7566
-
#2168 hali :)))))))) milyen az új "külsőm"? -
#2167 :) -
#2166 na én is alkottam egy sokkal szebbet -
#2165 Á dehogy. Ti vagytok a hülyék, én egészséges helikopter vagyok! -
#2164 agyilag kész vagy ha jól sejtem :DD -
#2163 ez az új logóm :)) -
#2162 engem inkább te logód érdekelne :) -
#2161 Hajrá.
Az új logódón egyébként FC főszereplői vannak? -
#2160 hát akkor ismét szerencsét próbálok... -
#2159 És próbálj minnél kevesebbet tökölni a telefonoknál a kiszállással/beszállással, mert kb 5 helyre kell elmenned adott időn belül. -
#2158 Ja az kemény. Sokadszorra sikerült nekem is. Nincs nála semmi trükk, próbáld levágni az utat ahol tudod. -
#2157 2. város, a csajszi ad egy feladatot és időre fel kell venni a telefonokat 1más után láncban -
#2156 Kicsit részletezd, pontosan nem tudom melyik ez a "Telefon csicskáztató" missön. -
#2155 persze én lepődtem meg a legjobban, én is azt hittem, hogy a metró zárva
még az info is azt mondta, hogy "MAJD" használhatom
közben meg közlekedik faszán... -
#2154 szerintem nem is a busszal törtem be.......... na mostmár utánanézek, megpróbálom még1x -
Me Ga #2153 Nem kételkedem benne, hogy megcsináltad, csak furcsának találom.
Én is küzdöttem vele elég sokat (mármint a rács betörésével), próbáltam teherautóval, kamionnal, tűzoltókocsaival, szemeteskocsival, de egyikkel sem ment...
Szal ez egy bug lenne, hogy a busz erősebb ezeknél?! -
#2152 mármint busszal csak a mozgólépcsőig mentem, ott elakadt
a hummerrel mentem az alagútba -
#2151 mondom, bezúzod a metrónál a rácsot valami autóval (én pl. busszal mentem le :))))))), és lemész az alagútba
az airport asszem szintén ráccsal van lezárva, de egy közeli megálló nyitva van -
#2149 az első mission után tegnap leszaggattam egy Hummerrel a metróalagútba, és meg se álltam a repülőtérig
ott van pár szárnyaszegett cessna, lehet azokkal repülni???? -
#2148 Mármint a játékot nem vettem elő :) -
#2147 Van vlkinek vlmi tippje a telefon csicskáztató misszióhoz? A 2. városban már 2hete elő se vettem mert megutáltatta velem a telefonos köcsög -
#2145 Szerezz egy kocsit és kövesd a taxit de csak távolról mert ha felmegy a Spookometer (azaz észrevesz a pali) akkor lőttek a küldetésnek!
Sok szerencsét! :) -
#2144 -
atee #2141 mar 3 helikoptert leszedtem nagyon sok zsarut meg fbi ost :) de meg mindig csak 5 csillagom van:(
mit tegyek meg ?:)) -
#2139 Minek karod letölteni? semmi értelme!
Dx9-et még semmi nem használja és ráadásul béta is
összehasonlitották a Dx8-al és az 8 gyorsabb is mindneben. én biztos nem raknák fel béta verziot..
-
#2137 hm.. nem találom a "nude patchet". Honnan is lehet leszedni? -
#2135 váó!! -
Hitman #2134 Gyerekek!
Lehet próbálkozni!
http://www.cif.mgx.hu/pix/gta3408mp.jpg -
#2133 nem a kép egy GTA oldalról van! nekem nincs erre türelmem!
Rem-x: Héte!!!! Má' ide is beírogatsz :) Mivan jó a Jedi Outcast :P ??? -
#2131 ha itt nincs akkor nem tom hol van -
#2127 meg csak beta van de ha az nem akadaly neked akkor : www.microsoft.com/directx -
Borg #2125 Na, 2 féle trainert is próbáltam. Mind2vel lefagy az egész pár perc gama után.
Ha nem inditok trainert, csak simán a játékot, akkor órákig is eltökörészhetek benne, semmi gondja nincs... -
#2124 Gyerekek!!!!
Help!! Hol van a fagyis kocsi a páján? első, második vagy harmadik városrész? és ot hol????? segitsetek please
-
#2122 nekem 4 second a rekordom hogy csinajjatok? -
Me Ga #2120 Ez a kép egy GTA3 oldalon volt a "screenshot of the day"...
Attól még persze lehet, hogy The Hedgehog csinálta...:)) -
#2118 sima print screen gomb -
#2117 ;-))) -
#2116 sztem. cpu... -
#2115 :)))))))))))
akkor most megint örülünk :D -
#2114 ja!