Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hixer
Srry nem kötekedés, tisztázásképpen csak, de kire gondolsz, ki az, aki nem "születése óta cigány"?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

BenedekFeco
Én születésem óta cigány vagyok. A "fajtársaimnak" általában tenni kell valamit, hogy kiváltsák a boxolókból (vagy a nem boxolókból) a "hogyanütnémmeg" érzést. Engem elég, ha csak meglátnak len az utszán, és már ki is váltottam ezt az érzést. Nem azért mondom, hogy felvágjak, de ezek tények.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

vegicsek
Én ehhez a gifhez olyan sztorit olvastam, hogy a csávó zsebében van a nő vibrációs bugyijának a kapcsolója

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

tutituti
én nem boxolok sehány éve,és mégis ezt váltja ki belőlem 😉

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fresh Duke
Igen. Vagy mikor már 26 éve boxolsz, és mindig mikor meglátsz egy cigányt, arra gondolsz hogyan ütnéd meg... (Nem feszítésből, csak belőlem ezt váltják ki.)

A heavy cost. I pay it gladly.

The Protector
Olyan mint mikor jogsira jársz,kreszt tanulod és minden táblát nézegetsz pedig előtte nagyon leszartad,mintha ott sem lettek volna.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Soha nem tudjuk meg akkora volt, hogy mind ottmaradtak..😞 😄
zoranpityu68 - mi volt az a nagydurranás? Valaki tudja... amióta kiírta erre várok, hogy megtudjam.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnarchoiD
az eredeti 2millios video helyett egy sajatot liunkelsz ? 😊 bejott ez neked valaha ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Én meg amióta Airsoft-ozom, minden romot, régi laktanyát,erdősávot Airsoft pályának képzelek,
minden ajtórés,irodai asztal, szekrény fedezék :-P

Windows 10,4000 magos, 20YottaHz Triathlon CPU-k, 256 Exabyte Ram, 64 Eb Nvidia Holograph 1YHz Gpu mobiltelefon....

WhiteStar
profi munka!

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Broafka
hát ez inkább morbid, mint vicces

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

igazán vicces

tugyiti
A legkeményebb a roki ahogy begurul a képbe és egyből üt is már amivel tud tiszta mma
kis gyakorlással bele lehet jönni, de azért könnyebb villával szusit enni
armageddon666
Nekem kiesik a kezemből. 😞

@

Balumann
Mióta elkezdtem én is teremfalat mászni, én is rendszeresen keresem az ilyen lehetőségeket, hogy hol lehet mászni, és elég sok dolgot megmásztam már. Nehéz meghatározni, hogy miért, de nagyon élvezetes, kihívás szellemileg és fizikailag is. Még akkor is, ha egyszerűbb dolgot mászik az ember, ott is bőven lehet javítani a technikán, hogy minél biztosabban, kevesebb energiabefektetéssel mássza meg. Elég sokan lesznek ilyen fanatikusok, ha elkezdenek mászni.
Nekem tetszett a videó, bár tényleg elég gyenge művészileg is, és lehetett volna benne több mászás, a vágások is elég érdekesek.

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Boconadi
Nekem is ez jutott eszembe 😄DDDD
Ams
És ezzel nincs is baj.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Sir Quno Jedi
jól tolják, ez már harci szellem

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
mindegy, nekem nem jött be 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

NandorHUN
Tikal
most komolyan? 😄 Az emberek csak azért készitenek videokat hogy menőzhessenek?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ams
Én szerintem inkább az esztétikára koncentráltak, és nem a lány kivételes tudása volt a cél, mivel lehet nem profi hanem kezdő. A leírásban ott a fényképész neve, lehet egyszerű kezdő ő is, lehet egyetemi munka. Szerintem rendben van, rosszmájúskodni pedig szintén fölösleges.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

SzirmosSzisza
Nekem van fent YouTuben videó ahogy tökön dobnak seprűvel, lehet unatkoztak 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

The Protector
Pont ezt akartam írni.............

WhiteStar
akkor minek a videó?

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Tikal
mi van ha csak élvezi anélkül, hogy azt gondolná magáról, hogy ez most menő... nem is értelek, elég hülye kérdés...

Sir Quno Jedi
Én már azt sem értem miért kell falat mászni és mi a menő benne?! Inkább égbekiáltó faxság szvsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
a video tényleg gyenge, gyanítom a csaj ügyesebb, de sajnos azt itt nem látjuk, mert béna volt a rendezés...

adam46
Addig a pillanatig volt helyes a csaj. <#hehe>
Misuka963

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Sippie
azt hitte hogy puki, de más is jött
Ez a kép ITT található hivatalos Nasa oldalon. Irfan view-el párszor kell nyomni auto adjust colors-t. Profi képszerkesztők vannak Nasa-nál, csak éppen a zöld meg piros fényeket nem sikerült kiszedni a kis alap ps brush-al. 😊

Frequency
Pukizik?

clio1616v
beteg?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco
"Türütüttű cigizek, türütüttű cigizek" <#banplz>

The Protector
Borzalmasan szar videó.Produkció nékküli produkció.Mellesleg mi a faszt keres konyha a fal tetején?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Mászás közben minek most kezet? Amúgy ezek általában faszán néznek ki, de itt az egész dolog nagyon esetlenül fest 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

no

the world is mine