7566
-
#2285 reméljük, mert van hozzá peccs is amiben szépen benne vannak a multis részek, de sajnos nem lehet semmit csinálni:(((((((((((((
-
#2284 na az viszont nem kicsit lesz killer
főleg, ha többen is be lehet pattani egy kocsiba! :DDD -
#2283 SZVSZ tuti lesz hozzá multi, lehet kieg. formájában. ICRAM írta még pár napja, hogy talált a játék buherálása közben olyanokat, hogy "host game", "find game" stb.. és már máshonnan is hallottam, már belekezdtek a játék multijába, csak nem akarták tovább húzni a megjelenést, így kiadták a játékot, a multi meg majd jön valamikor mint kiegészítő.. -
#2282 what what what? -
#2281 Lesz az hamarosan.. -
Kft. #2279 nude patchet hogy kell felrakni ?? a GTA3.net-röl származik. -
#2278 -Jobb vagy több bármivel is az iso-s (cd-s) változat mint a
RIPpelt?
-Mire jo a *.ppf/ ppf-o-matic.exe
Szerény angol tudásommal v.mit olyasmit értelmeztem, hogy
akkor kell, mikor kiirom cd-re.
És akkor ez most mit csinál? Egyből felteszi a jó
crack-et telepítésnél?
megint csak havernak kéne a segítség -
Air #2277 Teherauto a gyalogos feluljaron!!!
-
#2276 atr hittem van annyi esze hogy a ripfixet töltötte le, de tévedtem -
#2275 Thx! -
#2274 kövesd a taxit messziről. -
N1 #2273 ott mit kell csinálni ahol a maffia fönök leküld lujihoz ,ahol egy krapek kijön onnan,beszál egy taxiba és van valami spoookmeter iss???? -
#2271 bocs ha volt már kérdés:))
egyik srácnak rippelt verzioja van és ha letölti a crackfix-et akkor késr tőle a 2.-ij lemezt ami ugy nincsen
mi ilynekor a teendő? -
#2270 nem tudom nekem nincs meg, haver mondta majd rákérdezek tőle hogy hol van a pálya... -
#2264 30.-gránátot -
#2259 nekem nem tetszik a sztori, úgyhogy én nem a küldetések szerint csinálom
elhatároztam, hogy megkeresem az összes hiddent, ellopom az összes szükséges autót, megkeresek minden secretet, stb. -
#2255 mármint rózsadomb -
#2254 nekem egyelőre 15000
lett volna egy kurva nagy a "rózsdombról" de az egyenesen az óceánba sikerült........ -
#2250 összeszedte már valaki az összes hidden cumót? -
harcu #2248 Megatenx. Végre tudok állást visszatölteni. Szóval nagyon szépen köszönöm. -
#2246 Pl. innen:
http://www.gta3.net/ -
#2244 pedig itt valaki azt mondta van 1 rejtett pálya!
akkor nincs?
PS2-n van. -
#2243 A 3. szigetnél annyi sajna. -
#2242 3dik sziget után annyi vagy utána még van 2 pálya? Nem mindegy... ;d -
Draco #2241 Ha osszeszed 6 csillagot lezarjak a varost es jon a nemzeti garda Rhino tankal meg mindennel ami kell.. -
aholci #2240 most olvasom csak GRÁNÁT :)) megprobálom -
aholci #2238 bekell hogy álljak én is sajnos a sor végére ELAKADTAM :(
a 2. városrésznél tartok , R-nél kaptam a küldetést és a parkoloház melletti ablakba mutatja a rozsaszín pöttyöt . !!MIT KELL ITT TENNI már kb. 1 napja szivok vele. VALAKI aki tudja szánjon meg egy rövid válasszal. -
Borg #2236 Itt a kép, ahogy leestem a parkoloházra..
retkes bugos programja:) -
Borg #2235 fhasszom, átrepültem a reptérről az emelkedős hidra,(kb 30s) nem irt ki semmit. Ott megint felszálltam, és a parkolóház tetejére zuhantam, mert a buzi berakott replay módba mikor az ugratója fölött repültem (kb 20-25sec). Már tök örültem hogy ennyit repültem, erre kiirta hogy 13sec.. menjen ám a pheetsába:) -
#2234 :))))) -
#2232 szivesen -
#2231 ettől féltem ... nagyon szarul célzok vele :o)))
THNX ! -
#2230 szivesen -
#2228 dobj be 1 gránát-ot! -
#2227 Srácok kettes pályán vagyok..parkban kaptam a küldetést miszerint mennyek a parkolóház mögötti épület ablaka alá...mit kell itt csinálni ? -
#2226 Kapcsold ki a trails-t. -
#2224 szivesen -
#2223 Sir ams!
Én is köszönöm! :-))) -
#2222 szivesen -
#2221 #2222