Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még szerencse hogy vége a liberális demokráciának, mert a végén még azok a patkányok, akik az értelmetlen szabályokat megkérdőjeleznék szóhoz is jutnának, SŐT át is hághatnák őket saját kedvük szerint. dekadens, undorító

mulli1986
Pont nem írtam, hogy piros lámpa az egyetlen amit figyelembe veszek. De pld nem szállok le zebrán, átmegyek záróvonalon, megelőzöm az autót, ha lassú mint a motorosok plusz simán bemegyek az egy irányúba, bár azt úgy tudom, hogy biciklivel szabad. Illetve ha nem indokolt hogy valakinek jelezzem a haladási irányomat én se lóbálom a kezem.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Sir Quno Jedi
Nincsenek kivételek. Hiába nézel körül, hiába méred fel, szabálytalanságot követtél el. Meg kéne már végre szokni, ha piros a lámpa, akkor ott állsz, ha megrohadsz is élve. Pont. Azért van. Ha sok lámpaváltásnyit nem mozdul, akkor visszafordulhatsz. Ennyi. NINCS indok. Pont.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mulli1986
Hát sajnos ha haladni akarok, akkor nekem is muszáj szabályt szegni. Mindkét oldalt megértem. Kocsival engem is zavarnak a biciklisek, de tudom hogy Én is mit csinálok, ezért inkább figyelek rájuk. Amikor bringóval vagyok, sokkal jobban figyelek. És ugyan megcsinálom a szabályszegéseket, hogy tudjak haladni, de előtte annyira körülnézek és felmérem a sebességeket és távolságokat hogy Én még csak ne is zavarjam meg az autósokat a műveletemmel. És tök jól el tudok közlekedni anélkül, hogy lett volna balesetem.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Frequency

Mutans Zombi
Napi szinten látom ugyanezt autósoktól is, és még neki áll feljebb, ha valaki szóváteszi.
Bár ők egy-két dologban tudnak még rátenni. Mert ugye úgy kell kanyarodni, hogy füstöljön az a hátsó kerék, megáll a kapubeállóban, vagy a padkával (jó esetben) párhuzamosan, de 1 m-re attól, gátolva és leszarva a forgalmat az úton... stb-stb.
Félreértés ne essék, a kerékpáros társadalom jelentős része valóban golyóérett, de a járművezetők többi részét sem kell félteni.
Mellesleg sztm a KRESZ-oktatást általános iskolában kötelezővé kellene tenni.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

mulli1986
Értem én hogy nagy titok, meg minden. De azért az alapelvet nyugodtan elmagyarázhatnák. Én még mindig azt mondom, hogy hiszem ha látom...

passatgt
én csak annyit tudok hozzászólni, hogy szinte minden nap a múzeum / károly körúton megyek autóval és gyalog, ezen a szakaszon minden gyalogátkelőnél van kicsi piros lámpa a biciklisávban is, nem szeretnék túlozni, de 10-ből 7 átmegy a piroson, akkor is, ha már a gyalogosok elindultak. Hiába zöld a gyalogosnak a lámpa, körül kell nézni, mert a biciklis szar bele az egészbe. Tisztelen a 3 kivételnek😊

mulli1986
Ez az Én témám! 😄 mikor Facen mentek egy fél éve a Paksi atomerőműves cirkuszok, a sok hülye meg minden féle idióta posztot küldözgetett a sugárzásokkal és annak veszélyeivel kapcsolatban. Már volt egy egyszerűsített szájbarágós magyarázatom, amit ctrl+c, Ctrl+v -ztem minden ilyen poszt alá 😊

mulli1986
Engedd el! 😄

mulli1986
Háttérsugárzást most is kapsz folyamatosan. Pld sokan aggódnak az atomerőművek és egyéb rádióaktív tárgyak miatt. Pedig évente megkapott természetes sugárdózisod 50%-át az az argon adja, amit belélegzel 😊

bakkerman
ha már a saját életüket leszarják akkor legalább másokét ne kockáztassák,mivan ha miattuk rohan egymásba két autó,és mindkettőben ül egy-egy család,és neadjisten valaki meghal? akkor is ilyen jó móka lesz? Az ilyen szarjankók semmibe nézik mennyire múlandó egy élet,majd megtudja ha áthajt rajta egy busz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Majd ha valamelyik barmot oldalról telibebassza egy autó akkor legközelebb 2x is meggondolják, hogy nekiállnak-e az eszüket játszani.

