Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

bajgunar
<#nezze>
<#eljen>
Igen, már törölték/törlõdött.
Hixer
Megoldják azt is. Kíváncsi vagyok DayZ pl. milyen élmény, amikor tényleg 30 percig gyalogolnod kell egy erdõben valahova...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

tutituti
no ez aztán rettenet lett.
Pedig azt hittem jobb lesz ha már 80' dance

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ezzel a lánnyal nem beszélgetni kell és nem 2 ismeretlenes egyenleteket megoldani😊
Fura Alak
Content not found

Törölt felhasználó
Nekem pld nem hozza be ezt a képet 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lazarus
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

pajti

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

RAZOR27
Mi ebben a nagy szám, ha elittad minden pénzed? <#hehe>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Tikal
you sure? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NandorHUN

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bajgunar
Felrakta a képet, megosztotta, hozzászólt valamihez, stb. Majd a képet törölte. Így a link és a kép megmaradt. De hogy honnan került oda, az nem. Ezért nem mûködik.
Pl ezt, ezt már törölték, de megmaradt, itt a link, a kép, de h hol?
URL-ba rakom, ne legyen nagy.
nearo
profilnál is hol mûködik, hol nem

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

SzirmosSzisza
Tippre nyílt oldalnál mûködik csak, profilnál nem!

bajgunar
Elvileg ha a középsõ számsort kimásolod és beilleszted a facebook.com után, akkor a forrás oldalra ugrik. De ez ennél a képnél nem jön be.
De itt pl: #330842
Ezt a képet:

Tibi atya oldalárol posztolták ide.
<#eljen>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

tutituti
hát talán ha be van hashtag-elve akkor úgy.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Törölt felhasználó
Hogy lehet egy ilyen képet az eredeti Facebook profilba visszakeresni?
Dzsini
Motion sickness or kinetosis, also known as travel sickness is a condition... - utazás közben (is) elõjön (vonaton, autóban olvasás, és ilyesmik)...
Magyarul a "mozgásbetegség" nagyon vacakul hangzik, és valószínûleg többen felismerik magukon, ha szédültek már meg utazás közben 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ozimak
armageddon666
Mert mikor utazásnál jön elõ, akkor ugyanaz az alapja. Nincs összefüggésben a látott és az érzékelt mozgás.

@

Calver
meg minél kisebb a látószög, 65° körül (szélesvásznú monitoron ofc) már a népesség igen nagy százaléka hajlamos szabadon ereszteni a kisvukkokat... milyen kár, hogy a consolitis nevû szörnyûséges járvány hatására igen sok modern videojáték ilyen látószögeket használ.

mondjuk dögöljek meg ha értem, hogy a "motion sickness"-bõl hogy sikerült utazási betegséget csinálni <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

BaliBoy
<#falbav><#nyes>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

NandorHUN

Krinyo
nem mellesleg lehet majd multiplayerben team death match "bas*ásokat" tolni mangákkal 😄

Brienne anyja? 😄

NandorHUN
Játékokat lehet majd pl. rajta játszani, legalábbis eredetileg ezért kezdték el fejleszteni. (Gondolom majd lesz egy PC-s és konzolos csatlakozási lehetõsége + így a játékban is több lehetõség lesz majd). De nemrég ha jól tudom megvette a fejlesztését a facebook, akik játékokon kívül pl. oktatásban is ki akarják majd használni.
chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

<#taps>
Lolwut? Ezt most akkor fejtsd már ki kérlek hogy szerinted hogy függ össze a kettõ dolog! 😊
BenedekFeco
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Voltmár? Enyhe reklám: Szirszar.hu

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Lazarus
extra sensory
neeeeee <#idiota><#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

BenedekFeco

BenedekFeco
A másodikra

Dzsini
Két képernyõ van, ami kicsit más képet mutat, és akkora, hogy nagyjából kitölti a látóteredet, így nincs "képkeret" se, ami kapaszkodót adjon.

Keress rá "Oculus Rift" néven, rengeteg videó, beszámoló, leírás van róla, tetszés szerinti nyelven.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

QuippeR
úgy, hogy a két szemed elé két különbözõ képet vetít.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sippie
De ugyanúgy sík képernyõ van ebben is, akkor hogy lehet 3D-s?
SzirmosSzisza
Letöltési sebességnek sok köze van amúgy a laghoz, de ötletes a reklám 😊