Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi. Fantasztikus karrier, tönkrebaszta a családját (anyja tutira ebbe halt bele), kárt okozott mindenkinek akit ért (nekünk is) és ezután DÖGÖLJEK meg ha sajnáltam. Nem, nem sajnáltam.
Aki látta a Requiem egy álomért c. filmet (én a moziba is hajlandó voltam elmenni és fizetni érte) és még mindig pozitívan gondolkodik a drogosokról és a drogról, az ELMEBETEG!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a designer drogok meg elég új, kialakulásuk annak köszönhetõ, hogy a "természetes" drogok tiltottak...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kukás: elviszi a szemetemet és akármennyire "lenézett" munka, csinálja, mert pénzre van szüksége (ahelyett hogy drogokba/alkoholba folytaná bánatát)
drogos: félmeztelenül õrjöng a blahán, a keményebbje kirabol hogy hozzájusson az adagjához, nem beszámítható, és semmi haszna nincs, ráadásul nem igaz hogy nem fizetsz ha nem kér segítséget - a rendõr/mentõ aki kivonul hozzá, nem ingyen dolgozik.
én meg még nem láttam dizájnerdrogokat szívó õsemberekrõl barlangrajzot, de mutass egyet és hiszek neked - és anélkül hogy belemennénk a természetes-szintetikus témába, tõlem aztán bármit szívhatott a homo sapiens az egyedfejlõdés során, azt nem azért tette mert "törzsi buli" volt a tábortûz körül, hanem mert a kultúrájukhoz, de inkább a vallásukhoz hozzátartozott.
random hint: Bob Marley nem isten, sosem volt és sosem lesz, mielõtt valaki felhozná a "füves kultúrát".
- Vagy nincs ilyen tapasztalatod.
- Vagy te is tolod a szart.
- Vagy nem vagy képes a dolog súlyát felfogni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
panaszkodni azért mert valaki tesz magával valamit, ami neked nem tetszik, mert egyrészt nem tudod mi az, másrészt meg egy olyan jelenséggel nem tudsz mit kezdeni a xxi. században ami végig kísérte az emberiséget születése óta, az minimum vicces, de inkább szomorú. az meg hogy még hangot is adsz neki, hogy ennyire képtelen vagy a négyzeteden kívül létezni, meg meglepõ kinyilatkoztatás.
sósav rossz példa, mert nem okoz az döntéshozatali képességedben változást, nem okoz függõséget, és nettó sérülés okozása miatt nyomod magadba, nem valamilyen egyébként külsõleg nem ismert feszültséget (ismét, korlátolt seggség ez alapján ítélni) próbálsz levezetni.
a gyengeség meg nem létezõ fogalom, mert nem abszolút skálán méred, egyénfüggõ, semmilyen szinten sem összehasonlítható két ember akaratereje
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Az aki úgy beszív valami szartól (az új "dizájner" drogoknál legtöbször az elõállító sem tudja milyen a hatása!), ráadásul 2 féle szart keverve szed be... Épp eszû ember az ilyet nem sajnálja. Aki hülye haljon meg, így mûködik az evolúció.
"Kábítószer-túladagolás miatt vesztette életét F. Tamás a Blaha Lujza téren – tudta meg rendõrségi forrásból a hvg.hu. A fiatalember – értesüléseink szerint – négy éve fogyasztott drogot. Május 21-én Évi és Zene fantázianevû partidrogok keverékétõl lett rosszul és vesztette életét." (Forrás)
Hagy hulljon a férgese

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
http://index.hu/belfold/2014/05/21/felmeztelenul_orjongott_a_blahan_majd_meghalt/
"Bazilikánál egy férfi, cserépdarabokkal sérüléseket okozott magának egy kávézó teraszán, majd a fenekében turkált mélyen"
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
ಥ_ಥ
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!