szép első tekerésre: behajtani tilosba bemennek,villamos sínen szembe!, egyirányú utcában szemben, át piroson,STOP tábla beleszarva,macisajt beleszarva, irányjelző karjelzés nuku.....szép b+

biciklisflém!
elég csak beletekerni mindegyik kattintás tarkólövés kategória
Nemértem, ebben mi a vicces?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Úgy tűnik NEM AZ 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
Nekünk nem is sima kártya van már jó ideje, hanem egy vpn-hez és proximity szenzoros belépéshez alkalmas kütyü.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jazzy
Jah, nálunk is így van, kártyával mindenhova, kamerák mindenhol, IT felügyelet mindenhol.
Sir Quno Jedi
A börtönben az a jó, hogy nem csak téged tart odabent, de a többieket meg odakint ugyebár. Ez az aspektusa megfizethetetlen.

Pl. múltkor a nálunk takarító cég egyik helyettesítő emberkéje elvett egy kétszáz forintost egyik fiókból és emiatt azonnal kirúgták az egész céget. Rend a lelke mindennek. Nincs kecmec.

Dzsini
Te meg túl komolyan veszed azt, amit ismeretlenek írnak az interneten 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Boconadi
En nem ertem Te milyen vilagban elsz, kicsit aldozataul estel annak a börtönnek amiben elsz. Szvsz
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Hát, az emberiség cirka 93 százaléka már halott (~100 milliárd eddig született emberből ~7 milliárd él), úgyhogy a "statisztikai" esély elég komoly arra, hogy de, mindmeghalunk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Jah, azt sem tudják sokan, hogy a szénerőművek sokkal több sugárzó anyagot juttatnak a légkörbe, mint a legdurvább atomreaktorok. Erről már nem szól a fáma, igaze... Hülye sötétzöldeket tudnám bucira verni.

Sippie
akkor mégse halunk meg? 😄
Dzsini
Dont para, ilyen környezetben fejlődött ki az egész földi élet, hozzászoktunk 😊 (tizenpár százalékkal most több, mint lehetne, de régebben akár sokkal több is lehetett, mert a felezési idők azért itt is dolgoznak)

Sippie
😮 akkor mindmeghalunk 😞
Forolto
titoktartásit velem is irattak,azzal nincs ezzel gond,rugtak már ki kollégát,mert a kiléptetőkapun számolták a munkaidejét és nem volt meg a napi 8 óra,kaptam írásos figyelmeztetést,mert nem csuktam le a laptopomat és az egyik behívott ismerősöm megnézte a gmailjét,de hogy kamera mindenhol,semmi magánéleti dolog kicsit sok nekem.

Sir Quno Jedi
Faraday kalitka? Az jó, mert háttérsugárzás ellen szart sem ér... 😄

Sir Quno Jedi
Nem, aláírtam. Meg titoktartási is van (nem is egy, hanem egy rakat), szal. meló részleteiről sem beszélhetek, nem adhatok ki ügyfél, cég és egyéb adatokat, vagy megyek kusztóékhoz nyaralni a Marianna Árokba.

Amúgy a WC-bem (még) nem kameráznak. De nem lepődnék meg azon senem.

Forolto
hátőőőőőőő ez már nem a személyiségi jogokat sért?

Sippie
holyshit.
Na akkor megyek abba a fémketrecbe, aminek nem tudom mi a neve.
Dzsini
nagyjából minden - az emberek, a fogkrém, az épületek...

