Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajgunar
Ez ott van a négyes mellett Pest-Szolnok között 😊
Misuka963
Netán ruszkik ? 😄

AnarchoiD
Az shopped.....

ez viszont nem :

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Huh emlexem enmeg voltam gombfoci bajnoksagon, de komolyan vette mindenki 😉 meg amikor irtuk be ujsagokbol a basic programokat a commodorokba mega iskolaszamitogepbe, spektrumba , beirtal 2 oldalt aztan karomkodtal hogy nemment mert valahol elirtal vmit...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg valami lovesz egyletben is aminek a nevet is elfelejetttem, de ilyen 2ft-os belyeget kelett az egyesuleti tagkonyvbe ragasztgatnom, az egeszbol csak az ragadt meg ahogy a fegyvermester karomkodott mindig "...hogy a t72 es paszirozna ki beloled a szart!.."
Lodoztunk a 022-eskispuskakkal fekpadrol... azonban nosztalgia ide vagy oda en nemelnek abban a korban ha egy mod van ra (hetfokent nemvolt tvmusor csak radio,ahogy a kartars mondta deligyumolcs csak karacsonykor nagy sorbanalasokkal volt, a boltokban ment a magasrol szaras az ugyfelekre(jee ez most is megy😉), uveges kokakola kuriozum volt...mondjuk a regi jo uveges traubi isteni volt 😉 ). Ez a kor jobb es romlotabb is

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RatBaG
létezik, de az a lényeges, amit majd még utána akasztanak.

Per Aspera Ad Inferi.

Krinyo
Néha még most is gombfocizom. Mindig a magyar csapattal vagyok, próbálok hû lenni a valósághoz, úgyhogy a 32. percben fejben elfáradok, kapok 7 gólt, felborogatom a székeket, az asszonyt meg elpicsázom.

Ez most photoshop vagy ilyen tényleg létezik hogy a kamion ilyen kis konténert szállít?

Carlos
Gombfoci! Josag volt!

Þór vígi þessi rúnar

RAZOR27
a film kivételével ja. Tököm kivolt azzal hogy mindig mehettem elõhívatni a képeket arany áron aztán még várni is rá állandóan ^^

#220993: Az a vadállat centrifugálás 😄 epik

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

JSbyMSI8800
Ugyanolyan mosógépünk van 😄 csak fehérben, és még mindig megy, pedig nem volt vízlágyító meg miegymás.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Frequency
Kockás 😄 Gyûjtöttem <#wink>

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
Legrosszabb esetben nem kell 2 nap múlva átmenni újra a tescoban, legjobb esetben ünnep alatt is lesz mit enni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

a.carkey
De ez nem volt 90 elõtt, vagy igen?

Olyan demokratikus hülyeség a dolog.

Ok, a szocializmusban banánért álltunk sorba, ha kellett, ha nem, mert NEM VOLT MÁS "déli gyümölcs", és ritkán volt, bár 80 után sûrûbben, de ilyen négy napos ünnepek elõtt tényleg úgy megõrülnek egyesek (sokan), mintha csütörtökön bezárna és hétfõ éjfélig nem nyitna ki még az éjjel-nappali bolt sem, nemhogy egy szupermarket.

Nekik ajánlom ezt a filmet! 😄

A medve nem játék.

Törölt felhasználó
Én is arra asszociáltam, hogy az emberek pánikszerûen bevásárolnak, mert úristen 4 napig nem lesz mit enni. De a szombat ugyan olyan szombat lesz, mint máskor... Sõt a vasárnap is 😄
Törölt felhasználó
Jaja, a bizonyos busz Martintelep és a belváros között jár 😊
benőmenő
Májusfázáskor hajnalban benéztünk egy éjjel-nappaliba.
Ott mesélte az eladó srác, hogy zsákkal hordták a 8 kenyereket meg a rúd párizsikat, pedig ma is nyitva vannak 😄
Nagyon furcsák az emberek.
Törölt felhasználó
*van
Törölt felhasználó
Csak az Én Facebookomon dömping?!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Te dolgozol ott, biztos így van.

A medve nem játék.

a.carkey
Ha én hülye vagyok, te kb. ez a kategória.

A medve nem játék.

csak sajnos te hülye vagy, és próbálsz okoskodni..

az éjjelnappali tesco-k minden éjjel így néznek ki..

Szabi
egyéb kategóriába egy mai képem 😄

"Nulla tenaci invia est via"

a.carkey
Szerintem meg csak hülyék az emberek. Azt hallják, hogy négynapos ünnep, és egy véget nem érõ zombiapokalipszisre asszociálnak, amikor ki kell rabolni a boltot, mert különben nem lesz kaja, és majd szépen, jól, éhen halnak. 😊

A medve nem játék.

Éppen ezért szedik be a "frissárút"!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Sopron Tesco, 2014. április 30. záráskor.
(Csupán két nap, mire kinyit.) 😄

A medve nem játék.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ozimak
Igen azt hiszem, helybéli azt írta 😊
chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

a.carkey
Ez melyik ország? Lehet tudni?

A medve nem játék.

a.carkey
Búza tér, Miskolc?

A medve nem játék.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pajti

vérpocok
"nagyon jók a pogramok" xd

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

extra sensory
alig ismerni rá

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Dynamic
Lazarus
the show goes on
Synchronous
Nekem az tetszik benne hogy mikor szédelegve feláll még milyen fáradhatatlanul próbál nundzsakuzni. <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

<#vigyor>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Fresh Duke
Egy ilyet bármikor visszazavarnék a gyapotföldre. <#gonosz1>

A heavy cost. I pay it gladly.

tudom hogy a harcmûvészet neked témába vág... de remélem nála jobb vagy <#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Fresh Duke
Idõsebb a zinternetnél is.

A heavy cost. I pay it gladly.