Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem ez abszolúte nem tűnik igényesen rajzoltnak, sőt, rajzoltnak sem
Úgy tűnik.

Szerintem még ebédelj egy jót mielőtt eljön a vég... 😊

ÉS akinek olyan kifele forduló köldöke van és úgy nyomja be... Azzal mi történik?
bakkerman
én 45 másodpercig nyomtam be...98.7 százalékkal csökken az élettartamom? <#fejvakaras>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RelakS
Meglehetősen gonosz :]
Viszont ez nem teljesen kézzel rajzolt, az hét szentség.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Adaaam
Tudta Ön?
Ha nem akarja alvással tölteni az életének 1/3-át, van rá megoldás!
Dr. William Stensky tudós megtalálta a megoldást. Csak nyomja be 15 mp-ig a köldökét, amivel reteszeli magát, így újraindul (ha fel kel a székből és elkezd járni).
Figyelem! Ez esetben életének várható hossza 32,9%-al csökkenhet!*

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

everything's better with music

Mellesleg bárcsak tényleg létezne a vízprogramozás. Fognék egy liter csapvizet és átprogramoznám 1982-es évjáratú 7 puttonyos tokaji aszúvá...
bakkerman
nem csak úgy tűnik,az is 😄 aki ezt rajzolta ezek szerint jobban csinálja mint akik a C.H.-nál vannak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a picsbe 😛

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnarchoiD
Mi a neve ennek a csoportnak ? ott a helyem 😉 mindennap ilyen nagyot akarok rohogni 😉 Igerem nem szolalok meg, vagy csak revelans kijelenteseket teszek!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

0Fritz0
Az érdekesebb, hogy egy kapcsolódó hazai szatíra miért tűnik igényesebben megrajzoltnak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hanyas az IQ-d? 😛

elég érdekes a fejforma, másnak nem tűnt fel?<#alien>

Ha van vízprogramozás akkor vízhekkerkedés is kell hogy legyen nem?

"Ma délelőtt fogták el Kovács Edömért a körözött vízhekkert, aki többek között arról híres hogy homoszexualitásra vonatkozó hajlamot kódolt XY város víztározójába."
Roger6
Hogy gyógyítja-e a rákot a c-vitmain, azt nem hiszem, de ha fogyasztod, azzal rosszat nem teszel. Persze mindenki maga dönti el.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Persze addig amíg egy lufira valaki azt hiszi, hogy Plejádok-beli székely űrhajó, addig tényleg nincs probléma, nem árt senkinek.

A gond az ehhez hasonlókkal van:
homeopátia,
"a C vitamin gyógyítja a rákot",
a kötelező oltások károsak.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2015.01.15. 08:41:48
Sir Quno Jedi
Ennél már csak akkor izgisebb, ha a gyerek utána meg gyógyszerész akar lenni, vagy nobel díjas kémikus ... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kmarha
Édesanyám osztályában volt egy ilyen által nevelt gyerek, aki kijelentette, hogy ő nem tanulja tovább a kémiát, mert otthon náluk nem hisznek a molekulákban meg az ilyen humbug dolgokban, ők a fény tiszta gyermekei (nem tudom pontosan miket emlegetett, de anyámat a káros rezgések irányítják mint kiderült, amit 8. dimenziós lények keltenek, vagy valami hasonló baromság). Anyám egy ideig azt hitte szívatják, de mikor bejöttek a szülök is ordibálva, akkor esett le neki hogy ez komoly. Próbálta egy ideig elmagyarázni az energia és a rezgések fizikai-kémia összefüggéseit, aztán feladta.

A gyerek szénné bukott, ki is íratták a tisztelt szülök a suliból (szerencsére ezek nem pereltek, de már volt olyan, hogy érettségi bukta miatt perelt valamelyik szuper intelligens áldozat).

Nem hiszem, hogy az Idiocracy filmben megjósolt jövő felé tartunk, de látok sok embert, aki oda simán be tudna illeszkedni.

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.01.15. 08:30:12

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

szomferi
"szárított őzfasz"

😄😄😄😄😄D:😄😄😄:

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szerintem ez itt senkinek nem fáj, csak egyszerűen nevetséges/szánalmas. Nekem is van jópár ilyen "ismerősöm" meg sajnos kollégám is. Kivétel nélkül olyan emberek akik színtisztán idióta, agyhalott balfaszok akik MINDIG másokat hibáztatnak amiért kisiklott az életük vagy amikor nem úgy alakul valami ahogy ők azt elképzelték.

