GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van rá módod szedd a klónosat míg teheted ;-)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Kérdés:
Mi a különbség a CloneCd-s 2-es cd és a sima 2-es cd között?
milyen messze vagyok a 2. palyatol ha most salvatortol kaptam a lanya kuldetest?
Skineket honnan lehet leszedni kedvenc emberkénkhez?
Eddig 2-t sikerült találnom .Egyszer 25 , a másiknál 30 bandatag lemészárlása volt a cél 2:00 perc alatt .Nagyon tuti volt . 😊))
-Amúgy használjátok a függõvasutat ? Szépen körbevisz a kezdõ területen és 3 megállója van .
-Az autóprésnek van értelme ? Nem sok pénzt kapok egy-egy autóbezúzásért .
-Sikerült már valakinek eladni a lopott autókat ? Vagy ez a rész nem követi az elsõ kettõ rész hagyományait ? És ha igen , hol az "eladási hely" ?
Amúgy meg istenkirály a game .2 napja csak ez megy folyamatosan . 😊))
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Kurvázni meg zárt tetejü kocsival kell.odaállsz qrva mellé,dudálsz és beszáll,aztán elmész egy kietlen hejre.
1. HOGY KELL UZIVAL KOCSIBÓL KILÕNI ??? ( Mindíg kézbe veszi ugyan az uzit , de kihajolni még nem sikrült vele és így pláne lõni nem . )
2. "Kurvázni" hogy kell ? Milyen kocsival kell invitálni ? És megéri ?
ajanlom luigi bárjával szemben a tetõt...onnan szed le salvatoret
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
erdemes kikapcsolni?
FIGYELEM, EMBEREK!
Biztos van köztetek olyan, aki feltette a Deviance patch-t és fél perc után kidobja a játék! Ez azért van, mert valami köcsög szórakozott és belebarmolt az exe-be, úgyhogy most 2 verzió kering belõle!
A megoldás:
- hibátlan .exe megszerzése,
- vagy a 145883 (hexa) címen lévõ humoros üzenet kinullázása (13 byte, töltsétek fel nullával)
Ui: Isten a gém! 😊))
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
tele van ilyen ugratókkal a város :o)
A fegyverkereskedõnél mit kell csinálni?
Forog a két stukker, de felvenni nem tudom!😞
Van 7000$ de megvenni meg nem tudom, hogy kell?
Help?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mert nekem csak magammal együtt sikerült, az meg nem különösebben ildomos...
De próbát megér mindenképp.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
a kezdõkép után kiakad
éehet ez is videokártyás gond, de NEM XPm van
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
G4 ti4600 full minden és nó akadás!😊
A cd viszont folyamatosan megy...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A joy bezavart!😊
Caviar egy próbát megér szerintem...a gyenge láncszem a CPU-d,de 640-ben szerintem vinni fogja
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Elindulna a lentebb említett configon a játék, illetve élveszhetõ lenne? (Mert még kábellel is kell egy kis idõ az ISO letöltéséhez...)
Cerka 466 Mhz, 128 Mb, Radeon 8500 (tudom a Radeon nem illik éppen a képbe, de mind1😊 )
Az oprendszer Win98
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Ez egy részlet a FRAPS FPS logjából:
30
28
31
41
65
96
107
92
86
72
46
31
37
31
29
33
39
40
59
51
99
133
86
Mint látható eléggé variálódik, attól függõen mennyi a mozgó objektum a képen. El lehet mondani azonban, hogy az átlak úgy 45-50FPS körül van, ami bõven játszható.
(P3S 1133B/R8500 252/252/512SD133 CAS2,WinXPproENG,radeon driver 6071, 1024x768x32 minden maxon, trails off(mozi szerü elmosodások -motion blur-, némileg ront a teljesitményen és teljesen felesleges), valamint 16x aniso driverböl.)
(a szinek a jpg miatt szarok)
És most betolok a fejembe egy tepsi lasagnet.
Amugy fasza