GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
hogy lehet kurevazni?

Fel tudná vki rakni ide a GTA3 jo crackjét????köszi
ne tedd bele isoba, felesleges.û
ird ki a 2cd deciancot, mahjd install után nyomd bele a gta3.exet, nekem igy megy.
llacee
Srácok a térképet nem tudnátok SG ftp-re kitenni ,mert onnan nem jön le nekem...
Van egyébként egy olyasmi küldetés,hogy menjek le a kikötõbe valami új jármûért vagy valami hasonló ez hogy szól vagy mit kell csinálni ??

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

Ja, a Deviance féle 2CD-s verziót próbálom...

Az iso-hoz kiadott Crack-Patch PPF-O-Matic.exe a fájlok betöltése és az Apply gomb után ezt mindja:

The filesize of the binfile does not match with the filesize of the binfile this PPF-Patch was made of! CONTINUE?

Ez jó így? Mehet tovább?

Ams
a kocsit lehet CSAK egérrel írányítani?mert a kezeim nem mozog-nak rendesen....:<<<

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

mozesapo
Egérrel tudsz fordulni

Sephi
Regen jaccotam egy ennyire levezetes jatekal vazzeg 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ahm en egy sima taxival nyertem bazzeg😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én is igy terveztem, de mivel a busszal törtem be a kirakatot, a nyakamon 4 zsaruval, már nemigen jöttem ki a bansheevel😊))
ember
MGS sem volt bugos
FREAK
az 1.0 lemans 24 bugmentes volt, csak kicsit arcade

Riszpekk

ember
már rájöttem mi a baj
Úgy láttam, aranypókon még fent van.

ember
ISO megvan, install, deviance crackfix felrak
és kéri a CD2-t indításnál, hiába van a drive-ban.

másnak volt ilyen?
FREAK
morpheus nálam nem mûxik........

Riszpekk

Dikkma
gothic.uw.hu -ról már törölték? És 0day.zona.hu ról? És aranypok.uw.hu -ról? Mert ha igen morpheusnál még mindig fenn van.
FREAK
izé....... de nem jött le az egész, kéne link 😄

Riszpekk

Dikkma
Nem. Most mész, és megnézed 😊
FREAK
na majd egyszer megnézem

Riszpekk

Kurvára jó. Annak ellenére, ahogy már többen irták, van benne pár konzolos múltra visszavezethetõ hibája. De ennek ellenére tényleg királyos.

Dikkma
533 celeron+96 mega ram + 16 megás savage4 ---> 2-5 fps 😄
De megy! 😊
800-as procival gf2-n 800x600ban megy mindenkinek de ha visszaolvasnál ezt látnád is.
Dikkma
Már tegnap reggel 8-kor fenn volt az iso és a rip crack is az SG ftpn vagy 3 példányban, nemtom minek itt habozni amikor nem csak innét, de még vagy 10 helyrõl le lehetne tölteni!
FREAK
komolyan? Ennyire?

gépigény?

Riszpekk

Dikkma
G***i jó 😄
FREAK
jó a game??

Riszpekk

Dikkma
Csak mégsem homály tv-n, pixeles 640x480-ban van... ez a pc legnagyobb elõnye.
Dikkma
😄DD
macro
nekem se akar beszálni

ubi
a kurvázás csak annyi,hogy beszáll a ribi és fogy a zsozsód!!! amúgy qrva állat a game!!!!!
Sephi
Hat vaz... en reggel 6 ota amiota feltelepitettem mostanaig jaccotam😊 Joggal alithatom hogy kurva jo gama. Tok faszak a radio adasok bar sokat ismetlodnek de egy kettot halara rohogtem magam😊 Jo a kocsikazas es a kurvazasnal felorat rohogtem😊))

hiba
Na emberek felfedeztem egy kisse nevetseges megoldast a progiban (biztos ez a konzoldivat):

Megalltam a varos egy pontjan, csak ugy szemlelni a forgalmat. Elneztem jobbra jott egy jott egy terherauto, elneztem balra, majd ismet visszaneztem a teherautobol valami hiper szuper v8as sportkocsi lett - szoren szalan eltunt. Ezt megismeteltem parszor es eleg szomoru kovetkeztetesre jutottam: a progi aszerint rakja le a kocsikat-embereket hogy eppen merre nezunk (ez meg nem volna gond) csakhogy minden egyes alkalommal ujra-generalja ezeket!, magyarul akit 2masodperce meg lattunk a hatunk mogott 1 korbafordulas utan mar nem fogjuk mert mast tett a helyere a progi...) hat ez nagyon amator 😞

hiba
He eszednel vagy leszeded 😊 vagy ha gf4ed van valam 2Ghz feletti masinaval akkor nem szoltam...

macro
Legtutibb járgány a versenyhez a patriot. Ez a legkirályabb járgány. Viszonylag gyors és masszív. Ezzel elsõre nyertem. Elötte vagy 20x beszoptam.

