378943

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • cement
    :D:D:D
  • I.C.ram
    Abszolút neked adok igazat...

Ranger már máshol is bizonyította, ogy csak a pofája nagy hozzáértés nulla.
  • Asperot
  • cyrus #7639
    oké...akkor back to vicces képek ! ;)
  • ranGer2
    :) Az Arbeite nagy betüvel kezdődik...
  • RelakSfromhome
    Akkor a die Großmutter mostmár die Grossmutter? Nagybetűsben meg vettem, hogy SZ helyett SS. (Valami neonáci találta ki? )
  • Mighty
    A "Tanuljunk nemetul irni" cimu rovatunkat hallo....lattak :)
  • Hunnenkoenig
    ja es kämpfen utan vesszö es az Arbeite nem nagy a :-)

de lassan azert összehozod :-)
  • Hunnenkoenig
    Mar jobb, de inkabb masold be ezt a karaktert, ha nincs a billentyüzeteden: ä

ha nem akarod, akkor a "kämpfen" szot igy ird: "kaempfen"

Ez a tavirati forma es igy helyes, ha nem tudsz ä-t irni.
  • Hunnenkoenig
    Nem kötekedtem, csak kurvara tud idegesiteni, ha valaki kiir valamit, ugy probalva elkülönülni a többitöl es azt tök helytelenül teszi es meg neki all feljebb!

Egyszerüen csak szoltam, hogy hibas a mondatod.
    Legyünk mar annyira igenyesek, hogy ha valamit a szemelyisegünk meghatarozasara irunk, ami mindenhol megjelenik a forumon, legalabb tudjuk, hogy mit irtunk!

Ha meg nem tudsz nemetül es olyan jo vagy angolbol meg franciabol, akkor miert nem azon a nyelven irsz ki valamit?
  • ranGer2
    Izé! nah igy yo?
  • Hunnenkoenig
    Ja, ha esetleg nehezseget okozna a "motto" szo, mivel külföldi eredetü, akkor elmagyarazom:

motto = jelmondat

• ranGer2
    Nem én kezdtem a kötekedést!
  • Hunnenkoenig
    Szinvonalad kb. a beka segge alatt van öcsem :-)
    Igen, nagypofaskodom a nemettel, mert megtehetem.

En legalabb nem vagyok olyan hülye, olyat irok mottonak, amihez semmi közöm :-)

Egyebkent helyesen pedig igy irjak: "Hunnenkoenig ist EIN Arschloch" !!!!

CSOCSO:

A "ß" nehany eve a nyelvtanreform ota valtozott. Elvileg ma mar nem szabadna hasznalni.
    Amire en gondoltam az 50-60-as evekkel az a "SZ" hasznalata nagybetüs irasokban az "ß" helyettre ertendö!
  • Pupcika
    ez ki?
    tán a Ghostrider?
  • ranGer2
    bla bla bla
  • fluga
    ha nem tudsz németül, akkor ne írj azon a nyelven. de úgy látom, magyarul sem tudsz, jó lenne azt is befejezni.

tipikus BUTA vagy. tompa. ha elmagyarázták, hogy nincs igazad, személyeskedsz. Talán nem a tied volt az a trabi?
  • ranGer2
    Amúgy meg ha unatkozol nem azzal kéne töltened az időd hogy másokkkal kötekedj itt NAGYPOFÁJUSKODSZ hogy te mindent tudsz a német nyelvről meg hogy milyen okos vagy DE SENKIT NEM ÉRDEKEL!
  • ranGer2
    Most nézeges az aláírásomat... amúgy meg honnan kéne tudnom NYELVMESTER kém hogy azt úgy irják mikort angol-fraciás vagyok....
  • ranGer2
    Ehhez csak ennyi a hozzáfűzni valóm!
  • legensy
  • pasquale
  • pasquale
    elcsesztem várjatok
  • greco
    Nem tudom ismeritek-e,de ha nem mindenféleképpen nézzétek
    meg mert k*va jó!Ez egy német targoncás oktatófilm de tele van (durva) poénokkal.Szóval kötelező
    LETÖLTÉS(90Mb)
  • pasquale
  • CSOCSO
    ß... hat nemtom.. 60 as 70 es evek??? tok cool:) 90 es evek elejen meg siman ß el tanitottak mindent a nemet oran!!:)
  • hen-tes
    lál :))))))))))))
    aszittem ufo :))))
  • Hunnenkoenig
    Gyengebbek kedveert:

gengszter = gangster (angol eredetü)
    Nevelöje "der", mivel a gangster az himnemü.

Na most ha en egy kis gengszter vagyok, akkor az helyesen "Ich bin ein kleiner Gangster"
    Mivel a klein (kicsi) himnemben lett ragozva, igy kapott egy "er"-t a vegere.

A "eine kleine" az nönemü es a Gangster az nem lehet az valamint a "gengszter"-t gondolom nem kell magyarazni, hogy miert nem helyes :-)

Bar a "sz" az NYOMTATOTT NAGYBETÜS irasban az "ß"-t helyettesitheti, de ez kb az 50-60-as evek ota nincs hasznalatban, helyette a "SS" a hivatalos.
  • Hunnenkoenig
    Ennel mar csak az volt nagyobb fasz, aki kifenyezte a trabantjara, hogy "Ich bin eine kleine gengszter"

Kajakra igy szo szerint es meg leallt velem vitatkozni, hogy az helyes, mert a fönöke mondta, hogy azt ugy kell irni es az pedig 2 evet dolgozott nemetben, szoval biztos jobban tudja, mint en, aki 16 eve el ausztriaban :-)
  • Hunnenkoenig
    Bazeg, latod mekkora balfasz vagy?

Az egy mondat: "So, wie wir kämpfen, arbeite du für den sieg"

Es azt jelenti, hogy "Ahogyan mi harcolunk, ugy dolgozz te a gyözelemert"

Namost te csak a mondat masodik felet vetted, ami annyit tesz ebben az ertelemben, hogy "Te dolgozz a gyözelemert"

Ami azert egy kicsit mast jelent.
    Es az a vesszö az nem a magyaros pontok elhuzasa az ü-n, hanem az U betü regies irasa es meg veletlenül sem "ú", mivel olyan nincs is a nemetben.

Szoval jol latszik, mekkora balfek vagy, hogy egy nacionalista szöveget teszel a magadeva es meg azt sem tudod, hogy miröl van szo!

Na ennyit erröl....
  • cement
    Nem! Ez nem fake, valoban letezik ez az auto, a régi Guiness rekordok könyvében is bennevan!
  • ranGer2
    Így megfelel?
  • ranGer2
    és?
  • cyrus #7609
    az dú !
  • ranGer2
    nesze bazmeg!!
  • PLaci #7607
    akkor magyarázd csak el, hogy mit jelent az, hogy:
  • robotnyk
    bocs ha volt már

• ranGer2
    Nem haraxom! de helyesen van irva!...
  • Hunnenkoenig
    Ranger, ne haragudj, de az alairasod mi a tököm akar lenni?
    Mert, hogy nem ertelmes mondat, az is biztos.

Ha mar nemet szlogent hasznalsz, legalabb vedd a faradtsagot, hogy helyesen irod le amit akarsz.
    :-)
  • ranGer2

nahát!