Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezzel nagyon egyetértek. Én autós/biciklis/gyalogos egyaránt vagyok és mondhatom bicikliseknek a legszarabb. Nem mondom, hogy ez ok a sok agyatlanságra amit néha művelnek, de például nekem egyszer úgy szólt be az autós hogy miért nem a bringaúton közlekedek, hogy a bringautat benőtte a bokor és a gyökerek teljesen felpúposították, tehát közlekedésre több szempontból is alkalmatlan volt. Persze bózótvágóval tudtam volna ott is menni... Most ilyenkor mit tudok csinálni? És a kresz szerint igaza van, mert ha van bringaút, akkor ott vagyok köteles közlekedni. Mintha én nem közlekedtem volna szívesebben bringaúton, mint az autók között...
Rengeteg egyéb példát tudnék mondani kutyákkal gyalogosokkal stb... Egyszerűen ha elmegyek egy hosszabb biciklizésre, akkor kizárt hogy ne idegesítsem fel magam többnyire a gyalogosokon (mert hát a bringaút is járda szerintük), de autósokon is sokszor. Pl. autós a kereszteződésben rámegy a bringaútra és úgy ad elsőbbséget a velem párhuzamosan közlekedő autósnak, hogy nekem meg meg kell állnom, mert rajta áll a bringaúton, pedig értelemszerűen nekem is elsőbbségem lenne. Aztán amikor a gyalogos beszól a bringaúton mert nem köszönöm meg neki hogy elenged (miután majdnem nullára lassítottam miatta), az is kellemes.
De a legjobb amikor csengetek bringaúton a kutyásnak, a kutya az út bal oldalán szarik, a gazdi meg lelép a bringaútról jobbra, hogy elengedjen. A póráz meg...
Gyalogosként meg az a vicc, amikor a zebrán nem tudok átmenni, pedig a jobb lábamat már nyújtom előre hogy le akarok lépni és basznak megállni, még 17 autó elmegy előttem. Csak hát ez annyira megszokott dolog, hogy nem nagyon veszik észre. Sőt a gyalogosok megszokásból megvárják míg minden autó elmegy, mert tudják, hogy addig próbálkozni sem érdemes. Viszont ha a bringás csinál hajmeresztő dolgokat, akkor egyből mindenki ugrál, persze jogosan. Meg sok autós nem tudja, hogy ha kanyarodik és én átkelek a kereszteződésben gyalogosként, akkor nekem van elsőbbségem zebra nélkül is.
Lényeg a lényeg nem azt mondom, hogy azok a bringások érthetők akik eszetlenül közlekednek, de tényleg sok embernek ki kéne próbálnia a bringázást, a 3 közlekedési forma közül a leginkább korlátozott a többi közlekedő figyelmetlensége miatt. Idióták pedig vannak mindhárom csoportban.
Na de ennyi, ez is sok volt, adok is magamnak egy minuszt az off miatt.
Ittas halálos gázolás:
- politikus: 0 ev
- celeb, szinesz, hires ember: 1-2 ev felfuggesztett
- egyeb foldonfuto: 4-5 ev letoltendo😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ittas halálos gázolás 2év felfüggesztett.
A kivilágítatlan, körül sem néző, szembe az egyirányúval stb-stb kerósokat én is rühellem.
Tudtommal:
Definíció szerint kerékpárosként nincs elsőbbségem a gyalogátkelőhelynél, de nem tiltja az átkelést.
Kivétel ez esetben persze, ha a rendőrség erre figyelmeztető táblával külön felhívja a figyelmet, mert akkor már kerékpárosként nem szabad átkelnem, kizárólag gyalogosként
Az autós lemondhat az elsőbbségéről, hogy mehetek, de nem köteles. Mondhatni ez olyasmi, mint egy alárendelt útról bekanyarodni egy magasabb rendű útra. Ott sem köteles senkinek* sem megállni a magasabb rendű úton, mégis van aki megteszi, hogy mehessek.
Tehát fontos. Nincs elsőbbsége. Azt, hogy ezt a tényt a kerékpárosok minimum 90% leszarja, hát az már egy külön mentalitásbeli probléma.
*Erről lehetne még írni, de már ez is épp elég off.
Persze ugyanakkor miheztartás végett ennyi erővel azoknak az autósoknak is járna kötél általi, akik szarnak a jobb kéz szabályra és/vagy egyéb elsőbbségadási kötelezettségükre, mert ők nagyobb járműben ülnek. Vagy aki mobilozik/ájfonozik, faszátveri az egyik kezével a másikkal meg cigizik, aminek a szemetét persze a pofámba dobja, mert akkora seggfej. Ja a kormányt nem fogja senki. Meg aki előbb dudál, mint fékez, miközben nem neki van elsőbbsége.. stb.
