Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Viszont sokaknak nem jött be, mert jött vagy 3 minusz egybõl 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Risitas a nevét arról kapta, hogy egyszer elment egy, az andalúziai cigányok körében népszerû zarándoklatra, ahol a szokásos módon újrakeresztelték egy folyóban, amit õ nem bírt ki röhögés nélkül. Aki ezt a röhögést egyszer is hallotta, az nyilván soha nem felejti el, és érthetõ is, hogy Quintero miért érezte, ezt muszáj a nézõi elé tárni.
Risitas Quintero különbözõ mûsorainak állandó vendége lett. Elõször még közösen szerepelt hasonló szellemi és dentális színvonalon mozgó sógorával, ám amikor a kedves rokon meghalt, õ maradt egyedül. Ezek a beszélgetések mind ugyanazt a formátumot követték., A mûsorvezetõ kérdezett valami baromságot, amire Risitas úgy beindult, hogy már csak néha kellett terelgetni a minél nagyobb marhaságok és röhögések felé.
Bárcsak tudnék spanyolul. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nekem ismerõsöm az utolsó gépelemek rajzát öntötte nyakon a leadás napján kávéval,de szerencséje volt mert viszonylag normális gyaktanárja volt és elfogadta úgy is.dizájnos egy fogaskerék hajtómû lett,az biztos 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Én Vasbeton 2-vel szopok pár féléve már... remélem jövõre meglesz. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kép beszúrásánál (URL-nél is) a fórum motor már beírja egyszer, hogy http://, és sokszor az ember ezt véletlenül nem felülírja, hanem utána biggyeszti.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez van ott:
http://http//upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e0/Seitenkipper-Ua4201-Drehgestell.jpg/640px-Seitenkipper-Ua4201-Drehgestell.jpg
Ezt hoztam most ugyanígy:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e0/Seitenkipper-Ua4201-Drehgestell.jpg/640px-Seitenkipper-Ua4201-Drehgestell.jpg
Elképzelni nem tudom, hogyan lett az alsóból a felsõ.
végülis nem sértõdött meg,de röhögött egy jót és inkább otthagyta a f@szba 😊
viszont mi sikeresen elbeszéltünk egymás mellett,én csak példaként hoztam fel hogyha van x összeged egy akármi legyártására,akkor nem a mérnök a hülye,mert a fejes azt mondja hogy ennyibõl hozd ki,és utána az nem lesz tartós,mivel a keret nem tette lehetõvé a minden szempontnak megfelelést (és napjainkban leginkább az élettartam és a javíthatóság területén kell spórolni,hogy beleférj a rendelkezésre bocsátott forrásokba).