Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Én értelek, de sokszor nem elég a család, mert ahogy mondod nem nevelik rendesen a gyereket, ezért kell a sulis megelõzés IS.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jeffjohnson
Az a baj, hogy te nem akarod érteni, amit mondtam...
Pont arról van szó, hogy a család nem neveli õket rendesen, semmi köze ennek ahhoz, hogy 1 vagy két szülõ neveli. Ezért is írtam, hogy a családban kell rendet rakni. Csak te szerintem el sem olvastad...

Jabar
te most mi mellett pedálozol?
A köznyelvben (helytelenül) kialakult értelmezés vagy a valós jelentés mellett?
Pont a te általad linkelt oldalon van leírva hogy nem ugyan az a kettõ. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Tikal
bár pontosabb lenne a "minden bogár rovar" szerû hasonlat, de ennyire már ne menjünk bele a témába, a hétköznapi nyelvben egyenlõ a kettõ 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
LOL, te tényleg nem érted, pedig csak el kellett volna olvasnod 😄

alkohol, cigi, fû hernyó stb = kábítószer=drog ( így alakult a köznyelvben, ennyi )

és nem pedig "Kávé, cigi, alkohol tudtommal kábítószer, nem pedig drog"

vagy pedig "fordítva, ezek drogok, a kábszer a hernyó, kokó, stb..."

Tehát nincs különbség a két fogalom között 😊

szomferi
csak neked:

kábítószer (fõnév)

1. Testre és tudatra ható szer; fõleg az érzékszerveket és az öntudatot tompító készítmény (például ópium, kokain, hasis), amely rövid kellemes érzést, majd tartós károsodásokat okoz.

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Tikal
hahaha

Sir Quno Jedi
Jól elvagy magadban? Senki nem állított olyasmit, amivel vitázol, ezt magadnak találod ki.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Egyébként itt jön be a wii, meg a kinect, mivel a lányok imádnak ugrabugrálni és így megtehetik kockulás közben is. Pl. olyan körbepörgõforgórúgásokat levágott múltkor is, hogy csak néztem. Nemhiába jár karatézni, õ lesz a new csákknorrisz (csak állszakáll kell neki).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RatBaG
elmegyek ebédelni, mire visszaérek 50 új komment. drogos-flame, fuckyeahh!

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
OMG, tényleg sötétség van.. hogy beszélgessünk valamirõl mikor még az alap fogalmakkal sincsenek tisztában egyesek 😊

akkor neked is egy kis olvasnivaló

plu604
te már csak tudod. 😊 nem a levegõbõl beszélek, hanem tapasztalatból és a környezetemben élõk tapasztalatából. valamint olvasd el még egyszer amit írtam - tudom hogy nem MINDEN drog okoz függõséget.

Tikal
Innen látom hogy fingod sincs 😊 Ha minden füves tovább lépne akkor minden második ember az utcán fetrengene 😊 Csak azért mert berúgsz hétvégén még nem leszel hernyós junkie két hónap múlva....

Az USA-ban jelenleg 50% körüli a fû legalizálásának támogatottsága... szerinted ez a sok ember mind tovább lépett? 😄

szomferi
fordítva, ezek drogok, a kábszer a hernyó, kokó, stb...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sippie
vagy lula, meg leisure suit larry

😄
Tikal
Vagy a Dark Souls ahol türelmet lehet tanulni 😊

Sir Quno Jedi
Nem a szaros spangli a téma, annál a legtöbb gyógyszer is durvább és az legális. Ámde kiváló alkalom, hogy ha az nem ártott meg neked, tovább kísérletezz. Onnan meg jön az általam ajánlott film... Konyec filma!

Tikal
Ki mondta hogy nem? De te most mit nem értesz? Csak azért mert van apád meg anyád, attól még lehetnek segg hülyék akik nem foglalkoznak veled, nem kell állami gondozottnak lenned ahhoz, hogy elhanyagoljanak. ezért mondom, hogy nem csak az általad említett két véglet van, a tökéletes család és az állami nevelés.