Mellesleg úgy lenne az igazi, hogy autót, motort, kerékpárt úgy lehessen közúton vezetni, ha az adott delikvens x km-t megtesz vmelyik másik jármű szemszögéből, hogy tudja milyen érzés, ha 70-nel mennek el mellette 20 cm-re, de azt is, hogy milyen élmény, ha nem látható helyről jön ki 30-cal a hülye biciklis.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Ne kérdezd. Sose értettem a jognak a kiskapuit faszságait. Hogy van az, hogy egy roma megöl valakit és évekig szabadlábon rohangál. De valaki aki véletlenül elüt valakit, azt rögtön leültetik.
Vagy valaki bedorgozva bepiálva behugyozva elgázol 3 embert és semmi. Szabadlábon védekezhet és elhagyhatja az országot.
Hogy van az hogy egy ember aki meg akarja védeni a tulajdonát, gyilkosságot követ el és elítélik, ha a betörőt megöli ÖNVÉDELEMBŐL! mert rátámadt a tolvaj.
Miért van az ha valaki kibérli a lakásodat több joga van a lakásod felett mint neked és ha ki akarod lakoltatni még pereskedni és egy csomót szívni kell, holott a te tulajdonodat használja.
És még tudnám sorolni Magyarország fantasztikus törvényeinek hozományát....
Kivilágítatlanul mennek éjszaka, szart se látok belőle, de amikor átmegyek előtte, MERT NEM LÁTOM, neki áll feljebb és ordibál, fekete ruhában világítás, macskaszem minden nélkül..
Jó persze épp tegnap is elengedtem körforgalomból kifele a bicikliseket akik nem szálltak le, mert láttam, hogy jönnek, meg is köszönte, de azért fel kéne fogni, hogy a biciklis a puhatestű, nem velem baszik ki, hanem magával.. Ha az ő felelőtlenségéből megdöglik vagy lebénul az neki is szar, meg nekem is szar, mert ezzel a tudattal kell élnem, pedig mindig minden szabályt betartok és nagyon figyelek másokra.
Jeff.: A példa csak az autós és bármi más kapcsolatára mutatott rá. Melyik bíró hogy értékeli a helyzetet.
"Jabar sa bu eeda murishani!"

Érdekes cikk ezzel kapcsolatban: LINK
Szóval ennyit arról hogy kikkel mi történik meg....
Ha pl. én vagyok a gyalogos, én aztán SOHA nem megyek át a piroson, de zöldnél is alaposan körülnézek, tájékozódom és aktívan megfigyelem a forgalmat menet közben is, hogy bármikor életmentő kitérő manőverekbe kezdhessek és előre próbálom megítélni a kockázatokat. Pusztán mert nem vagyok még agyhalott, mint ezek... Ugyanis pl. gyalogosként bármennyire is nekem van igazam/előnyöm, akkor is én baszok rá, ha pl. kivasal egy KAMAZ bazki! Szal. ésszel kéne élni-e.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vivimos por ti, vence por nosotros.
bár ez fordítva is igaz, megyek át gyalog egy útkereszteződés mentén a járda után és dudál a fasz. mutatom neki a táblát hogy "elsőbbség adás kötelező". nagyrészt ilyenkor abbahagyják a vergődést
Egyébként én biciklivel megyek melóba de szoktam motorozni is és autóval is járok. Szóval én átérzem mindenki búbánatát de legalább én tudom milyen a másik járművön ülni és odafigyelek és nem mondom azt, hogy leszorítalak, elütlek mert nekem van elsőbbségem. Sőt, még jól is esik ha átengedem őket vagy beengedem elém és megköszönik.
A múltkori bevásárlásnál is a körforgalomba bemenet is átsuhant a zebrán előttem egy idióta és kifelé menet is. A zebrák előtt stop és bicikli út vége táblák vannak, ennek ellenére van pár darwin díj jelölt aki lesz@rja. Aztán még ő néz csúnyán amikor látja, hogy nagyot kell fékeznem és anyázok <#zavart2>#zavart2>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Egyébként pont ezért én is lassítva közelítem meg a zebrát, ha egyáltalán ott megyek át, mert hát a gyalogosnak se állnak meg, nemhogy a biciklisnek, aki pont akkor ér oda tempóból. De mint írtam, még soha nem zavartam meg egy autóst, ha hiszed, ha nem, rengeteg olyan eset van, mikor nem közlekedik autó az úton és úgy mész ahogy akarsz. Szóval fölösleges itt folyton az észt osztani, hogy te kit hogy gázolsz el az egyetlen járművel, amibe beférsz/tudod használni <#ravasz1>#ravasz1>
BTW, bárkit bárhogyan elbaszol a zebrán 90%-hogy téged fognak meghurcolni, mert neked körültekintően kellett volna megközelítened a zebrát. Mellesleg ha 50-nel elbaszod a cangást, az autódon kívül nem nagyon fogja senki megmondani, hogy rajta ült-e vagy sem és am is csak enyhitő körülmény lesz, mert lassabban kellett volna odaérned. 30-al meg bőven meg tudsz állni még ha bevered a *** a kormányba akkor is...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep