Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mások meg az Alligátorteknõsöket dobálják a Biatorbányi patakba.. nemhiszem hogy arabok azokse..
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
joghurt nelkul csak az amatorok es nagyon hulyek esznek csiposet/eroset
http://gaborszantai.co.uk/
Persze amíg van a környéken elég joghurt, addig elég bátor vagyok szinte bármit kipróbálni, volt már rá példa, hogy nepáli stílusú étteremben (direkt a csípõsebb étlapról választottam) megálltam egy idõre az étkezés közepén izzadni, könnyezni, nyáladzani, orrfolyni, és egy pár perccel késõbb vettem elõször tudatosan levegõt 😊 Legalább akikkel voltam jót röhögtek rajtam 😊
(a fájdalom hatására elönti a szervezetet védekezésképpen az endorfin, és a boldogságroham sokakban függõséget alakít ki)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://gaborszantai.co.uk/
Igazából, én azt szûrtem le, hogy õ nem nagyon szerez be semmit, azt eszi, amit a feliratkozók küldenek.
Csípõs témához:
Igen az erõs pista tényleg nem durva, de nem is bánom. Nekem már az üveges reszelt tormától is folyik a könnyem, amikor évente egyszer húsvétkor veszünk 😄
Meg tavaly nagyinak olyan paprika palántákat adtak, hogy volt köztük jópár, ami sima sárga paprikának nézett ki, de jobban csípett, mint az a hosszú vékony zöld paprika, amit direkt csípõsnek vetett.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sokszor a sarki kisboltban is meg van fehéredve a csoki.

Regards,
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jelenleg a sokkal könnyebb klónozást se tudják megoldani rendesen emlõsökön.
Esetleg kis medvét...
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Tök egyet értek a csajjal, kellemesen csípõs. Sajnos amúgy most már másképp hat az erõs pista. Amolyan... kétszer csípõs! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Aranyos videó, tetszett! <#nevetes1>#nevetes1>
+1 <#eljen>#eljen>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Köszi! 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ja és elõzõekre reagálva, én is azt vártam, hogy taknya-nyála egybefolyik az erõspistától, de nem, kemény a kiscsaj 😄
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ötletes. Egyszerû, mégis ötletes. Tetszik ahogy a csaj igazából nem köpi ki egyiket se ha nem ízlik neki, inkább kicsit fanyarog, és elmondja róla a véleményét. Ezt magyarul is megcsinálhatná valaki a különbözõ országokban, jó kis útikönyv 😊
amúgy vicces, hogy egy kettõ szóval megszenved, de a Grillázst szinte tökéletesen kiejtette 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...