Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hundredeyes
Sziasztok. Szoktam szívni, néha ecstasyzni is, van barátnõm, munkahelyem is. Ami pedig a munkában akadályozni tud az nem szer, hanem valami saját probléma az életedben. A hülyék szoktak ítélkezni olyan dolgokról, amiket nem ismernek. 😊

trident
Volt már, hogy bizony mennyi adót fizetnének be, ha legalizálnák? Meg hogy visszaszorulna az illegális kereskedelem? <#gonosz1>

Cáfolhatatlan bizonyítékom és elpusztíthatatlan érvelésem a következõ:
(ez olyan erejû, hogy theone sem tud belekötni, bármennyire is akar)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

sz4bolcs
1 percnél a srác nagyon veszélyesnek tûnik 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sir Quno Jedi
Má megen a nyûves drogosok a téma? Ja bocs, mármint a jóravaló pöfékelõ, szurizgató stb. minta állampolgárok?!? Szégyellem is már néha magamat, hogy semmivel sem lövöm magamat... 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Krinyo
Nincs belõve, valószínû kokain vagy valami pörgetõs anyag, ezért tud értelmesen válaszolni.

Frequency

Törölt felhasználó
Érdekesen hatnak egyébként a dorogok. Teljesen értelmesen válaszol. Ha nem számítanánk az arckifejezését és hogy elõtte legyújtott pár autót, nem mondanád meg hogy be van lõve. Egy piással már teljesen más lenne a helyzet. Annak pluszba szaga is lenne, egyensúlyproblémája és nem is tudna értelmes válaszokat adni.
Tikal
😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sz4bolcs
bazz xDDDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Frequency

Tikal
nagyon nehéz különválasztani, mikor valaki halálbüntetést szórna már egy füvesre is 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

vegicsek

(Hozzáteszem sokat lendítene az aktuális dolgon, ha külön használtátok bizonyos fogalmakat. Kábítószer fogyasztó, Kábítószer függõ, Lecsúszott függõ.

Úgy ahogy külön lehet kezelni az alkalmi alkoholfogyasztót, az öreg bácsit aki minden nap elszopogat 4-5 fröccsöt, és a saját ürülékében fekvõ alkeszt. )

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Törölt felhasználó
Ja köszi, azt ismertem már 😊
vegicsek
Az eredeti angol paródiát szinkronizálták alá, azt megnézheted itt

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Törölt felhasználó
Szartam végigvárni a végét. Bocsi a hülye kérdésért...
Törölt felhasználó
Ez valami filmbõl van kivágva? Vagy szinkron színészek ehhez a videóhoz énekeltek alá???
vegicsek

Ezt sem úsztuk meg magyar verzió nélkül 😊

RatBaG
bocs, nem akarok zavarni...

Per Aspera Ad Inferi.

repvez
Nálam egy kutya a hernyos az alkesz és egyéb csöves munkanélküli, az utóbiakból azért akad pár a mezei korházakban is.
marmint, nem neked, hanem a te hozzaszolasodra reagalvan

btw, hidd el, a hernyosok nem elnek tul sokaig, pont rossz pelda

nekem is meglepo, ertem en hogy ez egy informatikai forum volt valamikor regen, de itt ulnek az emberek, nezik a neonfaszu plussnyulakat 4chanrol, itt az internet elott, ahol barmit meg lehetne tudni, de ehelyett meg ilyen egy az egyben kdnp-s szovegeket nyognek ki magukbol, wow

Tikal
ahova egy lecsuszott hernyost visznek, nyugodj meg, nem ugyanaz a hely ahova te mész, szóval nem tart fel senkit, és mint írtam, talán nézz utána a számuknak, meg annak is hogy mennyi alkoholista van ma az országban, mennyi dohányos, és ez mennyi pénzbe kerül az államnak.

repvez
SAját tapasztalat.VAgy Te már láttál réti négereket és egyéb lecsúszott egyént elhajtani a korházból, hogy nem kezelik oket , sõt elöbb beviszik öket ,mert "rászoruló", mig Te várd ki az idõpontodat és ha normális vagy gyorsabb ellátást szeretnél akkor privátba lehet menni.
Tikal
azt gondolnád, hogy a fiatalok ma tájékozottabbak, de egy némelyik ember olyanokat állít itt amit a 70 éves nagyanyám gondolhat a témárol 😄

Tikal
ezt a hulyeséget honnan szoptad?😊)

lol, aki azt mondja hogy mindenki aki drogozik az lop csal nem dolgozik es haszontalan resze a tarsadalomnak, az olyan szinten nincs tisztaban a mai tarsadalommal, hogy az valami egeszen elkepeszto : D azert ez eleg ijeszto, tudnam ajanlani hogy nezzenek mar korbe...

