GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: (((
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amúgy én leszedtem azt a helikoptert😊 a kis köcsög lejjebb szált, én meg busszal voltam😊 ajánlom a buszt, nagyon batár, 1 helyen lehet egy parkoloba 2t találni. Csak az a baj, ha egyszer elege lesz, akkor elöre jelzés nélkül felrobban. Viszont rendörautók csakugy pattognak le róla😊
De maga a játék naddon jóó! 😄
Bár nemtom hány FPS, de mindenképp játszható rendesen.
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
??? Németbõl kb annyit tudok, hogy ájnc, cváj, policáj... Najó azt is, hogy vasziszdász...
Szóval nagyon nem vágom 😄
"A Take-Two tisztázta a helyzetet a napokban felröppent Sony exkluzív GTA jogaival kapcsolatban.
Szerencsére a Sony által szerzett exkluzív, 2004-ig terjedõ GTA jogok kizárólag a konzolokra vonatkoznak, a PC-s verziók vígan kolbászolnak kövér, otthoni gépeinken. Az újonnan bejelentett GTA: Vice City jön PC-re is, konzolokon viszont kimondottan PS2-n lesz elérhetõ a kissé brutális, autós-száguldozós-nénizõs játék 😊.
A Take Two és a Rockstar Games bejelentette, hogy a DMA Design, a skóciai GTA fejlesztõbagázs ezentúl Rockstar North néven rokkerkedik. Fura névválasztás 😊"
Forrás:
amugy ti hol talaaltok ilyen frenzzyeket?én egyet talaltam az egyik shopnál ahol autoval kellett vizben checkpointokat keresnem. én hulye meg kiszalltam...
ilyeneket mondjukn már

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.gta3.net...bár az német...de neked az nem lehet gond😊
megkergult a bongeszom

majd profi bûnözõzõként....repkedni is lehet Dodoval

Getaway...PS2

Amúgy a game nálam tök jól fut, az alábbi konfigon: Duron 750, 256MB RAM, GF2, Win98.
Viszont a hanggal gondok vannak, olyan mintha le lenne lassítva. Ez szerintem a GUS kártyám miatt van, valahogy megpróbálom meghegeszteni. Amúgy a játék istencsászár! A Morrowind mellett ez az egy amit most nyomatok.
gamertag: kenobita
Amúgy taxizni hol tudok? kocsit már bezuzattam meg ilyenek, de nem kaptam zsét érte... én mindig bementem a metrómegállóba és szijjevertem pár embert, ha mázlim volt, nem csak pénz hanem pityu is volt náluk😊
PS: Vigyázzatok a riherongy kurvákkal, nagyobbat visszaütnek mint gondolnád, ha beléjük kötsz😊 az egyik kurvinca ugy levert, h brucelee is megirigyelné😊 lerugott mint atom
EGésze ddig ezt nyomattam.
Minden megy faszán, holott se xpre, se radeon driverre nem buzeráltam semmit.
Ami a legjobban tetszik:
-embereket szétverem baseballütövel és elveszem a pénzüket, fegyverüket
-autókkal ugratás, borulás, felrobban stb, istenkirály az irányitás, az autók mozgása nagyon tetszik
-idöjárás, napszakok változása
-frenzy mode, kapok egy panzerfaustot, aztán löjj szét 10 autót 120s alatt😊 persze zsirbol magam robbantottam fel, még nem ismertem a fegyver tulajdonságait😊 10m-re levö autótól simán meghaltam...
-király zenék az autóban😊 kihuztam egy dokkmunkást a kocsijából, és ilyen köcsög ymca buzizene ment😊)), vagy a van-ben jo kis trance😊
Ami nem tetszik:
-ehh nagyon befigyel a konzolosság benne, extralowpoly a legtöbb modell, a házak/objektumok 99%a csak disznek van, nem lehet se szétlöni semmi, beállok a fedett train váróba ott is esik az esö, stb...
Amúgy nekem is belassul néha a game, ami következökre vezettem vissza:
1. Vagy a CDROM pörget
2. A faszival futok, és ELFÁRAD lelassít, majd kisvártatva ujra belódul!
3. autót ha szijjetépem már nem olyan bikául húz😊
Szóval sok apró részletre nagyon odafigyeltek, van viszont pár idegesitõ bug azért.. többek közt h nem ismerem a várost, ami bazinagy, nemtom mit hol lehet szerezni. Ez alatt az 1 óra alatt 1 sprayest, 1bombost, meg 2 munkaadót találtam, utóbbi 2 a térképen is rajtamaradt feltüntetve.
Amugy meg a mentés csak akkor van ha nem vagy épp misszio közben, magyarán ha megkaptad a zsét, irány home, betennie egy autót a garázs elmentenivalónak, aztán tárva nyitva lesz ugyis az ajto. Bár ezt mind el is mondja, ha a kis infokra mész...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
jó tudni..
címet pls
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
én nullara vettem, de még igyse megy mindig rendesen😞
fenomenális
kolosszális
szuper
király
verhetelen
az ISTEN
a játékok királya
a legjobb
aaaaaaaaaaaaaaaa
errõl a játékról csak szuperlativokban lehet beszelni
1. akkor senki sem tudja mi ttudnék még leszedni?
2. hol az a fegyverbolt?me én csak ha rendor vagyok akkor a bunozoktol kapok fegyvert. inincs vhol egy terkep?
Jónak tûnik a game. Megcsináltam pár küldit, de nem birok menteni! Nem nyitja ki azt a rühes ajtót. A fegyverboltban meg ugy beakadtam az ajtó mögé, hogy alig birtam kirángatni a fószert. A rendõrök nálatok milyen érzékenyek? Mert eléggé durván nyomtam, de rám se bagóztak.