Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Chris Christie-ért oda vannak a republikánus szavazók és a párt is. Valószínüleg õ lesz 2016 Mitt Romney-ja. Emellett büszkén dagadt.

trident
Az alapvetõ felismerés, hogy a lelki békémhez az elfogadás az elsõ lépés.

A nyugdíjas horgászokat rühelem.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jazzy
Így van, akinek nincs diplomája, 300 nettó feletti melója, 2 gyereke megállítani a népességcsökkenést, 150 feletti iqja, kisportolt teste, az nem ember!

Érted, emberek vagyunk, mások vagyunk, van akinek jó úgy, miért ítéled el? A dohányos, a notórius gyorshajtó, szabályszegõ, idegbeteg, nyugtatókon élõ is pénzébe fog kerülni az államnak, ezért elítélni bárkit?

MINDENKI tehetne még valamit hozzá az életéhez, senki nem tökéletes..
bardocz
Nehogymár még a repülõn is külön székük legyen. Egyik nap felszállt a buszra egy nagyon kövér nõ, megijedtem, hogy leül mellém, de szerencsére csak bkk ellenõr volt. Végállomásig nyomott volna az ablakra.
SzirmosSzisza
A legtöbb képviselõ pedig eléggé dagi 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RAZOR27
na jólvan -fav

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sir Quno Jedi
Vagy inkább dupla jegyet kell venniük a repülõn? Pedig nincs dupla széles székük érte? Ilyesmire gondolsz?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ne legyél hülye. A törpe azé szerepel, mer azokat is mindenki rühelli, kiröhögi (lásd. Game of Thrones), vagy csak tart tõlük (esetleg szánja õket). Nem azért mert tudnának tenni ellene bármit is szegények. DE még így, hogy a törpék igen komoly ellenérzést váltanak ki az emberekbõl, még így is elõbb szavaznának egy törpe elnökre, mint egy hájgépre. PEDIG a lakosság túlnyomó része hájas és nem törpe. 😄 Szal. egy dagi jobban tudná õket képviselni, mint a törpe, akikbõl naaagyon kevés van ott is. Igazi amerikai értékrend vazze!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bardocz
Már így is külön ülõhely van nekik a buszon.
bardocz
Nekem meg csak viszketõ kiütések lesznek a seggemen a gluténtõl 😞
benőmenő
Gondolom nem mindegy, hogy a receptorokat ért inger mekkora.
Elég sok lisztet kéne bekanalazni, hogy bódulatot okozzon szvsz 😄
Sir Quno Jedi
Jaja, kéne mosmá valami kövérjogvédelmi szervezet, vagy mi, me mindenkit védenek, csak a kurva hájas cocákat nem!

Lehetne pl. HaHe!

Tikal
ez most komoly? van ilyen alkotmánybírósági állásfoglalás itthon? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

theone91
Igen, mert ha a törpe venné a fáradságot, hogy mondjuk néha megpróbáljon egy kicsit mozogni és megpróbáljon kicsivel tudatosabban étkezni, akkor szépen lassan 180 centi magas lesz, nemde?

Tikal
igen, ugyanaz, mint a drogosokat utálóknak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ezért volt balfaszság az Alkotmánybíróság állásfoglalása, hogy nincsen olyan, hogy bódulathoz való jog. Persze, mint ahogy egyetlen más érzethez és fiziológiás állapothoz való jog sincs lefektetve, mert alapvetõen senki nem olyan agyhalott, hogy ilyesmit jogilag szabályozni akarna. Viszont van az a pénz, amiért az ember hülyeséget beszél...

jazzy
Mint kiderült a fél fórum utál, nem is vagy ember! 😞

Ez egy különleges fórum, még sosem láttam élõben kövér utálókat, azoknak ilyen transzparenseik is vannak?
Sir Quno Jedi
Szerintem kispályás vagy azzal a lepkepehelypapírsúllyal vaze. 😄

Sir Quno Jedi
Bocsánat, a törpét és az állatkínzót kihagytam az elnöki ismérvekbõl. Meaculpa. 😄

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mondjuk most pont olyan embernek valaszolsz, aki valoszinuleg tulsulyosabb volt, mint te barmikor is (135kg), csakhogy az elhizas miatt a sokan megszivtak a csaladomban (halal, cukorbetegseg, amputacio), hogy atgondoljam a helyzetet es valtoztassak rajta.

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Ezé mondom, a kövérek ellen nemzeti összefogás ébred azonnal, ösztönösen mindenkiben. Durvább, mint a Ku-Klux-Klan vaze...

Elõbb lesz transzi, szakállasnõ, nekropedofil, hernyós, ferdeszemû, zöld, sorozatgyilkos, mexikói marslakó az amerikai elnök, mint potrohos digidagi! Evvan... Éjjen... Köszönjük meg 21.század!

