Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezeknek az embereknek nem szabad elmondani, hogy van olyan szleng, hogy programozópapucs, messzemenő következtetéseket vonnának le belőle 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

vegicsek
Bezzeg Piréziában naponta x. embert megölnek, meg amúgyis éhen halnának 1 hét múlva, és ez SZÖRNYŰ. Te meg csak osztod itt a hülyeséget a kényelmes fotelodból, meg zabálod a mekdöncit! És Én jobban sajnálom őket mint te, ezért most akármiről is vitatkoztunk, nekem van igazam, Te meg egy erkölcsi Nulla vagy, egy Lelketlen SZÖRNY, gondolkozz el az életedről!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, elég modoros voltam?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

mi lesz a vacsi?
Azért úgy kíváncsi lennék, hogy mondjuk Kambodzsában mennyire érdeklik az ottaniakat a más földrészek népirtásai?

Utoljára szerkesztette: Garfield, 2015.01.16. 01:09:27

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Wow, ha már a lényegi részével nem tudsz vitába szállni, akkor belekötsz valami piszlicsáré apróságba? Ez igen... Akkor most segítek.

Onnan indult el az egész, hogy belinkeltél egy írt, amit szerinted a média elhallgatott. Arról van szó, hogy az állításoddal ellentétben igenis foglalkozott vele a média, ráadásul már annyira is, hogy azóta a számok cáfolata is elhangzott, mivel egyáltalán nincs megerősítve a halottak száma, azaz folyamatosan napirenden van - az állításaiddal ellentétben.

U.i.: Érdekes módon kioktatod a másikat arról, hogy úgy kommentelgetnek, hogy meg sem nézik a linket. Nos, ha meg is nézted a CNN-es linket, azaz továbbjutottál a videód címénél, a 9. másodpercben ez hangzik el: "killing hundreds, possibly thousands", utána 1:21-nél az látszik, hogy "More than 2000 feared killed". Szóval a gúnyos megjegyzéseid helyett maradjunk annyiban, hogy:
1. Igenis beszámoltak róla a hírforrások, sőt, vicces módon te magad szállítod a linkeket, saját állításodat megcáfolva. WTF???
2. A történtekről pedig annyit lehet tudni, hogy Nigéria észak-keleti részében a Boko Haram több helyen is mészárlást rendezett, ebből Baga nevű városban többszázan meghaltak, de egyelőre senki sem tud semmi biztosat. Nem mellékesen ha az Index cikkeiben levő hivatkozásokat követed, eljutsz a forrásként megnevezett BBC linkig - gondolom, ezt te is megtetted, ha már kioktatod a többieket -, amelyben ezt írják: "While he raised fears that some 2,000 had been killed in the raids, other reports put the number in the hundreds".

Tanulság: a megfellebbezhetetlen kijelentések megtétele előtt legközelebb érdemes kicsit tájékozódni. <#awink>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tikal
na erről van szó, azok akik most képmutatóan felháborodnak azon hogy miért fontosabb 12 ember halála mint az afrikában megölt több száz, azok máskor ugyanugy szarnak erre mint mindenki más...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Foglalkozik. Volt minden jelentősebb hírportálon stb. Téged amúgy érdekelnek máskor az ilyen események? Szerintem átugrasz te is rajtuk, mert Afrikában van több ezer kilométerre... egy csomo fekete öli egymást... nem érdekes... a szomszédban robbantanak, persze hogy érdekes, mert itt van a közelben, "velünk" történik, akár holnap veled is megtörténhet.. hát ezért érdekli ez jobban mint az embereket. Afrikában mégis ki twittelne róla, vagy készítene felvételt? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Roger6
OFF
Akurva... Te komolyan azon vitatkozol, hogy több száz, vagy több ezer hulla van? Felfogod egyáltalán, hogy miről van szó? Baszki, abba áll bele, hogy rossz a forrásom, mert nem voltak 2000-en az ÁRTATLAN civilek, akiket legyilkoltak, csak több százan. Ez kemény. Neked ezek csak számok, tudom.

