Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez viszont nem :
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lodoztunk a 022-eskispuskakkal fekpadrol... azonban nosztalgia ide vagy oda en nemelnek abban a korban ha egy mod van ra (hetfokent nemvolt tvmusor csak radio,ahogy a kartars mondta deligyumolcs csak karacsonykor nagy sorbanalasokkal volt, a boltokban ment a magasrol szaras az ugyfelekre(jee ez most is megy😉), uveges kokakola kuriozum volt...mondjuk a regi jo uveges traubi isteni volt 😉 ). Ez a kor jobb es romlotabb is
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
#220993: Az a vadállat centrifugálás 😄 epik
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olyan demokratikus hülyeség a dolog.
Ok, a szocializmusban banánért álltunk sorba, ha kellett, ha nem, mert NEM VOLT MÁS "déli gyümölcs", és ritkán volt, bár 80 után sûrûbben, de ilyen négy napos ünnepek elõtt tényleg úgy megõrülnek egyesek (sokan), mintha csütörtökön bezárna és hétfõ éjfélig nem nyitna ki még az éjjel-nappali bolt sem, nemhogy egy szupermarket.
Nekik ajánlom ezt a filmet! 😄
A medve nem játék.
Ott mesélte az eladó srác, hogy zsákkal hordták a 8 kenyereket meg a rúd párizsikat, pedig ma is nyitva vannak 😄
Nagyon furcsák az emberek.

A medve nem játék.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
A heavy cost. I pay it gladly.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

(Csupán két nap, mire kinyit.) 😄