Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, alsó kép valamiért baszódik, innen van.

Oké, nem akartam mélyebben belemenni, de akkor kérdezném, hogy azt honnan vette bárki is, hogy a villamoson vagy egyéb vasúti jármûvön nincs lengéscsillapítás?

Általában vagy így néz ki, laprugókkal:

vagy így, rugókkal:

Szal gyakorlatilag az a helyzet, hogy a volt középiskolai tanárod egy hülye, elképzelte, hogy nincs a villamoson rugózás, aztán okoskodott köré egy öblöset. Oké, nem kizárt, hogy létezik olyan villamos, amin nincs, de nem túl valószínû. A fenti kép egy ilyen dobozos pályafenntartó reteknek a kereke, és még azon is van, pedig az nem utast szállít, hogy számítson a kényelem.

Egyébként meg egy vasúti személyszállító jármû tömegének majdnem elhanyagolható része az ember, amit visz.

Lazarus
лол
szomferi
😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jim Morrison
errõl tudok, de gondolom te nem erre gondoltál. Ha megvan linkeld ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

vegicsek
Nem fogom megtalálni, de van ugyanez a kép orbán fejével, és "Want some rezsicsökkentés?" 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

zzeN
Egybõl ez ugrott be😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bardocz
Meglepõdnék, ha egy villamoson nem lenne semmi rugózás.
Jim Morrison
felnevettem 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nearo
"srác" D:

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Misuka963
Bassza meg

HTS s3rg1nh00
nem lep meg,de gondolom nem az egész kocsiszekrény egy rugózatlan valami,vagy de?nyilván a sín miatt nincs szükség bonyolult dolgokra,de mondjuk váltóknál csak nem árt,ha nem küldi szét annak a néhány tonnányi embernek a tömege a villamos alsó részét...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

RelakS
Az még tragikusabb, hogy valaki be akarta nekem magyarázni, hogy a mérnök képes lett volna a feladatot megcsinálni, ahogy a végén az ügyfélnek mondta, csak több pénzt akart kisajtolni a fõnöktõl. <#ticking>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tomsolo
az katona is vicces amelyik rádobja a követ, jó hogy nem pattant vissza és zúzta szét a arcát.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

NandorHUN
Daell Drow
áááh szvsz csak mások a skillek, ti jobbak vagytok a 8ker "kibekkelésében", mi meg tudunk metszeni, fát vágni, de a lényeg pálinkát fõzni, csak ez utóbbiak miatt vagyunk menõbbek 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Megnézném hogy fognának hozzá azokhoz a dolgokhoz amihez értek apám által. Nem mellesleg 10 éve boxolok nem jampizásbol.

<#idiota>
hundredeyes
fétisem 😄

NandorHUN
Misuka963
Misi,már csak ez a tehén van aztán te jössz

Sippie
ohh igen, a kisvárosi srácok a királyok, a jómódú elkénysztetett úrifiú pesti suhancok meg semmihez sem értenek 😄
Sippie
aham, az asszisztensek építették, fejlesztették az eszközöket?
Gabi szereti szidni a magyarokat. Szerintem meg pont mi vagyunk azok akik nyitottak, sok mindent képesek maguktól megoldani. Nyilván nem pesti jómódú fiúkákból kell kiindulni, hanem kisvárosi srácokból, akik rá vannak szorulva hogy minden szart megcsináljon otthon az apjával. Nézzetek meg egy TaskRabbit-et, olyan munkák vannak, amiket mi naponta csinálunk. (nem azért adnak fel hirdetést mert megtehetik vagy lusták, hanem nem tudják megcsinálni pl. cd kiírás, metszés stb lol.)
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

jazzy
szék
Calver
aktuális flém tl;dr?