Sir Quno Jedi
Amúgy munkahelyemen kamerák, beléptető rendszerek (épületen belül is szekciókra stb.) és nézik is, hogy mikor hol és mennyit voltál, még ha volt is oda engedélyed és a kamerák felvételeit is visszanézik. Pontosan. Mindennel el kell számolni, nincs sunnyogás. Olvassák a levelezésünket is és ezt is, amit itt írok éppen nektek. Ez a jelen és nem csak itt. Meg lehet szokni.

Sir Quno Jedi
Butaság. Mai világban is már jócskán a rendszer/hálózat fogja vagy. Nincs visszaút, csak ha elmész egy lakatlan szigetre és visszamászol egy fára. A civilizáció együtt jár a személyes ambíciók és vágyak korlátozásával. Csak így lehet együtt élni ilyen nagy mennyiségű embernek. Kőkemény szabályok nélkül az egész összeomlik, mint a kártyavár és marad az anarchia.

Meg kell tanulnunk polkorrektnek lenni, hazudni és finomkodni, hogy ne sértsünk meg másokat és elfogadni mások ("felettünk állók"😉 akaratát, még ha ostobábbnak is gondoljuk őket. A főnököd főnöke már túl messze van ugyebár, inkább csak fogalom csupán, afféle természeti erő... 😄

Sippie
háttér? má mi sugároz a háttérben? 😮 a mobilom? már dobom is ki a p*csába...
Ez az a típusú disztópikus rendőrállam, ami ellen lázadnak a jók az összes hollywoodi scifiben.

Nem vagyok egy paranoid roncs, de szerintem én is mennék molotovot dobálni az Antikrisztustól rettegő hülyékkel, ha ez szóba kerülne.

Sir Quno Jedi
Ugye tudod, hogy a háttérsugárzás nagyobb ennél, amit kapsz. Hacsak nem dugod fel a seggedbe állandóra hetven évre.

Dzsini
Majd kapsz hozzá (sorszámozott) ólomcsizmát meg ólombugyit 😊

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sippie
há hogyne, aztán meg sugározza nekem a rákot a lábamba, meg a golyóimba, há mi ez, HAARP, meg chemtrail?! 😄
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sir Quno Jedi
Nem minden embernek van milliós váza, a csepelkbe meg belegravírozzák és örülhetsz. Ami kocsiknál bevált, itt is be fog. Másrészt kötelezni kell a gyártókat a központilag kiadott gyári számok beütésére/beillesztésére az új gépekbe és ha az a központi nyilvántartásba össze van rendelve egy adott törzskönyvvel és rendszámmal, akkor csalásra lehetőség nincs, mert nem tudod hivatalosan forgalomba helyezni.

Sir Quno Jedi
Nem, csak látni a trendeket. Engem nem zavar ha tudják hol vagyok, mert így is tudják sajnos (ma már ugye mindent tudnak kétszer). Inkább segíteném őket, hogy pontosabban tudják és mindenkiről, mert annak talán én is hasznát veszem (pl. bűnügyek esetén). Nyilván lesznek vele visszaélések, mint minden rendszerrel (most is), de emellett rengeteg ember életét könnyítené meg és a bűnözés bizonyos fajtáit is könnyen fel lehet vele számolni. Fontos és lényege, hogy mindenkire vonatkozzon és ne lehessen alóla kibújni, csak akkor van értelme.

Dzsini
Az előrelátható költségek kompenzálására kérlek ezentúl előtörlesztésként a bruttó fizetésed 100%-át utald át az állam részére, majd fizesd be az adókat is.

50 év múlva visszatérhetünk a témára 😊

Sir Quno Jedi
Vannak módszerek, amikkel fémbe, üvegbe, bármibe lehet pl. enyhén radioaktív jelzést "égetni". Nincs mit levakarni, mert az anyag mélyében lesz stb.

Toby0501
NSA alkalmazott vagy-e?<#idiota>