Ezek az emberek egyszerűen nem tudják belátni, hogy hülyék és hogy az élet néha szar. Egyszerűen szánalmasak egytől-egyig.
Egy darabig amúgy lehet ezen jókat nevetni de amikor már ilyet olvasok, hogy a gyereknek ad "programozott vizet" az már inkább ijesztő és elszomorító. Nem sokkal jobb kategória annál a nemrég történt esetnél amikor a frissen hazavitt újszülött csecsemő egyszerűen éhenhalt mert a szülei fényevők voltak. Gondolták jó lesz az a gyereknek is.

Amúgy az egyik kolléga nagyon rákapott erre a baromságra (gyíkemberek meg chemitrail meg a többi...) és akármikor meséli, hogy mit vett meg mit olvasott kapásból az ugrik be, hogy még mindig tényleg kurva nagy biznisz hülyékbe fektetni a pénzt.

Szerk.: Persze ha valami mégis úgy történik ahogy ő azt megálmodta akkor az véééééletlenül se azért volt mert jól csinálta vagy mert egyszerűen minden terv szerint ment...nem ám! Az a programozott víz miatt volt vagy az ionlepedőtől vagy a gyíkember agykontroll hullámokat elűző parlagfű párlatba áztatott szárított őzfasztól vagy akármitől.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.15. 00:43:19

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

FalseHeLL
Azért mert ugyanaz mint a vallás. Olyanokat bántanak tudtukon kívül akiket nem szabadna. Köztük a saját gyerekeiket. De ez is akkora marhaság mint a mozart zene a csecsemőnek. Az is be lett bizonyítva, hogy nem ért semmit. Csak egy csomó eladott CD-t az iparnak.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

bardocz
Persze, ezt nem is tagadom. De zavarni nem zavar 😄
Ok, bár szerintem ez inkább gúnyolódás

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

bardocz
Nekem ez nem fáj, sőt. Én kifejezetten örülök ennek.
kemszi2
Tud valaki varrni?
ilyet kell gyártani:
A Bőségbatyu ára, 1 órás személyes konzultációval együtt:
5555,-Ft + 1000,-Ft postaköltség = 6555,-Ft a befizetendő összeg.
Miért fáj az neked, hogy emberek ebben hisznek? Ha ettől jobban érzik magukat csinálják csak, egészségükre! Más lenézéséhez se kell ész, bölcsesség meg pláne...

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

kemszi2
Ha a másik szülőnek lenne agya már rég nem lenének együtt,és a gyereket sem hagyná vele
Gyorstalpaló vízprogramozásra XD
bardocz
Úgy, hogy nem magukat kontrollálják. A gyereknek még lehet esze, ha a másik szülőtől örökölte az agyát.

Hogy mukodhet az agykontroll, ha ezen szervuk nem letezik?
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.01.14. 23:07:13

http://gaborszantai.co.uk/

a kisírás szerintem egy fokkal jobb...
jazzy
Akkor a helyes a lesírás?
A "felsírás"-ba bele se gondolj! Az a legtöbb esetben csak az ISS legénységének adatik meg 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

artschi
Igen.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

De hova "be"? A könnyeid nem az arcodon folytak végig hanem a szemgolyód mögé?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

artschi
ezen besírtam 😄DDDDDDDDDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

nearo
pilótakeksz

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha
<#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Broafka
nálunk a pincér mondott hasonlót, amikor apám megkérdezte, hogy:
- friss a cigánypecsenye
- abszolút, délután még itt kártyáztak!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

benőmenő
És a madártej? Vagy a mackósajt? 😮
mcmoha
Vidéki vendéglőben:
- Cigánypecsenye van?
- Van, de akkor nincs zene...

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
Ha így működne, sokak kedvenc étele lenne<#idiota>
Sippie
cigánypecsenye?
vagy a lajos szeletről :C
A Tibi csokiról nem is beszélve...

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Dzsini
Lásd még: ha a napraforgóolajat napraforgóból sajtolják, a tökmagolajat tökmagból, akkor a babaolajat...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BaliBoy
"A gázórát a gáz hajtja, a vízórát a víz, a villanyórát meg az áram. Akkor az időmérőt miért nem az idő. Mert idő nem létezik."

Hát ez az érvelés kikezdhetetlen!!! 😄DDDDD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!