Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
am. az a krokodilos videó durván 90+ korhatáros :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Na, az sg addiktológus team megtartotta a délutáni megbeszélését? :Ð

dave9004
ezek k.rvajók 😄
Ams
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mind egy helyrõl aggregálunk. 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

NandorHUN

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ams

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sippie
south parkos poén, gagyi...
😄
Calver
belsõ poén

lenti keresõbe: #325085 aztán lentrõl felfelé olvasod ha teljes képet akarsz

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt

NiceBoys
Na ilyet sem láttam még xD Tuti megveszem, gyorsabban megy vele a munka😄D

Kandurex
wut?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

QuippeR
de jó, hogy komolyan vetted.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BenedekFeco
"Én két éve, egy botra ragasztott boxkesztyûvel boxolok. Nem felvágásból mondom ám. Csak hogy tudjátok. Mikor elõször látták hogy csinálom, kinevettek a barátaim. Gondolkodtam is rajta hogy felhagyok vele. De erõs maradtam, és kitartottam mellette. Meg is lett az eredménye egy idõ után."

Kandurex
...ahogy a végén a vállára hatja a fejét...epic 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BenedekFeco
117 új hozzászólás

RatBaG
ez mi 😄DDD

Per Aspera Ad Inferi.

qtab986

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Sir Quno Jedi
A drogoknak különösen nagy problémája, hogy nehézkes õket kimutatni, ha valaki a hatásuk alatt áll pl. Míg az alkoholra viszonylag 1xû módszerek vannak, a sok száz féle kábszert szinte lehetetlen biztosan kimutatni és meghatározni, hogy azok szintje a vérben stb, az milyen fokú önkontroll stb. vesztést okoz.

Ennek tudatában, aki legalizál bármiféle drogot, az azt éri el, hogy egy szép napon az õ családját is kinyírhatja egy benyomott buszsofõr stb.

Nem tudják a rendõrök ellenõrizni a drogosokat menet közben 1xûen. Míg az alkoholra zéró tolerancia van és jól kordában tartható ezáltal a közutakon, addig ezekkel nem lehet mit tenni egyelõre. Túl sokba is kerülne.

Ha pl. egy darukezelõ betép és kinyír pár száz embert és okoz sokcsilliós kárt, akkor ki a felelõs?! Most rengeteg munkakör van amit enyhén illuminált állapotban SEM lehet betölteni. És komoly ellenõrzések vannak. Ha mindenki könnyen és legálisan jut droghoz, annak beláthatatlan következményei vannak.

Ugyanígy ha a drog könnyen hozzáférhetõ, akkor a fiatalok is óhatatlanul 1xûbben jutnak hozzá. Ennek is beláthatatlan a hosszú távú hatása.

Külföldön azt tervezik már, hogy az autókba gyárilag kötelezõen lesz alkoholszonda és nem lehet õket illuminált állapotban elindítani. És a drogokkal mi lesz?!?!?

Messzire vezet, ha egy arra a legkevésbé sem felkészült lakosságot elkezdünk ellátni szabadon hozzáférhetõ drogokkal. Az orvosilag felírt drog az megint más tészta, ugyanis ahhoz elõször is ORVOS kell, aki fel tudja mérni a beteg állapotát és mentális helyzetét.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Törölt felhasználó
Ja, írtam is hogy ,ezért szokták õket lassan leszoktatni. De a lényeg, hogy oxigént hogy hasonlítasz össze egy droggal? Oxigénrõl soha a büdös életben nem tudsz "leszokni"
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Igen, egy egy példa. És igen, a többség függõ típus. Mondjuk szerintem ez valami genetikai defekt ami szépen lassan elterjedt az öröklõdéssel. De a lényeg, hogy aki tudja hogy függõ, minek próbál ki olyan dolgokat, amik köztudottan függõséget okoznak? Ez tényleg az az eset mikor valaki azzal játszik, hogy egy kötélen mászik át a szakadék felett. Vagy átmegy a teszten vagy belehal. De ha már ezzel másnak problémát is okoz, akkor ja, megbukott az evolúciós rostán. Ez van, nem kell sajnálni, mert megérdemli...
tigeroo
egy alkoholfüggõ esetében az elvonás halálos is lehet, mivel fizikai függõség alakul ki. a delirium tremens sem játék, fájdalomként éli meg az egészet
Törölt felhasználó
Hát ez szerintem hülyeség. Ha ráfüggsz a drogra, és le kell szállnod róla, nem halsz bele... Jó igen, ha nem lassan szállsz le a cuccról, akkor lehetséges, de még akkor se biztos. Oxigénrõl megnézném hogy szoknál le 😊
plu604
Félre vagy te tájékoztatva, a designer drogokat is üldözik, talán még jobban is mint a füvet. Csak pont azért hívják designer drognak, mert mire törvénybe iktatják hogy ezt a molekulaszerkezetû anyagot innentõl üldözzük, addigra egy icipicit változtatnak rajta, és máris nem érvényes rá a törvény. És ennek elég hosszú átfutási ideje van.