"The trees move. Do you not see it?"

vegicsek

kis GoT

Hali!
Próbáljátok ki ezt a nagyon király böngészõs MMORPG játékot! Én csak ajánlani tudom, megéri megnézni! 😊
http://spartaiakgladiatus.lapunk.hu/
ezek szerint ahány cég, annyi sztori, én meg úgy hallottam, hogy örülnek a Németek a Magyaroknak, mert nem csõlátásuk van, hanem remek out of the box szemléletük. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

biztos sok olyan doki van még, mint akirõl írsz, szerencsére nem õket támogatja a rendszer, én sem szeretek orvoshoz járni, de bizakodó vagyok, hogy lesz még jobb is a rendszer 😊

SzirmosSzisza
De miért kellenének? Egy jó mérnök Magyarországon is el tud helyezkedni, nem kell kimenni külföldre, esetleg, ha az álmait szeretné kergetni és valami híresebb cégnél dolgozni, ahhoz viszont le kell valamit tenni az asztalra, anélkül nem nagyon hívnak (bár, mint mindenhol itt is vannak kivételek).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ott is aszisztensek vannak és orvosok nem pedig mérnökök. A vizsgálaton 😊

the world is mine

az már le lett vágva, hogy utána felkel és ráfogja a srácokra a puskát 😄

persze mosolyog közben de azért volt egy fosatás 😄
Jim Morrison
talán józan ész is elég lett volna.

Õk nem tanultak fizikát.
BenedekFeco

tutituti
<#eljen> röviden ennyit fûznék hozzá.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ezek koppintják az asylumot 😄
PrasCo
A lenti vitához magánvélemény.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én úgy vagyok vele (tudom, senki nem kérdezte 😄 ), hogy az emberi kvalitásokat igyekszem értékelni. Ilyen lehet az általam jónak vélt erkölcs, az optimizmus, kreativitás, hûség, nyitottság, effélék. Az, hogy "ki mérnök és ki bölcsész", az ebben nincs benne. Hogy a "bölcsész nem termel értéket" mennyire igaz - nem tudom, de azt hiszem, ebbe az is erõsen belejátszik, hogy ki-ki személy szerint mennyit fogyasztja bölcsészek szolgáltatásait, termékeit. Ha némileg többet, akkor "mérnökként" is eljuthat a kolléga odáig, hogy az igekötõket egybeírja az igével. (köhh-köhh... 😄 ) Azt mindenesetre igyekszem nem elfelejteni, hogy az ember mégiscsak humánum, ha pedig megszabadul a humán természetétõl, az valahol már régen rossz. Ahhoz, hogy a "vlágnak" milyen képzettségû emberekre van szüksége, ahhoz pedig nem tudok hozzászólni, mert gõzöm sincs.
Visszatérve az emberi értékekre, egy bölcsészben is visszataszítónak találom a felfuvalkodottságot; például amikor arra, hogy Orwellrõl és Huxleyról beszélsz, elkezd kaffogni, hogy hõõ, félmûvelt köcsög, az oroszokat senki sem ismeri, pedig jobbak/korábbiak/hipszterebbek/satöbbi. Na, ugyanez a pofa mérnökben is megvan, sõt, a tanulmányaim miatt (mechatronika, nem mintha nem lenne mindegy) ilyenekkel találkozom többet. Szerencsére nem sokszor: az igazán zsenik leülnek a mikrokontroller, a gép meg az okostelefon elé, és vigyorognak, mint a tejbetök, amikor az autonóm robotjuk végigmászkálja a folyosót, vagy cseng a kassza a startupjukban. Azt követõen meg a sör mellett filmekrõl, mellekrõl, irodalomról, fociról, politikáról és zenérõl beszélgetnek. Ritkán arról, hogy õk a teremtés koronái, mennyit keresnek és ki fölösleges a társadalomban.
Én, sajnos, fejben egyáltalán nem tartozom a "zsenik" közé, úgyhogy én az általam (egyelõre?) végezett tevékenységekre a nagyívû "tervezés" szót sem szeretem használni. B*szogatom, aztán mûködik, ha nem, vissza az egyes pontra. 😊 Azonban, hogy többel járulnék hozzá a világhoz, mint az, aki - m'ttomén - ír egy jó regényt, ami akár depressziósokon segít? Nem gondolnám.
NandorHUN
Lol... azért ne általánosítsunk már. Orvos és orvos között is van különbség. Azért egy belgyógyász nem ugyanaz, mint egy háziorvos, másik hogy simán kerülhettél olyan háziorvoshoz aki nem volt a toppon nem azt jelenti, hogy mindegyik hülye.
Ez az "istennek képzelik magukat meg nem tom honnan jön. Nekem speciel sokkal több rossz tapasztalatom volt okj-s vagy egyetemet végzett ápolókkal akik nekem spec. sokkal beképzeltebbnek és flegmábbnak tûntek, mint bármelyik orvos akivel idáig találkoztam.
BenedekFeco