Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
Ezzel a giffel indult. Most olajat öntöttél a tűzre.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sippie
mér nem a gazdába rúgsz bele? a kutya nem tudja hogy az bicikli út 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Fresh Duke
Amúgy, igazad van. Én azt utálom, mikor mennék a bicikliúton, és a rühes kutyáikat ott sétáltatják a debil kétlábúak. Csak azért nem megyek át a nyomoroncokon, hogy ne kelljen utána az agyvelőt a cangáról lemosni. De szerencsére ez nem gátol meg abban, hogy egy jót belerúgjak a bolhás szőrcsomókba. <#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
bicikli flame \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Roger6
Aha, szóval te jobbkéz-szabálynál áthajtasz a bringáson?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sir Quno Jedi
Igen sok tüppedtagyú azt hiszi, hogy ő ha a zebrán kerekezik át, akkor "gyalogos" és köteles vagyok átengedni, ha meg az úton kerekezik, akkor jármű és így pl. a jobbkézszabály miatt vagyok kénytelen elengedni stb. Hát ez kérem nem műxik. Ez nem a transformers. Ha leszáll szabályosan a bringájáról és áttolja a zebrán, akkor gyalogosnak kell tekintenem és átengedem, ellenkező esetben nem is lassítok. A szabál az szabál. Nem tehetek róla, ha nem ismeri. Nem critical massra kellett vón anno járni cangátemelgetni a fejünk fölé, hanem elolvasni azt a kurva KRESZ-t... 😄DD Van egy csomó hasonló szabály, amiben a bringások igyekeznek a nekik kedvezőbb státuszban feltűnni/tetszelegni, dehá nem megy... Vagy körte, vagy űrhajó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
elmagyarázva, meg itt is, meg keress rá hogy Flow cell, találsz róla írást...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Chromeon nem látszanak a videók, FF-en meg igen...miért is?
Tikal
pedig nem véletlen kell leszállni a bringáról ha átmész a zebrán...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
biztos rosszabb mint ez, igaz? ...

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Vbulletin....beb.szna <#vomit>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

CSOCSO
nalam se latszodnak a videok. Nem fogom megerteni mia faxert nem allunk ra arra a forumra amit mindenhol hasznalnak? Vbulletin
chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

NandorHUN

ui.: SG-s videok csak nálam nem látszódnak?
RatBaG
mert egy régi rész volt, csak elsőre benyaltam.

Per Aspera Ad Inferi.

volt itt egy lezap de spoin poszt, mé lett törölve? <#conf>
Sippie
vótmá!
<#idiota>
Jim Morrison
akkor nem figyelted jól a topikot :'(
<#papakacsint>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

The Protector
Nekem új.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Frequency

Boconadi
+1 😄DDDD
Alexease
Ha mondanom kellene 3 rossz megoldast ilyen helyzetre, ez sose jutott volna az eszembe😄
Fura Alak
Stílusos, majdnem észrevehetetlen megoldás.... <#idiota>

Alexease
Jeffjohnson
"Ha nem értek egyet, akkor meg mérlegelek, hogy megéri-e megszegnem, meg hogy mekkora a kényszerítő erő. A társadalom tehet nekem egy szívességet úgy en bloc, és takarodjon az életemből. "

Pont emiatt a felfogás miatt van az, hogy úgy próbálnak szabályozni, hogy elég nagy (drága) legyen a kényszerítő erő. A baj ezzel csak az, hogy ez nem egy jó szemlélet és így nem alakul ki egy társadalmi "kényszerítő" erő, hogy pl: ne szemetelj, engedd át a gyalogost stb., míg tőlünk nyugatabbra azért ez működik. Én nem hiszem azt, hogy a büntetési tételek emelésével jobb lenne ez a mi kis országunk, itt az emberek fejében van a gond. Szerintem.

NandorHUN
Egyrészt nem hiszek benne hogy mindíg így volt, másrészt gyilkosságok is mindíg voltak, a törvények ellenére. Most mondhatnám hogy ezzel nincs mit tenni, de az amberiség nagyon régóta küzd azért hogy pl a gyilkosságokat a minimális szintre csökkentse, jobbára eredménytelenül.

