Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
IMax vetítéstõl én is jól elszédültem, valószínûleg az Oculust se bírnám hosszabb távon, nincs hova képernyõn kívülre nézni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak lehet, hogy az agyad nem fogja rendesen kezelni, hogy mozgást látsz, de nem érzel, ezért hányingered lesz tõle.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ÉS ha tényleg le tudják csokkenteni a laggot akkor már láttam rá kisérletet, hogy akár a valoságban a tankok személyzete is használhatja és igy nemcsak a periszkopból látja az utat hanem a külsõ kamerákon keresztül szinte akadálytalanul körbenézhet .

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy eléggé érdekesre sikeredett sorozat!
Egy eléggé érdekesre sikeredett sorozat!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Bizonyára vidám dolog volt összefirkálni ezt a plakátot. Talán viccesnek tartottad, hogy ezzel bemostál egyet a „hülye berlini FDP-nek”.
Csakhogy rosszul tudod: ezt a plakátot nem az FDP berlini központja, hanem a rajta szereplõ jelölt fizeti, a saját pénzébõl. Ez a plakát például legalább 5 euróba kerül.
A jelöltünk nem egy fizetett állásért kampányol, hanem egy önkéntes, tiszteletbeli munkáért, mert szeretné lendíteni egyet városunk, Mainz sorsán.
Arról nem is beszélve, mennyire mocskos munkája van azoknak az önkénteseinknek, akik szabadidejükben felragasztják, majd a választást követõen eltávolítják ezeket a plakátokat.
Lábbal tiportad az õ munkájukat is.
Örülnénk, ha elgondolkodnál azon, amit írtunk. Köszönjük a figyelmedet!"
A medve nem játék.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A medve nem játék.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB