Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉS ha a csaj küzdõ sportol a pali nem, a csaj akár meg is ölhetné. De végülis õ csak egy nõ, az meg egy nagy erõs férfi... Na ez a feminizmus agymosásának eredménye...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ez a szivatás...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"(Igazából nem akarok okoskodni... biztos õ jobban átlátta, lehet nem tudott volna elbújni... )"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"I came out into the open to draw fire so my squad could get to safety.""

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
/off

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Nem vagyok expert de, szerintem ez rohadtul ostoba döntés volt. Hõsi kitüntetésre hajazott, vagy mi?
(Igazából nem akarok okoskodni... biztos õ jobban átlátta, lehet nem tudott volna elbújni... )
Csak azt mondom: teljesen logikus hogy fedezék nélkül egy helyben maradsz ha lõnek rád.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.