Az első, hogy szerintem mindegy, hogy több száz, vagy több ezer ember, egy is sok. A másik, hogy úgy válaszolgatnak itt emberek másoknak, hogy meg sem tisztelik azzal, hogy elolvassák mit írt, az a legalja (nem rád vonatkozik). Harmadik. Ha valamelyik hír később kerül ki, az valószínű pontosabb, ugyanis először becsléseket írnak, aztán tényeket (vagyis közel tényeket), vagyis pontosabb információkhoz jutnak. Szóval minél újabb egy cikk, annál valószínűbb, hogy pontosabb adatokat tartalmaz. Amúgy a Daily Nation is 2000 áldozatról ír, meg rajta kívül még több oldal is.

"Mindeközben Afrikában újabb válság van kibontakozóban, a Boko Haram fegyveresei Észak-Nigériában, Baga városában több mint 2000 ember mészároltak le. Ez volt a terror csoport legtöbb áldozatot követelő akciója, a helyi védelmi csoportok egyszerűen feladták a holttestek megszámolását."

CNN - 2000 halott

De az Index.... 😊

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.01.16. 00:27:59

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

no offence srácok, de Holodomor (9 millió halott): 423K találat, Európa
Holocaust: 46 millió találat, Európa, számot nem is merek írni mert valaki úgyis beleköt
belgian congo genocide: 254K találat

azt meg csak úgy tényleg a szőnyeg alatt: hány hírportálon olvastátok a Második Magyar Hadtest jó hangulatban történő bedarálását (január 12)

mindenki azt von le belőle amit akar
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.01.16. 00:21:55

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem mellékesen az időbélyeg szerint az Indexen előbb volt kint hírként, mint az általad linkelt oldalon.

A Boko Haramnak köze nincs a ruandai mészárláshoz, az egy tuszi-hutu móka volt 20 évvel ezelőtt.

Nem lehet, hogy te tájékozódsz rossz forrásból? Mert ez csak az Index Boko Haram-os cikkeinek listája, amiből például kiderül, hogy szó sincs kétezer áldozatról, bár tény, hogy több száz embert öltek meg.

Palinko
miért nem "boko haram" ra keresett? jaaa mert akkor 59millió találat...
Roger6
Te figyi. 5 nappal ezelőtti eseményről írtam, nem Ruandáról. Talán még megértem, hogy úgy válaszolsz, hogy nem nyitod meg a linket, bár illene. De hogy el sem olvasod azt, amit írok, és úgy válaszolsz... Na az a kemény. OFF vége.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Inkább az a megdöbbentő, hogy az egyéb mészárlások általában csak olyankor szoktak fontosak lenni, amikor egy másik esemény jelentőségét akarják valamiért csökkenteni, jelenleg ez most valamiért a CH. Ugyanazok az emberek, akik most rácsodálkoznak az ilyen manipulatív különbségekre (aktuális hír VS évek óta ismert események), le se fogják szarni a ruandai mészárlást 1-2-3 hét, esetleg hónap múlva, de kérdezhetném azt is, hogy például 2 hónappal ezelőtt miért nem volt fontos a ruandai mészárlás, miért csak éppen most lett az?

Tudom, tapasztalat. Csak épp most ruandai mészárlás, de lehetne az örmény genocídium, a kambodzsai vörös khmerek, az észak-amerikai indiánok, vagy a mandzsúriai japán háborús bűnök.

De amúgy ha mindenképpen szeretnétek google adatokat összehasonlítgatni akkor inkább google trendsel
így
ez a rákeresések számát egymáshoz képest veti össze 2004-ig visszamenően
ebből pl kiderül hogy nincs remény
Csak 1 film készült róla (Hotel Ruanda). Amúgy ha a világ összes nyűgjét a vállára venné minden egyes ember, még ennél is frusztráltabb egy világban élnénk. Illendő bizony tudni a ruandai esetről és az emberiség egészének jólétéért kell tenni. De teljesen rendjén van hogy az ember a saját háza táját figyelgeti igazán.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

pontosan, hogy a google hány oldalt indexelt be egy windows 95 előtti 21 éves eseményről amikor a google.com domain még be sem volt regisztrálva és amikor a digitális újságírás a mostani helyzethez képest csak egy kósza ötletcsíra szintjét érte el semmilyen jelntőséggel nem bír.
Roger6
Nemtom, itt 2.000 embert öltek meg, 5 nappal ezelőtt. Időseket, gyerekeket, nőket. Ezzel nem foglalkozik a média egyáltalán, sehol nem írtak róla, sehol nem mutatták a hírt. De amúgy téma off, mert ez nem ide való.

