Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
amint az orvos továbbküldi különbözõ vizsgálatokra, máris találkozik a mérnöki oldalával az orvoslással.
jazzy
Miért nem mész el egy mérnökhöz ha beteg vagy? Az orvosok meg rohadjanak meg úgysem értenek hozzá.
És még milyen igaz!

passatgt
minden héten ez van😄

vegicsek
Hirtelen azt hittem ez egy szájensz fiksön, ahol légdeszkával szórják a chemtrailt

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Ams
Végeztek vele. 😛

Nekem meg akkora yellow feverem van, hogy lázba se hoz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Nem állítottam hogy képzettebb mint egy orvos, de való igaz, hogy az orvosokkal volt együtt órájuk anatómia, élettan anyámfasza stb.

Képzeld, ennyit keres, nincs miért hazudnom. Ha egy zseni lennél te is ennyit keresnél, de nem mindenki születik annak.
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Haters gonna kêp

http://gaborszantai.co.uk/

Sippie
haterkép 😄 😄 haters gonna hate 😄
*háttérképként

Nekem nem, de tiniknek általában kellemes elképzelt barátnõ es jól néz ki haterkepként

Az, de nem annyira, mint a hugyos kezet kihúzni a bilibõl...

Ams
Tehát Lima a non-plus-ultra?

Szar dolog az irigység.
Van egy orvosoknál jobban képzett dietetikus tesód es egy olyan aki egy született angol kezdõfizetésénél többet kap programozóként.
Neked mikor sikerült elõször megdugnátok Adriana Lima-t, mielõtt megnyerted az elsõ F1 futamodat vagy közvetlen a Roland Garros kupa átvétele utan?

bardocz
Nálunk azt általában fiatalabbak tanítják, így ilyen probléma nincsen, kifejezetten örülnek, ha valami újat mutatnak a hallgatók. Viszont más mérnöki tervezéseknél ez már nem jellemzõ, van csoporttársam, aki nálam sokkal jobb ilyenekben, és mégis én csináltam meg kettõnk közül az ilyen tárgyakat, mert én maradtam a sablonnál inkább, õ meg nem, és nem értékelték.
Ams
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zseniálisan tragikus

Akkor a programozók fele miért magyar/lengyel a cégnél ahol tesóm dolgozik? pedig ahhoz kell csak igazán kreativitás. Miért nem angol/olasz/svéd? Pedig nem keresnek rosszul, 50k/évi kezdõ.
bardocz
Itt akkor vagy jó, hogy ha a tervezett alkatrészedet Józsi le tudja gyártani egy esztergával. Bármi komolyabb már necces 😄
Bucser
Csak hogy temanal maradjunk

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Elmondom, hogy mennyire kellünk mi egy svéd vagy olasz iskolában nevelt designer/mérnökhoz képest pl. Londonban: semennyire,
Elmész egy interjúra es ha rendes a veled szemben ülõ kivégzõosztag, akkor elmagyarázzák mi a baj: nagyon jól teljesítenek a magyarok, amig szabályokat kell értelmezni es számolni. Ellenben zeró képzelõerõ, semmi nyitottság az újdonságok felé, képtelenek vagyunk kezelni a szokatlan változókat az adott feladatban.
Mindezt azért mert a tanárok is a múltban élnek es képtelenek a jövõbe tekinteni, a diákoknak meg megtiltják, mert az a sátán útja. Igy pedig - nulla szakmai gyakorlatról es tapasztalatszerzésrol ne is beszéljünk - semmi esélyünk olyanok ellen, akik szinte óvodás kortól részt vesznek az egyfajta kreatív elme/látásmód tudatos fejlesztésében.

Istenem... Nem, ott nincs hiány amúgysem, ha lenne is, akkor sem a jobban képzett németet beszélõ nemet kellene nekik, hanem az Atlantiszrol származó magyar félistenek.

A svájci mérnök meg gondolom minimum az ufóknak dolgozik a logika alapján.

Miután a németek elmentek Svájcba és Kínába dolgozni a nemet fizetés 10x-eséért, utána jöhet a balkáni villanyszerelõ a német fizetés feléért, mert annak õ örülni fog, a német cég HR osztálya pedig elmegy a könyvelõkkel sörözni, hogy megünnepeljék az újabb megspórolt euró tízezreket

"kurva jó lett volna a rugózás,csak akkor mondjuk nincs áramszedõ és nem megy sehová."