Sir Quno Jedi
Há nem COD-ot kell vele tolni, hanem olyasmit, amibõl tanul is. Bezonyám. Pl. mint a honfoglaló volt stb.

Tikal
fingod sincs 😊

Lehet mértéket tartani, tudom mert tapasztalom, meg látom a környezetemen. Vagy neked minden haverod full alkoholista vagy pedig soha életében nem ivott? 😄 Ugye nem. Tehát akkor mégis csak lehet mértéket tartani és berúgni hétvégente, vagy elszívni egy spanglit hétvégente....

Jeffjohnson
Attól mert valaki egyedül neveli a gyerekét még lehet jó anya/apa akárki.

Tikal
hátde agressziv lesz a sok játéktól, mer a COD 😄

plu604
Ez így jól is hangzik, a gond csak az hogy szinte képtelenség a mértéktartás, mert pont ez a drognak a lényege: függõség. Mindegy hogy kávéról beszélünk, cigirõl, fûrõl vagy heroinról, mind-mind - bocsánat, a nagy része, tudom hogy akadnak kivételek, de a fû nem az, mielõtt ezzel jönne valaki - függõséget okoz, és meg van baszva (bocsánat) a mértéktartás.

Sir Quno Jedi
Még mindig jobb, ha gép és játékfüggõ, mer abba nehezebb belehalni és kevésbé üt el embereket bedrogozva, bealkoholizálva az utcán. Nomeg lopni is kevésbé fog, mer nem ér rá esténként, mivel raid van WoW-ba.

El lehet amúgy találni a jó arányt a sport, mozgás és a kockulás között. Keresztlányomnál is ezen kísérletezünk. 😄

Tikal
játszá... 😊

Sir Quno Jedi
Kéne ezeknek a mai fiataloknak valami program. Tudomisén dugjá inkább, ne drogozz, ilyesmi.

Tikal
Hogy néz ki mi? Elmondom: nulla prevenció van. elég csak megnézni mennyi pénzt költ erre az állam: szinte semmit. És akkor most nézzük meg mennyit basz el az üldözésre és börtönökre meg új TEK-es autókra...

Nem csak normális család létezik és állami gondozottak. Azért a kettõ között van átmenet 😊

Törölt felhasználó
Mint minden más a drog is mértékkel fogyasztva csak jó lehet. De hangsúlyoznám a mértéket! Attól hogy valaki alkalmanként a szórakozás ezen fajtáját választja, nem jelenti azt hogy egy hulladék. Inkább azok, akik semmit nem tudnak megállni, mint pld a kávé, cigi, alkohol. Ha most ezektõl függ, ugyan olyan gusztustalan élõlény. Egy dohányos vagy kávéfüggõn ugyan olyan negatív hatások jönnek ki csak lassabban mint az alkoholistán és a drogoson. Mondjuk kávéba tudtommal nem halt bele senki, de szerintem azzal is túl lehet lõni magad, hosszú távon meg tudjuk hogy nem egészséges a kávé sem.
Szóval egy szó mint száz. Mindent ki lehet próbálni ésszerû keretek között és mértékkel.
Jeffjohnson
Persze, állami gondozottaknál más a helyzet de én akkor is azt mondom, hogy kemény törvényekkel elõbb a családban kellene rendet teremteni, hogy ha csinált egy gyereket, akkor azért igenis felelõsséggel tartozik. Könnyebb út az, hogy majd az iskola megoldja mert egyszerûbb az, hogy x mennyiségû pénzt adunk y iskolának mintsem rendet tenni a családokban. Ettõl függetlenül persze mind2-re szükség van csak nem olyan súlyozásban, ahogy ez ma kinéz.