N1ggA
Miért durva az, ha az ember arra kapja fel jobban a fejét, ami mellette/vele történik? Megölik a szomszédod, nyilván jobban érint, mintha az afrikaiakat ölnék tömegesen, bármennyire is szar ez így, így van. Afrikaiak meg nyilván arra szarnak, ami európában/usában történik.
Amúgy a ruandai mészárlás se ma volt, gondolom több találat lenne, ha most lett volna az is...
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2015.01.15. 22:52:08

Spread De Love!

jazzy
Keress rá meg fogod érteni, én sem hallottam róla, lehet tájékozatlan voltam 7 évesen.
ah, akkor ezért lagolt a counter strike aznap
nem, explain
Roger6
Te tényleg nem fogod fel?

mi a megdöbbentő benne?
érdekes, meggdöbbentő

FalseHeLL
/b/

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Kis javítás: pontosabban 4chan-en melyik témakörbe illik bele egy ilyen to the feels story.
Srácok 4chan/redditen, hogy megy a posztolás? Lenne egy ilyen to the feels postom, de nem értem én azokat az oldalakat pl egy ilyet: Nagyon nagy kép!

Utoljára szerkesztette: Fletley9, 2015.01.15. 17:12:02
'velem lehet vitatkozni, csak nem erdemes'

http://gaborszantai.co.uk/

Igen, a hülyékkel szokott itt is nézeteltérésem lenni. És általában csak velük, érdekes módon.
Viszont akkor tudom már téged hová soroljalak, bár a nicked totál ismeretlen.
plu604
Mindenki hülye csak te vagy helikopter, ezt már bizonyítottad párszor itt esgén
<#banplz>

Az emberek 90%-a tökhülye. Nemzetiségtől, származástól, nemtől, kortól, mindentől függetlenül.
Azért a külföldiekre sem lehet panasz...

Az alábbi facebookos bejegyzésben éppen az világot a háttérből irányító titkos szervezetet leplezik le.

Mondd, hogy egy kiborg csirkefej vezérli! 😛

Utoljára szerkesztette: Zero7th, 2015.01.15. 13:39:48
RatBaG
science!

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
más stílus. lehet ők is tudnának ilyet rajzolni, sőt biztos.. de nekik nem ez a stílusuk.

Te a hátsó lenti rezet gombot nyomkodd 😄
Nekem ez megy, csak át kell szűrni a vizet egy úgynevezett szőlő nevű növényen.
Nekem a transzplantáció miatti vágás lényegében eltűntette a köldökömet akkor én most milyen státuszba leszek?
126-os IQ-ra szopta magát 😄
IQ126 - "Mást inkább nem is írok mást"

Okay...

Ha a vizet borra valtoztatod, eskuszom vallast alapitok rad 😄

nekem ez abszolúte nem tűnik igényesen rajzoltnak, sőt, rajzoltnak sem
Úgy tűnik.

Szerintem még ebédelj egy jót mielőtt eljön a vég... 😊

ÉS akinek olyan kifele forduló köldöke van és úgy nyomja be... Azzal mi történik?
bakkerman
én 45 másodpercig nyomtam be...98.7 százalékkal csökken az élettartamom? <#fejvakaras>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RelakS
Meglehetősen gonosz :]
Viszont ez nem teljesen kézzel rajzolt, az hét szentség.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Adaaam
Tudta Ön?
Ha nem akarja alvással tölteni az életének 1/3-át, van rá megoldás!
Dr. William Stensky tudós megtalálta a megoldást. Csak nyomja be 15 mp-ig a köldökét, amivel reteszeli magát, így újraindul (ha fel kel a székből és elkezd járni).
Figyelem! Ez esetben életének várható hossza 32,9%-al csökkenhet!*

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

everything's better with music

Mellesleg bárcsak tényleg létezne a vízprogramozás. Fognék egy liter csapvizet és átprogramoznám 1982-es évjáratú 7 puttonyos tokaji aszúvá...
bakkerman
nem csak úgy tűnik,az is 😄 aki ezt rajzolta ezek szerint jobban csinálja mint akik a C.H.-nál vannak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!