Lol, látom nem láttál még áramszedõt közelrõl. Meglep, ha azt mondom, hogy rugós, és mindig hozzányomódik a felsõvezetékhez, kezelve a magassági eltéréseket?

SzirmosSzisza
Érdekes, ismerõs amint végezte az egyetemet hívták külföldre dolgozni :o

A kismillió startupról nem is beszélve.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Igen, azért várják németben a villamosmérnökeinket.
SötétBarom
Hát persze. 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

2000 utáni magyar mérnökképzés arra sem elég, hogy megtanuljon a sok nyomorult romkocsma-szökevény rendes hasabburgonyát csinálni.
Világszinten egy nagy vicc, amit a magyarok le tudnak tenni az asztalra, akar közép-ázsiai országok tanulóihoz viszonyítva is. De majd lesz suli-démon, ami miatt az összes CAD-zsonglõr jobban teljesít.

HTS s3rg1nh00
azért amikor a mérnökök hada dolgozik és mégis szar a végeredmény,az általában azért van,mert megmondják nekik hogy ezt az alkatrészt x pénzbõl lehet megcsinálni jól,amibõl gyakorlatilag lehetetlen.
egyszer egy középiskolai tanár mesélte,hogy "a lusta mérnökök kihagyták a villamosból a rugózást",azt nem gondolta végig hogy kurva jó lett volna a rugózás,csak akkor mondjuk nincs áramszedõ és nem megy sehová.
a profitmaximalizálás az isten,azért szop most a legegyszerûbb dolgokkal is az ember.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Vedd hozzá az egész egyenlethez a játékfejlesztést és az EA-t. Kár kihagyni 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

SötétBarom
Megdöbbentõ, de az orvoslás nem egzakt. Van, hogy LÖVÉSÜK sincs mi a bajod. Tudod mi a mégMEGDÖBBENTÕBB? Amikor például 5 autószerelõ nem tudja megmondani, mi a fasz baja van az autódnak. Pedig az sokkal egzaktabb, aztán mégse. De mondok még durvábbat! Veszel valamit, amin mérnökök hada dolgozik évekig, milliós összegeket fizetsz érte, majd 3 év múlva kiderül, hogy EGY RAKÁS SZAR. NA az a durva.

<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sir Quno Jedi
+1+1+1

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sippie
há nem mûegyetemre kellett volna járni, hanem igazira <#idiota>
Sippie
ez a humiari topik? wtf?!
Jeffjohnson
Van az egészségügyben egy halom pénz. Csak éppen szórják ész nélkül mindenféle pályázatokra, ahol pl: az 1000ft-os csipesz 8000ft-ba kerül meg egy fa asztalon 3 lyukat 50eFT-ért fúrnak ki. Vicc az, hogy rendelni nem lehet, hogy nekünk xy dologra van szükség, majd közbeszerzésen körül kell írni aztán kapunk egy használhatatlan anyagot, amit küldhetünk vissza... Nevetséges, ami pénzszórás az egészségügyben megy.

Mondjuk azért ha van egy vakbélgyulladásod, akkor nem árt a kuruzslók hat éves (plusz a szakvizsgához kellõ x évek) hogy ne murdelj meg otthon mint az õsember.
Amúgy meg értem a problémád, de sajnos ez egy összetett dolog, mert egyrészt az emberi test viszonylag változatos és adott betegséggel rendelkezõ két ember is máshogy reagálhat a kezelésekre, másrészt meg ennyi pénzbõl ami itthon egészségügyre van, senki ne várja hogy megsimogassák a buksiját és egy fél napot foglalkozzanak vele, hogy kiderítsék mi okozza a megfázását.
Vagyis van ilyen, csak azt magánklinikának hívják.
Nem azt mondom, hogy jó így, de sajnos most ez a helyzet, nagyon sok bunkó paraszt orvos van, de azért ne becsüljük már le õket ennyire, kérlek.
armageddon666
House MD után szerintem mindenkit lelomboznak ezek a világi orvosok, de Zero 7th-nek igaza van a hibaüzenetek hiányával.

