Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[azért legyen 18+!)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
1:40-tõl, szívatják õket rendesen..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Meg ide a két év sorkatonaságot ha rendeznek privát koncerteket, és így néz ki a barakk.
Am tök jogos mind a tábla mind a katonaság
Nem véletlenül :-)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Engem az érdekelne, hogy jött ki nekik az az összeg pont...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni