Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Pedig azt hittem jobb lesz ha már 80' dance
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pl ezt, ezt már törölték, de megmaradt, itt a link, a kép, de h hol?
URL-ba rakom, ne legyen nagy.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De itt pl: #330842
Ezt a képet:
Tibi atya oldalárol posztolták ide.
<#eljen>#eljen>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Magyarul a "mozgásbetegség" nagyon vacakul hangzik, és valószínûleg többen felismerik magukon, ha szédültek már meg utazás közben 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
@
mondjuk dögöljek meg ha értem, hogy a "motion sickness"-bõl hogy sikerült utazási betegséget csinálni <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Keress rá "Oculus Rift" néven, rengeteg videó, beszámoló, leírás van róla, tetszés szerinti nyelven.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.