Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hozzá kell tenni, hogy egy lapon volt vagy 80 feladat, és témazárón 5-öt kellett megoldani. És ezekbõl válogatta ki a ZH feladatokat is az egyetemi osztályában... <#zavart1>#zavart1>
A heavy cost. I pay it gladly.
Gyerek hetedikes, megkérdeztem tõle, hogy tudja-e mi az a jobbágy, vagy hogy a mai Magyarországhoz képest mely égtáj felé mely ország található...sírtam, hogy mennyire nem tudja. És nem csak õ ilyen, az egész osztály, és ez egy neves iskola (volt). Hozzáteszem, hogy a többség még így se tanul. Kettes és hármas jegyei vannak. Ez leginkább köszönhetõ a szülõknek a rendszernek, az integrációnak. Bõvebben is kitudnám fejteni de így is sokat pofáztam.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"America it's a country, Canadians and Mexicans are not American, America was discovered by Columbus, America is the land of the free, There is a third world, there is a first world, who is on first, what's on second, I don't know is on third."
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.