Frequency

pajti

repvez
A legbosszantób az egész drogos , alkeszos és dohányos dologban, hogy aki nem él semmilyen ilyen szerrel és fizeti a TB-t az is kénytelen elmenni privátba pénzért elmenni dokihoz, ha azt akarja, hogy meggyógyitsák, mert a TB-s rendszerben hónapokat kéne várnia a viszgálatokra és még a szükséges gyógyszereket sem kapja meg kedvezménnyel , hiába fizeti az Eü adót.
Bezzeg aki nem dolgozik és nem fizet semmit ,de saját akaratából szét drogozza magát az még talán elõbb megkapja ingyen az ellátást is az én pénzemen.
pajti

plu604
Zárjuk rövidre a témát; Tikal te tolj amit akarsz, csak ne akarj minket meggyõzni róla hogy a drogosok/hippik/füvesek/akármik jó emberek/hasznosak/mittudomén, és mi se fogunk tovább próbálkozni azzal hogy meggyõzzünk téged ennek ellenkezõjérõl, és éljünk békében egymás mellett és anyázzunk a 15 megás gifeken meg az ázsiai lányokon 😄
Ams, kisegítenél légyszi? 😄

Törölt felhasználó
Témába vág és legalább nem flém...
Már vagy egy évtizede haladunk mögötte. De végülis panaszra nem lehet ok 😄
RiCSi1234

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Megint 30 új üzenet, és csak a hülyeségre..

GTA V (*.*)

Tikal
látod mire válaszoltam? #332151

nagyon kevés azoknak az embereknek a száma akikrõl te beszélsz... alkoholisták, dohányosok száma lényegesen nagyobb..

és akik tényleg nem fogyasztanak? 😞 😄
Frequency
Drogosokról ment a téma,nem azokról akik néha elszívnak egy füves cigit.Egy drogos a legritkább esetben húz le 12 órát a melóhelyén hogy megszerezze a napi "betevõt",ellenben lop,csal.Gondold át újra az eszmefuttatásod,ki kerül többe az államnak.

theone91
Csípem a nagy fûellenes egyéneket, akik úgy tesznek mintha nem fogyasztanának alkoholt, koffeint, dohánytermékeket. Hipokriták.

Tikal
Én se neked, és az a sok füves is csak azért kerül neked pénzbe mert százezrekbe kerül egy eljárás ( vizelet vétel, vérvétel, bírósági eljárás stb ) Aztán ha peches az illetõ akkor kap 1 évet vagy 2-t, vagy felfüggesztettet... ez ám a megoldás egy füves cigire 😊

Szóval a kérdés: szerinted az aki elszív hétvégente vagy munka után egy joint-ot az mind munkanélküli? 😊

Mikor mar nem tudja finanszirozni es leszokas cimen beveszi valahova magat hogy kapjon nyugtatokat stb. Es ezt eljatsza par havonta ezaltal huzza a rendszert raadasul nem olcso gyogyszerekrol beszelunk plusz etetik futenek ra. A dohanyost a tudorak gyorsan elviszi foleg ha fiatal ugy terjed benne mint a futotuz az alkeszeknel ha beadja a maja a kulcsot annak is gyorsan vege van plusz oket ha talpra alitod akkor sokaig nem latod oket ujra. Nem ugy a drogosokat.

the world is mine

majd fogsz<#boxer>
Frequency
40 és dohányzom,és még egy filléredbe sem kerültem.

Tikal
LOL, hány éves vagy?

SzirmosSzisza
Én is, és nem dohányzom, akkor visszakaphatom azt amit a dohányosokra költenek?😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Elvileg a dohány árába már bele van építve a dohányosokra költött eüpénz. Nem mintha itt bármit is arra költenének amire való lenne, de elvileg benne van 😊
Frequency
A dohányosok dolgoznak,r-go fizetik a tb-t.

Tikal
Többe kerül szerinted mint az a több mint fél millió alkoholista az országban, plusz a dohányosok? 😊

Ami többe kerül az tudod mi? Az üldözés. Az többe kerül mindennél, ráadásul értelmetlen is.

Lazarus
Ezt kifejthetnéd bõvebben. Tegyük fel hogy egy programozó bejár napi 8 órát legürizik, hétvégente pedig ekizik és füvezik ha úgy tartja kedve, kinek kerül ez sokba? Pont ugyan annyiba kerül a munkáltatónak mint az összes többi alkalmazott