Szal, csak azt akartam mondani, hogy nem kell feltétlenül elítélni valakit azért mert olyan dolgok ellen küzd ami szerinted be vannak betonozva, szerintük meg ideje változtatni rajtuk.
Üdv! ez amúgysem az a topic 😊
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem, mert a mentalitásod szerint nincs különbség, a szabály az szabály. Épp most fejtetted ki fél napon keresztül, hogy a szolgalelkű szabálykövetés az egyetlen elfogadható viselkedésforma szerinted. Abból meg az következik, hogy nem mérlegelsz, hogy a szabály MIT mond, csak hogy be legyen az tartva.

Én meg nem vagyok droid, én úgy tekintek a szabályokra, mint javaslatokra, hogy mit szeretne tőlem a társadalom. Ha egyetértek, fasza. Ha nem értek egyet, akkor meg mérlegelek, hogy megéri-e megszegnem, meg hogy mekkora a kényszerítő erő. A társadalom tehet nekem egy szívességet úgy en bloc, és takarodjon az életemből.

Egyébként nem anarchista vagyok, egy erős és kicsi államot tartok kívánatosnak, olyat, ami adminisztrál csak, nem pedig kényszeresen irányít, kereteket ad, de nem túl szorosakat, és úgy általában békén hagyja az embereket, nem pofázik bele olyanba, amibe nem kell.

Hozzáteszem, a KRESZ egy jó keret egyébként, ezek a fentiek nem kifejezetten a KRESZről szóló gondolataim.

"Tudod, a szabályok értünk vannak úgy 99.999%-ban"

Ezt te így 2014-ben Magyarországon ki tudod jelenteni? Na ennyire ne legyél már álnaív, ezt nem veszem be.
Illetve attól függ, ki az az "értünk". Ha Orbán Viktor ivócimborája vagy, akkor persze igaz, tényleg értetek van a szabályok 99%-a.

"Mert akkor mi lenne a megoldás? Nem kellenek szabályok, nem kell hatalmi berendezkedés, nem kell hierarchia, nem kellenek törvények, jogalkotás, börtönök, rendőrség faszomsetuggyami, hanem jöjjön a szabadrablás és erőszak, járványok, armageddon? Mi kéne még?!?! Akkor elégedettek lennétek a szellem szabad szárnyalásával?"

Reductio ad absurdum, hamis dilemma, csúszós lejtő. Szép teljesítmény három érvelési hibát és semmi mást összehozni egy bekezdésben. Első bekezdésben kifejtettem, mi lenne szerintem a kívánatos. De kell mellé egy tudatos és erős középosztály, ami folyamatosan ellenőrzi és ha kell, felülbírálja a szabályozásokat, ami viszont nem megy az "a szabály az szabály" droidmentalitással.

"Épeszű ember betartja a szabályok lehető legnagyobb részét, ha elég okos, hogy megértse miért is vannak és mire szolgálnak."

Épeszű ember mindig mérlegel. MINDIG.
Az általános szabálykövetés meg elég nagy részben azért van, mert nagyon sok esetben a megszegésük a munkaigényesebb, és az ember lusta.
Továbbá az is egy lehetséges eset, hogy elég okos, megérti, hogy miért van, és nem ért vele egyet. Polgári engedetlenségnek nevezik.

"Ami pedig túlmutat az ésszerűségen, azt szükség esetén felülbírálja, de ez nagyon ritka eset lehet csak."

Adott szabályozás minősége, életszerűsége, igazságossága és betarthatósága alapján változik, hogy mennyire ritka a felülbírálat. Segghülye kabinet intézkedéseit nagyobb hajlandósággal hagyják figyelmen kívül.

