Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps>
Bokafix2
<#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Alligátorteknõs. Pff... Nem valami kreatívak. Akkor már inkább néhány aligátort vagy krokit raknának valamelyik magyarországi tóba. Az lenne az érdekes meglepetés néhány úszónak. 😄
Én is ezt mondom. Már a 80-as években meglepõdve láttam hogy NEMarab sztárok feketepárducokat tartanak lakásban...

Mások meg az Alligátorteknõsöket dobálják a Biatorbányi patakba.. nemhiszem hogy arabok azokse..
NandorHUN
Szerintem ennél még a tigris is olcsóbb <#idiota>
Dzsini
Hát, ha te 3 jalapeñoba belepusztulsz, akkor mindegy 😊 Ez egy ugyanolyan képezhetõ dolog, mint bármi más.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bakkerman
tehát ha bevágok 3 szál jalapeno paprikát,és már az életemért küzdök,endorfin termelõdik,és geciboldog leszek arra az 5 percre,amíg még nem egy zsákban végzem? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bokafix2
Azt hittem durvább lesz a hatása. Egy másik vidiben a gyerek a földön fetrengett... azt hiszem az habanero volt.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Törölt felhasználó
Nagyon csípõs kajának Én se látom az értelmét, mert nem érzed a kaja ízét, nem tudod élvezni. Arra koncentrálsz, hogy ki folyjon a szemed. Viszont az utóbbi idõben Én is rákaptam a csípõsre, de csak a mértékkel csípõsnek látom értelmét. Ahol még érzed az ízeket.
30k dollárért? 😄 kösz nem

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

The Protector
Amúgy szerintem is,mondjuk amiatt mondom mert én semmit nem bírok ki.Nekem már a nagyon lightosan csípõs chips is elviselhetetlen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
szerintem csípõset alapból a nagyon hülyék esznek...
😄
SötétBarom
EZT mindenképpen kóstolja meg mindenki, aki szereti a csípõset 😉))

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

The Protector
Már ott meggyõzött a termék,hogy Habanero paprikából van.A másik atom brutál a Naga Jolokia.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A Culinarisban sokfélét lehet kapni, nálunk több éve ez van és rendszeres fogyasztással is megvan még a fele.
<#eljen>
joghurt nelkul csak az amatorok es nagyon hulyek esznek csiposet/eroset

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
A(z ecetes) torma csípõsségét és a csípõs savanyúságokat én nagyon szeretem, és sokkal jobban is bírom, mint a tisztán orrbavágós natúr csípõset (mint a húspácok, sültek, szószok és ilyesmik).

Persze amíg van a környéken elég joghurt, addig elég bátor vagyok szinte bármit kipróbálni, volt már rá példa, hogy nepáli stílusú étteremben (direkt a csípõsebb étlapról választottam) megálltam egy idõre az étkezés közepén izzadni, könnyezni, nyáladzani, orrfolyni, és egy pár perccel késõbb vettem elõször tudatosan levegõt 😊 Legalább akikkel voltam jót röhögtek rajtam 😊

(a fájdalom hatására elönti a szervezetet védekezésképpen az endorfin, és a boldogságroham sokakban függõséget alakít ki)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Eros Pista soha nem volt eros, inkabb csak sos.

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
Blair Mega Death szósz van itthon, egy nagyobb adag gulyást 2-3 csepp kellemesen krákogóssá tesz, félmillió Scoville már nem a viccesen belenyalok kategória 😊 (az Erõs Pista 1000 körül van)

benőmenő
<#nemtudom>
Igazából, én azt szûrtem le, hogy õ nem nagyon szerez be semmit, azt eszi, amit a feliratkozók küldenek.

Csípõs témához:
Igen az erõs pista tényleg nem durva, de nem is bánom. Nekem már az üveges reszelt tormától is folyik a könnyem, amikor évente egyszer húsvétkor veszünk 😄
Meg tavaly nagyinak olyan paprika palántákat adtak, hogy volt köztük jópár, ami sima sárga paprikának nézett ki, de jobban csípett, mint az a hosszú vékony zöld paprika, amit direkt csípõsnek vetett.
AnarchoiD
eros pista gyenge, egy idoben egy 50minutes nevu helyrol renelgettem egy agyverzes nevu pizzat, azis eros pistaval volt megkenve (az volt az alap) es arra jottek a csiposebb feltetek

