Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Na nem kötekedni akarok, biztos engem is elnyelne egy idõ utána a víz, de nehezen adnám meg magam 5m-es hullámban is 😊
Egyébként ez a végtelen ideig úszni mellúszásban, arról szolt, hogy ha nyugodt az víz és teszem azt el kell úszni egyik helyrõl a másikra. Sokkal több energiát kivesz ha küzdeni kell a hullámokkal.
(és nincs feletted 3m vízoszlop...)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
mert itt is valagba rúgott majdnem titeket Poszeidón.
Mindenesetre tényleg a legfontosabb hogy megnyugodjunk akármennyire is nehéz a pánifélelem miatt.
és természetesen irigy vagyok a korallos búvárkods miatt.én barom anno miért nem mentem el beiratkozni 😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ezen sírtam a röhögéstõl 😄
Egyébként mellúszásban kényelmes tempóban, szerintem akármennyit tudok úszni. Olyan mint a kocogás, ha elég lassú a tempó, akkor azt is végtelenségig lehet csinálni...
Amiket írkáltok, azok alapján nagyon nem sajnálom az összes úszós és búvárkodós tapasztalatomat...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Mire a hullámokkal szembe visszaúsztunk a partra tíz percig vergõdtünk csak annyira elfáradtunk. 😊
Tehát valszeg a semmi közepén én is kb 5 percig bírnám ahogy ezen a honlapon is, aztán "vízestüdõ" lenne a síromra vésve.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eddigi legdurvább vizes élményem balatonban volt, beúsztunk valami idõjárási bólyáig. Ott már félúton befelé éreztem, hogy necces lehet, de csak elmentem a bólyáig a többiekkel. Aztán amikor odaértünk, már nem vállaltam a megkerülését, azonnal visszafordultam. Visszafelé már féloldalasan úsztam, felváltva pihentettem a két oldalam. Fél szemmel meg szájjal víz alatt volt a fejem is, orrom épphogy kilógott. Kiértem és kimásztam, remegett mindenem, kb negyed órán keresztül csak ülni tudtam. Bár akkor halálfélelmem nem volt, fel sem merült bennem, hogy akár meg is fulladhatok (talán azért, mert nem egyedül voltam), de így utólag belegondolva felelõtlenség volt beúsznom addig. Bele se gondolok mi lett volna, ha esetleg út közben elkezd hullámozni a víz. Tükörsima volt a víz, de voltam már hullámos balatonban is... lehet úgy már bajos lett volna a kijutás. Ja és északi part volt természetesen, egy egész magas vízállás mellett, úgyhogy tényleg csak a part mellett voltam már biztonságban.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egyébként pánik. Teljesen korrektül van felépítve ha megnézed. Megijed, lesüllyed. kapálózik, de cipõben nem egyszerû ám úszni, azt leveszi, de begörcsöl a lába, ami az egyik legveszélyesebb ilyenkor. késõbb meg már elfáradnak az emberek és azért merülnek el. amúgy kb 5 percig csapkodtam vele, utána meguntam a görgetést, és az egeremet se akartam teljesen szétbaszni
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mindenki emlékszik olyan tanárra,legalább egy tanította akitõl retteget mindenki.Ez a tanár panaszkodott nekünk,hogy képtelen nevelni a diákokat,megfenyíteni,hogy okosak legyenek és tanuljanak mert nekik nem számít az 1.-es osztályzat elég a szûlõknek ha bejár a gyerek és kapják a segélyeket.
A sulim színvonala rohamosan csökkent az utóbbi idõben is.
Szerintem mostanra már az oktatás színvonala is csökkent mivel ilyen diákokkal nem érdemes foglalkozni.És igen....van akit az út szélén kell hagyni,nem érdemes vele foglalkozni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?