Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyugdíjas horgászokat rühelem.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Érted, emberek vagyunk, mások vagyunk, van akinek jó úgy, miért ítéled el? A dohányos, a notórius gyorshajtó, szabályszegõ, idegbeteg, nyugtatókon élõ is pénzébe fog kerülni az államnak, ezért elítélni bárkit?
MINDENKI tehetne még valamit hozzá az életéhez, senki nem tökéletes..
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elég sok lisztet kéne bekanalazni, hogy bódulatot okozzon szvsz 😄
Lehetne pl. HaHe!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez egy különleges fórum, még sosem láttam élõben kövér utálókat, azoknak ilyen transzparenseik is vannak?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://gaborszantai.co.uk/
Elõbb lesz transzi, szakállasnõ, nekropedofil, hernyós, ferdeszemû, zöld, sorozatgyilkos, mexikói marslakó az amerikai elnök, mint potrohos digidagi! Evvan... Éjjen... Köszönjük meg 21.század!
http://gaborszantai.co.uk/
Az még nincs bebizonyítva, hogy ezek az anyagok el is jutnak a központi idegrendszerbe, de számomra meglepõ volt, hogy egyáltalán ilyen hatású résztermékekre bomlanak ezek a kajában mindennap megtalálható fehérjék.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Amúgy ez egy régi hagyomány, ebayen és máshol már voltak sokan ilyenek - néha felvetõdik, hogy egy kis ingyenreklámért tulajdonképpen mit lehet bevállalni...
további mókás lakáshirdetések a blogon
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Am Én is kockának olvastam 😊
A kövérek többnyire csak maguknak ártanak, ill. hamarabb patkolnak el. Ami eü-t rájuk kell költeni azt visszahozzák a temérdek fogyókúrás csodaszerre kiszórt pénzükkel, amikor a megváltozom dicsak rájuk jön.
Tisztában vagyok vele, hogy egy részük nem tehet róla, mert olyan betegsége van, de ez nem a többség, akik szimplán saját döntésük következményeit szenvedik, mint akik bármi hülyeségre rászoknak.

S az, hogy a Spetsnaz-t is belekeverik, az meg külön szégyen!
Igen, ott is van "szivatás", de azt te nem fogod megnézni ilyen szar kis vicc felvételen, fõleg nem így.
Elvégre szigorlatoztam biokémiából, anatómiából, élettanból, belgyógyászatból pszichiátriából, pszichológiából, egészségnevelésbõl, több mint egy tucat közeli-távoli ismerõsöm került közelebbi kapcsolatba a fû/ex/gomba/kokainnal, ezeknek egy része a rendõrséggel is. Meg hát láttam én már nem egy dühöngõ kábszerest, fejbe lõtt embertõl a fekvõkocsin a faszát verõ transzi/homó hómlesszen át már sok mindent, de hát ugye most jól meg van mindenkinek mondva, hogy ne szóljon bele abba, amit nem ismer. 😄
OSZT valljuk be én nem vagyok jártas az ázsiai lányokkal kapcsolatban, pedig szeretnék fejlõdni, már el is kezdtem hallgatni a "Greedy Black Hole"-t, bár õk Tajvaniak... Az számít? Õk meg kínaiak:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
There I fixed it.