Képet küldenék hozzá de nem értek ehez.

Dikkma
Full Screen Anti-Aliasing, élsimítás. A videókártya tulajdonságainál válasz ki, hogy 2x, 4x, vagy semmi.
Sziasztok!
Segítséget kérnék Tõletek! Már majdnem kész a letöltésem, de a Deviance féle 2. CD-bõl hiányzik még jópár fájl.
Tud valaki mûködõ (és aránylag gyors) helyet ezekhez?
Elõre is köszi.

akkor aanniyt segitsetek hogy enyomom a cracket aztan megall a tolto kepnel ez miert van?
valaki mondjo mar egy RIP crack cimet mert most letoltotem a gamet es baszhatom mert nem indul el. PLZ PLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZ
Elso kerdes: A lenyeg, hogy nem szabad kozel menni, kovesd ugy 30-40 meterrol. Ha elkezd felmenni a "spookmeter" akkor tul kozel vagy. (megijed attol, hogy kovetik es nem megy el besugni 😊)
Masodik: Kb. ket kuldivel azutan, amin epp vagy lesz egy kuldi, aminek resze, hogy atjutsz a masik szigetre egy motorcsonakkal. Kozvetlen utana megjavitjak a hidat, es nyugodtan kozlekedhetsz a ket varosresz kozott.

Bradley
Szigetre hol lehet átmenni?

Bradley
Van egy küldetés, az S betüs csávó adja fent a házban, ami elõtt(a két maffia sentinel áll). Szal le kell menni a Luigi bárja elé ott kicammog egy faszi beül taxiba, nekem követni kéne ha jól értettem, erre mindig kiírja, hogy mission faild.. Mit cseszek el?
A másik kérdés?! Az autóversenyt ki mivel nyomja? Én mindig szétvágom az autómat és mire autótcserélek lelépnek...

hát nekem nagyon tetszene ha nem szenvednék azzal a problémával amivel néhányunk, a tény az hogy a gép elég neki 1700+ gts 256ddr két os alatt is próbáltam 98 meg xp természetesen patch-elve, de mindkettõ alatt "rángat" minden grafikai beállítással, a gép egyéb beállításaival nincs nálam hiba mert 20 pont híján 10000-et megy 3D mark 2000-ben

valaki sikeresen orvosolta már a problémát?

Dreet
Hat nem tudom , de megszortam a tomeget +2 rendorkocsit granattal kemenyen 5 csillagos bunozo voltam. Le is alaztak a zsaruk :-)))

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Nagyon jo, egy ugratasert 5000 dolcsi jutalmat kaptam 😄 Miutan atmesz a masodik szigetre van egy hid ahol a ket sav koze be lehet menni es ott van egy L alaku ugrato, jo sok uttal elotte hogy fel tudj gyorsulni. Ilyen nagyobb ugratasoknal lelassitja a jatekot es szepen slow motionben lehet latni alulrol ahogy repul a kocsi, nagyon kiraly!

Dikkma
Vááááááááááá!!!!!!!!!!!

Ez bûntet tipor gyaláz uralkodik! 😊)

A gta3 az atyaúristen!

QRVA JÓ 😄DD
D3t0nat0r
Szerintem nagyon hangulatos a grafikája!

Alexease
„Békés tömegdemonstráció!
Május 25.-én, délután 3 órai kezdettel békés tömegdemonstrációt szervezünk a Kriszinta körúti Matáv-székházzal szemben lévõ parkba (Vérmezõ). A pontos cím: 1013 Bp., Krisztina körút 55. Minden érdeklõdõt szeretettel várunk! Kérünk mindenkit, aki teheti, hozzon magával egy egeret (számítógéphez valót), a nyakába akasztva, ezzel is felhívván a figyelmet a demonstrációra. A helyszínen ezeket az (természetesen nem mûködõ) egereket «eltemetjük».”
Netért
www.netert.nyoc.hu
Dikkma
Hát kb... 😊
hiba
ne benazzatok ma! vegyetek akkor egy konzolt ha mar a pc-n a menuben elakadtok 😊