GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy menne?:Cel400 + gef3 ti 200
Tudom proci lol de majd veszek újat,addig ez +teszi?😄
Szal ezen hogy menne?
Tudom proci lol de majd veszek újat,addig ez +teszi?😄
Szal ezen hogy menne?
Nos, megirtam a gamet 2 CDre.
Elinditottam, rátettem a patchet, és tökéletesen fut is game! legalábbis a 10percben amit jáccottam vele😊
1024*768*32 minden maxon, +16x aniso 64 sample
R8500
P3S-1133B
512SD133 Cas2
WXP Pro Eng
SB Live
PS: egyszer egy pillanatra átlátszóvá vált az út, persze gondolom ez csak radeon bug..
Elinditottam, rátettem a patchet, és tökéletesen fut is game! legalábbis a 10percben amit jáccottam vele😊
1024*768*32 minden maxon, +16x aniso 64 sample
R8500
P3S-1133B
512SD133 Cas2
WXP Pro Eng
SB Live
PS: egyszer egy pillanatra átlátszóvá vált az út, persze gondolom ez csak radeon bug..
install után nem kéri már az 1es CDt a játékhoz ugye? mert akkor azt berakom másolni, amig a 2esrõl kipróbálom a gamét😊
segitsen valaki könyrögöm
tualatin 1200esem van +gef2mx400
az a baj, megyek, és néha pillanatokra megáll. aztán megy. de belassul, mintha zaggatna de ez nem az. mit tudok teni? a displayban csak a felbontast tudom allitani. mit tudok meg minimumra veni hogy jol fusson? esetleg vmit kikapcsolni vagy mit? segitsetek pliz
tualatin 1200esem van +gef2mx400
az a baj, megyek, és néha pillanatokra megáll. aztán megy. de belassul, mintha zaggatna de ez nem az. mit tudok teni? a displayban csak a felbontast tudom allitani. mit tudok meg minimumra veni hogy jol fusson? esetleg vmit kikapcsolni vagy mit? segitsetek pliz
EHH😊
ezer kösz!
keresd ki tsotso topikját a felhasználóiban az SVCD-kröl... az a nemsemmi...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Kérdezd sztem marlowét, ha neki megy duronon gf2-vel akkor nem nekem kell bizonyítanom hogy igazam van, hanem neked, hogy nem vagy béna.
Ezt a hogynet most ironikusan értsem, vagy sikeresen fel tudom irni rá?😊))
788as ISO rámegy a 80perces CDre???
Sértõdj meg! Csak Két nap alatt 15x elmondani a GTA3 MINDEN EGYES porblémás részét (patch, kocka, fagyás, clonecd is már) fárasztó. 14x még elmondja az ember, de amikor olyan van, hogy 2 (KETTÕ) hozzászólással alatta van a válasz, és nem képes vki visszaolvasni, dühítõ!
Pl. én még életemben nem kértem serialt itt játékhoz, de nem azért mert félisten vagyok, hanem mert visszaolvasok. Ha most mohaa kéne, akkor bemennék a topicba és megnézném a 600-adik hozzászólás körül.
Ezt át kéne gondolni! VAGY csinálok majd egy GTA3 FAQ lámáknak topicot.
Pl. én még életemben nem kértem serialt itt játékhoz, de nem azért mert félisten vagyok, hanem mert visszaolvasok. Ha most mohaa kéne, akkor bemennék a topicba és megnézném a 600-adik hozzászólás körül.
Ezt át kéne gondolni! VAGY csinálok majd egy GTA3 FAQ lámáknak topicot.
Valamit valahol nagyon elbasztak, mert P4 1.4Ghz-vel, GeForce 3-al 640 RAMBUS-al JÁTSZHATATLANUL akad mind 800*600-ban, mind 1024-ben. Egyszerûen semmi ötletem nincs hogy miért mert ettõl nagyságrendekkel jobb grafikájú gamék szakítanak rajta.
Jólvan kezd világos lenni, csak engemet félretájékoztatott pekkmen póva Majatee. Holnap szigor lesz, bántom.
Mért van, hogy az új crack exe-vel 5 perc játék után mindig kilép a windowsba? Van valami megoldás vagy nekem is a clone cd-s fog kelleni?
Éppen, hogy abból kell a clone cd-s, hiszen az van benne a gépben játék közben a cd1-et meg install után ki is lehet dobni.
Jólvanna...csak megpróbáltam szó szerint értelmezni amit írtál.
Azért köszi mindenkinek.
Azért köszi mindenkinek.
Beleírja a binbe a ppf-fel leírt adatot, és mivel most az az adat a pffben hogy írja felül a bin crack könyvtárában a gta3.exe -t a fixben levõ gta3.exe -vel EZÉRT ezt fogja csinálni!!
Esküszöm dedó!!!!
Esküszöm dedó!!!!
Igen! a bin file-ba beteszi az uj gt3.exe-t. es ezutan a kiirast kovetoen a cdn mar az uj exe lesz.
OK, de akkor mire való a ppf file?
Mert ha elindítom ezt a ppf-o-matic.exe-t, akkor abba nem exe-t, hanem .bin-t és .ppf-et lehet betölteni.
Akkor mégsem a gta3.exe-t cseréli?
Mert ha elindítom ezt a ppf-o-matic.exe-t, akkor abba nem exe-t, hanem .bin-t és .ppf-et lehet betölteni.
Akkor mégsem a gta3.exe-t cseréli?
najo akkor mondja el vki értehtoen pliz hogy miert van clonecds verzio. ahhoz nem kell crack vagymi?de akkor miert csak a 2.cdbõl van?
Igen csak installkor kell, tehat max a telepito programban lehet erre vonatkozo vedelem, de valszeg nincs.
Annyi a lenyege hogy az isoban levo tort gta3.exe-t felulirja az ujabbal, es igy azt irod ki cdre, mert regebbi hibas volt.
Megint senki nem ért semmit. Kijött már az elsõ cd clonecd-vel. Ezt felrakod. És kész.2. cd-bõl minek clonecd?
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Letöltöttem a Deviance féle 2 CD-t. Az elsõn rajta van a Crack.
Volt még mellete egy rar, amiben volt két .exe meg egy .ppf. Az egyik exe a gta3.exe, a másikba meg .ppf és .bin file-t lehet betölteni.
Ezekkel mit és hogyan kell csinálni?
Légyszi, segítsen aki tud. Köszi
Egy kis segítséget kérnék. Letöltöttem a Deviance féle 2 CD-t. Az elsõn rajta van a Crack.
Volt még mellete egy rar, amiben volt két .exe meg egy .ppf. Az egyik exe a gta3.exe, a másikba meg .ppf és .bin file-t lehet betölteni.
Ezekkel mit és hogyan kell csinálni?
Légyszi, segítsen aki tud. Köszi