Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#lama>#lama>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Young and wild and free, én így élek... Nem a pénz számít, hanem hogy sok legen belőle.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Flame nélkülem?...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
the world is mine
the world is mine
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szerintem amíg nem okoz valami fizikai függõséget, tehát elég az akaraterõ a dolog abbahagyásához nincs gond. Azon túl a dunába lõhetitek õket kthxby
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

the world is mine
nagykép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ON: Drogok, drogok, drogok
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
...
A heavy cost. I pay it gladly.
#332210: azzal tisztelnélek meg, hogy nem hagyom magam belehajszolni, hogy komolyan akarjak beszélgetni, vitázni egyéni tapasztalatokról, társadalmi hasznosságról ésatöbbi. 😛
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás