GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
Hogy menne?:Cel400 + gef3 ti 200
Tudom proci lol de majd veszek újat,addig ez +teszi?😄
Szal ezen hogy menne?

Nos, megirtam a gamet 2 CDre.
Elinditottam, rátettem a patchet, és tökéletesen fut is game! legalábbis a 10percben amit jáccottam vele😊

1024*768*32 minden maxon, +16x aniso 64 sample

R8500
P3S-1133B
512SD133 Cas2
WXP Pro Eng
SB Live

PS: egyszer egy pillanatra átlátszóvá vált az út, persze gondolom ez csak radeon bug..
Pharaoh
Az egyes csak installhoz kell. Késõbb csak a 2-est kéri.

magus
hogy kapcsoltad ki?

install után nem kéri már az 1es CDt a játékhoz ugye? mert akkor azt berakom másolni, amig a 2esrõl kipróbálom a gamét😊
magus
segitsen valaki könyrögöm

tualatin 1200esem van +gef2mx400

az a baj, megyek, és néha pillanatokra megáll. aztán megy. de belassul, mintha zaggatna de ez nem az. mit tudok teni? a displayban csak a felbontast tudom allitani. mit tudok meg minimumra veni hogy jol fusson? esetleg vmit kikapcsolni vagy mit? segitsetek pliz

Dikkma
😊)
lökött 😄
EHH😊
Lacc
Rájöttem méirt akadt. Be volt kapcsolva a 4X-es élsimítás és ez megfeküdte a gyomrát 😄D
ezer kösz!
Dikkma
Gondolok itt a beszúrt képen látható 469-es hozzászólására.
Efreet
keresd ki tsotso topikját a felhasználóiban az SVCD-kröl... az a nemsemmi...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Dikkma
Kérdezd sztem marlowét, ha neki megy duronon gf2-vel akkor nem nekem kell bizonyítanom hogy igazam van, hanem neked, hogy nem vagy béna.
Dikkma
Az a 788 mega kb. 670 mega felírva.
Dikkma

Ez a nem semmi bazzeg, atee hozzászólása...
Lacc
Na hát akkor mondj egy dolgot amit el lehet baszni ha még a legújabb detonatort is felraktam.
Ezt a hogynet most ironikusan értsem, vagy sikeresen fel tudom irni rá?😊))
Dikkma
Pörgök, mint Lukács bácsi a répamezõn. Kár hogy már másfél órája lejárt a munkaidõm 😄
Dikkma
Hogyan bírnám? Idegbeteg vagyok eleve.
Dikkma
Hogyne?
Efreet
Dikkma 😊 látom te se bírod a végtelenségig... 😊)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

788as ISO rámegy a 80perces CDre???
Dikkma
Ott vmit te basztál el, mert másnak 800-as celeronnal gf2-n megy 800x600-ban.
Dikkma
Sértõdj meg! Csak Két nap alatt 15x elmondani a GTA3 MINDEN EGYES porblémás részét (patch, kocka, fagyás, clonecd is már) fárasztó. 14x még elmondja az ember, de amikor olyan van, hogy 2 (KETTÕ) hozzászólással alatta van a válasz, és nem képes vki visszaolvasni, dühítõ!
Pl. én még életemben nem kértem serialt itt játékhoz, de nem azért mert félisten vagyok, hanem mert visszaolvasok. Ha most mohaa kéne, akkor bemennék a topicba és megnézném a 600-adik hozzászólás körül.
Ezt át kéne gondolni! VAGY csinálok majd egy GTA3 FAQ lámáknak topicot.
Lacc
Valamit valahol nagyon elbasztak, mert P4 1.4Ghz-vel, GeForce 3-al 640 RAMBUS-al JÁTSZHATATLANUL akad mind 800*600-ban, mind 1024-ben. Egyszerûen semmi ötletem nincs hogy miért mert ettõl nagyságrendekkel jobb grafikájú gamék szakítanak rajta.
Dikkma
Akkor qrvajó hogy pont csak a másodikat írtam fel, hátha van vmi új törés majd az elsõhöz! Jee!
Dikkma
Jólvan kezd világos lenni, csak engemet félretájékoztatott pekkmen póva Majatee. Holnap szigor lesz, bántom.
Pharaoh
Mért van, hogy az új crack exe-vel 5 perc játék után mindig kilép a windowsba? Van valami megoldás vagy nekem is a clone cd-s fog kelleni?

Pharaoh
Éppen, hogy abból kell a clone cd-s, hiszen az van benne a gépben játék közben a cd1-et meg install után ki is lehet dobni.

Jólvanna...csak megpróbáltam szó szerint értelmezni amit írtál.

Azért köszi mindenkinek.

Dikkma
Akkor viszont fullra nem értem!
Dikkma
Ja.
hiba
Grand Theft Auto III *CD2* - FTFiSO - CLoneCD...

Dikkma
Beleírja a binbe a ppf-fel leírt adatot, és mivel most az az adat a pffben hogy írja felül a bin crack könyvtárában a gta3.exe -t a fixben levõ gta3.exe -vel EZÉRT ezt fogja csinálni!!
Esküszöm dedó!!!!
hiba
Igen! a bin file-ba beteszi az uj gt3.exe-t. es ezutan a kiirast kovetoen a cdn mar az uj exe lesz.

Dikkma
A másodikból NINCSEN CLONECD-S IMAGE
OK, de akkor mire való a ppf file?
Mert ha elindítom ezt a ppf-o-matic.exe-t, akkor abba nem exe-t, hanem .bin-t és .ppf-et lehet betölteni.
Akkor mégsem a gta3.exe-t cseréli?

hiba
Minden bizonnyal ez volt a cel.

hiba
WINDOWS XP SUCK kb ennyi 😊

magus
szoval ha deviancos 1es cdm van es clonecds 2es akkor menni fog kesobb a patchekkel?

hiba
Nincs szukseg ra.

magus
a clonecd-s verziohoz nem kell crack ha jol ertem. de akkor hol az 1es cd clonecdbpol

magus
najo akkor mondja el vki értehtoen pliz hogy miert van clonecds verzio. ahhoz nem kell crack vagymi?de akkor miert csak a 2.cdbõl van?

magus
miert jobb a clone cds gta3?

hiba
Igen csak installkor kell, tehat max a telepito programban lehet erre vonatkozo vedelem, de valszeg nincs.

hiba
Annyi a lenyege hogy az isoban levo tort gta3.exe-t felulirja az ujabbal, es igy azt irod ki cdre, mert regebbi hibas volt.

Dikkma
Megint senki nem ért semmit. Kijött már az elsõ cd clonecd-vel. Ezt felrakod. És kész.2. cd-bõl minek clonecd?
hiba
Akkor ha patch-et adnak ki szukseged lesz egy "patch-crack" -re is.

magus
és a clonecd-set honnan?

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Letöltöttem a Deviance féle 2 CD-t. Az elsõn rajta van a Crack.
Volt még mellete egy rar, amiben volt két .exe meg egy .ppf. Az egyik exe a gta3.exe, a másikba meg .ppf és .bin file-t lehet betölteni.
Ezekkel mit és hogyan kell csinálni?
Légyszi, segítsen aki tud. Köszi