Persze megtehetnék, hogy köhögésnél néznek egy vérképet, csinálnak mindenféle tenyészetet, meg alávetnek ezer meg egy orvosi vizsgálatnak mielõtt kezelnek, de ez drága, meg úgy általában a beteg sem örülne neki.

@

armageddon666
Ez melyik kar volt? Nem mondom, hogy nem lehetne jobb a hozzáállás, de messze nem ezt tapasztaltam. Pláne a BSc/MSc bontással, mindenki visszasírja az ötévest.

@

Jeffjohnson

Dzsini
2000 óta megy a Mûegyetemen a kétszintû képzés.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
A nagyképûség is hozzátartozik a placebo hatáshoz vagy azt külön oktatják az "Istenként tündökölni a pórnép elõtt" címû 15 kredites tárgyon? 😊 És eddig is tudtam hogy nagy lutri orvoshoz menni, ezért eddig se erõltettem. Csak mikor már egy hónapja nem tudtam kijönni a gethembõl, akkor el merészeltem menni egy ilyen istenhez. Aztán még egyhez, aztán az 5.-nek sikerült kigyógyítania...
Am csak szerintem hangzik ez nevetségesen és felháborítóan? Tényleg csak én vagyok ezen kiakadva?
SzirmosSzisza
Az annyira nem lehetett régen, nálunk mérnökinfón van még 5 éves képzéses tag 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Akkor viselkedjenek úgy hogy talán ez talán az, ne haragudjak ha nem sikerül."

Ez az alapszituáció, ahogy az orvoslás mûködni tud. Nem árt, ha tudatosítod magadban mindig.
Ellenben ha az orvos így is viselkedik és ezt a szemedbe mondja, az csökkenti a kezelés hatásosságát, úgyhogy azért nem csinálják.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Törölt felhasználó
Én beszéltem már dietetikussal, de érdemit nem tudott mondani. Táplálkozással a sport miatt rengeteget foglalkoztam, az adott izom csoportok edzésével megint csak. A tapasztalatom az, amit a nagy öregek is szoktak mondani. Azt kel enni és úgy kell edzeni, ahogy az évek alatt meg tapasztalatod, hogy neked mi a jobb. Ezzel nincs is semmi baj.
Itt válaszolnék a folytatásban a ZERO 7TH felvetésére, hogy ne pattogjak. De Pattogok és tudod miért? Mert ha nem mondom el 5 milliószor hogy mi bajom, amibõl a köpetet csak az utolsó orvos hallgatta meg, akkor igen is fel vagyok háborodva. Az megkérdezte, hogy mennyi, milyen színû, milyen idõközönként, stb. A többi meg se hallotta. Köpet? Oszt? kb ennyi volt a reakció. Sõt egyszer meg merészeltem kérdezni, hogy ez nem e utal valami másra mint amivel kezeltek az elmúlt 2 hónapban és utána már kaptam az oltást, hogy úgy látszik 2 hónap alatt bepótoltam 6 évnyi orvosi egyetemet. Hát szálljanak már le a magas lóról ezek a kuruzslók! Félrekezelnek hónapokon keresztül kurva drága gyógyszereken és ha esetleg meglátásom van akkor nekiállnak oltogatni?!
Szóval, ha tudják, hogy igazából a hibaüzeneteimet nem tudják kiolvasni, akkor legalább ne csináljanak már úgy mintha istenek lennének! Akkor viselkedjenek úgy hogy talán ez talán az, ne haragudjak ha nem sikerül. Nekem is felháborodik a vevõ, ha lerohad a kocsi alatta, mert valamit elszámoltam tervezéskor. De legalább én elismerem ha hibáztam, nem úgy mint az orvosok...
Dzsini
Mert olyat ott nem képeztek.
Fõként alkoholista (vagy részeg vagy másnapos) oktatók, már akkor 40 éve elavult dolgokról beszéltek (és ha valaki felvetett egy aktuális kérdést, az bebiztosította, hogy a vizsgán véletlenül se jusson át), és láthatóan csak arra kellettünk, hogy felvegyék értünk az állami támogatást, és utána a lehetõ legkevesebb vizet zavarjuk.
Ráadásul mi voltunk az utolsó nem Bachelor-évfolyam, tehát lendületbõl tojt ránk az egész kar, hiszen a Jövõ Mérnökeit már úgy képzik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.