SzirmosSzisza
Sokaknak igen, ez a függõség lényege 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Törölt felhasználó
Ahha, szóval a kávé vagy drog vagy bármi elengedhetetlen az életben maradáshoz, mint az oxigén? Grat....
plu604
Ez te vagy, egy példa. Meg vagyok én, még egy példa, akinek kávé nélkül nehezebben megy a felébredés, és nikotinfüggõ is vagyok, de más szerencsére nincs. A nagy átlagra viszont igaz amit lentebb írtam.

#331967 Foggalmam sincs mit szeretnél mondani, fogalmazd át légyszi, mert nem értem. A zene a szerek mutációja? Meg hogy jönnek ide az azték véráldozatok?

Sir Quno Jedi
Ezt ha nem hallottam ezerszer már, akkor egyszer sem. Szajkózzátok csak. Akkor mégis mi a megoldás szerintetek? Kíváncsi vagyok rá (bár azt is hallottam már ezerszer, csupa-csupa sületlenség).

Azonban még egyszer elmondom, nem a spangli volt a fõ téma.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

QuippeR
és mondjuk az oxigén? azt nem fogyasztasz rendszeresen?

(ez is volt olyan értelmes hozzászólás, mint a többi.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Törölt felhasználó
Érdekes, nekem megy. Kávét egyáltalán nem iszok. piálni heti vagy inkább havi rendszerességgel. Cigi akkor ha iszok. Drogokat meg megint idõszakonként tolok. És nem függök rá semmire... Aki meg tudja, hogy nem tud ellenállni semminek és már kávé vagy cigifüggõ, minek próbálja ki a drogot? Sok ember van, akinek nincsenek függõségei, vagy legalábbis nem károsak. Nekem a sport a függõségem. Ha heti 3 edzésem nincs meg, depressziós vagyok nap közben. De ennyi, nincs más.
Bob Marley nem isten, csak minden zene amit hallasz ezeknek a szereknek valamilyen mutációja, és javaslom pl az azték kultúra újboli felkeresését, ha azt hiszed, hogy ez egy új dolog, szerinted miért követeltek véráldozatokat? mert a sámán néha gombázgatott? nem...

végülis csak nyugat-európa, usa és dél-amerika halad abba az irányba, hogy kicsit újragondolja a középkori eszméket, de igen, aki füves az továbblép, és aki továbblép, az rögtön cserepet dugdos a seggébe. már bocs, de ez a gondolatmenet nettó hülyeség, és a történelem folyamán is csak pár rövidebb ideig tartó intervallum alatt létezett ez a mentalitás.

(megsugom, az egyetlen egy dolog, amiert az altalad minden teren mindennel osszemosott designer drogok el tudnak terjedni, az pont ez a mentalitas, uldozzuk azt, ami kiprobalt, tesztelt, veszelytelen, hatha a kotyvasztott szarok jok lesznek. nem veletlenul nem talalod meg ezeket a szarokat a liberalisabb orszagokban)

Jeffjohnson
Szerintem arányaiban a rendes neveltetést kapott gyerekek között kevesebb a kábítószerfüggõ. Rendes neveltetés alatt nem azt értem, hogy anyagilag megadtak mindent a gyereknek, hanem, hogy lelkileg és szellemileg megkapta a "szükséges" nevelést. Ismétlem arányaiban mert ugye mindenki ismer kivételt...

nearo
háhá... hogyan készülnek az óriásgumimacik? (gifesek megint szeretni fognak minket^^)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ams

Bokafix2
ehe... nincs az a vicces kép amire ennyi komment érkezne <#eplus2>

de most van egy kis dolgom <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

sz4bolcs
Fontos a nevelés, de nem ennyire hangsúlyos a másodlagos szocializációs közeggel szemben, mint ahogy a hozzászólásodban állítod. A szenvedélybetegség sokkal kevésbé válogatós.

otisz111
97 új üzenet<#eljen><#nyes>

flame <#guluszem1><#violent><#banplz>
passatgt
a sok hozzászólás láttan azt hittem, hogy valaki berakott egy nagyon vicces képet vagy videót

Tikal
csak ugye az egyik tulajdonképpen nem létezik, vagyis a prevenció 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jeffjohnson
"Ettõl függetlenül persze mind2-re szükség van..." Ezt mondtam én is.

Szegény cicuskák. <#szomoru1>
Jeffjohnson
<#eljen>