Master91
"akkor nekem is muszáj szabályt szegni"

nemár

szabály az szabály, jól írták lentebb, értünk vannak

ha 2 héten belül valaki szabálytalankodott és te látod a kárát kíváncsi vagyok hogy mit szólsz (jó nem 2 hét)

ha már ilyesmi a téma, azokat az embereket imádom akik ugatnak a kocsiba mikor meglátják a trafikfaxosokat 😄 nem egy ismerősöm van, még mutogatnak is nekik és ordibálnak a kocsiba "ott a bokorba a patkány"
Ez miért jó? Ha betartom a sebességet úgyse fog lefotózni nem? felőlem minden sarkon lehetne kettő, nem vagyok gyorshajtós
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mulli1986
😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Sir Quno Jedi
Ezzel pediglen nincs mit csinálni. Ez egy tök másik téma. Uralkodó osztály mindig volt, mindig lesz. Hogy törzsfőnek+sámánnak, istenkirálynak, vagy elnöknek+szenátusnak stb. hívják, az olymind1. MINDIG lesznek a pleb és a vezetők. Ez ellen semmilyen szabály nem véd, mert a vezetők azt tesznek a kicsikkel, ami nekik jólesik. Ők hozzák a játékszabályokat. Ilyen az ember természete. Jól van ez így, akkor is ha nem. 😄

Azonban attól még a szabályok védik a kisembereket egymástól, ha a főmuftiktól nem is. Ez pediglen már valami.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az a baj az érveléseddel, hogy figyelmen kívül hagytad a tényt hogy minden szabály áthágható a kellő materiális javak birtokában. És innentől kezdve csak elmélet az egész, és a dolgozó joggal érezheti azt, hogy minden törvény és jogszabály a kisember ellen van és nem érte.
Sippie
kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi 😞
Sir Quno Jedi
Minden anarchista mindig ilyen faszságokkal jön. Van némi (két nagyságrendnyi) különbség a "NE MENJ ÁT A TELIPIROSON te önéstömeggyilkos fasz" és a "zárjuk a gettóba a pajeszosokat hobbiból" között... nem érzed?!?!? He? Tudod, a szabályok értünk vannak úgy 99.999%-ban. A maradékra meg magad is rájössz, hogy valami nem stimmel.

Mert akkor mi lenne a megoldás? Nem kellenek szabályok, nem kell hatalmi berendezkedés, nem kell hierarchia, nem kellenek törvények, jogalkotás, börtönök, rendőrség faszomsetuggyami, hanem jöjjön a szabadrablás és erőszak, járványok, armageddon? Mi kéne még?!?! Akkor elégedettek lennétek a szellem szabad szárnyalásával?

Épeszű ember betartja a szabályok lehető legnagyobb részét, ha elég okos, hogy megértse miért is vannak és mire szolgálnak. Ami pedig túlmutat az ésszerűségen, azt szükség esetén felülbírálja, de ez nagyon ritka eset lehet csak.

'30-as évek végén az volt a szabály, hogy a zsidóknak gettóban a helyük. Lehet, hogy az agyatlan szolgalelkűség néha hátrányos úgy általában a társadalom egészére nézve?

Sir Quno Jedi
Egyirányúba csak akkor lehet bemenni szemből, ha van tábla hogy kerékpárral be lehet menni szemből. Ha nem, akkor nem. Ez persze mifelénk sem zavarja a hülye kerékpárosokat, mert simán nekem száguld szemből a hegyről lefele. Engem meg nem zavar, nincs olyan tábla, hogy kerüld el a szabálytalankodó idióta öngyilkosjelölteket, így én ilyenkor tovább nyomom a gázt. 2 tonnás önsúlyú acél terepjáró kontra pehelysúlyú magnéziumváz -> FIGHT! Majd a helyszínelők összekanalazzák, ami marad a srácból. Ezt hívják természetes szelekciónak. 😄

Mutans Zombi
"simán bemegyek az egy irányúba, bár azt úgy tudom, hogy biciklivel szabad"

Ha kiegészítő tábla engedi, amúgy tilos.

Én eddig egyszer mentem át szándékosan gépjárművel piroson, amikor lefagyott a lámpa (20 percig álltam ott).
Később egy rendőrt és egy oktatót is megkérdeztem mi a teendő. Az egyik azt mondta, kellő körültekintéssel továbbhajthatok, a másik meg azt, hogy hívjak rendőrt.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Sir Quno Jedi
értelmetlen szabályok? ki beszélt olyanokról?

minden egyes munkahelyen aláírod ezt, ez mondjuk pont nem meglepő. de a cég értékeinek védelmében. az állam nem egy cég.