7566
-
#2517 honnan van tankotok?
-
Kft. #2516 na ez már valamivel jobb ötlet holnap kipróbálom
köszi
azért még más is mondhat ötleteket ha ez nem jó. -
Kft. #2514 mi a szösz az a defragmentálás ???? -
Kft. #2513 ja de itt az a lényeg hogy a másik banda kocsijával üssem el hogy bandaháboru törjön ki. -
Kft. #2510 pontosan hogy képzelted ??? -
Kft. #2508 eddig nem kértem segítséget de most szükséges mert nem tudom megcsinálni a missziót.
Azt a missziót ami stunton ilandon az utolsó előtti, amikor el kell ütni Kenji-t a parkoló tetején. mindig szétlövik a kocsit és felrobbanok vagy ha kiszálok megtudják hogy én tettem. valaki egy használható tanácsot adhatna. -
Kft. #2502 jó neked én még a 3. szigetre sem jutottam el még kell 5 küldetés -
#2501 vki rakja fel SG FTP-re a handing.cfg-t! az eredetit! -
Kft. #2499 tegnap óta 7 helyett jött előrébb a GTA3 topik és most ez első a legnépszerübb témák közül.
népszerübb mint a CS meg a foci wb -
#2497 pont ezt akartam kérni én is:)))
meg még kellene a Default.ide is
-
#2496 vki rakja fel SG FTP-re a handing.cfg-t! az eredetit! -
#2494 Csekkoljátok csak meg eme patchet! www.gta3mods.de
-
#2492 Mi van? -
Kft. #2490 a jo mégis kiprobálom -
Cobra11 #2489 mi nem kockáztatsz? csinálsz egy lementést a felülírandó fájlokról és kész. semmi kockázat nincs benne. a patch mindössze másfél mega. Úgyhogy sztem semmi kockázat nincs benne. -
Kft. #2488 na inkább nem kockáztatok -
Cobra11 #2487 nem tudom szerintem nem, mert kérni fogja a cd-t, de azért próbáld ki. próba szerencse! -
Kft. #2486 lehet hogy hülye kérdés de a cheffzpatch2 a rip verzióhoz is jó ?? -
Cobra11 #2485 a windows xp fixek alatt -
Cobra11 #2484 de ott van a baloldalt a keretben -
#2477 vki. tud mondani 1 átlag fps-t gef 4 ti 4200-on? -
Kft. #2476 még 14 küldetést kell teljesítenem a 46-bol, ez nem is rossz 2 napi játszással. -
Cobra11 #2474 ok. köszi -
Cobra11 #2472 szerintem ez nekem szólt és köszönöm -
Kft. #2471 hova rakja a játék a screeshotokat ?? -
#2470 Nem tudjátok, hogy az audio CD-t milyen progival lehet másolni, eggyelőre csak image file-t akarok belöle csinálni, de se a CloneCD, se a NERO nem boldogul vele. -
Kft. #2468 sima Print Screen -
Cobra11 #2467 senki nem tudja, akkor, hogy a nemhivatalos patch működik e a deviance féle crackelt verzióval? -
Kft. #2447 a 2411 es hozzászolásnál van 3 cím mind a három 1-1 sziget térképe azon rajta van a lighthouse -
Kft. #2443 a ghost town-os képek
http://www.boomspeed.com/jeffthegamer/index.html -
Kft. #2441 mindenki irja hogy 1.1 meg 1.2 GHz-es gépen szaggat a játék. Hát én egy 333-ason játszom 192 MB RAM , 32 MB savage 4. 640x480-ban kicsit szaggat de még éppen játszható. Szóval akinek ennél jobb gépe van az ne szoljon egy szót se :D
-
#2440 Srácok!
Ezek a Ghosttown-os képek tuti, hogy a PS2-es verzióból vannak. Látszik, hogy TV fotó az egész. Attól még nincs kizárva, hogy a PC verzióban nincs benne, de én kételkedem!
Ja, mellesleg áll még a garázs megtöltése contest???
Már csak MR. Whoopie-t kell szállítanom és megvan az összes!!!!!!! -
Cobra11 #2438 Nem válaszol senki a #2435-re -
Cobra11 #2435 Ez az új patch, ami gyorsítja a játékot (Cheffz update v2) ez csak a CloneCD verzióval működik vagy működik a Deviance féle crackelt isoval is? -
#2433 Szerintem a gépem nem egy szar gép mert 3x jobb mint a minimal requierments a játékban -
#2426 Nekem nem különösebben szaggat, viszont észrevehető, hogy állandóan dolgozik a vinyóról úgy 2 másodpercenként. Nem tom, hogy a hangokat dolgozza ilyen szorgalmasan befelé (ugye ez a wav-os megoldás elég érdekes), vagy nem tom mit művel, de amikor ezt elkezdi, mindig visszaesik a játék sebessége is, és ez elég zavaró. Főleg kanyarok előtt. Szóval ezt a swappelgetéssel nem lehet valamit kezdeni? -
#2425 mit rinyász , vegyé uj gépet máris nem szaggat :)
-
Cvd #2424 Lehet hogy csak az elejével van gond. Ha nem fagyott le a géped, csak fekete képernyőt látsz, akkor nyomj entert vagy shiftet. Nálam ez bevált. Gondolom valami intrót nyomna a feketeség helyett, de így tovább lehet ugratni. -
#2421 vki. tud mondani 1 átlag fps-t gef 4 ti 4200-on? -
UnConnecteD #2419 imre > nehogymar ennyire lusta legyel