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

egyelõre be kell érned egy Asherával 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Törölt felhasználó
Nem hallgattam végig a vidit, mert hosszú volt, csak átpörgettem. Csak azt nem értem, hogy miért nem az anyaországból próbál meg cuccokat beszerezni? Bár ahogy az itteni magyarokat ismerem, ha találna is valakit, csak akkor küldené el, ha ki is fizetné a csaj elõre és ott is legalább a dupláját kérné el, ha nem többet 😊
benőmenő
Mondta, hogy egy amerikában élõ magyar küldte az ottani magyar boltból, vagy vmi ilyesmi. És azt küldte még utána Japánba.
Sokszor a sarki kisboltban is meg van fehéredve a csoki.

Dzsini
Használat elõtt felrázandó - in style 😊

skinnyman

Regards,

Sir Quno Jedi
dzsöpen messzie van ám

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Törölt felhasználó
Csak nekem tûnik úgy, hogy mindent, amit kapott postán, az olyan, mintha ezer éves lenne? A csokik be vannak már fehéredve, a dianás cukorban, már kikristályosodott a töltelék, stb 😊 Vagy sokára érkezett meg vagy sokat ült rajta, mire megcsinálta a videót 😊
NandorHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jelenleg nem képes, nem tudják pontosan hol vannak a gének még akkor sem ha azt igen, hogy melyik növekedési faktorokat kéne "leállítani". Géneket könnyebb hozzátenni egy élõlényhez, mint csak speciálisakat amik "nem kellenek" kivenni, mert a kül. endonukleázok nem csak azt hasítják hanem minden mást is. Annó könnyebb nagyobbra növeszteni, mint elérni hogy kicsi maradjon.
Jelenleg a sokkal könnyebb klónozást se tudják megoldani rendesen emlõsökön.
Azon filóztam hogy vajon a modern tudomány nem lenne-e képes olyan génmódosított nagymacskákat elõállítani, amik nem nõnek nagyobbra mint a te videódon, vagy az alábbi videón látható macsek:

Esetleg kis medvét...

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

RatBaG
ja

Per Aspera Ad Inferi.

Metalmilitiakid
kajakra két videóból senki nem küldött neki egy túró rudit ? 😄 Vagy az túl gyorsan romlik hogy kijusson ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Broafka
nem akarok nagyzolni, de mindenki így reagál az erõs pistára? Egyszer az osztálytársaim gondolták, hogy megszívatnak, hogy meg kellett ennem egy szelet kenyeret megkenve erõs pistával. Volt csalódás, amikor kértem még.
Tök egyet értek a csajjal, kellemesen csípõs. Sajnos amúgy most már másképp hat az erõs pista. Amolyan... kétszer csípõs! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

bajgunar
Hát még ha erõs is lenne az az erõs pista. Olyan sós mint a bûn. Ahogy a kiscsaj is mondja.
Aranyos videó, tetszett! <#nevetes1>
+1 <#eljen>
szomferi
meg a grillázsnál, ott mikor elroppant, kicsit befosott, hogy lehet a saját foga volt az 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ams
Ez egy NAGYON aranyos videó volt. 😊 Érdekes volt az erõs pistát cracker-re kenve enni. Kicsit semleges volt mindennel, tán a kapucíner ízlett a legjobban neki. 😊
Köszi! 😊

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Törölt felhasználó
Nagyon tuti! 😊
vegicsek
Ami nekem elõször nagyon megtetszett az a hangja, aranyos, de mégis megnyugtató 😊
Ja és elõzõekre reagálva, én is azt vártam, hogy taknya-nyála egybefolyik az erõspistától, de nem, kemény a kiscsaj 😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Broafka
ez marha jó. nagyon tetszik.
Ötletes. Egyszerû, mégis ötletes. Tetszik ahogy a csaj igazából nem köpi ki egyiket se ha nem ízlik neki, inkább kicsit fanyarog, és elmondja róla a véleményét. Ezt magyarul is megcsinálhatná valaki a különbözõ országokban, jó kis útikönyv 😊
amúgy vicces, hogy egy kettõ szóval megszenved, de a Grillázst szinte tökéletesen kiejtette 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sippie
és ezen hol látszik, hogy hol lehet kapni? 😄
RAZOR27
Falun az összes ilyen régi vágású édesség kapható, random coop meg reál meg istentudja milyen kisboltokba, gondolom városban se lehet nagy ritkaság.

egy régebbi

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"