Nem tudom, hogy bármikor is egyetértettem-e veled, de mostantól legalább egyszer elõfordult.

http://gaborszantai.co.uk/

Hixer
A kaja is egyfajta függõség. Izgi plusz infó, hogy a lisztben található glutén és a tejben található alfa-kazein fehérjék a gyomorban olyan elemekre bomlanak, amelyek opioid receptorokon (morfin, heroin, stb. receptorain) fejtenek ki hatást. Cikk

Az még nincs bebizonyítva, hogy ezek az anyagok el is jutnak a központi idegrendszerbe, de számomra meglepõ volt, hogy egyáltalán ilyen hatású résztermékekre bomlanak ezek a kajában mindennap megtalálható fehérjék.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Legújabb, egy éves kb. A szélvédõre szivárvány meg kettõ. Milyen hulladék oldalról linkelgeted ezeket ide?
Dzsini
a legújabb hõs 2012-bõl 😊

Amúgy ez egy régi hagyomány, ebayen és máshol már voltak sokan ilyenek - néha felvetõdik, hogy egy kis ingyenreklámért tulajdonképpen mit lehet bevállalni...

további mókás lakáshirdetések a blogon

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pedobear
Az internet legújabb magyar hõse meglepõ módon a Vaterán lett népszerû. Az eladó egy használt mikrohullámú sütõt kínált eladásra. De sikerült olyan rosszul lefotóznia a terméket, hogy a mikró ajtó tükrözõdésében látszott, hogy a testes fotós egyetlen fecskében és klumpában fényképezett.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

PrasCo
Nem úgy megy az!

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

FalseHeLL
Utálom még mindig a pónikat... :@ Ne flémelj Dzini! 😄

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Dzsini
uncsi már, hogy ki utál kit...

Én utálom a dagadt embereket. Szerintem mindenkinek legyen annyi igénye, hogy ne legyen dagadt. És kurva sok pénz az államnak a dagadt, mert kb. a betegségek 90%-nak okozója a dagadtság és a rossz táplálkozás. Szóval ne mondjátok hogy nincs teher az államon általuk. Nõvérem dietetikus tudna nektek mesélni. Kórházban lévõk 90%-a túlsúlyos (keményen).
benőmenő
Sry, én olvastam rosszul.
SzirmosSzisza
Nekem eddig semmi bajom nem volt a kövérekkel, de mióta 1 hete nem tudsz leszállni a témáról, kezdenek ellenszenvesek lenni. Kérlek a koreai ariakról ne vitatkozz, mert Õket is meg fogom utálni 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Törölt felhasználó
Áthozod a flémemet ide is? 😊 Én már nem is nyilatkozok :/
Am Én is kockának olvastam 😊
Sir Quno Jedi
"kocákra" az kOCa, nem kOCKa!

benőmenő
A hájas és a kocka nem feltétlen függ össze.
A kövérek többnyire csak maguknak ártanak, ill. hamarabb patkolnak el. Ami eü-t rájuk kell költeni azt visszahozzák a temérdek fogyókúrás csodaszerre kiszórt pénzükkel, amikor a megváltozom dicsak rájuk jön.
Tisztában vagyok vele, hogy egy részük nem tehet róla, mert olyan betegsége van, de ez nem a többség, akik szimplán saját döntésük következményeit szenvedik, mint akik bármi hülyeségre rászoknak.

Sir Quno Jedi
Huhh, akkor neked van egy tapasztalatod a legaljával, az szép! Esetleg a legmostméglegszemetebb nyomorultakkal is volt tapasztalatod? Tudod, akik a társadalom kitaszítottja és a civilizáció peremén vergõdnek! Itt most a kövérekre gondolok!?!? A hájasokra tudod! A kocákra! Azok rosszabbak, mint a transzik, meg drogosok együttvéve...

SzirmosSzisza
imgúrt cseréld ki mellbimbora

ScarY MAN
Cicás kép?

...

Lófasz ez nem szivatás. Pár öregebb katona (vagy ink. nagyranõtt ovis..) csinálja a csikágót a kopaszokkal. Ilyen mindig is volt a seregben, még nálunk is. Ez nem brutális, inkább szánalmasan szar. Ennyi.

S az, hogy a Spetsnaz-t is belekeverik, az meg külön szégyen!
Igen, ott is van "szivatás", de azt te nem fogod megnézni ilyen szar kis vicc felvételen, fõleg nem így.
trident
Én...én tegnap este akartam beírni, hogy Ams hiányában most én tennék egy ázsiai lány képet... De elbizonytalanodtam... 😄

Elvégre szigorlatoztam biokémiából, anatómiából, élettanból, belgyógyászatból pszichiátriából, pszichológiából, egészségnevelésbõl, több mint egy tucat közeli-távoli ismerõsöm került közelebbi kapcsolatba a fû/ex/gomba/kokainnal, ezeknek egy része a rendõrséggel is. Meg hát láttam én már nem egy dühöngõ kábszerest, fejbe lõtt embertõl a fekvõkocsin a faszát verõ transzi/homó hómlesszen át már sok mindent, de hát ugye most jól meg van mindenkinek mondva, hogy ne szóljon bele abba, amit nem ismer. 😄

OSZT valljuk be én nem vagyok jártas az ázsiai lányokkal kapcsolatban, pedig szeretnék fejlõdni, már el is kezdtem hallgatni a "Greedy Black Hole"-t, bár õk Tajvaniak... Az számít? Õk meg kínaiak:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hundredeyes
ezért most be is téptem... 😄

PrasCo
benőmenő
"Én csak azt tartom nevetségesnek, hogy némelyik drognak a pontos nevét sem, nemhogy a hatásmechanizmusát ismernék és úgy..." ...tolják/szúrják/szívják az idióták.
There I fixed it.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

theone91