Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól van fényképezve, mászik is.
Jó videó.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Erről szól kb az egész videó. Na meg hogy mászás előtt ne felejtsünk el sminkelni meg körmöt festeni.
Ez ilyen készítsünk-facebookra-videótrólam-hogy-lássák-menő-vagyok kategória :'(

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
négy,béla,betmen jel,ülő kecske
nekem el ne felejtsd mert akkor nem durran nagyot a tudod mi

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lassan indulunk!!!Összeáll a technika!!!!
Figyelem!! Ma este ne feledjétek!!!
Most szombaton 9.-én este 19h 45-kor egy hatalmas új dolgot mutatok be itt nektek felvétel formájában amit csak személyenkénti kódokkal tudtok megnézni.A kódókat akár itt de inkább priviben kérjétek természetesen ingyenes.Hatalmas nagy durranás lesz ebben biztosak lehettek.
Üdv:Mindenkinek

Most szombaton 9.-én este 19h 45-kor egy hatalmas új dolgot mutatok be itt nektek felvétel formájában amit csak személyenkénti kódokkal tudtok megnézni.A kódókat akár itt de inkább priviben kérjétek természetesen ingyenes.Hatalmas nagy durranás lesz ebben biztosak lehettek.
Üdv:Mindenkinek