xboxra... Eddig még legalábbis nem jelentették be.
(Nem, a Gamestaros hír KACSA volt)
(Nem, a Gamestaros hír KACSA volt)
A grafikárol meg annyit hogy szép és nem tagodm szebb mint PS2-n, de nem mindenkinek fog a gépén ilyen szépén kinézni.
So cry me a fuckin river, bitch!
"de én kibírtam ezt a 3 hónapot amit kellett a GTA3ra vásrni "
Igen, de ezt sokan nem bírták ki és fikázták azokat akik már a végén tartanak vagy le is nyomták
Igen, de ezt sokan nem bírták ki és fikázták azokat akik már a végén tartanak vagy le is nyomták
Nah add az IP-t😊
Nem is azt mondtam hogy vegyetek PS2-t GC-t esetleg Xboxot, hanem azt hogy nem kéne fikázni a másik gépét.
Egyébként meg SOF2 jó cucc,szal add az IP-t
Nem is azt mondtam hogy vegyetek PS2-t GC-t esetleg Xboxot, hanem azt hogy nem kéne fikázni a másik gépét.
Egyébként meg SOF2 jó cucc,szal add az IP-t
nekünk legalább nem kell nyálcsorgatva várni egy egy játékra, és tudod ez a rohadt nagy valóság.
Hú bazz oda élveztek arra hogy lehet a felbontást állítani, és kit érdekel? De õszintén, nem az a lényeg hogy játszunk egy kibaszott jót??
Szal nem értelek én téged/titeket.
"Jön ide a sok láma konzolos és kavarja a szart "
Vannak aki kavarják, de ddig nem nagyon láttam olyat hogy na bazz a kúrva anyátokat PC-sek meg ilyenek csak azért mert szebb PC-n. Szal ha már a láma szó easedékes akkor azok ti vagytok és nem mi. Szal én nem értelek triteket, miért kell a máskét szidni? Féltékenyek vagytok vagy mi a fasz van? nem ide tartozik de jön a Doom 3 PCre, és Xboxra, szal aki aszondja hogy konzolok soha nem kapnak Doomot azok cseszhetik, vagy itt az SW: Galaxies, jé friss ropogós hír hogy jon Ps2-re és Xre is. Na szal nem értem, de az tuti hogy ebben a topicban vannak a legnagyobb PC és "Elélvezek a felbontás állitásától" mániás emberek az szent.
Ámen
Hú bazz oda élveztek arra hogy lehet a felbontást állítani, és kit érdekel? De õszintén, nem az a lényeg hogy játszunk egy kibaszott jót??
Szal nem értelek én téged/titeket.
"Jön ide a sok láma konzolos és kavarja a szart "
Vannak aki kavarják, de ddig nem nagyon láttam olyat hogy na bazz a kúrva anyátokat PC-sek meg ilyenek csak azért mert szebb PC-n. Szal ha már a láma szó easedékes akkor azok ti vagytok és nem mi. Szal én nem értelek triteket, miért kell a máskét szidni? Féltékenyek vagytok vagy mi a fasz van? nem ide tartozik de jön a Doom 3 PCre, és Xboxra, szal aki aszondja hogy konzolok soha nem kapnak Doomot azok cseszhetik, vagy itt az SW: Galaxies, jé friss ropogós hír hogy jon Ps2-re és Xre is. Na szal nem értem, de az tuti hogy ebben a topicban vannak a legnagyobb PC és "Elélvezek a felbontás állitásától" mániás emberek az szent.
Ámen
Háát lehet hogy veri, de eghy Blood Omen 2 érdekes hogy szebb ps2-re. de nembaj az elvakultságban ti 5öst kaptok, ti le sem ülnétek ma játszani egy 2d gammával ami anno Snesre jött ki, mert ugye a graf az fúj...na szal nem a grafika a minden
Jo csoro Lehetsz 

dikkma irta
"Szerencsére azóta raktak bele egy csomó újdonságot, meg fejlesztettek a nyeszlett ps2-es grafikán..😊"
mohuss
"Szerencsére azóta raktak bele egy csomó újdonságot, meg fejlesztettek a nyeszlett ps2-es grafikán..😊"
mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
dikkma...hát a képek alapján semmit sem látok ,ami hûdesokkal szebb lenne mint PS2-n
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mar ilyen is van am:#gta3.hu

Bocs, én csak leközöltem az infot, akár fake, akár nem. 😊
Egyébként egyes források szerint 10-kor kint lesz a gamma. 😊
Egyébként egyes források szerint 10-kor kint lesz a gamma. 😊
Kivancsi leszek, hogy melyik relaser team lesz a leggyorsabb:-))