7566
  • mikike
    honnan van tankotok?
  • Kft.
    na ez már valamivel jobb ötlet holnap kipróbálom
    köszi

azért még más is mondhat ötleteket ha ez nem jó.
  • Kft.
    mi a szösz az a defragmentálás ????
  • Kft.
    ja de itt az a lényeg hogy a másik banda kocsijával üssem el hogy bandaháboru törjön ki.
  • Kft.
    pontosan hogy képzelted ???
  • Kft.
    eddig nem kértem segítséget de most szükséges mert nem tudom megcsinálni a missziót.
    Azt a missziót ami stunton ilandon az utolsó előtti, amikor el kell ütni Kenji-t a parkoló tetején. mindig szétlövik a kocsit és felrobbanok vagy ha kiszálok megtudják hogy én tettem. valaki egy használható tanácsot adhatna.
  • Kft.
    jó neked én még a 3. szigetre sem jutottam el még kell 5 küldetés
  • Ams
    vki rakja fel SG FTP-re a handing.cfg-t! az eredetit!
  • Kft.
    tegnap óta 7 helyett jött előrébb a GTA3 topik és most ez első a legnépszerübb témák közül.
    népszerübb mint a CS meg a foci wb
  • Silent
    pont ezt akartam kérni én is:)))
    meg még kellene a Default.ide is
  • Ams
    vki rakja fel SG FTP-re a handing.cfg-t! az eredetit!
  • The Hedgehog
    Csekkoljátok csak meg eme patchet! www.gta3mods.de

• Lacc
    Mi van?
  • Kft.
    a jo mégis kiprobálom
  • Cobra11
    mi nem kockáztatsz? csinálsz egy lementést a felülírandó fájlokról és kész. semmi kockázat nincs benne. a patch mindössze másfél mega. Úgyhogy sztem semmi kockázat nincs benne.
  • Kft.
    na inkább nem kockáztatok
  • Cobra11
    nem tudom szerintem nem, mert kérni fogja a cd-t, de azért próbáld ki. próba szerencse!
  • Kft.
    lehet hogy hülye kérdés de a cheffzpatch2 a rip verzióhoz is jó ??
  • Cobra11
    a windows xp fixek alatt
  • Cobra11
    de ott van a baloldalt a keretben
  • Ams
    vki. tud mondani 1 átlag fps-t gef 4 ti 4200-on?
  • Kft.
    még 14 küldetést kell teljesítenem a 46-bol, ez nem is rossz 2 napi játszással.
  • Cobra11
    ok. köszi
  • Cobra11
    szerintem ez nekem szólt és köszönöm
  • Kft.
    hova rakja a játék a screeshotokat ??
  • agyhalál
    Nem tudjátok, hogy az audio CD-t milyen progival lehet másolni, eggyelőre csak image file-t akarok belöle csinálni, de se a CloneCD, se a NERO nem boldogul vele.
  • Kft.
    sima Print Screen
  • Cobra11
    senki nem tudja, akkor, hogy a nemhivatalos patch működik e a deviance féle crackelt verzióval?
  • Kft.
    a 2411 es hozzászolásnál van 3 cím mind a három 1-1 sziget térképe azon rajta van a lighthouse
  • Kft.
    a ghost town-os képek

http://www.boomspeed.com/jeffthegamer/index.html
  • Kft.
    mindenki irja hogy 1.1 meg 1.2 GHz-es gépen szaggat a játék. Hát én egy 333-ason játszom 192 MB RAM , 32 MB savage 4. 640x480-ban kicsit szaggat de még éppen játszható. Szóval akinek ennél jobb gépe van az ne szoljon egy szót se :D
  • Blasta
    Srácok!

Ezek a Ghosttown-os képek tuti, hogy a PS2-es verzióból vannak. Látszik, hogy TV fotó az egész. Attól még nincs kizárva, hogy a PC verzióban nincs benne, de én kételkedem!

Ja, mellesleg áll még a garázs megtöltése contest???
    Már csak MR. Whoopie-t kell szállítanom és megvan az összes!!!!!!!
  • Cobra11
    Nem válaszol senki a #2435-re
  • Cobra11
    Ez az új patch, ami gyorsítja a játékot (Cheffz update v2) ez csak a CloneCD verzióval működik vagy működik a Deviance féle crackelt isoval is?
  • Verebes
    Szerintem a gépem nem egy szar gép mert 3x jobb mint a minimal requierments a játékban
  • Mas-Thief
    Nekem nem különösebben szaggat, viszont észrevehető, hogy állandóan dolgozik a vinyóról úgy 2 másodpercenként. Nem tom, hogy a hangokat dolgozza ilyen szorgalmasan befelé (ugye ez a wav-os megoldás elég érdekes), vagy nem tom mit művel, de amikor ezt elkezdi, mindig visszaesik a játék sebessége is, és ez elég zavaró. Főleg kanyarok előtt. Szóval ezt a swappelgetéssel nem lehet valamit kezdeni?
  • versio
    mit rinyász , vegyé uj gépet máris nem szaggat :)
  • Cvd
    Lehet hogy csak az elejével van gond. Ha nem fagyott le a géped, csak fekete képernyőt látsz, akkor nyomj entert vagy shiftet. Nálam ez bevált. Gondolom valami intrót nyomna a feketeség helyett, de így tovább lehet ugratni.
  • Ams
    vki. tud mondani 1 átlag fps-t gef 4 ti 4200-on?
  • UnConnecteD
    imre > nehogymar ennyire lusta legyel