378943
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#7642 :D:D:D -
#7641 Abszolút neked adok igazat...
Ranger már máshol is bizonyította, ogy csak a pofája nagy hozzáértés nulla. -
#7640 -
cyrus #7639 oké...akkor back to vicces képek ! ;) -
#7638 :) Az Arbeite nagy betüvel kezdődik... -
#7637 Akkor a die Großmutter mostmár die Grossmutter? Nagybetűsben meg vettem, hogy SZ helyett SS. (Valami neonáci találta ki? ) -
#7636 A "Tanuljunk nemetul irni" cimu rovatunkat hallo....lattak :) -
#7635 ja es kämpfen utan vesszö es az Arbeite nem nagy a :-)
de lassan azert összehozod :-) -
#7634 Mar jobb, de inkabb masold be ezt a karaktert, ha nincs a billentyüzeteden: ä
ha nem akarod, akkor a "kämpfen" szot igy ird: "kaempfen"
Ez a tavirati forma es igy helyes, ha nem tudsz ä-t irni. -
#7633 Nem kötekedtem, csak kurvara tud idegesiteni, ha valaki kiir valamit, ugy probalva elkülönülni a többitöl es azt tök helytelenül teszi es meg neki all feljebb!
Egyszerüen csak szoltam, hogy hibas a mondatod.
Legyünk mar annyira igenyesek, hogy ha valamit a szemelyisegünk meghatarozasara irunk, ami mindenhol megjelenik a forumon, legalabb tudjuk, hogy mit irtunk!
Ha meg nem tudsz nemetül es olyan jo vagy angolbol meg franciabol, akkor miert nem azon a nyelven irsz ki valamit? -
#7632 Izé! nah igy yo? -
#7631 Ja, ha esetleg nehezseget okozna a "motto" szo, mivel külföldi eredetü, akkor elmagyarazom:
motto = jelmondat
-
#7630 Nem én kezdtem a kötekedést! -
#7629 Szinvonalad kb. a beka segge alatt van öcsem :-)
Igen, nagypofaskodom a nemettel, mert megtehetem.
En legalabb nem vagyok olyan hülye, olyat irok mottonak, amihez semmi közöm :-)
Egyebkent helyesen pedig igy irjak: "Hunnenkoenig ist EIN Arschloch" !!!!
CSOCSO:
A "ß" nehany eve a nyelvtanreform ota valtozott. Elvileg ma mar nem szabadna hasznalni.
Amire en gondoltam az 50-60-as evekkel az a "SZ" hasznalata nagybetüs irasokban az "ß" helyettre ertendö! -
#7628 ez ki?
tán a Ghostrider? -
#7627 bla bla bla -
#7626 ha nem tudsz németül, akkor ne írj azon a nyelven. de úgy látom, magyarul sem tudsz, jó lenne azt is befejezni.
tipikus BUTA vagy. tompa. ha elmagyarázták, hogy nincs igazad, személyeskedsz. Talán nem a tied volt az a trabi? -
#7625 Amúgy meg ha unatkozol nem azzal kéne töltened az időd hogy másokkkal kötekedj itt NAGYPOFÁJUSKODSZ hogy te mindent tudsz a német nyelvről meg hogy milyen okos vagy DE SENKIT NEM ÉRDEKEL! -
#7624 Most nézeges az aláírásomat... amúgy meg honnan kéne tudnom NYELVMESTER kém hogy azt úgy irják mikort angol-fraciás vagyok.... -
#7623 Ehhez csak ennyi a hozzáfűzni valóm! -
#7622 -
pasquale #7621 -
pasquale #7620 elcsesztem várjatok -
greco #7619 Nem tudom ismeritek-e,de ha nem mindenféleképpen nézzétek
meg mert k*va jó!Ez egy német targoncás oktatófilm de tele van (durva) poénokkal.Szóval kötelező
LETÖLTÉS(90Mb) -
pasquale #7618 -
#7617 ß... hat nemtom.. 60 as 70 es evek??? tok cool:) 90 es evek elejen meg siman ß el tanitottak mindent a nemet oran!!:) -
#7616 lál :))))))))))))
aszittem ufo :))))
-
#7615 Gyengebbek kedveert:
gengszter = gangster (angol eredetü)
Nevelöje "der", mivel a gangster az himnemü.
Na most ha en egy kis gengszter vagyok, akkor az helyesen "Ich bin ein kleiner Gangster"
Mivel a klein (kicsi) himnemben lett ragozva, igy kapott egy "er"-t a vegere.
A "eine kleine" az nönemü es a Gangster az nem lehet az valamint a "gengszter"-t gondolom nem kell magyarazni, hogy miert nem helyes :-)
Bar a "sz" az NYOMTATOTT NAGYBETÜS irasban az "ß"-t helyettesitheti, de ez kb az 50-60-as evek ota nincs hasznalatban, helyette a "SS" a hivatalos. -
#7614 Ennel mar csak az volt nagyobb fasz, aki kifenyezte a trabantjara, hogy "Ich bin eine kleine gengszter"
Kajakra igy szo szerint es meg leallt velem vitatkozni, hogy az helyes, mert a fönöke mondta, hogy azt ugy kell irni es az pedig 2 evet dolgozott nemetben, szoval biztos jobban tudja, mint en, aki 16 eve el ausztriaban :-) -
#7613 Bazeg, latod mekkora balfasz vagy?
Az egy mondat: "So, wie wir kämpfen, arbeite du für den sieg"
Es azt jelenti, hogy "Ahogyan mi harcolunk, ugy dolgozz te a gyözelemert"
Namost te csak a mondat masodik felet vetted, ami annyit tesz ebben az ertelemben, hogy "Te dolgozz a gyözelemert"
Ami azert egy kicsit mast jelent.
Es az a vesszö az nem a magyaros pontok elhuzasa az ü-n, hanem az U betü regies irasa es meg veletlenül sem "ú", mivel olyan nincs is a nemetben.
Szoval jol latszik, mekkora balfek vagy, hogy egy nacionalista szöveget teszel a magadeva es meg azt sem tudod, hogy miröl van szo!
Na ennyit erröl.... -
#7612 Nem! Ez nem fake, valoban letezik ez az auto, a régi Guiness rekordok könyvében is bennevan! -
#7611 Így megfelel? -
#7610 és? -
cyrus #7609 az dú ! -
#7608 nesze bazmeg!!
-
#7607 akkor magyarázd csak el, hogy mit jelent az, hogy: dü -
#7606 bocs ha volt már
-
#7605 Nem haraxom! de helyesen van irva!... -
#7604 Ranger, ne haragudj, de az alairasod mi a tököm akar lenni?
Mert, hogy nem ertelmes mondat, az is biztos.
Ha mar nemet szlogent hasznalsz, legalabb vedd a faradtsagot, hogy helyesen irod le amit akarsz.
:-) -
nahát!