Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
De csak azért mondta ezt Arthur mert akkor még nem volt Facebook. 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Az idő illúzió - jegyezte meg. - Az ebédidő kétszeresen az.
Mély gondolat - mondta Arthur. - El kellene küldened a Reader's Diggestnek. Egy egész oldalt tartanak fenn a magadfajtának."
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
http://gaborszantai.co.uk/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ez a mai gyöngyszem... Egy mesteri már már Hawkingi magasságokba emelkedő vita magának az időnek a természetéről...
"Az idő relatív mert ami nekünk 100 év az más kultúráknak 1 perc."

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Az élet egy habostorta xd lol
Csodálkozom hogy nem omlott össze a Facebook mikor ezen a néven regisztrált. <#hehe>#hehe>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Javaslom hogy ismételgesd a 259874257826 számokat minden este lefekvés előtt, hogy a Galaktikus Föderáció tisztító fényhajói a te házad felett is kitisztítsák az eget.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
nem baj, inkább kétszer, mint egyszer se 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
www.smart-bus.hu
Az, hogy a parlagfű mennyire jó "nevelő" növény azt nem tudom. Lehet, hogy erdő mellett tényleg 3 év alatt átadja a helyét, de községem közelében már évtizedek óta bassza a rezet és nem akar elmenni.
Amúgy miért van az, hogy érdekes módon az ilyen emberek mindig tudnak egy messziről tudományosnak tűnő indokot behozni a saját áltudományosságuk alátámasztására, de közelről nézve az az indok már semmilyen kézzelfogható konkrétumot nem tartalmaz. Például mi annak a "debreceni kutató csoport"-nak a neve, milyen termékeket hoztak létre belőlük, mivel igazolták a hasznosságukat és így tovább.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
www.smart-bus.hu
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
beraktam valami hasonló képet, asszem az volt rajta hogy megdöglötök és többen is elhitték, hogy igazi

Persze, mert akár még csak egy ártatlan pitypang is feladná a termőföldjét, csak hogy jót tegyen más növényekkel XD
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mellesleg ez a mai gyöngyszem...
Szóval innen származik parlagfű neve... Soha nem hittem volna... ugyanis "védi parlagon hagyott föld vízkészletét"