Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem még ebédelj egy jót mielőtt eljön a vég... 😊
ÉS akinek olyan kifele forduló köldöke van és úgy nyomja be... Azzal mi történik?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Viszont ez nem teljesen kézzel rajzolt, az hét szentség.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha nem akarja alvással tölteni az életének 1/3-át, van rá megoldás!
Dr. William Stensky tudós megtalálta a megoldást. Csak nyomja be 15 mp-ig a köldökét, amivel reteszeli magát, így újraindul (ha fel kel a székből és elkezd járni).
Figyelem! Ez esetben életének várható hossza 32,9%-al csökkenhet!*
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
everything's better with music
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

"Ma délelőtt fogták el Kovács Edömért a körözött vízhekkert, aki többek között arról híres hogy homoszexualitásra vonatkozó hajlamot kódolt XY város víztározójába."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A gond az ehhez hasonlókkal van:
homeopátia,
"a C vitamin gyógyítja a rákot",
a kötelező oltások károsak.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2015.01.15. 08:41:48
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A gyerek szénné bukott, ki is íratták a tisztelt szülök a suliból (szerencsére ezek nem pereltek, de már volt olyan, hogy érettségi bukta miatt perelt valamelyik szuper intelligens áldozat).
Nem hiszem, hogy az Idiocracy filmben megjósolt jövő felé tartunk, de látok sok embert, aki oda simán be tudna illeszkedni.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.01.15. 08:30:12
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
😄😄😄😄😄D:😄😄😄:
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ezek az emberek egyszerűen nem tudják belátni, hogy hülyék és hogy az élet néha szar. Egyszerűen szánalmasak egytől-egyig.
Egy darabig amúgy lehet ezen jókat nevetni de amikor már ilyet olvasok, hogy a gyereknek ad "programozott vizet" az már inkább ijesztő és elszomorító. Nem sokkal jobb kategória annál a nemrég történt esetnél amikor a frissen hazavitt újszülött csecsemő egyszerűen éhenhalt mert a szülei fényevők voltak. Gondolták jó lesz az a gyereknek is.
Amúgy az egyik kolléga nagyon rákapott erre a baromságra (gyíkemberek meg chemitrail meg a többi...) és akármikor meséli, hogy mit vett meg mit olvasott kapásból az ugrik be, hogy még mindig tényleg kurva nagy biznisz hülyékbe fektetni a pénzt.
Szerk.: Persze ha valami mégis úgy történik ahogy ő azt megálmodta akkor az véééééletlenül se azért volt mert jól csinálta vagy mert egyszerűen minden terv szerint ment...nem ám! Az a programozott víz miatt volt vagy az ionlepedőtől vagy a gyíkember agykontroll hullámokat elűző parlagfű párlatba áztatott szárított őzfasztól vagy akármitől.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.15. 00:43:19
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
ilyet kell gyártani:
A Bőségbatyu ára, 1 órás személyes konzultációval együtt:
5555,-Ft + 1000,-Ft postaköltség = 6555,-Ft a befizetendő összeg.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Gyorstalpaló vízprogramozásra XD
Hogy mukodhet az agykontroll, ha ezen szervuk nem letezik?
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.01.14. 23:07:13
http://gaborszantai.co.uk/
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
- friss a cigánypecsenye
- abszolút, délután még itt kártyáztak!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- Cigánypecsenye van?
- Van, de akkor nincs zene...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Hát ez az érvelés kikezdhetetlen!!! 😄DDDDD
If Everything That Has A Beginning Must Has An End