Tikal
azért van sötétség a fejekben 😄

plu604
neeeem, a kábítószerek illegálisak

Tikal

Tikal
ez igaz, nem az iskolák dolga, de nem mindenkinõ fel "normális" családban, õket is tájékoztatni kell valahol, ez pedig az iskola lehetne

vagy látták, hogy hót szarul lesz xy növénytõl a csóka és fostak tõle mint a villámtól 😊
Jeffjohnson
Kávé, cigi, alkohol tudtommal kábítószer, nem pedig drog de majd jön a lámpás, aztán kijavít ha tévedtem.

nearo
<#eljen>
én se tudom honnan veszik ezt, hogy az õsemberek ilyen önmegtartóztatók voltak... sokkal inkább el tudom képzelni az általad felvázolt szitut, mint azt, hogy minden évben egyszer kaptak egy fél körömnyi szart, és egész évben elvoltak vele, és meg sem próbáltak hozzájutni a következõ spirituális utazásig

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Fura Alak
A kávétól az emberek jó része hasmenést kap.

A cigi mindenféle rákot (fõleg tüdõrákot) okoz.

Az alkohol a legdurvább legális tudatmódosító szer. Öli az agysejteket, tropára vágja a májat, és ettõl is válhat az emberbõl õrjöngõ lófaszjóska.

Jeffjohnson
Az egész nevelés kérdése, ami a családban kezdõdik. Nade, ha a mai fiatalok ilyenek akkor mit várunk majd el az õ gyerekeiktõl.
Nekünk nem volt drog prevenció az iskolában mégsem lettem drogos, mert otthon megkaptam a megfelelõ nevelést. Nem az iskolák dolga elsõsorban, hogy "normális" embert neveljen.

Tikal
azt nem tudom, de a drogozás egyidõs a civilizációkkal, akárcsak a szex házasság vallás politika 😊

Szex, házasság, vallás, politika - minden tönkretesz

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
drog: kávé, cigi, alkohol.... kokain, heroin, marihuana stb 😊

csak hogy tudjuk mirõl beszélünk.

Szerinted mindig volt egy sámán kéznél? Pacipéniszt, azt.
Elment gyûjtögetni, megkóstolta, látott tõle szivárványszínû Pancho arenat és megmutatta a haveroknak, hogy ettõl a cucctól tágasabb a barlang és érteni fogjak hogy what the fox says.
Aztán ha többet ettek vagy nem pont olyat, amit a társuk ajánlott, kõbaltaval agyonvagták egymást és akkor azt mondta a sámán, vagy aki kiment helyszínelni, hogy megszállta a rezsidémon.
Történet vége. A drog fogyasztáshoz nem liberálisnak kell lenni, hanem hülyének.

Sir Quno Jedi
Há én is ezt ugatom, hogy elõször az agyuk kéne hogy kinõjön, tájékozódniuk kéne (és tájékoztatni õket RENDESEN) és ha nem hülyék, TALÁN kevésbé csinálnak f@szságot.

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

plu604
#331904 és #331902
látom nem ment át, tisztában vagyok vele hogy gombát meg ayahuascát meg mittudomén még miket toltak.
#331905 : pontosan.

Tikal
Miért, most az egész lakosság? Nem. A fiatalok miért? Mert tiltott. Ha tiltott akkor az menõ. Ismereteiket honnan szerzik? Egymástól. Nem jobb lenne ha az iskolában világositanák fel õket? De.

De ilyen nincs, ehelyett beviszik õket az õrsre mert találtak náluk egy szál joint-ot. Okos.

na ezt kellene mutogatni az iskolákban, hogy a drog az rossz... 😄
bardocz
Azt a filmet kéne mutogatni az iskolákban a sok kis gyökérnek, nem az amerikai drogprevenciós faszságokat, amiben tabletta formájában fogyasztják a marihuánát, és meghalnak tõle.
Sir Quno Jedi
Ja, a sámán és nem az egész k@rva lakosság. Fõleg nem az idióta, felelõtlen, tapasztalatlan fiatalok.

Voltak akkor is gombák, amit ettek a látomások, jóslás miatt. Es az sem zárult le minden esetben vidáman, mert ki kellett próbálni melyiknek milyen hatása lesz.